Loading... Please wait...

Categories


Ployer MOMO20 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera 2GB RAM

  • Ployer MOMO20 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera 2GB RAM
  • Ployer MOMO20 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera 2GB RAM
  • Ployer MOMO20 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera 2GB RAM
  • Ployer MOMO20 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera 2GB RAM
  • Ployer MOMO20 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera 2GB RAM
List Price:
$399.99
Your Price:
$181.99
(You save $218.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7298
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
12 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Not bad for the price

    Posted by Dave USA on 6th Feb 2014

    Bought this after much research. Like all reviews some good some bad so it is always a crap shoot on which to buy. Have had my tablet since 12/31 and it works OK. Wireless connection seems to be a weak link and freezes often which may be part android part tablet, no sure on this point.

    Not sure if I would purchase again when other tablet prices are dropping, but not bad.

    Was very happy with Merimobiles. once my tablet was shipped I received it in two days, expedited shipping used, but still impressive. Would possibly rate higher but have nothing in price range to compare to.

    ANSWER:
    Hi Dave. Thank you so much for sharing your review of this tablet. It's well appreciated.


  2. Very good choice

    Posted by Dimitris on 31st May 2013

    This tablet is very good choice cause has very good performance and great manufacturing but it has not Front 2.0MP,back 5.0MP camera. It has 0.3MP front and 2.0MP back camera as it says the manufacturer site. Even thought is a very good tablet with very good specs.
    I am very satisfied with you merimobiles. Perfect transaction and delivery was fast.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Ployer Momo 20 , its well appreciated, thanks


  3. ployer momo 20

    Posted by stelios voudouris on 17th Feb 2013

    I got my hands on the tablet ployer momo20 and I'm excited incredible screen very good graphics beautiful lightweight construction The only negative is that sometimes the glue broswer

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Ployer MOMO20 its well appreciated, thanks


  4. stock

    Posted by Guaibcn on 9th Feb 2013

    Hello

    Do you have stock for ordering?

    Due to chinese new year, when do you start for shippings?

    Thanks

    ANSWER:
    the Ployer MOMO20 will be available on the week of the 18th, thank you


  5. In stock

    Posted by mits on 23rd Jan 2013

    Is that tablet in stock?
    How fast did you deliver to post office?

    ANSWER:
    The Ployer MOMO20 Quad Core is in stock, delivery time is 3-21 business days depending on the shipping method that you choose, thank you


  6. front Camera

    Posted by Unknown on 22nd Jan 2013

    The front camera is really 2.0 Mpx?

    ANSWER:
    The Ployer MOMO20 Quad Core has a 2.0MP front Cam as per the manufacturers specs, thank you


  7. Battery

    Posted by Yango on 20th Jan 2013

    1. How much mah the battery has?

    ANSWER:
    The Ployer MOMO20 has a 8000 MAh built in battery, thanks


  8. to feel the product

    Posted by Unknown on 18th Jan 2013

    Please add a video like other products which you do to see more about product

    ANSWER:
    The Ployer MOMO20 Quad Core Video has been added on the page, thanks


  9. What is the weight?

    Posted by Unknown on 16th Jan 2013

    How much does the tablet weigh?

    ANSWER:
    About 700g, thanks


  10. AVAILABILITY

    Posted by Unknown on 10th Jan 2013

    when will this product available exact date plse. wanna to place order

    Answer:

    We may have this device within this month. Thanks


  11. The Tablet have

    Posted by Unknown on 3rd Jan 2013

    Bluetooth?
    Have portuguese language?
    when will be available?

    ANSWER:
    The Ployer MOMO20 Quad Core is available in portugues, it has multilanguage support, it should be released next week, thanks


  12. Available date

    Posted by Rere on 19th Dec 2012

    when this tablet will be available ?

    ANSWER:
    End of December, thanks



Product Description

69-rb-6-5bh-r-s-9a-l4.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad Core Cortex-A7 Allwinner A31 1.2GHz 40NM
    • GPU:PowerVR SGX544MP2
  • OS:
    • Android 4.1,Flash 11
  • Memory:
    • 2GB DDR3 Ram,16GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 10.1 inch IPS 10 Points G+G Capacitive Multitouch Screen
    • 1280*800px,16:9
  • Audio:
    • Loud Speaker
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,WMA,WAV,APE,FLAC,AAC,OGG,etc.
  • Video:
    • 1080P,AVI,RM,RMVB,MP4,MKV,WMV,MOV
    • DAT,VOB,PMP,MPEG,MPG,FLV, ASF,TS,TP,3GP,etc.
    • Support 3D video HDMI output to 3D TV
  • Features and highlights:
    • **16GB version**
    • Quad-core processor
    • 2GB RAM
    • Android 4.1
    • Wifi 802.11 b/g/n
    • 1280*800 16:9 High Resolution
    • HDMI
    • Flash 11.0
    • OTG
    • 16GB Built in
    • USB 
    • Support 3D games
    • Dual camera Front 0.3MP,back 2.0MP camera
    • Slim body
    • Smooth video playback performance
    • Gsensor
    • Speaker
    • Microphone out
    • 3.5mm audio jack
    • 252.3*177.6*9.9,600g
  • Camera:
    • Front 0.3MP,back 2.0MP camera
  • Battery:
    • Built-in 6000mAh battery
  • Package Content:
    • Ployer MOMO20 Quad Core
    • OTG Cable
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Silver
  • Language:
    • Multilanguage support




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +