Loading... Please wait...

Categories


Xiaomi Mi-2 Quad Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1

  • Xiaomi Mi-2 Dual Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1
  • Xiaomi Mi-2 Dual Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1
  • Xiaomi Mi-2 Dual Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1
  • Xiaomi Mi-2 Dual Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1
  • Xiaomi Mi-2 Dual Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI5722
PRODUCT RATING AND REVIEW:
116 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. xiaomi mi2 16gb black

    Posted by Unknown on 15th Aug 2013

    Do you have in stock xiaomi mi2 black 16gb? It works in italy?

    ANSWER:
    Yes, we have this smartphone in stock and it works in Italy. Thank you


  2. hiaomi mi 2

    Posted by argyk on 28th Apr 2013

    Hello have now in stock hiaomi mi2 white 16gb ???
    Its unlock ??
    Work here /?? iam from Greece ..

    Thanks.

    ANSWER:
    the Xiaomi Mi-2 white color is in stock (its the back cover that is white), thank you


  3. which

    Posted by stam on 26th Mar 2013

    Which is the right dimension?:126 X 62 X 10.2 mm or 125 * 63 * 11.9mm and is Bluetooth 4.0, Bluetooth HID or Bluetooth 2.1?

    ANSWER:

    It's Bluetooth 4.0, Bluetooth HID, it's 126 X 62 X 10.2 mm , Thanks.


  4. xiaomi m2 16 gb questions

    Posted by stam on 26th Mar 2013

    its Bluetooth 2.1 or Bluetooth 4.0 Bluetooth HID?if i pay for Root Firmware Install [+ $6.99] can i have greek language?

    ANSWER:

    This one is:Bluetooth 4.0 Bluetooth HID, and if you choose root, we can update the firmware for you,and install the language for you if you request.


  5. HDMI?

    Posted by Tiago paiva on 25th Mar 2013

    Have mhl cable ? with hdmi and usb ?

    ANswer:

    This phone fails to support HDMI.


  6. do you have in stock 16gb and/or 32gb?

    Posted by Unknown on 23rd Mar 2013

    do you have in stock 16gb and/or 32gb?

    ANSWER:
    Hi the Xiaomi Mi-2 16GB an 32GB are both in stock, thank you


  7. color

    Posted by hehe on 15th Feb 2013

    how many color do u have?

    ANSWER:
    We have the Xiaomi Mi-2 in black and white, thanks


  8. GREEK LANGUAGE

    Posted by Tasos on 11th Feb 2013

    Hi, This might be a phone GREEK MENU? and keyboard to become THE GREEK?Τhank you!

    ANSWER:
    the Xiaomi Mi-2 does not have a Greek Rom yet but it can be installed as a secondary language, thank you


  9. availability

    Posted by Bubla on 31st Jan 2013

    Is the 16GB model in stock now?

    ANSWER:
    Yes the Xiaomi Mi-2 Quad Core 16GB is available now, thank you


  10. 32GB in stock now ?

    Posted by Gino Bereit on 24th Jan 2013

    Hello,

    i want to order this phone. Do you have the 32GB version in stock now ?

    Does this phone work in germany ?

    Thanks alot !!!

    Best regards...

    ANSWER:
    The Xiaomi Mi-2 is in stock in 16Gb and 32GB version, there is even a German Rom, yes it works in Germany, thank you


  11. Box

    Posted by Alessio on 22nd Jan 2013

    Hi what comes into the xiaomi box?
    Thanks

    Answer:

    The phone, headphone and charger, and USB cable as well as battery.


  12. Availability

    Posted by Alessio on 22nd Jan 2013

    Is this or the 32 GB model available now?

    Answer:

    Both 16GB and 32GB is available, thanks.


  13. international version

    Posted by hehe on 19th Jan 2013

    This's international, right?
    Can you install vietnamese and englisg language?

    ANSWER:
    The Xiaomi Mi2 has english installed and you can install Vietnamese as a secondary langauge, thanks


  14. Slovenian language, google play, eu maps

    Posted by BOSTJAN on 18th Jan 2013

    Does it support Slovenian language?
    Does it support google play?
    Do you have EU and ADRIA ROUTE MAPS?

    ANSWER:
    The Xiaomi mi2 can support slovenian as a secondary langauge, yes google play store is installed, yes you can install software and maps for the whole of EU, thanks


  15. Questions

    Posted by Eduardo Sousa on 12th Jan 2013

    Does it have sd card slot?
    Do you sell the extended battery (more amperage)?
    Do you sell it with root?
    Can I or you add Portuguese language?

    ANSWER:
    The Xiaomi Mi2 does not have an SD card slot
    no extended battery for now except for the original one, portuguese and be installed as a secondary language, thanks


  16. Availability

    Posted by Donnie on 12th Jan 2013

    The 16Gb version is now available or it will be available in future?

    ANSWER:
    The Xiaomi Mi-2 16GB version is now available, thanks


  17. Stock and Questions

    Posted by Victor on 11th Jan 2013

    Hello,

    3 quick questions:

    1. If i add root firmware install, can you tell me what you rom will you be installing? Will it be something from Xiaomi? If you do root it, will it affect the installation of future updates?

    2. Is this in stock now?

    3. DOes the phone come standard with English?

    ANSWER:
    The Xiaomi Mi-2 is in stock,
    no need to root it can use the Miui software from xiaomi for now
    we will set it in english for you, thanks



  18. Duch laguage

    Posted by Marcel stuivenvolt on 8th Jan 2013

    Is dutch available for THE xiaomi m2 ?

    ANSWER:
    It can be installed as a secondary langauge, however the Dutch ROM is not yet available for the Xiaomi mi2, the closest to it is German Rom, thanks


  19. Availability

    Posted by Unknown on 8th Jan 2013

    Is the 16GB model in stock now?

    Ty

    Answer:

    Sorry, we have no this one in stock,we have 32GB version.


  20. customs duties

    Posted by Unknown on 30th Dec 2012

    Hi there.
    If I choose DHL as shipping method, would I have to pay for custom duties when the phone will land to Italy?
    Do you combine shipping?

    Thanks.

    ANSWER:
    Its a possibility, please email us at support@merimobiles.com for more info on customs, yes we combine thank you and happy New year:)


  21. arab ver

    Posted by Romel Abzakh on 26th Dec 2012

    This product is now in stock?
    Can you to install Arab Language into to the phone?
    I want to know if can you ship it to Jordan?
    how much time will take and with which company will ship it?
    Can i got it with 32G?

    Answer:

    Yes, we have this one in stock, yes,we can ship to your place, for DHL, it takes about 3-6 working days and 14-21 working days for free shipping. YES, you can order 32GB version. For the Arab language,we can only try to help you to install.


  22. Language

    Posted by Unknown on 23rd Dec 2012

    Hello, can you install german language for me??

    ANswer:

    We can only help you to install a multilanguage software. While this phone fail to support Germany language.


  23. Xiaomi Mi-2 Review

    Posted by Ryan B on 21st Dec 2012

    After the first few days of use after receiving my 16GB Xiaomi Mi-2 I am extremely pleased with it. The phone is extremely fast as expected and I didn't encounter any slow downs, even during heavy multitasking. The camera is also amazing, picture and video quality blew me away. Some of the pictures I have taken I would have a hard time taking with an digital camera. Build quality is superb with no complaints at all. The battery life is also very good, I was unable to drain it the first day I got it even though I used it heavily for at least 5 hours straight. The screen is really beautiful, the image appears to be right on the glass and it is extremely vibrant and crisp. MIUI is filled with little tweaks that make the experience really nice, many of the tweaks like activating the LED from the lock screen and the top bar battery indicator are simple, but just complete the amazing experience. It's nice to see regular weekly updates, as when I got the phone there were still a few spots where some menu options were not translated to English, but after the first update all of the problems were translated. All of my friends want to know where to get the Mi-2, I have to tell them that it's unlikely that they will be able to get their hands on one any time soon, but I recommend Merimobiles to them as I have had a quite pleasant experience getting the Mi-2 through them.

    Answer:
    Thanks so much.


  24. 16 GB

    Posted by Unknown on 19th Dec 2012

    When we can have 16 GB version of it

    Answer:

    This is not sure.


  25. Xiaomi Mi-2 16GB Review

    Posted by Ari on 12th Dec 2012

    After first day of use I am very impressed. A solid and well built chassis, sharp and vivid display and MIUI is awesome, having most of the apps built-in that I used to have installed separately. English could be easily chosen as a language and it has all kinds of keyboard layouts to support your native language.

    I highly recommend!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  26. Stock

    Posted by gerstavros on 9th Dec 2012

    Do you have this (16GB) in stock? If not, when will you have availability? Thanks

    ANSWER:
    Currently only the 32GB version is in stock, thanks


  27. info

    Posted by Unknown on 5th Dec 2012

    hi, i live in italy, i just want to know if i have to pay some more taxes once it arrives here, how long will it take for the delivery? how about the warranty? ( also if i want to take a huawei device, can i go to huawei italy if it has some problem??) thank you!!!

    ANSWER:
    Hi best way to ship to italy is yanwen express, this is Xiaomi and they do not have a facilty in Italy however there phones are very reliable you will not face any issue, you do get 1 year warranty with the phone, thanks


  28. available

    Posted by Unknown on 4th Dec 2012

    When will the phone be available?

    ANSWER:
    Only the 32GB version is available now, thanks


  29. Microsd

    Posted by Andreq on 2nd Dec 2012

    Have a xioami mi2 a microsd slot?

    ANSWER:
    No it does not , thanks


  30. Battery

    Posted by jary on 24th Nov 2012

    Hi, when you will know for sure, what kind of battery will be in the new batch? I will buy this mobile only if it has 3000 mAh battery, if not I go with nexus 4.

    ANSWER:
    that can be gotten seperately, thanks



    Thanks


  31. Next batch

    Posted by Gian on 22nd Nov 2012

    Any news about when the next batch release?

    ANSWER:
    Xiomi shall release another batch on Dec 1, thanks


  32. Current orders

    Posted by Unknown on 21st Nov 2012

    How long will it take until all your current preorders are fulfilled?

    ANSWER:
    We would love to have them all fulfilled already however Xiaomi are only delivery very small quantities at a time, please email us your order# and we can tell you where you are in line, thanks


  33. Are you gonna fulfill your curent orders

    Posted by Customer on 18th Nov 2012

    Now that the second batch has been released are you gonna fulfill your current orders ? Hope you have enough booking tickets to fill all of the outstanding orders

    ANSWER:
    Yes this is why we stopped taking orders for a good while now as we are fulfilling the current orders first, thank you


  34. Stock

    Posted by Unknown on 13th Nov 2012

    This product is now in stock ?

    Answer:
    No, we have no this cellphone, currently. However, we have HUAWEIU9508, I hope you like it .
    Thanks !


  35. Stock?

    Posted by Freek on 13th Nov 2012

    Is this product already in stock?

    Answer:
    Yes, thanks.


  36. Greek Language

    Posted by Ioannis on 9th Nov 2012

    Hi!
    Can you to install Greek Language into to the phone?

    Answer:
    The greek language, this phone may fail to install it.

    Thanks


  37. SECOND BATCH

    Posted by Unknown on 9th Nov 2012

    HI, do you know if the next week probably will release the second batch of xiaomi mi two?

    Answer:
    It's predicted that this one will be released( second time) around middle of NOV. Thanks


  38. price

    Posted by Unknown on 8th Nov 2012

    hi,why the price has changed that much from 399 usd to 489?

    Answer:
    The cost of this up. also, the demand is more.
    Thanks


  39. What is included?

    Posted by PEpelucho on 8th Nov 2012

    It's true that I have to buy the battery, OTG cable, charger,and other stuffs separately. It's not included in the price? Because far as I know, this accesories comes with the phone.

    Answer:
    no, the charger, battery, OTG cable all included in the price of the phone. Thanks.


  40. Memory Card Slot and Chat

    Posted by Ari on 8th Nov 2012

    Hi,

    I have read many reviews that say this phone does not have memory card slot. Does it really have it or not?

    Answer:
    yes, this phone has no memory card slot.

    For the chat, I am on the line on working time, glad to chat with you.

    Your chat seems to be constantly offline. I have tried all hours so it is not because of the time difference. Will it become online again in the future?


  41. 2 different prices

    Posted by Phantasai on 8th Nov 2012

    Hello i looked at you site at IE and in Chrome

    why are there 2 different prices

    in IE 313,23 and in Chrome 399,99

    Answer:
    Maybe, you use two different kind of money, $ or Euro, maybe.
    Thanks


  42. I cant buy it

    Posted by Mike on 8th Nov 2012

    I cant buy this phone..is there any problem ?

    Answer:
    Thanks, for this, yes, you fail to order it. For we settle it. However. the next larger batch is around the middle of Nov.

    Thanks


  43. delevery

    Posted by Unknown on 7th Nov 2012

    You have this phone to delevery?

    Answer:

    Yes, we have. however, for the second batch, larger number, at the middle of Nov. Thanks


  44. Buying

    Posted by Andrew on 7th Nov 2012

    hi, I want to know how much time i must wait to buy this phone, and if can you ship it to Italy ?
    There is a possibility to have this phone with 32GB of ROM ?

    Thanks

    Answer:
    You can buy this in the middle of Nov. yes, if you buy, I can send you to your country.


  45. not able

    Posted by fab on 4th Nov 2012

    why i'm not be able to purchase? whe i add to cart not do nothink

    ANSWER:
    sorry this phone we dont have enough right now. but later you could come back to order. dont worry.
    thank you.


  46. ask

    Posted by Unknown on 4th Nov 2012

    how to order this product i cant find any instructions and do yopu ship in the phillipines?

    ANSWER:
    yes. we ship to philipines. we will sell this one later. right now you cant buy. sorry.


  47. question

    Posted by Unknown on 4th Nov 2012

    i live in arab emirates and i love to have that phone how can i order and do you ship here in arab emirates?

    ANSWER:
    Yes. we could ship to there.


  48. Question

    Posted by Thanos on 2nd Nov 2012

    Do you have a final release date; I need to know when you will have it available. Thanks

    Answer:

    We are getting small quantities everyday, about the middle of the month there will be more available, thanks


  49. stock

    Posted by Unknown on 2nd Nov 2012

    is in stock now?

    Answer:
    Yes, however not in large number. Thanks


  50. Colors

    Posted by Unknown on 29th Oct 2012

    More colors soon?..

    ANSWER:
    sorry we are not sure have more colors or not as this phone didn't release yet. thank you.


  51. Will the price drop?

    Posted by Unknown on 29th Oct 2012

    Since it is now released will the price drop as it is no longer a presale?

    Answer:
    Thanks for your attentions on our site. The price will be stable. Thanks .


  52. Shipping to Greece

    Posted by Thanos Pappas on 29th Oct 2012

    Hello! I wanted to ask how long would it take you to ship it to Greece considering that it will be available soon. I haven't made an order yet but I want to as soon as possible.

    ANSWER:
    Yes we will ship to Greece, they will be available very soon, thanks


  53. How to enter pre-order queue?

    Posted by Ari Kivimaki on 29th Oct 2012

    Hello,

    How can I enter the pre-order queue? Should I pay something in advance? Can I get the deposit back if it seems that you won't get the phones for, let's say, 2 months?

    ANSWER:
    We will finish fulfilling the first batch of preorder first and we will start taking more after that, page will be updated in 2 days with stock status, thank you


  54. You deliver to Brazil?

    Posted by San on 27th Oct 2012

    You deliver to Brazil?

    ANSWER:
    Yes for sure we do, thank you


  55. Shipping to Africa?

    Posted by Akim on 27th Oct 2012

    hi,do you ship to Burkina Faso?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  56. Now that its released when can we expect the item to start postage ?

    Posted by Peter on 26th Oct 2012

    did you manage to get stock in the first release from Xiaomi or we need to wait until 15 November for the second batch to get released ?

    ANSWER:
    They delayed till October 30th, we will know in a few days, thank you


  57. It's finished the pre-order?

    Posted by Gio on 26th Oct 2012

    I can not put the product into your cart, or to select the color, is there any problem? thanks

    ANSWER:
    Yes we stopped the preorder, we will fulfil the current orders first before taking anymore preorder, thank you


  58. In stock?

    Posted by Unknown on 26th Oct 2012

    Do you have in stock now?

    ANSWER:

    NO, we still fail to get it, however we will have it soon.Thanks


  59. My order

    Posted by patxa71 on 25th Oct 2012

    Hi. I have this order(#36960) and I wanted to know when You have foreseen to send it, on October 31, November 1 ..., when?. It does not import the color the one that they have available but the one that is rapid.

    Answer:

    Hey, Your order has been paid attentions, the Xiaomi 2 will be released soon, around 31st Oct.
    Speak for e-mail with Jay and he said to me that on October 31 and if it was late it was possible to annul the order. Is it true this?

    Thanks so much.


  60. Pre order

    Posted by Alper on 25th Oct 2012

    If I preorder this phone, will you send it to me definitely or may be you couldnt send cause of stock probem _?

    ANSWER:
    so far so good, looks good for the end of the month, we will update the page tomorrow as its being released in the markets here, thank you


  61. Availability

    Posted by Unknown on 25th Oct 2012

    Hi,

    I read the device will go on sale this Friday and the first batch is rumoured to be around 300k pieces for the Chinese market.

    Can you give any timeframe when you will have this in stock. Also, when you say now it's preorder, if I preorder now, how long after release will I have the phone? I live in Malta.

    Thanks

    ANSWER:
    Yes this is correct, should be available tomorrow, expected availability date is oct 31st or sooner hopefully, 3-21 business days to Malta, depending on the shipping method that you will use, thank you


  62. Stock?

    Posted by rubio on 25th Oct 2012

    This product is in stock?. You can send to Spain?. If I order now, when I arrived in Spain?
    thanks so much

    ANSWER:
    Not in stock just yet, still on preorder should arrive by end of this month, 3-21 business days to spain depending on the shipping method that you will choose, thank you


  63. October 26

    Posted by Gio on 24th Oct 2012

    Hi, I have read that the device will go on sale October 26. If I I ordered now, when would arrive in Italy? thank you very much

    ANSWER: For the phone you mentioned fails to be released now. We accept : preorder.
    Thanks


  64. Shipping to Serbia?

    Posted by Qaza on 24th Oct 2012

    Are you shipping to Serbia? How much would it cost to ship? And what about warranty? Link doesn't work

    ANSWER:
    Yes we can ship to Serbia, goes from free shipping to DHl express depending on the shipping method that you will choose, which link are you referring too, please advise, thank you


  65. Have Turkish language package? Is in stock?

    Posted by Unknown on 24th Oct 2012

    Hi...
    Turkish is the language option?

    When in stock?

    ANSWER:
    By oct 31st, not sure yet about Turking language, pretty sure it can be done but I cannot confirm as of now, thank you


  66. When in stock?

    Posted by Patrick on 23rd Oct 2012

    Hi,
    when you'll get this phone in stock and is it sure, that you'll get this? Do you get all colours?

    Kindly regards,
    Pat


    ANSWER: This one now we still fail to get it in stock


  67. Dutch language

    Posted by DB on 23rd Oct 2012

    Hello,
    Can you tell me of the language can be installed in dutch (netherlands)?
    and, can you send the smartphone to the netherlands as a gift ?
    Thank you......

    I will place a order next month?


    Greetings.

    ANSWER: for this one hasn't been released, so, the language......
    Yes, I can send the smartphone to the netherlands as a gift.

    Cheers


  68. guarantee?

    Posted by Unknown on 21st Oct 2012

    Is there any guarantee that the specifications are all correct to the phone I will receive if I were to purchase this product?

    ANSWER:
    Yes there is, please look at our return policy: https://www.merimobiles.com/help-shipping-policy/#27, thanks


  69. Colours Available

    Posted by Ryan on 21st Oct 2012

    I have seen that the Xiaomi Mi-2 comes in white, silver, blue, pink, and yellow. Currently the product page only gives the choice between white and black.
    My question is, do you have the phone available in Silver?

    ANSWER:
    Early indication says only white/black will be available, by all means we will try to get all colors as they become available, hope that helps, thanks


  70. German language

    Posted by Marc on 21st Oct 2012

    Is german language regular supported at the phone or do you've to install german language. What about, if there is a new firmware, how to install german language?

    ANSWER:
    It will be supported, thanks


  71. Greek

    Posted by Unknown on 18th Oct 2012

    Do you can install Greek lang ?
    Work in Greece?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  72. Availability

    Posted by Ryan on 18th Oct 2012

    If you have preordered a phone are you guaranteed to get one? I have heard rumours that on Oct 18 200,000 phones were being released by xiaomi. It says on the product page that the expected release date is Oct 31 but will it be available sooner?

    ANSWER:
    Yes we put Oct 31, however it is possible that they will release them sooner, if they do than we will update the page, but Oct 31 should be the latest date, thanks


  73. language

    Posted by jokary77 on 18th Oct 2012

    hello,
    I would like to install the French language on the phone, you can do and how I should do for you ask?

    ANSWER:
    Yes we can install french for you, thanks


  74. Nice phone

    Posted by AJ on 17th Oct 2012

    Where are you guys located? How long will delivery take for US and when will have it in STOCK?

    ANSWER:
    We have one office in China and one in Canada, we offer Canada shipping on selected items for North America customs not on this model though it would ship from our office in Shenzhen China, expeted date of release is end of this month, thanks


  75. delivery

    Posted by ilhan on 17th Oct 2012

    Do You accept paypal?

    ANSWER:
    Yes of course, thank you


  76. When will i get this phone

    Posted by Ashish on 17th Oct 2012

    How much time will it take for me to get this phone if xiaomi Releases them at 18 OCT ???

    ANSWER:
    By October 30th they should be released, thanks


  77. Belgium

    Posted by Xiaomi is da bomb on 16th Oct 2012

    Will I have to pay extra taxes when the phone passes customs in Belgium ?

    ANSWER:
    please email us at support@merimobiles.com regarding customs questions, and yes the Xiaomi is da bomb:)
    thanks


  78. Battery

    Posted by Unknown on 16th Oct 2012

    I have seen that there will be also a 3000mAh version , can i buy it here too ? Thanks

    ANSWER:)
    Yes you are correct however right now we are sure about the first version only, we believe the 3000MaH version will arrive later, thanks


  79. Help

    Posted by Unknown on 15th Oct 2012

    Does it work in germany ? And how long does the shipping need ? Thank you

    ANSWER:
    Yes it will work in Germany, its currently on preorder, thanks


  80. why is the expected date moved further

    Posted by saurabh on 14th Oct 2012

    hi im from india im looking forward to buy this from your site... but the release date has been moved further.. and i was wondering if xiaomi cells are reliable.. cause afterall they are made in china.. i love this phone but it all comes to reliablity..

    ANSWER:
    The manufacturer has pushed back the date to receive the stock hence why we pushed back the date to reflect the manufactuerer update, Xiaomi is a reliable brand, thanks


  81. Many questions.

    Posted by David Keeling on 13th Oct 2012

    How many days would the shipping take to UK?
    In the photo's it shows many different back colours, blue, pink, etc. Are they just covers?
    Would you do a lower price if I buy more than one?

    ANSWER:
    3-21 business days depending on the shipping method that you will choose, yes these will be all the color options (different back covers), we can give you a discount if you buy more than 1 please email us at sales@merimobiles.com for that, thank you


  82. Pre order

    Posted by Edin on 12th Oct 2012

    If we pre order this phone, can we still cancel our pre order and get our money back? thanks

    ANSWER:
    Yes of course, thank you


  83. whats with the generic battery.

    Posted by saurabh on 12th Oct 2012

    whats with the generic battery ?? is that some extra battery or we don't get a battery in the standard package

    ANSWER:
    Generic battery is same battery as the original battery, usually of the same or more powerful amperage, thanks


  84. How to order ?

    Posted by Paola on 11th Oct 2012

    Thanks for your good wishes ^_^

    I'm trying to order it, but I've some problem.
    System Checkout tells that My Order can't be shipped in my location (Beijing-China)

    How can I solve ?

    Another question:
    I'll rest in Beijing until January and I know that you don't know how many phones do you will receive and when do you.
    But my questions is required.
    When do you think It will be shipped ?

    ANSWER:
    We can add Beijing No problem, just contact us at sales@merimobiles.com, between the 15th and the end of the month is what Xiaomi have told us,thank you


  85. Unlocked

    Posted by Unknown on 10th Oct 2012

    Does the phone ship unlocked so I could use it on a US cell phone carrier?

    ANSWER:
    Yes unlocked and can be used with any carrier, thanks


  86. stock?

    Posted by Unknown on 10th Oct 2012

    hi
    in stock?
    when the shipment?

    ANSWER:
    No stock yet, by end of month, thanks


  87. Color

    Posted by Unknown on 10th Oct 2012

    Does "white" and "black" refer to the plastic backing of the phone? So if I order a white or a black one, that will be the color of the back of the phone and the front will always be black?

    ANSWER:
    Exactly, thanks


  88. Shipping in China or Italy

    Posted by Paola on 10th Oct 2012

    Where the Phone does It will be shipped ? China or Canada ?

    I'm Italian but actually I'm in China, Beijing for work and Study

    I would like to know where I will spend less to ship

    ANSWER:
    From China, and welcome abroad:)


  89. when will be in stock xiaomi mi-two?

    Posted by Giosuè on 9th Oct 2012

    Hello, when I can buy the device? when the device will come to you?

    ANSWER:
    Between the 15th and the end of the month, thank you


  90. Question

    Posted by Unknown on 9th Oct 2012

    Hi, if I want to purchase the phone today, how long after release date would you be able to ship it?

    Also, what is your default shipping method? Do you provide tracking numbers?

    English is pre-installed right? Does it have the google play store and google apps preinstalled?

    Last, I'm confused about the color options. I thought there was no Black phone, it was just black on the front with white on the back? Does it matter then which color we choose?

    ANSWER:
    We hope that they will not delay it should be between the 15th and the end of the month
    -default shipping method includes tracking number and its Free Registered shipipng
    -Preinstalled in English + Market
    -It will be avaialble in either black or white, thanks


  91. shipping

    Posted by stef on 9th Oct 2012

    is it unlocked?can i have english and greek languages installed?how long does it takes to be shipped to Malta?thanks

    ANSWER:
    We will be able to install Greek for you, between 15th and end of the month, thanks


  92. xiaomi

    Posted by klooky on 7th Oct 2012

    are you shipping xiaomi mi-2 in greece;I'll have to pay taxes at customs;It's possible to install greek language;

    ANSWER:
    Yes we are shipping to Greece we can install Greek for you, thanks


  93. Maximum delay of delivary?

    Posted by Guru on 5th Oct 2012

    1.if we pre order now when exactly we get the
    product???

    2. Maximum waiting time??

    3. can we have option to cancel pre order?? if we cancel it howmuch money deducted??

    ANSWER:
    Hi, shipping time depends on when the phone release. if its release, we could get it soon and ship to you. thank you.


  94. Regular Mail ?

    Posted by Unknown on 5th Oct 2012

    What is Regular Mail?

    I want free shipping with China Post

    Is that Possible??

    ANSWER:
    Yes. free shipping is with China Post. but the best is ship by express as the product is high value. thank you.


  95. worlwide shiping

    Posted by emin on 4th Oct 2012

    you send the product to Turkey. What happens to the phone if the customs problem

    ANSWER:
    yes we ship to Turkey and it will pass customs, thanks


  96. Battery 2000Mah or 3100Mah ?

    Posted by Baran on 3rd Oct 2012

    Hello,
    This product 2000Mah?

    and I want 3100Mah

    Will it be in your stocks 3100Mah?

    and How much xiaomi mi-2 3100Mah?

    ANSWER:
    Eventually yes but at first they will release the 2100mhz version first, thanks


  97. language

    Posted by neoAyhan on 3rd Oct 2012

    hi...the phone has a turkish language ?

    ANSWER:
    we can install it for you, thank you


  98. Is it possible to buy 32Gb version 3000mAh battery version??

    Posted by Thangaraj on 3rd Oct 2012

    this mobile comes with default 16Gb and 2000mAh version. can i order 32GB version or 3000mAh? for that how much extra i have to pay??

    ANSWER:
    It will be released a little later, thanks


  99. Original or rebuilt?

    Posted by Hacke on 3rd Oct 2012

    Is it the original Xiaomi Mi-2 or is it a rebuilt?
    What about he costs for shipping it to germany?

    ANSWER:
    Original of course, free shipping to dhl express , cost depend on the shipping option you choose, thank you


  100. info please

    Posted by red on 3rd Oct 2012

    hi, is present italian language?

    ANSWER:
    We can install it for you, thank you


  101. Google Playstore

    Posted by Shaun on 2nd Oct 2012

    Hi, I have a few questions :)

    1.) Does this phone ship with Google Playstore installed?
    2.) how much is it to purchase the 32Gb version?

    I am very interested in purchasing this phone, thanks!

    ANSWER:
    1) yes
    2) we will know in the coming week and we will post the 2nd version on the website, actually me too I will look to get one for myself, this is a beast of a phone, thanks:)


  102. question

    Posted by Unknown on 2nd Oct 2012

    hello,whats the color from the backsite and how can i get the 3000mAh version?

    ANSWER:
    black, not sure yet , we will get more info on that this week than we will post it, thanks


  103. Availability?

    Posted by Unknown on 1st Oct 2012

    How many units do you expect to receive in the first arrival?

    ANSWER:
    We are working hard to make it happen expected between 15th and end of the month , thanks


  104. 3 Questions..

    Posted by Marcel on 1st Oct 2012

    Hello :)
    1. if i would buy the phone now do i get the pre purchased phone for 100% (because its limited)in the next 30 days?
    2. could i have the phone with the 3000 mAH battery(or do i have to click on the extra battery above for both)?

    looking forward & best regards

    ANSWER:
    You are making a very good point, hopefully it won't be like last time and they will provide more quantities, we will be able to confirm in the coming week or so
    2-i don't understand what you mean by this question, please elaborate, thanks


  105. Reliable Source?

    Posted by Unknown on 30th Sep 2012

    Are you receiving these units directly from Xiaomi or it's distributors? If not, can you reassure us as to the reliability of your source? There are already many youtube videos showing off fakes and knockoffs...

    ANSWER:
    Yes this is guarenteed that we use reliable sources if not we would not and will not sale it, thanks


  106. Hi ! russian language present? in stock?

    Posted by Unknown on 30th Sep 2012

    Hi !
    russian language present?
    in stock?

    ANSWER:
    We can install Russian Language for you, but not in stock yet, thanks


  107. When will you have it in stock?

    Posted by k1ng on 30th Sep 2012

    Iknow that it says that the phones release date is 15/10/12. But when will you get it in stock?

    ANSWER:
    between the 15th and the end of the month, thanks


  108. in stock?

    Posted by Unknown on 30th Sep 2012

    is it in stock? if not when it will be?

    ANSWER:
    Around the middle of the month it will be available, thanks


  109. Original?

    Posted by Unknown on 29th Sep 2012

    Is this phone the original Xiaomi Mi2, because in the Headline you only write dual core!?

    ANSWER:
    I have fixed the headline its Quadcore, and of course its Original, thanks


  110. In stock

    Posted by Unknown on 29th Sep 2012

    How do we know when this product is in stock? Can you please add a indicator which shows if you have this product in stock?

    ANSWER:
    done, it will be released around the 15th, thanks


  111. Glass

    Posted by Sid on 29th Sep 2012

    Any idea what the glass is made of on this phone? Gorilla or similar?

    ANSWER:
    Gorilla glass, thanks


  112. Memory?

    Posted by ActionMad on 29th Sep 2012

    Hello,
    have this Version 16Gb or 32GB Memory?

    ANSWER:
    16GB built in, thanks


  113. Is't xiaomi mi-2?

    Posted by Asmi on 28th Sep 2012

    in name it is mentioned as dual core in spec also it is not clearly mentioned. please clarify it.

    ANSWER:
    sorry about that, you are correct its Quad Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 processor, that is a beast of a processor:)


  114. Preorder?

    Posted by Cal on 27th Sep 2012

    Can I preorder this? If I preorder do I have to pay now, or pay when the product is shipped? Thanks!
    ANSWER:
    Hi yes you can preorder it, thanks


  115. OS corcern...

    Posted by TasosMerc on 25th Sep 2012

    i would like to know if its compatible with all Android apps or because it has a "based" on Android 4.1 there are any restrictions.

    ANSWER:
    Its compatible with all android apps,thanks


  116. Stock???

    Posted by Unknown on 24th Sep 2012

    Is this mobile available (in stock)????

    ANSWER:
    Will be in stock in October, thanks



Product Description

mi2.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • 1.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 processor
  • OS:
    • MIUI (Base Android 4.1 Jelly Bean OS)
  • Memory:
    • 2GB DDR3 RAM +16GB built in
  • Screen:
    • 4.3 inch multi-touch capacitive touchscreen
    • Sharp ASV TFT screen, 720P display
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/1900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Built in Microphone
  • Video:
    • AVI,MP4,3GP,MOV,MKV,FLV
  • Features and highlights:
    • MIUI (Base Android 4.1 Jelly Bean OS)
    • Quad Core processor
    • 802.11 b/g/n
    • Bluetooth 4.0, Bluetooth HID
    • Built-in GPS & A-GPS
    • FM
    • G-sensor
    • 8.0 megapixel CMOS,720P(30fps) video record,auto focus
    • Digital zoom
    • LED flashlight
    • Photo broswer:JPG,PNG,BMP,GIF
    • USB 2.0
    • 3.5mm audio jack
    • 126 X 62 X 10.2 mm
  • Camera:
    • 8.0 megapixel
  • Battery:
    •  2000mAh
  • Package Content:
    • Xiaomi Mi-2
    • USB cable
    • Charger
  • Color:
    • White/Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +