Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


ZTE V970 3G WCDMA Android 4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD

  • ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD
  • ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD
  • ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD
  • ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD
  • ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD
List Price:
$329.99
Your Price:
$199.99
(You save $130.00)
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI5714
PRODUCT RATING AND REVIEW:
84 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. ZTE V970

    Posted by Pavlos on 7th Jan 2014

    I bought two phones zte v970.They are really good.The only problem is that in one of them the led notification dosn't work especially the green colour.The same phone one time per month do a restart..itself.(close and reopen asking sim pin)

    ANSWER:
    Pavlos thank you for sharing your review with us. For the issues seems that they're only firmware related. You can email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you better. Take care.


  2. Jelly Bean

    Posted by Tom on 25th Aug 2013

    Is there any official Jelly Bean firmware? I bought this phone 4 months ago and its great but i want the jelly bean update...

    ANSWER:
    Hello Tom. Please send us email at techhelp@merimobiles.com so we can better help you.


  3. Grate choice! Good Phone!

    Posted by Catalin on 12th Aug 2013

    Good phone! I recommend it !!

    Keep up the good work Merimobiles!

    ANSWER:
    Thank you so much!


  4. VERY GOOD

    Posted by Unknown on 20th Jul 2013

    A VERY GOOD AND CHEAP CHOICE! I SUGGEST IT!

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post your review for this phone. It's well appreciated.


  5. Value for money

    Posted by Sur on 5th Jul 2013

    Received in 2 weeks. Great value for money and very good after sales support for some of my questions on software.

    ANSWER:
    The software problem please email us and we will help you solve it. thank you.


  6. Great phone, great support

    Posted by James P on 4th Jul 2013

    Bought three of these phones for myself and a couple of friends. The V970 represents great value in that price range. It is well built and runs nearly every app smoothly. Would definitely recommend bruno's ICS or Jellybean ROMs
    I would also like to thank the staff @ merimobiles for answering any and all questions and being very helpful with the shipping process

    ANSWER:
    Thank you so much for taking time to review this unit and also for recommending some awesome ROMS for this phone. We appreciate it a lot.


  7. Front Camera?

    Posted by Unknown on 26th Jun 2013

    Does it come with a front camera?

    ANSWER:
    the ZTE V970 does not have a front camera, it has a ZTE V970 only, thank you


  8. Shipping time

    Posted by Raj Shree on 14th Jun 2013

    How days is required for this phone to reach india it was order on 13/6/13??...Hope it will nt be hope more 10 days?? is it?
    Reply fast...

    ANSWER:
    yes its possible, please order with EMS express or DHL express, thank you


  9. Excellent value in good looking package

    Posted by longo213 on 10th Jun 2013

    When I was looking for no-nonsense upgrade from my aging ZTE Blade, I knew it will be something with MTK6577 SoC. It was only later (after checking all possible forums and so on) when I decided to stick with the brand and go for V970. And the reality surprised me, the phone is reasonably fast, good looking and most of it's limitations are details I knew about from beginning and could live with.
    I'm getting about two and two and half days from the battery only with 3G switched off during the night, but other than that I'm using internet for browsing, reading articles on Flipboard, checking emails from 6 mailboxes (using K9), and stay online all the time. And still have enough "juice" to have 10-15 calls per day.
    As far for Merimobiles services goes - I received the phone within 10 days, which is awesome. They have been nothing but helpful all the time. I am really satisfied with this purchase.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on teh ZTE V970, its well appreciated


  10. Great value for money

    Posted by Unknown on 7th Jun 2013

    Great value for money product. Very pleased so far. Delivery time quite good.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970, its well appreciated


  11. amazing

    Posted by nikolas on 2nd Jun 2013

    i bought this phone mainly for the two sim but it proved really powerfull! it doesn't lag anywere! i changed the rom and its a little bit faster! perfect phone and a serious vfm!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970, its well appreciated


  12. ΖΤΕ best as ever

    Posted by Dimitris on 31st May 2013

    I bought this after 3 years old ZTE Blade (San Francisco) cause I wanted one with 2 sim slots. Great Manufacturing and very fast. I didn't like the pre-installed rom and I flashed another one.
    Great choise!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on teh ZTE V970, its well appreicated


  13. one of the best ZTE v970

    Posted by Chris on 30th May 2013

    hey i know this mobile from a friend and over Internet. i´m absolute satisfied.it´s the one what i want no more. price performance is very good. If you want to order do this over the 3,99€ shipping. I do this over the DHL faster delivery with 17,99€. the customs peeps then probably more closely because it is declared as a $ 20 gift that seems to not denkbar.Auch when the cheaper shipping will take longer to take it out because otherwise they might have to pay customs duties

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on teh ZTE V970 , its well appreciated


  14. Brilliant and good camera too

    Posted by Unknown on 28th May 2013

    Recently bought this phone for my wife. By mistake, I forgot to ask for European apps. So make sure you do that if you don't want the Chinese system that won't work in Europe. After rooting and installing a new ROM everything was great. Its very fast, good, bright screen. Good battery life. Most impressed with the camera, which is the best 5M one I've seen. The only issue is there is no front cam.. but that's made clear in the description to was no problem. Service was excellent in helping me sort our the ROM. Highly recommended.

    ANSWER:
    Thank you very much.


  15. excellent mobile

    Posted by Unknown on 23rd May 2013

    it is the best double sim card mobile

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on ZTE V970, its well appreciated.


  16. Language

    Posted by Dimitrios on 19th May 2013

    The ID from my order is # 49041 could you install the greek language? Thank you

    ANSWER:
    Yes. we will install it for you. thank you.


  17. Review

    Posted by St on 19th May 2013

    I have the mobile about a month. I live in Greece. It arrived in 22 days. Although i have had a problem with the rooting rom, merimobile's technical support has been very very helpful. Merimobiles.com is super-reliable and ZTE 970 a cell phone that worths every cent.

    ANSWER:
    Thank you very much. :)


  18. Language

    Posted by Dimitrios on 18th May 2013

    Must i pay for the greek lagnuage instalation?

    ANSWER:
    It is free to install the greek language for you.Thank you.


  19. Language

    Posted by Dimitrios on 17th May 2013

    If i buy this phone will it have the greek menu? or must i do it by my self?

    ANSWER:
    Sorry, there is not greek menu,but we could install greek language in the phone if you request it . Thank you.


  20. Great value for money

    Posted by An European customer on 15th May 2013

    For a phone this affordable it provides great value for your money. It has the feel of a much more expensive phone. I used to have the old ZTE Blade and it is a toy compared to the V970.

    Make no mistake though, the phone does not compare to high end phones, but beats the cr*p out of the competition at this price range. New low end/cheap quad core MTK phones might give this a run for it's money but before they are more readily available this is a viable and recommended option.

    The community support is good too. The phone was very easy to root and a JB 4.1 rom is available that works very good.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970, its well appreciated


  21. looking and working good

    Posted by Unknown on 15th May 2013

    just bought 2 of these , working nicely and smooth
    with Orange or Vodafone in Roumania. on day 2 --> switched to custom rom. I love the mushroom.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970, its well appreciated


  22. GOOD VALUE FOR MONEY

    Posted by nikos on 14th May 2013

    Very good product.
    value for money!
    fast sheeping!

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on ZTE V970 , its well appreciated,. Thank you!


  23. Value for money

    Posted by Chris on 13th May 2013

    i put 4 stars only because i had to install a custom rom to fully enjoy this phone.Only english and chinese on installed rom.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970 , its well appreciated


  24. best phone for the price

    Posted by Dimitris.P on 12th May 2013

    the phone is really fast,built quality above average,dual sim,just perfect...

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review, its well appreciated


  25. menu

    Posted by PANIOS on 12th May 2013

    Supports Greek menu?

    ANSWER:
    Yes, we can install greek language but not full greek, some still show in english.


  26. kp

    Posted by Unknown on 11th May 2013

    Has a handsfree in package?

    ANSWER:
    the ZTE V970 3G does not come with a handsfree, thank you


  27. 3G IN GSM ?

    Posted by Edgar on 10th May 2013

    Hi, this phone can have 3g signal HSPA in the 900 MHz GSM ? I need a phone that can work in 900 Mhz with 3g HSPA or HSDPA, but android jelly bean, what you do recomend to me ?

    ANSWER:
    the ZTE V970 will do the trick for you than, thanks


  28. very good phone

    Posted by Unknown on 10th May 2013

    the phone is exellent. real vfm. if you want a very good phone just clik the buy.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970, its well appreciated, thanks


  29. more than expected

    Posted by Dennis on 7th May 2013

    This is the 2nd I bought and as soon as I save enough I will buy 1 more for my wife.
    not much to say.
    every task I put it to do it never says no.

    ANSWER:
    Thanks for your taking time to post a review, its well appreciated, Thank you.


  30. Very good

    Posted by Anselmo on 6th May 2013

    I liked so much of this mobile.

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on ZTE V970, its well appreciated


  31. RAM

    Posted by Mark on 5th May 2013

    Dear,

    does it have really 1 GB RAM?.

    ANSWER:
    the ZTE V970 3G has 1GB RAM, thank you


  32. Hey

    Posted by R on 2nd May 2013

    So far So good. The phone looks impressive and the shipping was done ad told. Recommended to friends andWill certainly buy from merimobile again

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on ZTE V970 , its well appreciated.


  33. ?

    Posted by mircea on 29th Apr 2013

    This phone works in Romania cuz' I want to buy one and i want to know if it works in romania:D thanks!

    ANSWER:
    the ZTE V970 3G works in Romania, thank you


  34. excellent phone, excellent seller

    Posted by john (scotland) on 25th Apr 2013

    excellent phone for the money, nice sharp screen
    fast no lag when using the phone, would definitley buy
    from merrimobiles again

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on ZTE V970, its well appreciated . Thank you.


  35. Very good phone for that price.

    Posted by Nico (the Netherlands) on 24th Apr 2013

    Very good phone for this price. I'm very satisfied. Some colleagues bought it to in the mean time.
    Disadvantage: It came with English/Chinese android. I changed it by myself to Dutch Jelly bean android 4.1.2 including play store. (tip: XDA developers)

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on ZTE V970,its well appreciated. Thank you.


  36. Excellent phone

    Posted by John Z, on 15th Apr 2013

    Excellent phone,works fine.I also wish to thank Merrimobiles for its prompt services and fast delivery.I'm sure that my next byus will be from Merimobiles again!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970 its well appreciated, thank you


  37. Great Phone

    Posted by Unknown on 15th Apr 2013

    In my opinion this is an honest phone, it performs very well, with good Rom's support.
    Only the battery should perform better in my opinion

    ANSWER:
    Thank you very much for your taking time to post review for ZTE V970, it well appreciated.


  38. Android Version

    Posted by Unknown on 5th Apr 2013

    Have Android 4.1 update or only 4.0 ?

    ANSWER:
    ZTE V970 comes with Android 4.0.3, thank you


  39. Excellent value for money

    Posted by tenere on 4th Apr 2013

    I have this phone for like 3 weeks or something. Good signal (not excellent - no real problems though), good sound in speaker, fast processor, nice design, good battery (if you don't have everything on all the time), sufficient ram for apps, good build quality. Only downside is the mediocre camera but hey! For this kind of money it can't get any better than the v970, I think.
    Communication with merimobiles has been excellent, no problems with shiping or customs (use singapore post).
    I will buy again from here, probably a tablet very soon.

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post review on ZTE V970 3G, it's well appreciated!


  40. screen protector

    Posted by sim on 2nd Apr 2013

    Hi
    doesn t every mobile device have screen protector installed by factory?Why do i have to pay for it?

    ANSWER:
    No they dont have one installed at the factory, thank you


  41. Shipping costs

    Posted by Dimitris on 2nd Apr 2013

    Hi. Can you informe me about the total shipping costs for Greece included taxs,custom e.t.c?
    Can you root the phone and install Greek language and Google Play for me pls?
    Thank you!

    ANSWER:
    Free regular mail shipping fee, but express fee is calculated prior to you submit the payment information. We have no control over the duites tax of your country, it depend your custom office.
    We can root the phone, can install the Google play,but not available in Greek language. Thank you!


  42. languages

    Posted by merkaoui on 1st Apr 2013

    Hi,
    Is that this phone supports Multilanguage?
    Spanish for example
    Thanks

    ANSWER:
    Yes once rooted you can add spanish language on the ZTE V970 , thank you


  43. Screen protector

    Posted by Tom on 31st Mar 2013

    Hello. If i buy this item and a screen protector, can you sent it to me with the protector on the screen cause i can't figure it out?

    ANSWER:
    Yes we can , just add the option, screen protector install, thank you


  44. hi

    Posted by Unknown on 29th Mar 2013

    i want to buy this phone. is in stock? and can you
    install greek and google play?

    ANswer:

    Yes, this phone is in stock and can be rooted with google play store and Greek language. Thanks.


  45. question about the case

    Posted by lysandre on 25th Mar 2013

    can i choose a color for my case ZTE V970 3G WCDMA or there is only black... ? thank you

    ANSWER:
    At this moment, we've only black color case for this phone, thanks.


  46. Good

    Posted by Chris on 25th Mar 2013

    The build quality is very good. It is fast and the touchscreen is very sensitive.
    I have a problem though in my city as i have no signal in most of the places and I cannot call anyone. Maybe it has a weak antenna or my device has problems.
    I have sent a message to service of merimobiles and I am waiting for answers.
    Highly recommended though!

    Answer:

    Thanks so much for your time to put a review here.
    Thanks.


  47. hi

    Posted by giannis klirwnomos on 6th Mar 2013

    THANKS, I like this phone

    ANswer:
    Thanks so much your review here.


  48. in stock

    Posted by z on 2nd Mar 2013

    do you have it in stock and ready for shipment? what plug type do you deliver?
    thanks!

    ANSWER:
    the ZTE V970 is available we ship it with the plug to suit your country type, thank you


  49. language

    Posted by mixalis on 1st Mar 2013

    GREEK language and write

    ANSWER:
    Yes if you root it you can install Greek in the ZTE V970, thank you


  50. value for money

    Posted by pipis_power - greece on 27th Feb 2013

    great phone.everything works fine.thanks to merimobiles for the low price.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970 its well appreciated


  51. Very good value/quality phone!!!

    Posted by Stavros on 25th Feb 2013

    I'm very happy with my purchase, after a month of operation the phone works excellent.

    As mentioned by other reviewers the photo colors are poor but this is not why you purchase the phone for.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on teh ZTE V970, its well appreciated


  52. language smartphone

    Posted by marco on 24th Feb 2013

    You can install the Portuguese language?

    ANSWER:
    Portuguese language can be installed on the ZTE V970, thank you


  53. stock

    Posted by Unknown on 21st Feb 2013

    is this phone in stock now?

    ANSWER:
    the ZTE V970 is in stock, thank you


  54. Stock

    Posted by Unknown on 16th Feb 2013

    Hi, is the ZTE V970 in stock?
    The free shipping to Brazil is by China Post? Does it have tracking number?

    Thanks in advance.

    ANSWER:
    The ZTE V970 is available and yes free shipping you get a tracking number to Greece we suggest you go with singapore post, thank you


  55. greek languge

    Posted by mp on 31st Jan 2013

    1.support Greek Language and Keyboard?
    2.support flash player and play store?

    Thanks.

    ANSWER:
    1) yes for the language, keyboard would have to be 3rd party app
    2)yes, needs rooting to install it, thank you


  56. some questions

    Posted by vic on 28th Jan 2013

    Hi, I wanted to know if it's possible that there will be some problems with the delivery if I buy this phone now, because of chinese new year's eve celebration.

    And I also want to know, what is the estimated delivery time for Spain?

    ANSWER:
    Order it now and I suggest you go with atleast Singapore airmail as a shipping method or an express shipping method, order it before the end of the week, thank you


  57. good

    Posted by Unknown on 26th Jan 2013

    hello if this phone dual camera

    ANSWER:
    The ZTE V970 3G WCDMA has a front Camera only, thank you


  58. Jelly Bean

    Posted by Unknown on 23rd Jan 2013

    Is Android 4.1 available?

    ANSWER:
    The Android Jelly Bean 4.1 firmware on the ZTE V970 has not yet officially be released, thanks


  59. language

    Posted by ngel on 23rd Jan 2013

    do you delivery the phone in spanish an google market?
    I now I can instal it, but I prefer buy instaled.

    ANSWER:
    We can root and install Spanish on the ZTE V970 for you, thank you


  60. Languages

    Posted by Angel on 23rd Jan 2013

    Can you send whit Spanish language and Google play instaled?

    Answer:

    Yes Spanish and Google can be installed on this phone. Thanks.


  61. Very nice smart phone

    Posted by Sando on 19th Jan 2013

    The phone is with very good screen.it is fast and applications wark normal without stops.It is suitable for my hand and dable SIM option help me to use two mobile operators.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V970 , its well appreciated, thanks


  62. super

    Posted by Unknown on 1st Jan 2013

    Super brand and super mobil.

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to review the ZTE V970 its well appreciated, thanks


  63. Good phone, slow GPS, poor camera

    Posted by Unknown on 31st Dec 2012

    This is my first smartphone, but it was easy enough to get to grips with. All the basic functions work well, apart from some screen flicker sometimes when automatic brightness is selected. The GPS is so slow to get a fix and seems to have weak reception. The camera takes muddy, poorly-focused shots but it's adequate for snaps. As a phone it works well.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  64. compass?

    Posted by Ethan on 27th Dec 2012

    hi,does this come with built in compass?

    ANSWER:
    no but we can install it for you, just choose the root option and specify you want compass insalled, thanks


  65. german language

    Posted by Unknown on 22nd Dec 2012

    Hey, does it have a german language package?
    regards Frank

    ANSWER:
    We can install German for you on the ZTE V970, thank you


  66. Good product

    Posted by Artur on 20th Dec 2012

    I got my own ZTE V970 and must admit that is very good product.
    When buying zte forgot to ask about bigger generic battery. Is it available?

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, for the generic battery please email us at sales@merimobiles.com, thank you


  67. stock?

    Posted by yiannis on 14th Dec 2012

    is this phone in stock now?
    thank you.

    Answer:
    Yes, this one is in stock. Thanks.


  68. good dual sim phone

    Posted by dinos on 8th Dec 2012

    it has front camera for videocalls?

    ANSWER:
    no, thank you


  69. Bigger battery

    Posted by Unknown on 26th Nov 2012

    Is there a bigger battery for this phone?

    ANSWER:
    please email us at sales@merimobiles.com and we will go check for you if we can get a bigger "generic" battery for you that works with this phone, thank you


  70. Very good product

    Posted by Frol on 12th Nov 2012

    I got the phone a week ago. For now I am very pleasantly surprised. Build quality is very good. I downloaded custom rom from xda-developers.com. Rooted. With google play installed. Works very well. It cleared all the stuff installed by the Chinese telecom. The battery life is good, compared to my old Galaxy S.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review, its well appreciated, thanks


  71. a lot a good things

    Posted by roberto on 12th Nov 2012

    examples:
    s2 s3 iphone owners will take a look at it because they wont expect the quality built and the contrast of the screen.
    regarding myself, i m selling the tablet and the gps because this zte is a pretty good device.
    One question : can I use it with a 2400mAh ?
    or can I buy on Merimobiles a spare 1600mAh battery?

    ANSWER:
    Thank you very much. the battery you could use the business 2400mha and we also have the spare battery that is perfect. thank you.


  72. charger

    Posted by george on 10th Nov 2012

    hi charger is compatible in greece??

    ANSWER:
    Yes, thank you


  73. Greek Menus

    Posted by GR on 8th Nov 2012

    Hello,
    can i choose Greek language from the System settings of Android 4.0, from LANGUAGE AND INPUT and have all the menus in Greek?

    Answer:
    I think it supports English only, however, downloading the muiltlanguage, and install, maybe, you can useGreek


  74. Greek language

    Posted by vagosofron on 4th Nov 2012

    If i add the Root Firmware Install feature, can you add greek language and google play?

    ANSWER:
    Yes we can install it for you, just mention it in the checkout page on the comments section, thank you


  75. How is the case u provide like?

    Posted by Unknown on 3rd Nov 2012

    How is the case u provide like? silicon?

    ANSWER:
    we send the original case and everything is original.
    thank you.


  76. Quieries

    Posted by Krishna on 18th Oct 2012

    what are the pre installed apps in this phone will it work in india how many days will u need to ship this phone to bangalore

    ANSWER:
    for the preinstall apps please check our video review, yes it will work in India, it ships in 2-3 business days, thanks


  77. HDMI

    Posted by julion8 on 18th Oct 2012

    quisiera saver si este telefono soporta el cable hdmi
    (does it support HDMI cable)

    ANSWER:
    (Hi no no es compatible con un cable HDMI, gracias)
    Hi no it does not support HDMI cable, thanks


  78. V930

    Posted by Unknown on 1st Oct 2012

    does this phone come with google play installed?

    ANSWER:
    We can install it for you, out of the box ZTE does not provide it but we can root it(equivalent to jailbreaking) and install it for you, thanks


  79. V970

    Posted by Unknown on 30th Sep 2012

    Hello

    Why this phone doesnt show up at the official ZTE site?

    ANSWER:
    no clue, probably shows up only in ZTE china, thanks


  80. v970

    Posted by NELLO on 26th Sep 2012

    OTHERS HAVE A 179 DOLLARS

    ANSWER:
    Hi, Our phone is 100% brand new and we have better service. the price i think its not super big different. after you buy from us, you will know its more worth buy from us. thank you.


  81. IN STOCK

    Posted by sethu on 22nd Sep 2012

    Can you confirm the item is in stock. Will it ready for shipment???

    ANSWER:
    yes its in stock, thanks


  82. Can I use in the US?

    Posted by Chris on 18th Sep 2012

    HI,

    Is this phone unlocked?

    And can I use this phone with US carriers if it is unlocked?
    ANSWER:
    Yes its unlocked so it can be used in the US, thanks


  83. it is very goog!

    Posted by Attilio on 17th Sep 2012

    Hello.
    does it have italian language?
    ANSWER:
    it does not, sorry


  84. In Stock??

    Posted by Konstantinos on 16th Sep 2012

    Is this phone in stock now??Can you root the firmware if asked??



Product Description

swan-7-s9zl-0iaxlv-r-3.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6577 ARM Cortex-A9 Dual-core 1.0GHz
    • PowerVR SGX531 Ultra
  • OS:
    • Android V 4.0.3
  • Memory:
    • 1GB RAM+ 4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 64GB
  • Screen:
    • 4.3" QHD, 540 x 960,16M Colors (TBD)
    • IPS-LCD Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA/HSPA/HSPA+:900/2100MHz
  • 2G Network:
    • 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Dual Sim,supports W+G/G+G
    • Built In GPS
    • Bluetooth 4.0
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Micro USB 2.0
    • Back 5.0 mega pixel/Auto Focus
    • Support to shoot 3GP 720P (1280x720) with sound, Max 30 mins
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • FM Radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • Missed Calls Notification LED
    • 128 x 67 x 9.9 mm,140g with battery
  • Camera:
    • Back 5.0 mega pixel supports
  • Battery:
    • External Battery 1600mAh
  • Package Content:
    • ZTE V970 3G
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +