Loading... Please wait...

Categories


Xiaomi Hongmi Note 2 MT6592 Eight-core 1.7GHz 5.5 inch

  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
List Price:
$369.99
Your Price:
$214.98
(You save $155.01)
QTY:
Availability:
Ships in 2-5 Business Days
Product Code:
MERI10225
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
11 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Godd phone and good service

    Posted by Philippe P on 18th Jul 2014

    I got the phone I ordered, a verified genuine one,it arrived quite fast while I opted for the free shipping solution. Everithing went smoothly, as I expected. Very good service. The 24x7 chat service is also of great utility. The phone itself is perfect for my use, an outstanding value for the price.

    ANSWER:
    Thank you Philippe. It's well appreciated.


  2. Good phone

    Posted by Maximos on 15th Jul 2014

    Great phone, good camera, professional eshop

    ANSWER:
    Thank you so much Maximos. Enjoy!


  3. Good oopmf for the bucks

    Posted by Ern on 15th Jul 2014

    You may find better phones, but at the moment of writing none actually ashames this one, and for sure none for this price.

    The bould materials feel plasticky, but that also holds for much more expensive phones that cost 2 and 3 times more.

    ANSWER:
    Thank for the review Ern. We appreciate it. Cheers!


  4. frequency for WCDMA

    Posted by CESAR LOPEZ RAMIREZ on 8th Jul 2014

    Hello!
    Is the frequency for WCDMA only that of 2100MHz or also is it compatible with that of 900MHz?

    Thank you.

    ANSWER:
    Hello Cesar. The phone also works with 900mhz WCDMA. Thank you.


  5. Language portuguese?

    Posted by antonio manuel soeiro cordeiro on 4th Jul 2014

    hello,
    does it have portuguese language? thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes Portuguese can be added. Thank you.


  6. great phone, great price, fast shipment

    Posted by frederic veer on 1st Jul 2014

    Ordered one three weeks ago, got it last week. Really great phone at great price. Cheapes shipment delivered in two weeks. No taxes, so a really great deal.

    ANSWER:
    Thank you for your review Frederic. We appreciate it.


  7. Dual SIM

    Posted by George on 18th Jun 2014

    Both sim are full sim or there is a micro/nano sim and a full sim. Both sim can be used for data or only one for data and another for calls?

    ANSWER:
    Hello George. The phone uses standard size sim. Only one slot can use data but both can be use for calls and text. Thank you.


  8. Is this in stock?

    Posted by Unknown on 16th Jun 2014

    Is this in stock? The black with white back version?

    ANSWER:
    Hi. Yes it's in stock but for color availability please have a chat with our live support agent via our live chat line to confirm. Thank you.


  9. In Stock?

    Posted by Matteo on 3rd Jun 2014

    greetings, is this item currently in stock? thank you very much!

    ANSWER:
    Hi. Yes it's in stock. Thank you.


  10. in stock?

    Posted by Costas Lalayiannis on 6th May 2014

    Hi!
    Any news about availability?
    Thanks
    Costas

    ANSWER:
    Hello Costas. We are trying our best to get this phone but we really can't give you exact date as Xiaomi has always been not easy to get.


  11. in stock;

    Posted by Costas on 18th Apr 2014

    Hi!
    About when will be in stock?
    Thanks

    ANSWER:
    Hello Costas. We are hoping to have this by the end of the month. If not then second week of May probably. Thank you.



Product Description

xiaomi-note-g.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MT6592 Eight-core 1.7GHz
  • GPU:
    • Mail-450
  • OS:
    • MIUI V5,support Android 4.2
  • Memory:
    • 2GB DDR3 RAM, 8GB ROM
    • Support TF card,max up to 32GB
  • Screen:
    • 5.5 inch IPS capacitive multi-touch screen
    • 1280*720, 16M colors
  • 3G Network:
    • WCDMA 900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM:900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Built in Microphone
  • Video:
    • AVI,MP4,3GP,MOV,MKV,FLV
  • Features and highlights:
    • Eight Core MT6592 1.7GHz processor
    • Wifi 802.11 b/g/n
    • Bluetooth 4.0
    • Built-in GPS&AGPS
    • FM radio
    • Digital compass
    • Gyroscope
    • USB 2.0
    • OTG
    • Dual sim dual standby
    • Dual Microphone
    • Back 13.0 mega pixel/Auto Focus/Flash Light
    • Front 5 mega pixel, supports Skype Video Calls
    • Support to shoot 1080p
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • Photo broswer:JPG,PNG,BMP,GIF
    • 3.5mm audio jack
    • 154*78.7*9.45mm,199g
  • Camera:
    • Back 13.0 megapixel,Front 5MP
  • Battery:
    • 3200mAh battery
  • Package Content:
    • Xiaomi Hongmi WCDMA
    • USB cable
    • Charger
    • User Manual
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +