Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


Vivo Xplay Snapdragon MSM600 Quad Core 5.7 inch Full HD 1920*1080 1.7GHz Android 4.2 13.0MP NFC

  • Vivo Xplay Snapdragon MSM600 Quad Core 5.7 inch Full HD 1920*1080 1.7GHz Android 4.2 13.0MP WCDMA+GSM 3G Smartphone
  • Vivo Xplay Snapdragon MSM600 Quad Core 5.7 inch Full HD 1920*1080 1.7GHz Android 4.2 13.0MP WCDMA+GSM 3G Smartphone
  • Vivo Xplay Snapdragon MSM600 Quad Core 5.7 inch Full HD 1920*1080 1.7GHz Android 4.2 13.0MP WCDMA+GSM 3G Smartphone
  • Vivo Xplay Snapdragon MSM600 Quad Core 5.7 inch Full HD 1920*1080 1.7GHz Android 4.2 13.0MP WCDMA+GSM 3G Smartphone
  • Vivo Xplay Snapdragon MSM600 Quad Core 5.7 inch Full HD 1920*1080 1.7GHz Android 4.2 13.0MP WCDMA+GSM 3G Smartphone
List Price:
$709.99
Your Price:
$454.99
(You save $255.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7400
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
16 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Vivo xplay

    Posted by Josh on 31st Jul 2013

    was going to order the vivo xplay and i need to know what service provider will support that phone on 3g network in the u.s? And i am currently with at&t but im willing to change service providers for the vivo xplay please help

    ANSWER:
    The phone frequency is:
    2G:GSM 850/900/1800/1900
    3G:WCDMA 2100MHz
    please check with your sim card service center. thank you.


  2. service provider

    Posted by josh on 28th Jul 2013

    will vivo xplay work on 3g network in the u.s and if so what service provider?

    ANSWER:
    Hi. Who is your service provider? Please email us at techhelp@merimobiles.com so we can crosscheck it. The phone won't work with at&t and t-mobile 3G. But GSM will work with at&t. Thank you.


  3. Spanish

    Posted by Unknown on 6th Jul 2013

    Are you sure that you can install spanish language if you root it?

    ANSWER:
    Yes. Thank you.


  4. Original package?

    Posted by eduardoq1 on 25th Jun 2013

    Is this the original package with the earphones, the OTG cable and the plastic case? Or Those things are not in the box? Thankyou!

    ANSWER:
    Yes it will have everything and with original box. thank you.


  5. Spanish

    Posted by Unknown on 19th Jun 2013

    Hi you can put Spanish language in it? doing rooting of corse, thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes we can add Spanish language for you after we root it. Just pay/add root option so we can do it for you. Thank you.


  6. Is the 16 gb Black version avaible?

    Posted by Unknown on 17th Jun 2013

    Is the 16 gb black version in stock now or only the white version?

    ANSWER:
    Yes, this phone just have white colour but have 16GB and 32GB different version. thank you.


  7. micro sd card slot

    Posted by Unknown on 15th Jun 2013

    Are you sure this phone has micro sd card slot for extra storage as all the other specs and reviews say not

    ANSWER:
    the Vivo Xplay does not support micro sd card, thank you


  8. 3G on Greece

    Posted by Unknown on 14th Jun 2013

    Hi can ,you please tell me if this phone work in Greece over 3G

    ANSWER:
    the 3G on the Vivo Xplay Snapdragon will work in Greece, thank you


  9. Is the one that you are selling now 32gb ROM?

    Posted by SS on 13th Jun 2013

    Hi, is this price for 32gb ROM?
    Do you have in stock?
    How much to ship to Australia by DHL?
    Is the free shipping incl insurance or can I pay extra for insurance? how much is it?

    ANSWER:
    the Vivo Xplay is 16GB, it is in stock, 23$ to Australia via DHL, thank you


  10. Vivo Xplay 32Gb version

    Posted by Unknown on 2nd Jun 2013

    Hello, thank yoy for your reply, but want also to know if vivo Xplay 32GB version is vailable in stok now to order? Thanks

    ANSWER:
    The 32GB version we dont have in stock yet. when we have in stock, we will add on our website. thank you.


  11. italian

    Posted by Unknown on 1st Jun 2013

    Hi, I want to know if you can root it to have italian language. Thanks

    ANSWER:
    Yes. this phone can be root and install italian language. thank you.


  12. Vivo Xplay

    Posted by Unknown on 1st Jun 2013

    Hello, it still for pre-order or it's available in stock now? this is the 32gb version or 16gb? can you root this phone and install pack languages? thanks

    ANSWER:
    the Vivo Xplay is in stock now, and it can be rooted and multiple languages, installed, thank you


  13. Spanish

    Posted by Jesus on 30th May 2013

    Hi, I want to know if you can root it to have spanish language. Thanks

    ANSWER:
    yes we can root the Vivo Xplay and install spanish on it for you, thank you


  14. Features and availability

    Posted by Samo on 16th May 2013

    Hello, want to know if the pre-order is for the version 32gb and when will be available in stock?
    Does it support multulanguages menu? and can you root it? Thanks

    ANSWER:
    We will update it on our website once is available, please pay attention to it.The menu is English,we can root it, Thank you.


  15. When

    Posted by Jesus on 10th May 2013

    Hi, when will be avaible? Thanks

    ANSWER:
    the Vivo Xplay Snapdragon will be available by the end of this month, you can preorder it for 0$, thanks


  16. availability

    Posted by phil on 14th Apr 2013

    When is this phone available? thanks

    ANSWER :
    Please pay attention to our website, we will update it once is ready for shipping. Thank you.



Product Description

xplay.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • CPU: Qualcomm Snapdragon MSM600 1.7GHZ Quad Core
    • GPU: Adreno 320
  • OS:
    • Android V4.2
  • Memory:
    • RAM:2GB+ROM:16GB
  • Screen:
    • 5.7 inch Full HD IPS-LCD Capacitive Multi-Touch Screen
    • 1920 x 1080,16M Colors
  • 3G Network:
    • WCDMA 2100MHZ
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,AAC,WAV,etc,
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad core processor
    • Android V4.2
    • RAM:2GB+ROM:16GB
    • NFC
    • Built-in GPS
    • Bluetooth
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n
    • FM raio
    • OTG
    • Micro USB 2.0
    • Gyroscope
    • Back 13.0 mega pixel/Auto Focus/Flash Light
    • Front 5.0 mega pixel, supports Skype Video Calls
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • 3.5mm earphone port
    • 153.8*79.68*7.99mm,187g with battery
  • Camera:
    • Front 5.0MP,back 13.0MP
  • Battery:
    • 3400mAh
  • Package Content:
    • Vivo Xplay Quad Core
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • White
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +