Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


ZTE V988 Grand S Quad Core 1.7GHz 5.0"FHD 1920 x 1080 with Android4.1 4G Smartphone 13.0MP Cam

  • ZTE Grand S Quad Core 1.7GHz 5.0"FHD 1920 x 1080 with Android4.1 4G Smartphone 13.0MP Cam
  • ZTE Grand S Quad Core 1.7GHz 5.0"FHD 1920 x 1080 with Android4.1 4G Smartphone 13.0MP Cam
  • ZTE Grand S Quad Core 1.7GHz 5.0"FHD 1920 x 1080 with Android4.1 4G Smartphone 13.0MP Cam
  • ZTE Grand S Quad Core 1.7GHz 5.0"FHD 1920 x 1080 with Android4.1 4G Smartphone 13.0MP Cam
  • ZTE Grand S Quad Core 1.7GHz 5.0"FHD 1920 x 1080 with Android4.1 4G Smartphone 13.0MP Cam
List Price:
$799.99
Your Price:
$399.99
(You save $400.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7333
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
9 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Delivery time and payment

    Posted by Jarod on 30th Jun 2013

    Hi I'm from Colombia

    few days to deliver the mobile phone in Colombia
    and how I can pay by western union

    ANSWER:
    Free delivery to Columbia will take 14-21 business days. And yes we do accept Western Union payments. Just email us at sales@merimobiles.com for payment options. Thanks.


  2. Is the phone available now?

    Posted by Pdiddy on 28th May 2013

    There are rumours that it wont ship until next year.

    ANSWER:
    Hi the ZTE V988 Grand S is shipping already, thank you


  3. ZTE v988

    Posted by Chris on 4th May 2013

    Hello.I have some questions.
    1.does this phone really have 4g LTE?

    2.Do you have in black color?

    3. Is there really a 1.7ghz processor inside or
    is it a 1.5 ghz processor?

    4.Can this phone be rooted?

    Thank you.

    ANSWER:
    1) the ZTE V988 Grand S does not have 4G
    2)front is black and the rear end is white
    3)manufacturer says 1.7GHz although i believe its currently clocked at 1.5Ghz
    4) the ZTE V988 Grand S can be rooted, thank you


  4. Is this phone available now?

    Posted by indianajons on 16th Feb 2013

    Is this phone available now?

    ANSWER:
    the ZTE Grand S should be available at the end of February, thank you


  5. Dual sim?

    Posted by Bibi on 24th Jan 2013

    Is dualsim?

    ANSWER:
    The ZTE Grand S Quad Core is single sim and will be available at the end of January, thanks


  6. Generic Battery

    Posted by Yango on 24th Jan 2013

    Is for this phone a generic battery aviable? And how big is the generic battery when aviable?

    ANSWER:
    I believe it will not be long until we see generic batteries for the ZTE Grand S Quad Core, not sure yet how much MAh they will pack but it will certanily be more than is inside of it now, thank you


  7. shiping to Croatia

    Posted by dragan on 23rd Jan 2013

    How much is shiping to Croatia for this phone? An will it comes to my adres. Tanks

    ANSWER:
    Yes we can ship the ZTE Grand S Quad Core to Croatia, thank you


  8. Battery

    Posted by Boris on 16th Jan 2013

    Is the Battery really 1780mah? Its a little bit to low!!! The smartphone has a 5 inch display and a 1780mah is to low.

    ANSWER:
    According to the manufacturers specs yes, the Zte Grand S has this battery, although there will be a version with a bigger battery also but 720p display , might change by the time its release at the end of January, thank you


  9. when will it be available?

    Posted by Unknown on 15th Jan 2013

    Hi,
    If I order this phone now, when will I receive?
    I have read that it is not available until March or even later.

    ANswer:

    This one may be available in Feb. Thanks, if you order it now, we can only have this in stock then ship you.



Product Description

n

grand.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Snapdragon S4 Pro Quad-core,1.7GHz
  • OS:
    • Android V 4.1
  • Memory:
    • 2GB RAM+ 16GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 5.0 inch FHD 1920 x 1080
    • Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA:900/2100MHz
  • 2G Network:
    • 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • AMR-NB,AMR-WB,AAC,AAC+,eAAC+,MP3,XMF, MIDI (SMF),SP-Midi,i-Melody,WAV,QCELP,OGG
  • Video:
    • 1080P,MPEG4/H.263/H.264
  • Features and highlights:
    • Quad-core processor
    • Built In GPS & A.GPS
    • Bluetooth with EDR & A2DP
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Micro USB 2.0
    • Back 13.0 mega pixel/Auto Focus
    • Front 1.7 mp camera
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • FM Radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 6.9mm slim body
  • Camera:
    • Back 13.0 mega pixel supports,Front 1.7MP
  • Battery:
    • Built-in 1780mAh battery
  • Package Content:
    • ZTE Grand S V988
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +