Loading... Please wait...

Categories


ZTE V967S Quad-core MTK6589 5.0 Inch QHD with Android4.2 1.2GHz Dual Sim Dual Cam

  • ZTE V967S Quad-core MTK6589 5.0 Inch QHD with Android4.2 1.2GHz Dual Sim Dual Cam
  • ZTE V967S Quad-core MTK6589 5.0 Inch QHD with Android4.2 1.2GHz Dual Sim Dual Cam
  • ZTE V967S Quad-core MTK6589 5.0 Inch QHD with Android4.2 1.2GHz Dual Sim Dual Cam
  • ZTE V967S Quad-core MTK6589 5.0 Inch QHD with Android4.2 1.2GHz Dual Sim Dual Cam
List Price:
$399.99
Your Price:
$132.99
(You save $267.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7369
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
61 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. 5th Android phone I have had and the best so far

    Posted by Wazm on 19th Mar 2014

    This phone is amazing. The battery lasts for days and it connects in places where my Wife's phone (identical to my old phone) can't. The build quality is very good and it feels perfect to use.

    ANSWER:
    Thank you for the very nice words for this phone. It's indeed very good phone. Take care.


  2. Excelent Smartphone

    Posted by josep ferrarons on 10th Jan 2014

    I bought 2 of them before ending 2013 and only can say excelent. Both for gifts.

    Just only chinese and english language. The program meromobiles advice to install spanish is just a partial solution.

    So I flashed the multilanguage v1.0.5 rom using the flash kit tools and everithing fantastic.

    The quality of the pictures are much more higher than I expected even in dark conditions, with same limitations ive got with galaxy s4.

    Service and communication from merimobiles very good however. Chat 5/5, mail 4/5.

    ANSWER:
    Josep thank you for taking time in posting your review of this phone. It's well appreciated.


  3. Nice phone at a great price

    Posted by Ricardo Harewood on 27th Dec 2013

    Ordered this in August and only received it in December as it took a world tour that included Latvia. No fault of Merimobiles. Nevertheless item arrived properly packaged and was none the worst for wear. Very nice looking phone with large display. Actually the display was the only detractor as there was some bleeding\washout along the bottom edge. The colours were not as vibrant when compared to my other phones and its a bit hard to see under direct sunlight but it's very acceptable. Quad core provides fluid response and WIFI was strong. Good overall performance for the average user. As usual the Merimobiles site makes it simple to root and accessorise your devices and I got it rooted along with a Silicon case and screen protector. My order was also processed and shipped quickly so despite the long shipping time so I'm quite happy

    ANSWER:
    Hello Ricardo. Thank you for sharing your review of this phone. It's well appreciated.


  4. excellent

    Posted by Salvatore Tommasi on 11th Dec 2013

    very good smartphone, good description, good shipping time, i will buy again in your store.
    thanks!!

    ANSWER:
    Hello Salvatore. Thank you for the trust you're giving us. The phone you bought is indeed a great buy! Cheers!


  5. Good object, best price, thx merimobiles

    Posted by Unknown on 5th Dec 2013

    Good object
    Good service
    Good price

    ANSWER:
    Thank you so much for the kind words. Cheers!


  6. very good and beautiful but it turns off many times a day..

    Posted by KONSTANTINOS TSEKOURAS on 29th Nov 2013

    when i put the phone a little abruptly on table, it shuts down...every time!!what can i do for this?

    ANSWER:
    Hi. Please email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you with it. Thank you.


  7. high-quality product

    Posted by Unknown on 22nd Nov 2013

    Thanks for the quick shipment first. A great phone for middle-class users, the quality was excellent, my expectations of a product on the original, high quality, very nice ...

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your review of this wonderful phone. It's well appreciated.


  8. ilias

    Posted by ilias on 19th Nov 2013

    Great phone for the money! Thanh you very much!
    The best delivery!
    Hi from Greece!

    ANSWER:
    Hello Ilias. Thank you too! See you around!


  9. Nice phone with very good price

    Posted by Abid on 19th Nov 2013

    This Phone works as it should be. Good looking with very good display and speed.
    Both cams are average.

    ANSWER:
    Hello Abid. Thank you for taking time to post a review of this phone. It's well appreciated.


  10. best for the price

    Posted by Rady Milanov on 18th Nov 2013

    Perfect for the money. Very strong batery, good camera and display for price.

    ANSWER:
    Thank you for sharing your review Rady. It's indeed a very good phone. Cheers!


  11. with custom rom best value for money

    Posted by Unknown on 16th Nov 2013

    Very nice phone, especially battery is very good. Original rom is unusable and my wifi and network download speed was close to zero. With custom rom everything works perfectly.

    ANSWER:
    Hello. Thank you for sharing your opinion of this phone. Stock rom is actually pretty good but of course custom rom is perfect for English users. Thanks again.


  12. Solid speed, poor audio quality

    Posted by Mario on 16th Nov 2013

    Screen it better than I hoped for, and phone is responsive and fast. Audio quality is low, max volume also. Phone is set to chinese on default so it takes some time to change language to english.

    ANSWER:
    Hello Mario. Thank you for taking time to review this phone. It's well appreciated.


  13. Great phone

    Posted by Janos Flender on 15th Nov 2013

    The phone is good, but unfortunately it turn off automaticaly 3-4 times a day independently everything.

    ANSWER:
    Hello Janos. Please try to update the firmware. If you need help with it pleae email us at techhelp@merimobiles.com. Thank you.


  14. Great

    Posted by Georgios Konstantinou on 12th Nov 2013

    Great

    ANSWER:
    Hi Georgios. Thank you so much for your feeback for this phone. We appreciate it.


  15. THE PHONE IS VERY GOOD

    Posted by Natalia Fuguet on 9th Nov 2013

    Sometimes it turns off automatically and the cover is to small

    ANSWER:
    Hello Natalia. How's your phone? You can email us at techhelp@merimobiles.com we can help you solve the issues you are having. Thank you.


  16. The Best Value for money cellphone

    Posted by Unknown on 8th Nov 2013

    The Best Value for money cellphone. Only one complaint. Even if I asked the Greek Language to be pre-installed in the cellphone's menu the phone only supports English and Chinese.
    The resolution is great, the battery lasts long (2 days min. full load).Most importantly the phone is very fast. The camera is OK. Great for browsing in the Internet,watching videos,movies etc.

    ANSWER:
    Hello. Thank you so much for sharing your review of this phone. In order for us to install Greek or other languages you need to add/tick the "root firmware" option. Thanks again.


  17. zte v967s

    Posted by halil korkmaz on 7th Nov 2013

    I would like to know the factory code, I need to change imei

    ANSWER:
    Hi. Please email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you with this. Thank you.


  18. Very good phone with very very bad camera

    Posted by Adrian Stefanescu on 4th Nov 2013

    The phone itself as android device is really good, the screen is good, the GPS works fine, but I can confirm, after 4 month of usage, that the back camera is very bad ... my old Galaxy Gio 3Mp is far away better than this 5Mp of ZTE V967s.
    If someone can change the camera and make functional another back camera on V967s, this phone can became the best value for money.

    ANSWER:
    Hello Adrian. The camera of this phone is good but it really depends on someone's standard. Maybe you'd like to do some updating to improve the camera. If you want to update please email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you with it. Thank you.


  19. Nice Device

    Posted by robert on 1st Nov 2013

    Very good phone.
    I was very suprised when I got it, very fast and beatufil phone

    ANSWER:
    Hello Robert. Thank you for taking time to review this phone. It's well appreciated.


  20. Phone zte

    Posted by Sando on 29th Oct 2013

    It is good but camera is bad.screen is perfect.

    ANSWER:
    Hello Sando. Are you having problems with the camera? If you do please email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you with it. Thank you.


  21. Great mobile phone

    Posted by John on 28th Oct 2013

    Great phone, really happy with it, works well in NZ.
    Happy with Merimobiles.

    ANSWER:
    Hi John. We're glad that you're very happy with your purchase. We hope to see you more. Thank you.


  22. Menu language

    Posted by Thomas on 14th Oct 2013

    I would like to ask you, to the menu can i install greek language?

    ANSWER:
    Hi. Greek language can be installed but it won't be all Greek. There will still be English especially the menu. Thank you.


  23. How do I root the ZTE V967S?

    Posted by Robert Sciuk on 12th Oct 2013

    Apparently, in order to change locale, one must root the phone. I did not order the root option, but have a need to change the locale to Canada (English), and need to be able to do this myself. Please point me to the detailed instructions for rooting this particular phone so that I can get the locale setting correct.

    ANSWER:
    Hi Robert. The phone has already English language but I'm not sure that's what you mean. Please email us at techhelp@merimobiles.com so we can assist you better.


  24. Good Mobile

    Posted by Raja ananth prabu on 12th Oct 2013

    iam using this mobile for the past 18 days and everything is fine.phone is fast,battery back up is very good.only cons is when i update or download new app from playstore,it shows error message sometimes,later when i switch off and on the phone,the app is downloaded.Shipping from meromobiles was very fast and received the phone in 13 working days.online chat support from Jacqualine and john is excellent.

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your personal review of this phone. We are glad that you were satisfied with our service. All the best for you.


  25. opinion

    Posted by Unknown on 3rd Oct 2013

    The phone is work very good, with a little problem with my location founder, i don't know is it from any settings or something else.

    ANSWER:
    Hello. For location you can set it up right when you first set up the phone. Or you can go to settings and look for "location services" and tick the box for "location and google search". If you can't find them please email us at techhelp@merimobiles.com so we can assist you better. Thank you.


  26. Great VFM!!!

    Posted by Vasilis on 3rd Oct 2013

    Awesome phone and great value for money! Bought it for a friend and now everyone at work wants one!!!
    Thanks for a great phone at a great price and excellent delivery!!!

    ANSWER:
    Hello Vasilis. Sure you are right about this phone. It's really a steal. I just hope you have enough left for your other friends. :p


  27. Excellent Product

    Posted by Raja ananth on 25th Sep 2013

    Got the mobile in 13 working days(Free Shipping) in india.Mobile is excellent and features are good.i am happy with quick shipping from merimobiles and customer care support for online chat.thank you

    ANSWER:
    Hello Raja. Thank you for taking time to post a review of this phone. About customs we did tried our best to help you with it. Customs are smart. Maybe we can try some other things next time. Thanks again.


  28. wonderful cel

    Posted by thais venancio areas muquici palmeira on 24th Sep 2013

    thank merimobiles the affection in attendance, especially the john that has a lot of patience with me, the phone is wonderful, very good camera, very good battery'm very happy thanks

    ANSWER:
    Thank you so much. We hope to see you around more.


  29. cost-effective!!!

    Posted by Muquici on 24th Sep 2013

    Have several handsets, and this one of the best money site, and the store is merimobiles great, great employees and delivery was fast! Thanks here in Brazil!

    ANSWER:
    Hello Muquici. Thank you so much for the kind words. We're glad that you like your purchase a lot. Thanks again.


  30. 5 stars for price and quality

    Posted by Dimitris on 18th Sep 2013

    Its a great mobile that combines low price and very good characteristics. I have it only for a month and up until now and i'm very satisfied with ZTE V967S, but also i need to see it in depth of time. I am also very satisfied that i made my purchase from merimobiles cause you are very trustworthy.
    Thank you

    ANSWER:
    Hello Dimitris. Thank you so much for trusting us. We are glad to have you as one of our loyal customers. And this phone is indeed very good and yet very affordable.


  31. v967s rom

    Posted by SOTIRIS on 5th Sep 2013

    Hello, i am from Greece and i bought this phone a previous month. The characteristics are very good for this price, but i have problem with the menu. This have only english and chinese as languages. How can i install greek language for my menu? Where can i find the solution?

    ANSWER:
    Hello Sotiris. Please email us at techhelp@merimobiles.com and perhaps we can find a ROM with Greek menu for you.


  32. A questions

    Posted by Unknown on 19th Aug 2013

    Can you send me this mobile in spanish, with root and play store? How many days to arrive to Seville?

    ANSWER:
    Hi. Yes we can install Spanish language via morelocale app after rooting so when you order please add/tick "root firmware" option so we can do it for you. For free shipping it usually takes 14-21 business days to arrive. Thank you.


  33. good phone for the good money

    Posted by customer on 12th Aug 2013

    Phone works nice

    build quality ok


    minus for me is case and charger adapter

    I believe if i will buy mobile with case, case will have better build quality


    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your personal experience with this phone. It's well appreciated.


  34. French language

    Posted by Umor on 10th Aug 2013

    Hello,
    If i choose "root firmware", can you install french language?
    Thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes we can install French language via morelocale2 if you add "root firmware" option. Thank you.


  35. excellent phone & trustworthy seller

    Posted by Unknown on 27th Jul 2013

    received ZTE V967s, excellent built quality, looks nice black/dark blue, WIFI and data connection works perfect (confirm 3G wcdma and hspda+), good and big screen without touch/sensitivity problems, GPS connects very fast ... finally very satisfied with merimobiles purchase
    p.s. charger (220V) didn't work but merimobiles sent me another one for free ; trustworthy seller

    ANSWER:
    Thank you so much for posting your personal review about this phone and we're happy that you like your phone so much. It's indeed a great smartphone.


  36. Español

    Posted by jose on 17th Jul 2013

    may be used in Spanish ?

    ANSWER:
    Hi. Yes we can install Spanish language for you with morelocale2. Just add "root firmware" option when you order. Thank you.


  37. Colours - Carrier compatibility

    Posted by Nikos on 30th Jun 2013

    Well i am considering buying it , and i wanted to ask , i saw somenone asked for a different colour , white i saw . is it available ? and does it cost more ?
    also about carrier compatibility , will it be compatible with carriers in Greece ???

    ANSWER:
    White on the ZTE V967S cost the same and yes its compatible with Carriers, in Greece, thank you


  38. sar

    Posted by georgi on 30th Jun 2013

    how much is the ZTE V967S amount of sar ?

    ANSWER:
    SAR value would be around 0.77W/kg. Thanks.


  39. 3g HSPA or WCDMA?

    Posted by Sergio on 24th Jun 2013

    I read is 900/2100, but what frequency isthis? wcdma or hspa, or both?? because i would like to know if it will work here in Ecuador, using Claro 3G (hsdpa)

    ANSWER:
    It has WCDMA 900/2100MHz. Thank you.


  40. earphones

    Posted by Unknown on 23rd Jun 2013

    does v967s has earphones in the box?

    ANSWER:
    There is no earphone in the box. thank you.


  41. Driver request

    Posted by Unknown on 21st Jun 2013

    hi, where can i find a usb driver for win xp?
    thanks!

    ANSWER:
    Please send an email to techhelp@merimobiles.com, we will send you the file. thank you.


  42. Customs

    Posted by ady on 19th Jun 2013

    It is possible to send the phone as lower value on the package for the customs ?

    ANSWER:
    Yes. we could help you do this. thank you.


  43. 3G 900MHz

    Posted by Unknown on 18th Jun 2013

    Are you sure that ZTE V967S Quad-core MTK6589 support 900Mhz on 3G network?

    ANSWER:
    Yes. This phone support 3G 900mhz. thank you.


  44. white

    Posted by lizam on 17th Jun 2013

    Hello there! is there a white colour in stock?
    can you root it before sneding it to me, im greek language?
    thank you

    ANSWER:
    Hi, white color is available but the price is 10USD higher. Yes we can root it for you if you pay for root install option then we can add Greek language. Just leave us a note when you order. Thank you.


  45. 3G network

    Posted by kiril on 17th Jun 2013

    3G Network:
    900/2100MHz
    is it true,
    as on other sites only
    3G Network: only 2100MHz

    ANSWER:
    Yes. its true. thank you.


  46. morocco shipement

    Posted by Unknown on 16th Jun 2013

    can you ship it to morocco ?

    ANSWER:
    Yes. we can ship to morocco. thank you.


  47. shiping

    Posted by bill on 16th Jun 2013

    Hi,i d like to know how many days that phone will do to ship in Greece and if you root this for me and istall Greek languange,will i lose the Warranty.thank you.

    ANSWER:
    Airmail ship to greece will take 15-21 working days. after root the phone still can get warranty. thank you.


  48. Stock

    Posted by G1SaT on 11th Jun 2013

    Is it in stock now and the package is shipped in china or usa, i live in usa?

    ANSWER:
    Yes, this V967S phone is in stock. we will ship from China. thank you.


  49. questions

    Posted by δημητρης on 10th Jun 2013

    just a few questions about this product.
    how many batteries in the package?it supports greek language? if i order it rooted can you add greek lang?google play store will come with the rom u root?

    ANSWER:
    The ZTE V967S phone comes with one battery.
    if you choose root option, we could help you install greek language and playstore.
    thank you.


  50. questions

    Posted by δημητρης on 10th Jun 2013

    just a few questions about this product.
    how many batteries in the package?it supports greek language? if i order it rooted can you add greek lang?google play store will come with the rom u root?

    ANSWER:
    The ZTE V967S phone comes with one battery.
    if you choose root option, we could help you install greek language and playstore.
    thank you.


  51. Very good......

    Posted by Rasa - Serbia on 5th Jun 2013

    Ordered and arrived very quickly. The hardware is strong, large and clear display. The phone is slightly heavier but has a strong battery. No Google Play so you need to change the ROM. GPS works good.

    My compliments to Jacqueline and Merimobiles.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the ZTE V967S Quad-core, its well appreciated, thank you


  52. Room?

    Posted by papatuelo on 29th May 2013

    Could you instal any room with play store built in?

    Thanks

    ANSWER:
    We can install playstore. thank you.


  53. google play?

    Posted by Ann on 11th May 2013

    Will it come with google play store and map?

    ANSWER:
    it has to be rooted to install the google play, thanks


  54. 3G IN GSM ?

    Posted by Edgar on 10th May 2013

    Hi, another question, it can have signal 3g in 900 mHZ in GSM ? i dont understand what is WCDMA . thanks

    ANSWER:
    WCDMA is for your 3G internet connection it works on 2100Mhz, thank you


  55. Network frequency?

    Posted by sanjeev on 10th May 2013

    will it work with lyca and tesco mobile in Ireland?

    ANSWER:
    on the 2G network for sure it will work its quadband 3G network on the ZTE V967S is 2100Mhz, if your operator can work on this 3G network than it will work for you, thank you


  56. Root?

    Posted by Edgar on 10th May 2013

    Hi, it can be rooted ? thanks !

    ANSWER:
    the ZTE V967S can be rooted, thank you


  57. In Stock

    Posted by KoNaN on 9th May 2013

    Is it in stock now??

    ANSWER:
    the ZTE V967S is now in stock, thank you


  58. dual active sim

    Posted by Unknown on 11th Mar 2013

    Hi,
    does it have dual active sim?

    Answer:
    Hi,ZTE V967S Quad Core have dual active sim,it support 2G and 3G network,thanks.


  59. Is it in stock now?

    Posted by Unknown on 5th Mar 2013

    If i order today how soon will you ship?


    Answer:

    This one is for pre-order.

    Thanks


  60. In stock?

    Posted by Unknown on 4th Mar 2013

    Hi, when is this phone in stock? Will it be rooted? Thank you.

    ANSWER:
    the ZTE V967S is currently on preorder it will become available in march, thank you


  61. Play store

    Posted by Unknown on 3rd Mar 2013

    Does it have googl play store preinstalled? thanks

    ANSWER:
    Hi the ZTE V967S needs to be rooted to add the playstore, thank you



Product Description

-laal8n-wbzz0jd1s-w3-bc.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • CPU:MTK6589 Quad Core 1.2GHz
    • GPU:Imagination PowerVR SGX544
  • OS:
    • Android 4.2
  • Memory:
    • 1GB RAM,4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 5.0"QHD,960 x 540,16M Colors,IPS-LCD
    • Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • 900/2100MHz
  • 2G Network:
    • 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Dual Sim,supports W+G/G+G
    • Qual-core processor
    • Built In GPS
    • Bluetooth
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n,supports Wi-Fi hotspot
    • Back 5.0 mega pixel/Auto Focus/Flash LED
    • Front 0.3 mega pixel
    • Support to shoot 3GP 720P (1280x720) with sound, Max 30 mins
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • FM Radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 141*70*9.6mm,160g
  • Camera:
    • Back 5.0MP,front 0.3MP
  • Battery:
    • 2500mAh battery
  • Package Content:
    • ZTE V967S Quad Core
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Blue
  • Language:
    • English and other language,but cannot install Greek and Portuguese




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +