Loading... Please wait...

Categories


PiPO-S2 Dual Core 1.6GHz RK3066 8 inch 1024 x 768 Bluetooth Android 4.1 Full USB HDMI 16GB

  • PiPO-S2 Dual Core 1.6GHz RK3066 8 inch 1024 x 768 with Android 4.1 HDMI 16GB
  • PiPO-S2 Dual Core 1.6GHz RK3066 8 inch 1024 x 768 with Android 4.1 HDMI 16GB
  • PiPO-S2 Dual Core 1.6GHz RK3066 8 inch 1024 x 768 with Android 4.1 HDMI 16GB
  • PiPO-S2 Dual Core 1.6GHz RK3066 8 inch 1024 x 768 with Android 4.1 HDMI 16GB
  • PiPO-S2 Dual Core 1.6GHz RK3066 8 inch 1024 x 768 with Android 4.1 HDMI 16GB
  • PiPO-S2 Dual Core 1.6GHz RK3066 8 inch 1024 x 768 with Android 4.1 HDMI 16GB
List Price:
$199.99
Your Price:
$119.40
(You save $80.59)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI6796
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
9 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Fine product but...

    Posted by Asik on 23rd Jul 2013

    The tab just arrived well in ~3 weeks with all relevant accessories and in English. But the firmware is old (from 9 Sep 2012), I think it's the first version so this specific tab is from very early batch as there is newer firmware from 25 Dec 2012.
    So far (2 days) the TAB works OK

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post your personal review of this tablet. As for updating the firmware please email us at techhelp@merimobiles.com and we'll be glad to assist you.


  2. Excellent

    Posted by Unknown on 15th Jun 2013

    Best value for the price. Super fast shipping - 10 days total.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the PiPO-S2, its well appreciated


  3. best in its class

    Posted by floyd on 30th Mar 2013

    pros: excellent specs overall.i love the 5000 mah battery life, except merimobiles sent me a defective charger.they promised to send me another one and im still waiting for it.so i have to purchase a replacement in the meantime.
    cons: you have to upgrade to the latest official pipo firmware (jan.2013 english version)and root it to gain its maximum potential. dont worry though, pipo's website has a step-by-step guide.

    overall, this is hard to beat among all the 8 inchers/duo core tabs currently in the market.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review, I do agree with you in the 8inch department in terms of functionnality its probably the best 8inch, that full USB port does add good value to it along with battery life, please submit a support ticket, for that charger and I can double check for you that its been sent, thank you


  4. impressive

    Posted by Unknown on 30th Mar 2013

    i have this tablet for about a week. overall it works well and looks nice. easy to remove and uninstall unwanted apps. able to install my previously paid apps from the Google market. my only complaint is youtube videos do not stream well, very often. is there anything i can do to improve this

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review, are you going on youtube.com directly or did you download the youtube apk....


  5. 3.5G/H? or 3G only

    Posted by Marc Edz on 25th Mar 2013

    i'm planning to buy an external dongle(broadband)for my S2,my question is does it support up to 3.5G/H? or just 3G?

    Answer:

    This one supports, 3G.


  6. Availability?

    Posted by Nick on 1st Mar 2013

    Hello,

    is this item available at the moment?

    Thanks.

    ANSWER:
    the pipo s2 is available now, thank you


  7. stock

    Posted by Unknown on 14th Dec 2012

    Is it in stock right now?
    Thx :-)

    ANSWER:
    yes, thank you


  8. Best Value, 1 Month Delivery

    Posted by Unknown on 2nd Dec 2012

    I have this now for one week and I am very happy with this tablet. Very fast, very smooth, wifi is great, no problems so far. I think this is one of, if not THE best tablet for < $150. I also have "rooted" my S2 to use apps that require "root access". BTW, my Merimobiles S2 came WITH AC adapter and earbuds, as it should. PIPO website Q&A "Can I charge the tablet via USB port ? Answer: No, you cannot. Please use the charger to charge via DC jack." I am not sure if this applies to all Pipo tablets, including the S2.

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review, I have to agree with you for 8inch its probably the best value as currently no other tablet offers a full USB port like this one, the pipo s2 comes with the charger its the S1 that charges via USB, thanks


  9. description

    Posted by Unknown on 13th Nov 2012

    I have a couple questions
    1 does this tablet come with a charger ?
    2 if not where can one be purchased ?
    3 is the screen an IPS screen ?

    thanks

    Answer:
    1 This one has no charger come with.
    2 You can use a usb to charge it.
    3 This isn't IPS screen.

    Thanks.



Product Description

pipo-s2-6.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Dual Core RK3066 Cortex-A9 1.6GHz
    • GPU:Quad-core Mali400
  • OS:
    • Android 4.1
  • Memory:
    • 1GB DDR3 Ram,16GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 8" 5 Points G+G Capacitive Multitouch Screen
    • 1024 x 768px
  • Audio:
    • MP3,WMA,FLAC,AAC,WAV,OGG
  • Video:
    • WMV,RM,AVI,RMVB,MP4,MPG,MPEG,FLV
  • Features and highlights:
    • Dual Core RK3066 1.6GHz
    • Android 4.1.1
    • Wifi 802.11b/g/n
    • Bluetooth 2.1
    • Front 0.3MP,Back 2.0MP
    • Support 3G USB dongle
    • Flash 11.0
    • HTML5
    • USB 2.0
    • OTG
    • HDMI 1.4
    • Gsensor
    • Slim body
    • 3.5mm audio jack
    • 263.5*160*13mm,490g
  • Camera:
    • Front 0.3MP,Back 2.0MP
  • Battery:
    • Built in 3.7V/5000mAh Battery
  • Package Content:
    • PiPO-S2 Dual Core
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +