Loading... Please wait...

Categories


Star Note 3 N9776 6.0 Inch Android 4.0.9 MTK6577 1.2GHz 8.0MP Dual Core 3G SmartPhone Bluetooth

  • Star N9776 Note3 6.0 Inch Andriod Android 4.0.9 MTK6577 1.2GHz  5.0MP Dual Core 3G SmartPhone Bluetooth
  • Star N9776 Note3 6.0 Inch Andriod Android 4.0.9 MTK6577 1.2GHz  5.0MP Dual Core 3G SmartPhone Bluetooth
  • Star N9776 Note3 6.0 Inch Andriod Android 4.0.9 MTK6577 1.2GHz  5.0MP Dual Core 3G SmartPhone Bluetooth
  • Star N9776 Note3 6.0 Inch Andriod Android 4.0.9 MTK6577 1.2GHz  5.0MP Dual Core 3G SmartPhone Bluetooth
  • Star N9776 Note3 6.0 Inch Andriod Android 4.0.9 MTK6577 1.2GHz  5.0MP Dual Core 3G SmartPhone Bluetooth
List Price:
$399.99
Your Price:
$149.99
(You save $250.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI6786
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
49 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Great phone-great price!

    Posted by MariaGr on 14th Jul 2013

    It 's a great purchase! Big enough to use ii easily as a pad, reliable battery and smooth operation! Everything works fine and the orange color really stands out!

    People asked on the bus where to get it! :)

    ANSWER:
    Hello. Thank you so much for taking time to review this unit. I'm so happy you like the phone so much. It's a great phone indeed.


  2. Yes, this phone can be rooted

    Posted by A happy superuser on 10th Jul 2013

    It is a bit complicated although this phone is definitely rootable. What I have done is to replace the stock Recovery with Clockworkmod Recovery first, followed by flashing through the latter, the root-busybox binary. JB 4.1.1 seems to have been patched, so the one-click rooting for previous Android versions no longer works.

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your experience of this phone. We appreciate it.


  3. amazing phone, but remember the price you paid

    Posted by Unknown on 8th Jul 2013

    Took half a day to get used to the size, now I'll never use anything smaller again. Runs REALLY well. Most of the internal storage is allocated purely to media, and you can't store adopts in this space so internal memory runs out quick. Also this phone CAN'T BE ROOTED, I paid the extra for mm to do it but they couldn't, I tried for weeks myself but at this stage (July 13) it can't be done. Had the phone for months now. Great phone but am constantly reminded of the pricei paid for it. The USB cable that came with it was broken and could only charge, not send data so I had to modify (hack) another one i had. Also i had to drill out the hole around the headphone socket so the jack could fit in properly without them constantly disconnecting. Don't get me wrong, its an amazing phone and I still happily recommend it to people, since everyone who sees it comments on it :) no regrets at all. Oh yeah, and the camera is very average, always grainy. But I've only listed the faults so this sounds very negative, but it is really good. Fast, very smooth, no lag, bright screen which looks great, comes with android 4.1.1 and runs most tablet apps too. I'd buy another if this one was stolen today.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Star Note 3 its well appreciated. About the cable we can send you another one. Maybe the one we sent was damaged during shipping. To root this phone please send us email at techhelp@merimobiles.com


  4. very good value

    Posted by Unknown on 7th Jun 2013

    Great phone big screen googood processor all I don't get is what dual sim is for

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Star Note 3 N9776, its well appreciated


  5. Fireware??

    Posted by bsmith33 on 2nd Jun 2013

    What do you need the is the Firmware for?

    ANSWER:
    we have the firmware, please email us at sales@merimobiles.com


  6. duel sim?

    Posted by Unknown on 11th May 2013

    does this phone have duel sim?

    ANSWER:
    the Star Note 3 is dual sim, thank you


  7. Color Questions

    Posted by mm athens on 1st May 2013

    -If i order the orange version, wiil i get the solid-orange or the orange-white one?
    -is there white flip-cover or the simple case?
    -is there orange flip-cover or the simple case?
    -is it really smaller(the external dimesnion) than the "Star Note II N9770 5.1 inch Android 4.0.3 1GHz Dual Core Dual Sim 3G Smartphone Dual CAM"???
    Thank you in advance!

    ANSWER:
    It shall a solid-orange for Star Note 3 N9776 if you choose orange color, it is with simple case and with dual camera. the phone size is 127.3×66.8x10.45mm. Thank you.


  8. What in the box

    Posted by Javon on 26th Apr 2013

    When ordered whats all in the box?

    ANSWER:
    The Star Note 3 N9776 included its batteries,charger usb cable, earphone.Thank you.


  9. Best 6" Tablet

    Posted by leon on 13th Apr 2013

    can i used as a tablet only no phone contract

    ANSWER:
    yes you can use the Star Note 3 as a tablet also, thank you


  10. Excellent!

    Posted by Dan on 8th Apr 2013

    I ordered the Star Note 3 and paid for express shipping and it came fast! Only 6 days to Canada!

    I've had this phone for a few weeks now and I must say it is brilliant! It works with both my Bell and Rogers networks. I am currently using both networks at the same time on my Star Note.
    The 6 inch screen is what really makes this phone for me and it looks excellent with great color and definition also very responsive.

    With plenty of storage possibilities via Micro SD, replaceable batteries, both front and rear facing cameras and loaded with Android 4.1.1 Jelly Bean! This has definitely become my favorite smartphone!

    Thank you Merimobiles for a great product and great service!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Star Note 3 its well appreciated


  11. help

    Posted by Unknown on 16th Mar 2013

    Hi,
    Yesterday i received my star note 3 and i have the following problem:
    when I make a voice call, the screen of the phone is always intermittent and hence i don´t have acess to the other options displayed in the screen, namely the speaker and disconnect the call. They know how can I solve this problem?

    ANSWER:
    Remove or adjust the screen protector mostlikely the proximity sensor is blocked, thank you


  12. Language

    Posted by amanas on 2nd Mar 2013

    Does this phone support greek language?

    ANSWER:
    the Star Note 3 supports greek, thank you


  13. Shipping Time??

    Posted by Unknown on 2nd Mar 2013

    How long does it takes to be shipped to the U.S?

    ANSWER:
    the Star Note 3 takes 3-21 business days depending on the shipping method you choose,thank you


  14. color

    Posted by gio on 24th Feb 2013

    why it has not an option for orange color?

    ANSWER:
    Its available on the dropdown menu
    thank you


  15. Very good for the price.

    Posted by zionist on 24th Feb 2013

    good phone only you cannot see the bar at night.I am coming back for more re order

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a reveiw on the Star Note 3 N9776 its well appreciated


  16. Star Note 3

    Posted by job on 17th Feb 2013

    Hello. Quite good phone but GPS not working? What's the problem?

    ANSWER:
    Make sure that you have installed the proper maps and compatible GPS software on the Star Note 3 , to get the first lock with the GPS it takes time, after the first lock its faster, thank you


  17. excellent for price

    Posted by Unknown on 11th Feb 2013

    Great display
    6 inch from my point of view good compromise form factor.
    Good speed
    Android 4.1 great

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Star Note 3 its well appreciated


  18. I love it

    Posted by Taha on 2nd Feb 2013

    what a great phone , even higher than my expectations , screen was much more than what i think .phone material excellent same as Samsung , calling voice much better than expected .

    i have to say that i'm a new smartphone users and that phone gives me a wonderful experiment

    thanks to Merimobiles Support and fast shipment

    one thing is the screen protector " Not the same size " and u have to adjust it to 6 Inch which not that easy ..

    have a good day

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Star Note 3 , its well appreciated , we are thrilled that you love it:)


  19. Color

    Posted by Smdj on 26th Jan 2013

    Is the white phone all white or not? Is it like it was shown in the picture where it is white in front and orange in the back?

    ANSWER:
    Currently the Star Note 3 N9776 is available in Black color or white color thank you


  20. Great phone, but has issues that probably won't be fixed till it gets a ROM update

    Posted by Karol on 13th Jan 2013

    My 1st phone had major issues (spontaneously Shutting off, screen blanking out when a call was placed), but I think these were caused by a bad solder joint on the circuit board. They replaced the phone and made sure to test the new one before sending. Jay was good about correspondance, but unfortunately, because of the time lag in communications between US & China, it took over a month to get my replacement phone. I've been using for over a week now and it is great, but not without issues. The two big ones are: 1) GPS takes a REALLY long time to lock onto the signal (like 3-5 minutes). Google maps wouldn't even work most of the time. Get the "Searching for GPS" message. So I switched to Mapquest and that works but it just takes a long time to figure out where you are. It has a general location quickly, but to really zero in on where you are, that takes 3-5 minutes. 2) The camera is really bad in low lighting situations and there is no autofocus. You have to touch the screen first to choose where you want to focus before you take the picture. Other issues are that the data connection sometimes goes out and the "back" key stops working. Both of these issues can be fixed with a reboot, so it could be that they are caused by bad interactions with different apps and the OS. This phone is very new and I think that these bugs could easily be worked out with a ROM update, just got to get the software chefs out there to cook one up! :-)

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review on the Star Note 3 N9776 its well appreciated, thanks


  21. Good phone for the money.

    Posted by Unknown on 3rd Jan 2013

    You have to tweak for internet use.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Star Note 3, thanks


  22. StarNote 3

    Posted by Unknown on 1st Jan 2013

    Screen:
    Super huge but it is almost useless on a bright day even at 100% brightness. But it is ok under the shades.

    3G/wifi:
    Pretty good and quite fast
    The wifi b/g/n even though the web only specifies b/g

    Camera:
    Very disappointing. Terrible picture on low lights. Also not too good on normal lights. Both were tested using standard setting. However when I set the ISO to 100, camera is ok when there is sufficient light.

    GPS:
    Very good. I used IGo software so I don't use data. I turned off 3G when testing to make sure that it only uses GPS engine.

    Color:
    I was after the white front with orange back. I thought that would be under color: orange. But I was wrong. Orange color means orange front and back.

    Charger:
    This phone needs an extra long micro USB plug ( not the cable but the plug) because of the body design.

    I do have a problem with the interface (swipe, press, etc) when the phone is charged using other charger (I have usb charger from htc & samsung) but it is ok when using its own charger.

    My conclusion: if you need big screen and don't use camera a lot and use your phone in shades/ indoor then get this one.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to review the Star Note 3 its well appreciated, thanks


  23. Capacidad de la Batería

    Posted by José Luis on 1st Jan 2013

    La batería que lleva es de 3600 ó 3200 mAh?
    Es que casi todos Star N9776 son de 3200:
    Un saludo.

    ANSWER:
    L'hotel a 3 stelle nota ha una batteria 3600mAh, grazie

    The Star note 3 has a 3600MAh battery, thank you


  24. Root Firmware Install [+ $6.99]

    Posted by Bokke Dijkstra on 28th Dec 2012

    What does this mean?
    Is there alternative software?

    Answer:

    IF YOU choose root firmware, we can help you to update the firmware.


  25. Just excellent!!!

    Posted by Unknown on 25th Dec 2012

    I got this phone about a week ago, im from the US and i have it on the straight talk pre-paid plan using a at&t sim card, so far it works great. A++++++++++

    Amswer:

    Thanks so much to post a review here and hope you like the phone.


  26. phone carrier in Canada

    Posted by Unknown on 21st Dec 2012

    Does Star note3 n9776 work Bell, Mobilicity or Fido in Canada? How much for DHL to Canada?

    ANSWER:

    The phone works on 3G Network: WCDMA 850/2100
    For the DHL shipping fee to Canada is around 24$.
    Thanks.


  27. Shipping Time

    Posted by Marta on 21st Dec 2012

    Hello,

    I would like to know how many days does it take, with EMS, for a phone to get to Portugal.

    Answer:
    EMS, it takes about 6-9 working days to arrive Portugal. Thanks


  28. Gloves, colour of the phone

    Posted by Star N9776 white on 19th Dec 2012

    Hello merimobiles,
    i'am wondering if i purchase Star n9776 now, will i receive winter gloves? :) And is this phone available with book leather case white colour? because i don't see it in optional.

    ANSWER:
    Hi yes you will get the capative gloves, and yes you can get the case in white color, thanks


  29. import duty?

    Posted by Rachit on 12th Dec 2012

    Hi, i want to order this item but i live in india. Will import duty be applicable on the item? Or will I have to only pay $195 total?
    please respond, i want this. thanks :)

    ANSWER:
    please email us at support@merimobiles.com regarding customs questions, thanks


  30. Just excellent!!!

    Posted by Jorge Costa on 9th Dec 2012

    Just got the cell phone with Android 4.1.1 and works just perfect! The 6" screen is really good (size & quality) and the OS comes with all basic and necessary apps to work properly. I'm a cell phone frequent user and this phone rocks!!
    Just a quick note to Merimobiles support team: Do not forget to post all the OS updates to keep this beauty working better and better every day!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  31. great phone

    Posted by Barry on 8th Dec 2012

    i have had this phone for about a week now and it is mostly great...the only real problem i have with it is that i can not get data to work...i enable it but still no data and i cant find any info online to help me out if the people from merimobiles can help me get data to work on my phone then i will give it 5 stars...overall for the price it is a good phone but would be better with data...

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review its well appreciated, check 2 things, its dual sim one of the sim slot works on 3G and the other does not make sure that your Data sim is on the right one, also make sure to enable data roaming in the settings menu, thank you


  32. Very good mobile and service

    Posted by Texel on 27th Nov 2012

    I bought the star note 3 8th november and got some email problems so it delayed a little bit until shipping. When shipped it arrived in 3 days (DHL EXPRESS) from Hong Kong to Barcelona (Spain).

    It is as promised. The smartphone is perfect! (untill now). From now on i will see how long it lasts. I hope at least 2 years would be perfect :)

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  33. colors

    Posted by paco on 26th Nov 2012

    is the white color with the front in white and back in orange like 4th photo. thank you.

    ANSWER:
    Black is available now, orange like in the picutre, or the white color, thanks


  34. Question

    Posted by Stiven on 22nd Nov 2012

    Can I use a SIM card from Serbia..? :)

    Answer:
    The Wcdma support: WCDMA 850/2100 and Sim:850/900/1800/1900. this phone support this range.Thanks


  35. star note3 n9776

    Posted by Furyy on 22nd Nov 2012

    Whether you can use SIM cards from Serbia..?

    Answer:

    Yes, sure. your sim card can be used with this phone. Thanks


  36. real wide and leng?

    Posted by Unknown on 21st Nov 2012

    Please can you tell me real wide and leng. i think it´s not real in page.

    ANSWER:
    these are the manufacturer specs if you measure the phone its 6.0 inch diagonally, its a 6.0 inch phone, thank you


  37. n9776

    Posted by Claudio on 15th Nov 2012

    hello,this phone support skype videocall? thanks!

    Answer:

    Yes, this is support. thanks


  38. Great Phone at this price

    Posted by Brian G on 13th Nov 2012

    I have had my phone for a day now and I am happy with it. Compared to my Wildfire S it's like going from a push bike to a Ferrari.

    The size is perfect and I am glad I purchased a larger screen rather than a 5inch one especially for reading emails etc. The extra size makes the keyboard use ideal - lots faster and less typos. Some may find it a bit on the wide side without being to bulky, easily slips into an inside jacket pocket or handbag.

    Video and Sound is very good and a lot better that I expected - the camera is not stunning but will do for quick snaps.

    I do have a lot of programs installed so it is pushing it to the limit so the battery management app is definitely worth installing. As for the battery, very good at the moment and should last all day with light use.

    One criticism is that it does not come with a cradle charger for the spare battery but I have purchased a galaxy note battery cradle charger that should do the job since the battery spec and size are virtually identical. I purchased a spare battery so I can carry a spare and have one on charge. If this phone had a gig of ram would have given this phone 5 stars.

    If you are looking for a big screen phone this is definitely a good choice especially if you are looking at purchasing a tablet too.

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  39. camera and screen resolution_Star Note 3 N9776 6.0 Inch Android 4.0.9

    Posted by vijay on 13th Nov 2012

    1. are you sure it is 16M colors or 260k
    2. camera is 5mp or 8mp , which is correct for phone.

    ANSWER:
    1) 16m
    2. 8.0mp, thanks


  40. question

    Posted by steve on 8th Nov 2012

    will this work on meteor ireland?

    Answer:
    Yes, this one can work in Ireland. Thanks!


  41. Could I get it in White and Orange like in the pictures?

    Posted by Nick P. on 3rd Nov 2012

    I was wondering if I can get it in white and orange like shown in the display pictures.

    ANSWER:
    yes. sure. you could choose the color. ther are orange and black. thank you.


  42. wifi

    Posted by Lito on 31st Oct 2012

    is this wifi b/g only? because i saw from other seller that its not wifi b/g/n...its important to me because n is faster

    Answer:

    Thanks, for your question, yes, the WIFi:supports WiFi with standard IEEE 802-11b/g/n


  43. Custom cost

    Posted by Jerome on 30th Oct 2012

    Hello,

    I would like to buy two items of this SmartPhone to be delivered in Tallahassee, Florida, USA.
    Could you give me an idea of the custom costs for this order ?

    Thank you.

    ANSWER:
    please email us at support@merimobiles.com regarding customs questions, thank you


  44. UK Orange

    Posted by Brian G on 27th Oct 2012

    Would it work on Orange (EE) in the UK?

    Also I have seen this phone in orange(colour), is this an option.

    ANSWER:
    Yes it should work, available in black as we speak, thank you


  45. No selection for Leather case

    Posted by ctippen on 25th Oct 2012

    I see no selection for leather case to fit this 6 inch phone. Would like to have option to purchase more than one leather case. In the options below picture, you can only select one. When items are in cart, you can not add or take away options. please make purchase items more friendly to customers. Thank you. Ctippen

    ANSWER:
    thank you for your comments, we will look to improve this part of the selection, for leather case please email us at sales@merimobiles.com and we will find a suitable one for you, thank you


  46. Leather Case?

    Posted by ctippen on 24th Oct 2012

    Do you have leather case available for this phone? If so, does it come with it, or do I have to place an order for one? I do not see a selection in the options list.

    Will this ship from Canada, since I live in the US, or will it ship from China?

    Which shipping option is free, DHL, USPS?

    Would like to see a video and AnTuTu rating.

    ANSWER: Yes, we have a leather case, the option list under the picture, you can choose it.
    Our factory is in China. Ship from China.
    Free ship: airmail,14-21 working days.

    For the video, please enjoy it later, we will upload it soon. AnTuTu rating,you will watch.


    Thanks


  47. FM Radio

    Posted by Ali on 23rd Oct 2012

    Got inbuilt FM Radio?
    If choose to buy root firmware, google play can show all or some app not compatable?

    ANSWER:
    Yes for the radio, yes google play will be there and compatible with 99% apps, thank you


  48. need to see video

    Posted by shaker on 21st Oct 2012

    can we know the name of the manfacture?
    can this product support arabic language?

    ANSWER:
    Star is the name of the manufacturere, arabic can be installed, thanks


  49. Video review and compare to Dapeng I9977

    Posted by ctippen on 19th Oct 2012

    Could you do a video review of this phone?
    Does it come with 2 batteries?
    How does this phone compare with Dapeng I9977?
    Can it be used as a HotSpot?

    ANSWER:
    Yes we will make a video review, and it comes with 2 batteries, thanks



Product Description

1-.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6577 1.2GHz
    • GPU:PowerVR SGX531 Ultra
  • OS:
    • Google Android 4.0.9
  • Memory:
    • 4GB ROM+512 MB RAM
    • microSD,support up to 32GB
  • Screen:
    • 6 inch 480*854
    • Capacitive Multitouch Screen.Amoled 16M Colors
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/2100
  • 2G Network:
    • 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • MP3, AAC, WAV, etc. / 3.5 mm Audio Jack
  • Video:
    • AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, MPEG, RMVB, H.263, H.264, etc.
  • Features and highlights:
    • Fast reaction
    • Wi-Fi
    • GPS & AGPS
    • Bluetooth V2.0
    • 8.0 mega pixel  flash light
    • 0.3 Megapixel Front Camera
    • Gravity Sensing
    • Distance Sensing
    • Compass
    • Java
    • Wap 2.0
    • Photo Quality:Support Maximum 2592x1944 Resolution for Taking Pictures
    • USB(USB2.0)
    • The third party streaming media
    • WCDMA+GSM
    • 127.3×66.8x10.45mm,168g
    • Standby time:about 72 hours(theoretical value)
  • Camera:
    • Front 0.3 pixel, Back 8.0 mega pixel  flash light
  • Battery:
    • 3.7V 3600mAh
  • Package Content:
    • Star N9776
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
    • Battery
  • Color:
    • Black/Orange/White
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +