Loading... Please wait...

Categories


Xiaomi Hongmi Note 2 MT6592 Dual Sim 5.5 inch

  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
  • Xiaomi Hongmi 2
List Price:
$369.99
Your Price:
$209.98
(You save $160.01)
QTY:
Availability:
Ships in 2-5 Business Days
Product Code:
MERI10225
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
18 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. hongmi note 2, 5.5" just about the right size

    Posted by brian on 24th Sep 2014

    really pleased I went for 5.5" note 2, to replace my 5", not to big and really fast, delivered really quickly via signpost, be careful when removing the screen protector top sheet, managed to pull of the screen protector as well, Ace the technician has told me he requested Merimobiles to send me another, still not received yet, recommend this phone and Merimobiles....

    ANSWER:
    Thank you Brian for sharing your review of this wonderful phone. It's well appreciated.


  2. octacore version

    Posted by ALEJANDRO G R on 16th Sep 2014

    Is alredy avaible the octacore version? I have seen you are now selling a new one, with LTE, Snapdragon 400...

    Has it spanish language?

    Do you ship by Singapore Mail?

    Thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes this one is available as well as the LTE version and yes we can ship via Singpost. Thank you.


  3. Excellent Value

    Posted by Kenneth on 7th Sep 2014

    Firstly, thanks to M.M for excellent service, low prices and especially fast help from the chat line. I received my Xiaomi shipped from China to Australia in 3 days, delivered by DHL with tracking.

    I believe that I have the fastest Note 2 from the Xiaomi factory. All Youtube video reviews I viewed online, showed a Antutu score between 25 to 28,000. My Antutu score is 31,224 and Quadrant 3D score of 3469, which is marginally below name brand high end smartphones.

    It plays all 1080p videos smoothly, including HD Youtube and streaming videos. The 13MP camera is excellent and above average compared to other smartphones in this price range. Call quality is excellent at both ends and surprisingly Skype calls were very clear also.

    Battery life with moderate use (4 calls, sms & 1.5 hours browsing net/day), is between 1.5 to 2 days, so heavy users should get at least 1 days use from battery. The battery took 3.5 hours to charge from 6% to fully charge. Wifi, 3G and 2G connections were good and fast lock ons using Navfree GPS and Google Maps.

    Some minor issues I had!
    1.The stock browser returns Chinese search results. For english language, go into settings and change default search engine to your choice eg. (google.com)

    2. My Xiaomi Hongmi Note 2 as received, blocked all incoming calls using both sims. In default settings, go to security icon/OK/blocklist/settings and deselect blocklist. This corrected sim blocking error.

    3. Audio volume could be louder through speakers and when using speaker phone for calls. However sound volume is high when using the Xiaomi Piston headphones, which I can recommend for clarity and good bass.

    Conclusion
    The 5.5" screen is easy to read and navigate, with fast web browsing, build quality is good and I would give a value rating of 8.5/10.

    ANSWER:
    Hello Kenneth. Thank you for your detailed review. If you can share this to our forum here at forum.merimobiles.com we will really appreciate it and we can give rewards for it. Just email us at techhelp@merimobiles.com if you've posted a review in our forum so we can check. Thanks again.


  4. Value Buy

    Posted by Unknown on 3rd Sep 2014

    This is best value for money you can get from a phone nowadays.
    Excellent Screen , zero Lag , Perfect Dual Sim Functionality and overall a great phone maybe even better than Samsung Galaxy Note 3.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to review this phone. It's well appreciated.


  5. Xiaomi Note

    Posted by Maximos on 15th Aug 2014

    Nice phone but the merimobiles e-shop and people who work in the company are great and professional .
    Thanks a lot

    ANSWER:
    Thank you so much Maximos. Enjoy your awesome phone!!!


  6. Good phone for value

    Posted by Tiong on 11th Aug 2014

    Generally it is a good phone, but sometimes the phone lags. Overall, it is still a good value considered the price.

    ANSWER:
    Thank you for sharing your review Tiong. It's well appreciated.


  7. EU Warehouse

    Posted by Simon Facciol on 11th Aug 2014

    Hi,

    Is this available to ship from the EU warehouse?

    Thanks!

    ANSWER:
    Hi Simon. This isn't available in our EU warehouse yet but very soon it will be. Though if you want to order now I suggest you order it now here on our site so it will be with you the soonest. Thank you.


  8. Godd phone and good service

    Posted by Philippe P on 18th Jul 2014

    I got the phone I ordered, a verified genuine one,it arrived quite fast while I opted for the free shipping solution. Everithing went smoothly, as I expected. Very good service. The 24x7 chat service is also of great utility. The phone itself is perfect for my use, an outstanding value for the price.

    ANSWER:
    Thank you Philippe. It's well appreciated.


  9. Good phone

    Posted by Maximos on 15th Jul 2014

    Great phone, good camera, professional eshop

    ANSWER:
    Thank you so much Maximos. Enjoy!


  10. Good oopmf for the bucks

    Posted by Ern on 15th Jul 2014

    You may find better phones, but at the moment of writing none actually ashames this one, and for sure none for this price.

    The bould materials feel plasticky, but that also holds for much more expensive phones that cost 2 and 3 times more.

    ANSWER:
    Thank for the review Ern. We appreciate it. Cheers!


  11. frequency for WCDMA

    Posted by CESAR LOPEZ RAMIREZ on 8th Jul 2014

    Hello!
    Is the frequency for WCDMA only that of 2100MHz or also is it compatible with that of 900MHz?

    Thank you.

    ANSWER:
    Hello Cesar. The phone also works with 900mhz WCDMA. Thank you.


  12. Language portuguese?

    Posted by antonio manuel soeiro cordeiro on 4th Jul 2014

    hello,
    does it have portuguese language? thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes Portuguese can be added. Thank you.


  13. great phone, great price, fast shipment

    Posted by frederic veer on 1st Jul 2014

    Ordered one three weeks ago, got it last week. Really great phone at great price. Cheapes shipment delivered in two weeks. No taxes, so a really great deal.

    ANSWER:
    Thank you for your review Frederic. We appreciate it.


  14. Dual SIM

    Posted by George on 18th Jun 2014

    Both sim are full sim or there is a micro/nano sim and a full sim. Both sim can be used for data or only one for data and another for calls?

    ANSWER:
    Hello George. The phone uses standard size sim. Only one slot can use data but both can be use for calls and text. Thank you.


  15. Is this in stock?

    Posted by Unknown on 16th Jun 2014

    Is this in stock? The black with white back version?

    ANSWER:
    Hi. Yes it's in stock but for color availability please have a chat with our live support agent via our live chat line to confirm. Thank you.


  16. In Stock?

    Posted by Matteo on 3rd Jun 2014

    greetings, is this item currently in stock? thank you very much!

    ANSWER:
    Hi. Yes it's in stock. Thank you.


  17. in stock?

    Posted by Costas Lalayiannis on 6th May 2014

    Hi!
    Any news about availability?
    Thanks
    Costas

    ANSWER:
    Hello Costas. We are trying our best to get this phone but we really can't give you exact date as Xiaomi has always been not easy to get.


  18. in stock;

    Posted by Costas on 18th Apr 2014

    Hi!
    About when will be in stock?
    Thanks

    ANSWER:
    Hello Costas. We are hoping to have this by the end of the month. If not then second week of May probably. Thank you.



Product Description

xiaomi-note-g.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MT6592 Eight-core 1.7GHz
  • GPU:
    • Mail-450
  • OS:
    • MIUI V5,support Android 4.2
  • Memory:
    • 2GB DDR3 RAM, 8GB ROM
    • Support TF card,max up to 32GB
  • Screen:
    • 5.5 inch IPS capacitive multi-touch screen
    • 1280*720, 16M colors
  • 3G Network:
    • WCDMA 900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM:900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Built in Microphone
  • Video:
    • AVI,MP4,3GP,MOV,MKV,FLV
  • Features and highlights:
    • Eight Core MT6592 1.7GHz processor
    • Wifi 802.11 b/g/n
    • Bluetooth 4.0
    • Built-in GPS&AGPS
    • FM radio
    • Digital compass
    • Gyroscope
    • USB 2.0
    • OTG
    • Dual sim dual standby
    • Dual Microphone
    • Back 13.0 mega pixel/Auto Focus/Flash Light
    • Front 5 mega pixel, supports Skype Video Calls
    • Support to shoot 1080p
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • Photo broswer:JPG,PNG,BMP,GIF
    • 3.5mm audio jack
    • 154*78.7*9.45mm,199g
  • Camera:
    • Back 13.0 megapixel,Front 5MP
  • Battery:
    • 3200mAh battery
  • Package Content:
    • Xiaomi Hongmi WCDMA
    • USB cable
    • Charger
    • User Manual
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +