Loading... Please wait...

Categories


ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 Inch HD IPS Screen 1280 x 720 with Android 4.1 MTK6577 Dual Core 1G RAM 8.0MP Cam

  • ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 Inch HD IPS Screen 1280 x 720 with Android 4.1 MTK6577 Dual Core 1G RAM 8.0MP Cam
  • ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 Inch HD IPS Screen 1280 x 720 with Android 4.1 MTK6577 Dual Core 1G RAM 8.0MP Cam
  • ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 Inch HD IPS Screen 1280 x 720 with Android 4.1 MTK6577 Dual Core 1G RAM 8.0MP Cam
  • ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 Inch HD IPS Screen 1280 x 720 with Android 4.1 MTK6577 Dual Core 1G RAM 8.0MP Cam
  • ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 Inch HD IPS Screen 1280 x 720 with Android 4.1 MTK6577 Dual Core 1G RAM 8.0MP Cam
List Price:
$399.99
Your Price:
$179.99
(You save $220.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7289
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
20 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. About phone

    Posted by miltos psathas on 23rd Apr 2013

    Very nice phone but has little power is used up in less than a day if you work a little internet.

    ANSWER:
    It may help you to save the battery, just to shut the wifi when you dont use it, Thank you.


  2. Dúvida

    Posted by Rodrigo Digão on 1st Apr 2013

    Esse Celular funciona normalmente no Brasil?
    E como funciona a garantia caso ele estrague?
    onde compro uma bateria extra?

    ANSWER:
    Oi ele não funciona no Brasil
    você pode comprar uma bateria extra e caso separadamente
    obrigado

    Hi it does work in brazil
    you can purchase an extra battery and case seperately
    thank you


  3. shipping fee

    Posted by Enan on 2nd Feb 2013

    is the shipping fee already in 299.99

    ANSWER:
    The ZOPO ZP950 (Leader Max) price includes free shipping, thank you


  4. Language, battery, SAR

    Posted by Nikos on 28th Jan 2013

    Hello. I want to order this phablet. Could you please tell me where should i write that i want Greek language to be installed? I also want to know if the battery is removable, in order to buy one extra battery. I am asking because in the description says built in battery which means that it cannot be removed.
    Finally i need to be informed about the radiation (SAR),of the phablet.

    Thank you in advance.

    ANSWER:
    For the ZOPO ZP950 the battery is removable, SAR about 0.44 and Greek Language is installed, thank you


  5. Prepaid

    Posted by Smdj on 28th Jan 2013

    Will this phone work here on the US?
    And will this phone work on a prepaid like smart talk?
    Can i return this item if im not satisfied with it?

    ANSWER:
    Yes this phone works in the USA it can work on any GSM network, for the 3G it works on the following networks: WCDMA 850/2100MHz, thank you


  6. overall

    Posted by Unknown on 28th Jan 2013

    about the battery life :
    charged - it drops just 6% battery per day on standby.
    wifi + 1 SIM on - standby - about day and half - two days.
    wifi + 1 SIM on + nonstop browsing - about 5 hours.
    wifi + 2 SIM on + nonstop browsing - about 4 hours.
    2 SIM on + 3G + nonstop browsing - about 4 hours.

    this is the tests i performed so far, for me they are more than sufficient.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to drop some knowledge on the Zopo Zp950 its well appreciated, thank you


  7. i am happy with it

    Posted by Unknown on 27th Jan 2013

    It is working 4th day without any issue.
    I love it ! :)

    ANSWER:
    thank you for taking to post a review on the ZOPO ZP950 (Leader Max) its well appreciated, thanks


  8. I just love this phone

    Posted by Yordan on 25th Jan 2013

    Hello.
    I just wanna say that I just received the phone.
    It is working even better than expecting.
    Just to note to all peoples that it's side cover seems to be from real metal.
    The screen is very sensitive even with the default screen protector installed. the colors is just beautiful! Performance is comparable only with Galaxy Note 2.
    About the quality - this is beyond what I have expected. The item looks very solid and quality.
    As well - The succeed accelerate the shipping just for my birthday (with small chat with the support - thanks guys).
    So far I am more than happy with it. :)

    ANSWER:
    Thank you so much and Happy Birthday


  9. shiping is started in the second of delivery

    Posted by Unknown on 21st Jan 2013

    Thanks Merimobiles that they informed me just at the time they received the phone - if I wish to accelerate the delivery time.

    ANSWER:
    The ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 Inch is now avaialble for shipping, thank you


  10. A few questions {:

    Posted by Marcus on 17th Jan 2013

    Hey this phone is great! i just want to know
    Can this phone support the multitasking feature of playing a video while using other apps?
    and is the screen unbreakable or unscratchable like gorilla glass?
    Thank yous :)

    ANSWER:
    The Zopo Zp950 supports that multitasking app that you are referring too, they say screen is unscratchable however its not gorilla Glass, thanks


  11. FLIP CASE

    Posted by Lam on 16th Jan 2013

    Hallo,

    if i order the zopo 950 can i order also the original flip case in black like in the zopo official site.
    thanks

    ANSWER:
    Yes, thank you


  12. Hello

    Posted by Martin on 15th Jan 2013

    Hello,
    is this phone in dark gray color in stock now?

    ANSWER:
    Yes the ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7 is the same color like you see on the video dark gray/black, thanks


  13. Pen accessory

    Posted by Unknown on 11th Jan 2013

    Hello
    Is the pen available to buy?
    Thanks

    ANSWER:
    Any Capacitive touch pen will work with the ZOPO ZP950 (Leader Max) 5.7, thank you


  14. Item available.

    Posted by Rico on 10th Jan 2013

    Seller,

    Is The item available now?

    Can you declare the item as a lower value?

    Thanks

    Answer:

    Yes we have this phone in stock and we cliam the parcel as gift and in a lower value.

    Thanks.


  15. available ?

    Posted by Unknown on 4th Jan 2013

    Hello.
    I wonder is the phone available for shipping ?

    ANswer:

    This one hasn't been released. Thanks.


  16. GSM Networks

    Posted by Unknown on 4th Jan 2013

    Does this support GSM networks like ATT and TMobile?

    ANSWER:
    The ZOPO ZP950 (Leader Max) works on GSM networks such as ATT and Tmobile, thank you


  17. Color

    Posted by Bokke Dijkstra on 3rd Jan 2013

    ZOPO Leader ZP900:
    I want to order it, but want to make sure that it is in the BLACK color in stock.
    thanks

    ANSWER:
    The ZOPO ZP950 is available in Black or white color, thanks


  18. Stock?

    Posted by Unknown on 25th Dec 2012

    Is it in Stock?

    Answer:

    Prediction that this phone will be released at the end of Dec. we may have this in stock in Jan. 2013.Thanks


  19. Release date ?

    Posted by Yordan on 21st Dec 2012

    Hello.
    I would really love to have a piece of this phone, but there is not mentioned it's release date. Could you please elaborate about possible release date ?

    ANSWER:
    Yes end of the month, in fact at the end of the month quite alot of new products are being released, thanks


  20. Oem?

    Posted by shadow41 on 14th Dec 2012

    This is very good upgrade over the zopo leader but I just don't like the larger size. it's now 5.7 inch and personally I think it's weird having it as a phone. But I still love to have one. I think i'll wait for the oem of this to come out so I can buy it cheaper. when will the oem of this come out? thanks

    ANSWER:
    Good point, OEM will follow by end of the month, thanks



Product Description

sku35708.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6577,Cortex A9 dual core; 1.0GHz
  • OS:
    • Android 4.1
  • Memory:
    • 1G RAM+ 4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 16GB
  • Screen:
    • 5.7" IPS Capacitive Multitouch
    • 1280 X720 pixels
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/2100MHz
  • 2G Network:
    • 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Built in Microphone
    • MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Android 4.1
    • Dual-core processor
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g,supports Wi-Fi hotspot
    • Bluetooth 2.0
    • Built-in GPS & A-GPS
    • Micro USB 2.0
    • FM
    • 2.0MP front camera,8.0MP back camera /Auto Focus/Flash LED
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • Multi-touch
    • Dual SIM G+G W+G
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 158 x 83 x 10.2mm,203g with battery
  • Camera:
    • 2.0MP front camera,8.0MP back camera
  • Battery:
    • 2500mAh
  • Package Content:
    • ZOPO ZP950 (Leader Max)
    • One battery
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black, white
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +