Loading... Please wait...

Categories


Verne V5 MT6589 Quad Core 3G WCDMA Android4.2.1 1.2GHz Dual Sim 5.0" IPS 1280*720 Dual Camera

  • Vowney V5 MT6589 Quad Core 3G WCDMA Android4.2.1 1.2GHz Dual Sim 5.0" IPS 1280*720 Dual Camera
  • Vowney V5 MT6589 Quad Core 3G WCDMA Android4.2.1 1.2GHz Dual Sim 5.0" IPS 1280*720 Dual Camera
  • Vowney V5 MT6589 Quad Core 3G WCDMA Android4.2.1 1.2GHz Dual Sim 5.0" IPS 1280*720 Dual Camera
  • Vowney V5 MT6589 Quad Core 3G WCDMA Android4.2.1 1.2GHz Dual Sim 5.0" IPS 1280*720 Dual Camera
  • Vowney V5 MT6589 Quad Core 3G WCDMA Android4.2.1 1.2GHz Dual Sim 5.0" IPS 1280*720 Dual Camera
Price:
SOLD OUT
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7415
PRODUCT RATING AND REVIEW:
59 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Good Product from Vowney and excellent packing and shipping

    Posted by Tauseef Naveed on 27th Dec 2013

    Currently I'm using Vowney V5 with MIUI from needrom provided by Robotnik and its really awesome.

    Satisfied with my first shopping from merimobiles and hope to do much more.

    ANSWER:
    Thank you Tauseef for sharing this with us. Enjoy :)


  2. Very good !

    Posted by ILIAS MAKRIS on 6th Nov 2013

    It is a very nice, fast and good quality phone.
    The problems are the compass (not important) and the USB drivers (my PC doesn’t "see" it).
    The delivery was very bad. After a wrong with Chinese customs I was waiting reshipping and finally after many emails it came to me exactly 62 days (2 months) later.
    Please I would like to send me USB drivers.
    Thank you

    ANSWER:
    Hi. Sorry for the inconvenience. The problem was with customs and it really depends per country but we're glad we managed to find a way to deliver the item to you. For the drives please email us at techhelp@merimobiles.com. Thank you.


  3. good phone and good service

    Posted by NSM-UK on 15th Oct 2013

    As described but compass does not work - excellent otherwise with good communication and fairly quick delivery.

    Would recommend - This is my 2nd V5 from Merimobiles as I dropped the other one and damaged the screen

    ANSWER:
    Hello. Thank you so much for appreciating our service. About the compass we can try to update the firmware of your phone and see if it will improve. So we can assist you better with it please email us at techhelp@merimobiles.com. Thanks again.


  4. eccellente

    Posted by gennaro sansone on 12th Oct 2013

    Prodotto come da descrizione , con ottimi materiali e tutto funzionante e veloce

    ANSWER:
    Grazie mille per aver tempo di rivedere questo telefono. E 'ben apprezzato.


  5. CArrier Question:

    Posted by Andi on 16th Aug 2013

    Does this phone support all carriers in europe?i live in Albania.Thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes this will work with 2100MHz 3G frequency in Albania. Thank you.


  6. 1900 Mhz

    Posted by Unknown on 15th Aug 2013

    The site used to list WCDMA 1900 but it is now not listed. Does it support WCDMA 1900? Earlier comments say you have tested it on 850/900/2100. Can you confirm?

    ANSWER:
    Hi. Yes 850/900/2100 has been confirmed but not the 1900 that's why we removed it. Thank you.


  7. 3G band

    Posted by osare51 on 10th Aug 2013

    Hi, I'm from Venezuela and seen few models with 1900Mhz 3G band, which models can tell me 34g in 1900Mhz band you have?

    ANSWER:
    Yes we have a phone with 1900Mhz. Please check http://www.merimobiles.com/huawei-u9508-honor-glory-ii-quad-core-1-4ghz-4-5-inch-ips-retina-screen-1g-ram-android-4-0-ics-8-0mp-gorilla-glass_p/meri6986.htm


  8. Good phone,fast shipping,safe packaging.

    Posted by Thaiphi on 7th Aug 2013

    The phone look beautiful,screen very sharp and sound clear.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post a review for us,it's well appreciated.


  9. Great phone but compass does not work

    Posted by Martin James on 19th Jul 2013

    This is a really nice phone, it is almost perfect. The screen is lovely, it has very quick performance and I am very pleased I purchased it. Good battery. Merimobiles have also been great. However, the compass does not work, I very much hope this can be resolved with a software update. GPS can also be a bit hit and miss. I really hope this can also be improved with an update.

    ANSWER:
    Thanks for taking time write a review for us. This phone support A-GPS,please download google maps and try, if still doesn't work, please email us at techhelp@merimobiles.com.thank you.


  10. Great phone GPS is awful!

    Posted by Andyroid on 15th Jul 2013

    Phone arrived after a long wait due to some issues with paypal alegedly, but MM gave me some other bits with the phone for my troubles. The phone itself is good- sound could be a little louder, but im sure this will come in an update. The major gripe for me is gps. I have tried maps, sygic and a free city maps app. None of which work because of the GPS issue. Hopefully someone will get to the bottom of it

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, from what we see the manufacturer is looking to improve on the GPS positioning, thank you


  11. not so good as i wish

    Posted by Unknown on 11th Jul 2013

    very fast cpu and gpu (as all other MK6589), very brightness display and high color quality, but poor 3G reception, instable GPS, bad working compass and g-sensor, not enougth high (for me) ringtone volume.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to review this unit. It's well appreciated. As to the issues you're having please try to update the firmware of your phone. If you need help in updating it please send us email at techhelp@merimobiles.com


  12. Nothing bad to say

    Posted by sebastjan on 11th Jul 2013

    product arrived at the agreed time, looks and works better than I expected. Battery life is more than 5 days .

    Just a little ( - ) goes to weight of phone, is a little heavy, but not to much! And in your description says that the camera is 8Mp but i see 6Mp in my settings?

    ANSWER:
    Thank you for taking time to review this unit. You can change the camera pixels in the settings too. Actually you can set it to 2MP but it's really 8MP. Thanks again.


  13. 2 questions about the Verne V5 MT6589

    Posted by Unknown on 10th Jul 2013

    The 3G network frequencies are listed as WCDMA 850/900/1900/2100MHz... can this phone utilize HSPA (and what speed) on AT&T in the USA?

    And my second question is, what is the difference between a stock Verne V5 and ordering it with "Root firmware install"?

    ANSWER:
    Hi. Yes it can utilize HSPA speed of up to 42mbps. It will depend on your network provider. If you have your phone rooted you can then install applications that requires root access. It's like jailbreaking an iphone. You gain superuser access. Thank you.


  14. WCDMA 850/1900 in the Americas?

    Posted by ASM on 8th Jul 2013

    We use 850/1900 WCDMA in much of North and South America.

    Does the V5 support this? How can I be sure?

    ANSWER:
    We have tested it in America and it does work , but please note it works on the SIM#2 only(the one to the right side) MICRO SIM , thank you


  15. Root

    Posted by Unknown on 5th Jul 2013

    When Rooted Firmware install,can i Unroot myself?

    ANSWER:
    Yes, if you want to unroot it, please send us an email we will tell you the instructions. thank you.


  16. 3G Bands

    Posted by simo on 1st Jul 2013

    Does this really have all those frequencies? you have tested really?

    ANSWER:
    We have tested it so far on 850/1900/2100mhz confirmed works when you get the phone you will see on the manufacturer box they specify the bands that we displayed on the website, please note you have to use the Micro Sim (slot#2) to get these 3G bands, thanks


  17. questions

    Posted by Unknown on 1st Jul 2013

    Hi!
    1.is free shipping into every country in Europe?
    2.Can you mark the phone's price as 60$ (or less than 50 euros) to avoid custom fees?
    Thanks!

    ANSWER:
    Yes free shipping applies to all countries in Europe, please email us or submit a support ticket regarding custom questions, thanks


  18. Color

    Posted by Unknown on 29th Jun 2013

    On "Add to Cart", which color do I choose to get an black front and white back Verne V5?

    ANSWER:
    The White one is black front with white cover. thank you.


  19. Gorilla Glass?

    Posted by mik on 25th Jun 2013

    Hi
    Has this phone got Gorilla Glass?

    ANSWER:
    the Verne V5 has a scratch resistant glass but its not Gorilla Glass, thank you


  20. in the web of manufacturer says only WCDMA 2100

    Posted by tonzaa on 23rd Jun 2013

    hi, in description says WCDMA 850/900/1900/2100MHz, but in the web of manufacturer says only WCDMA 2100

    Is the same model?
    Thanks

    ANSWER:
    On the box they say 850/900/1900/2100MHz
    and we've tested this phone on 850/1900mhz it does work, make sure to put the micro sim card in first and it will catch those networks, thank you


  21. Pre installed screen guard

    Posted by fmedrano on 21st Jun 2013

    Hi, just got my phone and its great. One question though, it came with a screen protector with a logo and I took it off. Is there still a screen protector? I think it is but I am not sure. I ordered the extra screen protector but dont want to waste it if there is a screen protector pre installed. Thank you.

    ANSWER:
    No. This phone don't have screen protector. you have to install it yourself. thank you.


  22. Compass

    Posted by Unknown on 21st Jun 2013

    Please can you confirm whether this phone includes a compass?

    ANSWER:
    It doesn't comes with the compass app but you can download it from google playstore and use it. thank you.


  23. Colour

    Posted by Unknown on 21st Jun 2013

    Do you have this phone in all black. Front Black AND Back Black ? Thank you

    ANSWER:
    Yes. we have it. when we place the order choose black color. we will ship the full black version. thank you.


  24. GPS and LCD performance

    Posted by sherboris@gmail.com on 20th Jun 2013

    Hi!
    Can you also post a video showing how the screen looks in sunlight and GPS signals in GPS Test program.Thanks!

    ANSWER:
    OK. we will add it later. thank you.


  25. Notifications LED

    Posted by sherboris@gmail.com on 20th Jun 2013

    Hi!
    Does this model have notifications LED?
    For charging/missed calls and so on.
    Thank you!

    ANSWER:
    Yes. it has LED notifications. thank you.


  26. WCDMA 850/900/1900/2100MHz?

    Posted by Unknown on 19th Jun 2013

    Are you shure supports all 3G bands?
    Thanks!

    ANSWER:
    Yes we confirmed it, these bands work on the second sim slot Must use Micro sim card, thanks


  27. Verne V5

    Posted by Unknown on 16th Jun 2013

    Do you have a hard case for Vowney V5?

    ANSWER:
    yes just click the option Case, and we will add it for you, thank you


  28. info

    Posted by Unknown on 14th Jun 2013

    hello, I would like to know the level of quality between this mobile phone Verne V5 and umi x1s that are within the same amount of money, what better between this Verne V5, and umi x1s

    ANSWER:
    AS pernoal the X1S quality is more steady than V5. thank you.


  29. Mwi

    Posted by Unknown on 14th Jun 2013

    Hello,
    Question is your case a folding leather case? For $6.99 addon? If it is thank you

    ANSWER:
    Yes, its folding leather case. thank you.


  30. Merimobile good one

    Posted by Unknown on 14th Jun 2013

    Is the case a book-style leather case, and not a silicon one? Thank yew

    ANSWER:
    Yes, its a book style leather case. thank you.


  31. Network

    Posted by Unknown on 13th Jun 2013

    Hi,

    Does this phone works on 2G and 3G networks on Portugal?
    I think in Portugal the network must be GSM.

    ANSWER:
    This phone can works in Portugal, it has 2G and 3G together. thank you.


  32. Merimobiles in the best

    Posted by Unknown on 12th Jun 2013

    How long is the offer of $182.99 for the Vowney V5 duration? Thank you..

    Also, another question: Do I get tracking number with free shipping option at checkout? Do i get TRACKING NUMBER with FREE shipping

    ANSWER:
    Yes, you will get tracking number with free shipping. thank you.


  33. Vowney V5

    Posted by Unknown on 12th Jun 2013

    Hi,
    This is the real Vowney V5 isn't it?
    Because there some stores selling some clones that are just like this one!
    I want to make sure is the real Vowney!

    ANSWER:
    We are the vowney agent and we just sell the orginal phones. dont worry about it.
    thank you.


  34. Case price increase?

    Posted by Unknown on 11th Jun 2013

    Please can you tell me why the price for the case has increased from $6.99 to $12.99?
    Do you have any soft silicon cases available?

    ANSWER:
    Yes. this is the good leather case. we dont have silicon case. thank you.


  35. custom

    Posted by Unknown on 9th Jun 2013

    custom tariif to india?if u dont know plz tell me the approximate rate??where to pay the tariff??

    ANSWER:
    The customs tax we are not sure. it depends on your country, please call your customs to find out. thank you.


  36. availability

    Posted by Pawel on 3rd Jun 2013

    In stock?

    ANSWER:
    Yes. its in stock. thank you.


  37. Good phone

    Posted by Unknown on 28th May 2013

    WCDMA 850 is important to me. Without this, I will not buy. Please confirm that Verne V5 covers WCDMA 850. Thanks.

    ANSWER:
    The phone WCDMA is 2100ghz. thank you.


  38. Google play store

    Posted by Yves on 27th May 2013

    Is the root firmware (Option 6.99) include:
    -Most of the chinese content removed;
    -Playstore and basic application installed;
    -The phones arrive rooted?

    Thank you

    ANSWER:
    Yes. if you choose the root option, we will reinstall the playstore and delete the chinese apps for you. the original phone is not rooted and dont have playstore installed. thank you.


  39. Case

    Posted by fmedrano on 24th May 2013

    Hi, what kind of case is the one added? Sillicone? Hard case? Is it a perfect fit or a generic leather belt case? Thank you.

    ANSWER:
    hard plastic case and its a good fit, thanks


  40. Vowney V5 is Verne V5

    Posted by Unknown on 23rd May 2013

    is this Vowney V5 the same as Verne V5 ?
    is this the final price?

    ANSWER:
    Yes, it is same brand,the price is not include express shipping fee which shall be calculated when you submit the payment information. Thank you.


  41. availability

    Posted by Andre on 15th May 2013

    Hi there
    Can you please give us an update on the availability of the V5..

    thanks

    ANSWER:
    The Vowney V5 will be available in the end of this month, Thank you.


  42. Screen type

    Posted by bryfly on 15th May 2013

    Is the screen a 5.0 inch OGS HD IPS touchscreen, some review says OGS your Tech specs does not say OGS.

    when receive date for this phone

    ANSWER:
    Hi yes its OGS IPS screen, we should be getting them this week or by monday, thank you


  43. Stock Due?

    Posted by sanfly on 14th May 2013

    Is stock still due to you 18th may?

    Aliexpress and fastcardtech say already got stock, is true or not, do you think?

    GBP price is?

    ANSWER:
    The Vowney V5 shall available in the end of this month, The GBP price is about 132.00. Thank you.


  44. playstore

    Posted by Unknown on 10th May 2013

    is the google playstore pre-instaled

    ANSWER:
    Sorry, its not installed. the phone have to root first, and install the play store. thank you.


  45. questions

    Posted by Unknown on 9th May 2013

    1.) playstore?
    2.)simlock?

    ANSWER:
    the playstore can be installed on the V5
    2....?

    thank you


  46. e-mail

    Posted by Unknown on 9th May 2013

    i have pre-ordered the phone, do i get an e-mail when the phone is on stock

    ANSWER:
    This phone will be in stock around May 18th.
    thank you.


  47. stock

    Posted by Unknown on 7th May 2013

    when is the phone is stock

    ANSWER:
    The Vowney V5 willbe in stock within this week, Thank you.


  48. time

    Posted by Unknown on 7th May 2013

    when will the phone be avalive

    ANSWER:
    The Vowney V5 will be available within this week, Thank you.


  49. qestion

    Posted by Unknown on 6th May 2013

    i have ordered 2 phones thevvowney v5 and one note i have heard that the vowney will be avaliave in the 10 th will both phones delivered at the same time or will come the note first
    thank you
    very good shop
    and best support

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review , its well appreciated. Thank you.


  50. SIM size

    Posted by Andre on 6th May 2013

    What SIM size is used in this phone?

    ANSWER:
    its small SIM. thank you.


  51. when

    Posted by Unknown on 6th May 2013

    i have preordered the phone when will i become it
    Best Shop

    ANSWER:
    the Vowney V5 MT6589 we should receive them on the 10th, so next week on Monday they should be available, thank you


  52. domanda

    Posted by Unknown on 5th May 2013

    Questo cellulare è già presente nello stock o è ancora in pre ordine? Ciao

    ANSWER:
    Sorry, the Vowney V5 is preorder, not in stock now, Thank you.


  53. stock

    Posted by oli on 4th May 2013

    do you have it on stock

    ANSWER:
    Sorry, the Vowney V5 isno in stock now, it may be available in this May. Thank you.


  54. question

    Posted by Unknown on 4th May 2013

    i have ordered this phone today.
    do you have it on stock.
    and what if you dont

    ANSWER:
    Thank you for your order.
    Sorry, the phone is for preorder, it is not in stock now. Thank you.


  55. Specification confirmation

    Posted by Curious on 2nd May 2013

    Hello, so many times I have seen specs reported inaccurately on phones imported from China. I am very interested in this phone but need to confirm if it will work on my network.

    WCDMA Bands:

    3G Network is listed on your site as:
    WCDMA 850/1900/2100MHz

    Is this accurate? I am on AT&T and need the 850/1900 bands in order to get 3G speeds.

    Second:

    Bluetooth 2.1
    Does this support A2DP and/or EDR?

    Third:

    Does the manufacturer have a website? I have not been able to find them on the web anywhere.

    Thanks for your time!

    ANSWER:
    Yes, The Vowney V5 can support your network, with bluetooth 2.1, as to support A2DP or EDR, need to check with the bluetooth manufacturer,we may unable to answer you. So sorry.


  56. Polish language

    Posted by rivermoon on 28th Apr 2013

    Does this phone have Polish language?
    Do you have it in stock now?

    ANSWER:
    Sorry, the Vowney V5 is not in stock now,however, the phone has Polish language, please leave a mesage to request the language when you order, we could install it for you. Thank you.


  57. Play Store?

    Posted by Unknown on 26th Apr 2013

    Hi,

    Does this phone come with the english play store?

    ANSWER:
    Yes,The Vowney V5 is with English play store.
    Thank you.


  58. language

    Posted by Unknown on 24th Apr 2013

    what is the default language of the phone. can you make it english as the default language?

    ANSWER:
    The Vowney V5 is the English as default languge. Thank you.


  59. Multi-Language

    Posted by Chris on 23rd Apr 2013

    Hello
    Does this phone support multi-language in factory rom?
    Is Greek included?
    Thanks

    ANSWER:
    This phone support multi-language,please leave a message to request in Greek language when you order, we will install it for you.Thank you.



Product Description

v5.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MT6589 Quad Core,1.2GHz
    • PowerVR SGX544MP
  • OS:
    • Android OS 4.2.1
  • Memory:
    • 4GB ROM + 1GB RAM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 5.0inch IPS OGS Capacitive Multi-Touch Screen
    • 1280 x 720 
  • 3G Network:
    • WCDMA 2100MHz (via the micro Sim card, second sim slot)
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad core processor
    • Android OS 4.2.1
    • Built In GPS & A.GPS
    • Bluetooth 2.1
    • Wifi 802.11 a/b/g/n
    • USB 2.0
    • OTG-USB
    • Dual Camera 1.3MP front camera,8.0MP back camera with LED flash
    • Supports Skype Video Calls
    • Gravity Sensor
    • Proximity sensor
    • Light Sensor
    • Dual sim dual standby
    • 3.5mm stereo audio jack
    • 141.8x72.8x9.2mm,175g
  • Camera:
    • 1.3MP front camera,8.0MP back camera with LED flash
  • Battery:
    • 2400mAh
  • Package Content:
    • Vowney V5 MT6589 Quad Core
    • One battery
    • USB cable
    • Charger
  • Color:
    • Front Black,back white
  • Language:
    • Support Multi-language




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +