Loading... Please wait...

Categories


ZOPO C2 MTK6589 Quad Core Aliyun OS Dual Sim Smart Phone 5.0 Inch FHD Screen Dual Camera 1GB RAM 4GB ROM

  • ZOPO C2 MTK6589 Quad Core Aliyun OS Dual Sim Smart Phone 5.0 Inch FHD Screen Dual Camera 1GB RAM 4GB ROM
  • ZOPO C2 MTK6589 Quad Core Aliyun OS Dual Sim Smart Phone 5.0 Inch FHD Screen Dual Camera 1GB RAM 4GB ROM
  • ZOPO C2 MTK6589 Quad Core Aliyun OS Dual Sim Smart Phone 5.0 Inch FHD Screen Dual Camera 1GB RAM 4GB ROM
  • ZOPO C2 MTK6589 Quad Core Aliyun OS Dual Sim Smart Phone 5.0 Inch FHD Screen Dual Camera 1GB RAM 4GB ROM
Price:
sold out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI8150
PRODUCT RATING AND REVIEW:
12 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Pricing? 4 Star Review

    Posted by on 5th Jul 2013

    Hello
    I dont understand the pricing of this phone as even ZOPO C2 with 16gb rom also is placed at the same price as this So dont u think this model with 4gb rom should be cheaper???

    ANSWER:
    The price is not the same ,the 4GB one is cheaper than the 16GB one ,you could check with our website. Thank you.


  2. Platinum? 4 Star Review

    Posted by on 20th Jun 2013

    The link leads to another C2, which doesn't have MTK 6589T! 1,5 GHz processor speed...
    Do You have the ZOPO C2 Platinum (white édition)?

    ANSWER:
    Yes. but the C2 Platinum the white version is not release yet. thank you.


  3. Platinum? 4 Star Review

    Posted by on 20th Jun 2013

    Do you have platinum one? the one with turbo MTK6589? and 16GB ROM ?

    ANSWER:
    Yes. its this one: http://www.merimobiles.com/zopo-zp980-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-5-0-inch-ips-lcd-hd-screen-16gb-rom-13mp-dual-sim-smartphone_p/meri9089.htm
    thank you.


  4. Hard case 5 Star Review

    Posted by on 18th Jun 2013

    Have you a hard protective case (bumper?) for this phone? Thank you.

    ANSWER:
    Yes. we have the hard case. thank you.


  5. english 5 Star Review

    Posted by on 15th Jun 2013

    is this phone in english or chinese

    ANSWER:
    the ZOPO C2 is available in English, thank you


  6. Question 5 Star Review

    Posted by on 31st May 2013

    Is there GooglePlay pls?

    ANSWER:
    we can instlal the google play for you on the ZOPO C2 , thank you


  7. Question 5 Star Review

    Posted by on 31st May 2013

    1. is this phone in stock just now?
    2. what does it mean - "Root Firmware Install" in this phone, it gets Android with multilengual??? If not, is there possibility to flash it for European users???
    3. did you surely accept VISA?

    THX

    ANSWER:
    the ZOPO C2 is in stock right now
    -we can root the phone and multiple languages are available,
    -yes we do accept visa, thank you


  8. answer 4 Star Review

    Posted by on 5th May 2013

    is this phone in stock?

    ANSWER:
    Sorry, the ZOPO C2 is for perorder, not in stock now, Thank you.


  9. answer 4 Star Review

    Posted by on 2nd May 2013

    is this phone now in stock?

    ANSWER:
    Sorry, the ZOPO C2 is not in stock, Thank you.


  10. Google Play 2 Star Review

    Posted by on 27th Apr 2013

    How this phone works with if I decide to install one app? Is possible to install any app from Google Play for example?

    ANSWER:
    The ZOPO C2 can be instaledd Google play store. You can download any apps from the play store and then install it. maybe some apps you have to pay to get it and some software we are not sure can use in your phone. but download all apps should have no problem


  11. OS Android 3 Star Review

    Posted by on 23rd Apr 2013

    Do you can install the Android OS in this phone? Which version?

    ANSWER:
    ZOPO C2 , the phone with Aliyun OS is based on Android OS,upgraded from Android OS. Thank you.


  12. Is pre-order? 5 Star Review

    Posted by on 22nd Apr 2013

    Is pre-order?

    ANSWER:
    Yes, Thank you!



Product Description

c2-2.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad Core Cortex A7 MTK6589 1.2GHz
    • GPU: PowerVR SGX 544MP
  • OS:
    • Android 4.2
  • Memory:
    • 1GB /RAM ,4GB/ROM
    • Support TF-Card,max up tp 64GB
  • Screen:
    • 5.0 inch FHD TFT Capacitive Touch Screen LTPS
    • Resolution:1920x1080pixels
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • MP3,WAV,AMR,AWB
  • Video:
    • 3GP,MPEG4
  • Features and highlights:
    • Quad Core MTK6589 1.2GHz processor
    • Android 4.2
    • Wi-Fi 802.11 b/g/n
    • GPS & AGPS
    • Bluetooth 4.0
    • Dual Camera front: 5.0MP,back: 13MP with flash light/auto focus
    • Support TF-Card,max up tp 64GB
    • USB
    • FM Radio
    • Compass
    • Gyroscope
    • Gravity Sensor
    • Light Sensor
    • Proximity Sensor
    • Slim body
    • 3.5mm earphone Port
    • 143.5x70.2x7.5mm,119g
  • Camera:
    • Back 13 mega pixel,Front 5.0MP
  • Battery:
    • Buit in 2000mAh battery
  • Package Content:
    • Zopo C2 4G
    • User Manual
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +