Loading... Please wait...

Categories


ZTE V987 Android 4.1 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0MP

  • ZTE V987 Android 4.1 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0MP
  • ZTE V987 Android 4.1 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0MP
  • ZTE V987 Android 4.1 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0MP
  • ZTE V987 Android 4.1 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0MP
  • ZTE V987 Android 4.1 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0MP
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI9017
PRODUCT RATING AND REVIEW:
34 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. update 4.4 kitkat

    Posted by Lam on 31st Jan 2014

    Do you have an information or a link where can i upgrade to kitkat
    thanks

    ANSWER:
    Hello Lam. The Android 4.4 Kitkat is not yet available for this phone. If you have other concerns you can email us at techhelp@merimobiles.com. Thank you.


  2. great phone!

    Posted by Barcelona - Catalunya on 7th Nov 2013

    Long battery life and good screen resolution.

    No problems with 3G connections. It works perfectly.

    But It arrived only in english and chiness language configuration. So we had to reinstall the OS Android to have it in spanish.
    And photo camera is not very good...

    For the rest... perfect! Good relation quality price.

    I bought it from Catalunya (Spain) and it arrived at home in 15 days. Very good shipping and commitment of the company. Thanks merimobiles!

    ANSWER:
    Thank you so much for taking time to review this phone. It's well appreciated.


  3. Smartphone prêt pour la France

    Posted by A-KILL on 6th Sep 2013

    Configuration classique avec un MTK6589 et écran HD. La finition est bonne et le fonctionnement est parfait (3G/900Mhz comprise)
    En plus, il existe un suivi sur XDA-developers pour ajouter la gestion de la langue française.

    Bref, un très bon rapport qualité-prix.

    ANSWER:
    Merci beaucoup de partager vous bilan personnel de ce téléphone. Il est bien appréciée.


  4. Telefon deosebit

    Posted by Dobre on 29th Aug 2013

    ZTE V987 este un telefon care merita nota 10! Are 3G in benzile de 900 si 2100 MHz, are ecran OGS care se vede foarte bine in lumina soarelui iar bateria este de 2500 MAh, suficient de mare pentru o autonomie de 2 zile.
    Singurul lucru care nu-mi place la el este culoarea alba. Ar fi fost mult mai frumos pe negru sau bleumarin.
    Merimobiles sunt vanzatori seriosi, de nota 10.
    Multumesc Merimobiles!

    ANSWER:
    Bună Dobre. Vă mulțumesc foarte mult pentru partajarea comentariul tau personal de acest telefon. Și vă mulțumesc foarte pentru cuvintele frumoase la noi. Noi încercăm să dea cele mai bune servicii pentru clienții noștri :)


  5. Great phone

    Posted by Henri on 27th Aug 2013

    Love this phone for the price/quality ratio! :)

    ANSWER:
    We're glad that you're happy with your purchase. Thank you so much.


  6. Very good but need flash

    Posted by bebertjack on 15th Jul 2013

    Very good phone, work well but need flash to have french language google apps and disable chinese apps.
    GPS is OK after activating EPO (fix in less of 30sec)
    Dual Sim work well
    Only Camera is ugly, video en photo are less quality than my Galaxy S
    I'm very happy for 250€ (i've paid taxe with DHL delivry) i've a good 4 core phone.

    ANSWER:
    Thanks for taking time write a review.


  7. Root

    Posted by muro on 3rd Jul 2013

    What its included in "root firmware install"?

    ANSWER:
    We can install google playstore for you and install some additional language of your choice as well. Thank you.


  8. Root

    Posted by Unknown on 2nd Jul 2013

    Hello

    If i oder phone as rooted,is there option i can unroot phone my self?

    ANSWER:
    Hi. Yes you can unroot. Just send us email at techhelp@merimobiles.com for any technical assistance you need. Thank you.


  9. MTK6589M

    Posted by miro on 2nd Jul 2013

    Description says this have MTK6589M how it is different from MTK6589?

    ANSWER:
    its the same, thank you


  10. android 4.2.2

    Posted by erggi on 2nd Jul 2013

    Does this have the new android 4.2.2? if not, can it be installed?


    ANSWER:
    It has Android 4.1 Jelly Bean. For sure ZTE will release 4.2 in the near future. Thank you.


  11. Languages

    Posted by eddyboy on 2nd Jul 2013

    Is it possible to add finnish language? and does this have ZTE own UI? Or pure android?

    ANSWER:
    If you choose root option and make a note to us install finnish language, we will do it for you.
    It comes with pure android OS.Thank you.


  12. The best phone

    Posted by Dmitriy on 1st Jul 2013

    Very smart phone. Good quality, fast shipping.

    ANSWER:
    Thank you so much for taking time to review this product. It's well appreciated.


  13. Language

    Posted by Unknown on 1st Jul 2013

    Is there finnish language? Can it be installed? This is pure android, or does it have ZTE own UI?

    ANSWER:
    Hi. We can install Finnish language for you if you add root option when you order. Just leave us a note that you wanted Finnish language installed.

    The interface is standard Android. Thank you.


  14. very nice phone

    Posted by roberto on 1st Jul 2013

    very nice phone and very cheap

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V987 Android , is well appreciated


  15. stock

    Posted by Danniel on 26th Jun 2013

    Do you have it in stock now ?

    ANSWER:
    the ZTE V987 is in stock now, thank you


  16. Google Play

    Posted by Unknown on 25th Jun 2013

    Does it have Google Play preintaled?

    ANSWER:
    it has to be rooted, choose the root option and we will do it for you, thank you


  17. Amazing phone

    Posted by Art. on 21st Jun 2013

    It is a magnificent smartphone.
    Good build, great battery, powerful processor which is enough even for heavy games like RR3...
    Bluetooth Wi-Fi works fine.
    But the most important thing is the amazing display technology with OGS
    The picture quality is not inferior to top-end device and even better.
    Definitely buy, the price is very low, and a good store

    ANSWER:
    Thank you very much.


  18. answer

    Posted by Unknown on 20th Jun 2013

    can you install italia language for me? i have to pay for that?

    ANSWER:
    If you choose root option and make a note to us install italian language, we will do it for you. thank you.


  19. PREGUNTAS

    Posted by Leomoreno on 10th Jun 2013

    Buenas noches vivo en Venezuela, me gustaria saber si el tlf se puede programar a Español?? y como se podria hacer el envio hasta mi pais.. Gracias

    ANSWER:
    Sí. tiene españoles y podríamos enviar a su país, usted puede elegir DHL o correo aéreo. gracias.


  20. Very good phone

    Posted by Unknown on 8th Jun 2013

    Very good fphone works perfectily...

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V987 , thank you


  21. 3G IN GSM ?

    Posted by Edgar on 10th May 2013

    Hi, what about this phone, this can work 3g signal in the band 900 MHZ but HSPA ?

    ANSWER:
    Yes you will get 3G WCDMA/HSPA+: 900/2100 MHz on the ZTE V987, thank you


  22. question

    Posted by Unknown on 6th May 2013

    If i order from spain , will you ship me a european plug charger ?

    ANSWER:
    Yes, we can, please leave a message to request a European plug charger when you order , Thank you.


  23. questions

    Posted by Unknown on 6th May 2013

    1. Do you have it in stock now ?
    2. Spanish language in stock rom?
    3. Can you declare the item as a gift?
    4. Can you declare lower value to avoid custom problems ?
    5. What is the better shipping metod to avoid custom problems?

    Thanks.

    ANSWER:
    1. Do you have it in stock now ?-Yes.
    2. Spanish language in stock rom?-No,it i in English.
    3. Can you declare the item as a gift?-Sorry, can not.
    4. Can you declare lower value to avoid custom problems ?-Yes,we may.
    5. What is the better shipping metod to avoid custom problems?-Diferent countries has different conditions.
    Thank you.


  24. very good phone

    Posted by Lam on 2nd May 2013

    I received the phone 10 days ago. it is fast the screen is very very nice For a mans hand is not big and i like it very much. you can make phone calls and play or surf in the web without any problem. Greek language does not exists in the currently software. The meri team try to help me now because the google play store that was installed doesnt work and also the compass.I hope i have quickly a solution because i need the mail and why not some apps from google store. Thanks

    ANSWER:
    Thank you for your taking to post a view, its well appreciated, You could come online to Livechat and get a quick answer. Thank you.


  25. Battery question

    Posted by giannis on 30th Apr 2013

    May i ask , how many mah does the generic battery have? It's better or should i stick with Original battery?
    Thanks

    ANSWER:
    We will provide the generic batter in 2500mAh that is same as original battery, if you need one more battery, you could buy an additional one. Thank you.


  26. GREEK LANG.

    Posted by kostas on 24th Apr 2013

    -If i buy this phone with mod rom rooted it will support full greek lang.?
    -What version of android is the mod.rom 4.1 or 4.2?
    -the mod rom includs china apps?
    -what about black color?

    ANSWER:
    We could help to you install Greek language for you and delete China apps, just please leave a message to request when you order it, It is android 4.1. So sorry that is not available in black color. Thank you.


  27. Language

    Posted by ilPESANTE on 8th Apr 2013

    Hi I want know if italian language is in the smartphone.

    ANSWER:
    Once rooted, Italian langauge can be installed on the ZTE V987 , thank you


  28. STOCK

    Posted by Unknown on 6th Apr 2013

    is this phone in stock?

    ANSWER:
    the ZTE V987 is in stock, thank you


  29. Phonebook

    Posted by Unknown on 19th Mar 2013

    Hi,

    is it true that only 500 entries can be saved its phonebook?

    Thanks

    Answer:

    This phone can be used to keep more phone NO.

    Thanks.


  30. dual active sim?

    Posted by Unknown on 16th Mar 2013

    Hi,

    is it a dual active or a dual standby phone?

    Thanks.

    ANSWER:
    the ZTE V987 is dual sim standby, thank you


  31. some questions

    Posted by Lam on 16th Mar 2013

    Hello.
    please tell me
    1 can you root it and add greek language?
    2 is the screen gorilla glass or ogs screen?
    3 is ips screen?
    please answer bevor the offer 7% endet then is too late to order
    thanks

    Answer:

    1. Yes, this phone can be rooted,and maybe we can help you to install Greek language.
    2.The screen is high resolution.
    3. Not IPS, screen.


  32. case

    Posted by Unknown on 15th Mar 2013

    Do you have an original flipcase ??

    Thanks

    Answer: this one has hard silicon case. Thanks


  33. screen issue

    Posted by Lam on 14th Mar 2013

    Hallo the first butch hat a screen problem -very sensitiv- Is that now resolved?


    thanks

    ANswer:

    Yes, this has been fixed and solved. Thanks.


  34. INFOS

    Posted by Unknown on 14th Mar 2013

    Hallo please tell me
    1. can you add greek when rooted
    2. is the screen ips
    3. gorilla glass or ogs glass
    Thanks

    Answer:
    1.Maybe,we can add Greek language after we root it.
    2. The screen isn't IPS. Thanks.



Product Description

 

zt-phxb-gx83nzojc3-1f-t.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • CPU:MTK6589 Quad-core 1.2GHz
    • GPU:PowerVR SGX544 Ultra Dual Core
  • OS:
    • Android V 4.1
  • Memory:
    • 1GB RAM,4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 5.0" HD OGS 1280 x 720, 16M Colors, TFT-LCD
    • Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA/HSPA+: 900/2100 MHz
  • 2G Network:
    • GSM 900/1800/1900MHz;UMTS 900/ 2100 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Qua lCore processor
    • Built In GPS
    • Bluetooth
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Micro USB 2.0
    • Dual sim dual standby
    • Back 8.0 mega pixel / Auto Focus / Flash LED / BSI,Front 1.0 mega pixel
    • Support to shoot 3GP 1080P (1920x1080) with sound, Max 30 mins.
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • FM Radio
    • Slim body
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 141mm × 70mm × 9.2mm, 160g
  • Camera:
    • Back 8.0 mega pixel/Auto Focus/Flash LED/BSI
    • Front 1.0 mega pixel
  • Battery:
    • 2500mAh battery
  • Package Content:
    • ZTE V987 Quad Core
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • White
  • Language:
    • English,Japan,Dutch,Spanish,Russian,French,Polish,German,Czech,Korean,Italian




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +