Loading... Please wait...

Categories


ZTE V955 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch IPS 854x480

  • ZTE V955 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch IPS 854x480
  • ZTE V955 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch IPS 854x480
  • ZTE V955 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch IPS 854x480
  • ZTE V955 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch IPS 854x480
  • ZTE V955 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch IPS 854x480
List Price:
$329.99
Your Price:
$115.99
(You save $214.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7667
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
11 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. help after root

    Posted by Frank on 17th Jul 2013

    Once rooted, can you help me to install google play store ?

    ANSWER:
    Hi. Yes of course we can install it for you. Just leave us a note when you order. Thank you.


  2. second language

    Posted by Frank on 10th Jul 2013

    Can this phone support Dutch language ?

    cheers,

    ANSWER:
    The ZTE V955 can be rooted to add Dutch as a secondary langauge, thank you


  3. order arrived

    Posted by Athena M. on 16th May 2013

    my phone came today :D :D:D
    phone is awesome, well built, rooted and greek language was installed , google store too
    works perfect , clear images and very good resolution of screen , downloading is fast at least wt i tried with wifi connection, eu plug was inside too ,viber works perfect and wts app , pics are really good for 5mp cam , that's all i checked till now
    will leave a better review later :D

    plus your company is great , excellent customer care, replies all emails and questions , im shopping online for years but i decided to be your customer after reading so many great reviews about you ,, well they were right
    keep it up .. for sure i will be back and suggest you without sec thought to any family or friends!
    thank you ... Merimobiles A++++++

    ANSWER:
    Thank you very much for your taking time to post a review on ZTE V955, its well appreciated , Thank you.


  4. stock

    Posted by Unknown on 6th May 2013

    is this phone now in stock, I tried to order a last month but was out of stock.

    ANSWER:
    Yes, The ZTE V955 is in stock now, you could order. Thank you.


  5. q

    Posted by Unknown on 14th Apr 2013

    if rooted supports skype video calls and has google play
    supports wts app and viber apps ?
    is it in stock to be shipped after order with no delays ?
    thank you

    ANSWER:
    the ZTE V955 is available now , yes once rooted skype, viber , playstore will work, thank you


  6. Q

    Posted by Unknown on 13th Apr 2013

    Is the phone in stock and do you ship to Serbia?

    ANSWER:
    Yes the ZTE V955 is in stock and we do ship to Serbia, thank you


  7. Snapdragon SoC

    Posted by Unknown on 18th Feb 2013

    I noticed you list the SoC in this phone as a Snapdragon MSM8225 and the GPU as a Power VR SGX531 Ultra... Snapdragon SoC's do not use Power VR GPUs they use Adreno GPUs ( Adreno 203 for the Snapdragon MSM8225 )...you may want to correct that in the description

    ANSWER:
    You are correct the ZTE V955 3G uses Adreno 203 GPU we have corrected it , thank you


  8. Language

    Posted by Unknown on 13th Feb 2013

    Is the Mobile available in the language German


    Sry for bad english (:

    ANSWER:
    German can be installed on the ZTE V955, please choose root option, thank you


  9. ANDROID MARKET

    Posted by Unknown on 19th Jan 2013

    hi, dose this have the android market

    ANSWER:
    The ZTE V955 can be rooted and the google playstore can be added, thanks


  10. IN STOCK?

    Posted by Unknown on 15th Jan 2013

    hi, is this in stock?, thanks

    Answer:

    Yes, we have this in stock.Thanks.


  11. hello this product have greek language?

    Posted by lampisd on 11th Jan 2013

    hello this product have greek language?

    ANSWER:
    The ZTE V955 can be rooted to add Greek as a secondary langauge, thank you



Product Description

meri80001.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Snapdragon MSM8225 Dual-core 1.2GHz
    • Adreno 203
  • OS:
    • Android V 4.0
  • Memory:
    • 512MB RAM+ 4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 64GB
  • Screen:
    • 4.5 inch IPS 854x48016M Colors (TBD)
    • IPS-LCD Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA/HSPA/HSPA+:900/2100MHz
  • 2G Network:
    • 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Dual Sim,supports W+G/G+G
    • Built In GPS & A.GPS
    • Bluetooth 3.0
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Support GPS , Micro USB V2.0
    • Back 5.0 mega pixel/Auto Focus and front, 0.3MP
    • Support to shoot 3GP 720P (1280x720) with sound, Max 30 mins
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • FM Radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • Missed Calls Notification LED
    • 133x67x9.8mm ,140g with battery
  • Camera:
    • Back 5.0 mega pixel supports
  • Battery:
    • Built in Battery 2000mAh
  • Package Content:
    • ZTE V955 3G
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +