Loading... Please wait...

Categories


PIPO M9 Built-in 3G 1.8GHz RK3188 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 Android 4.1 2GB RAM Dual Camare HDMI

  • PIPO M9 Built-in 3G 1.8GHz* 4 RK3188 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800  Android 4.1 2GB RAM Dual Camare HDMI
  • PIPO M9 Built-in 3G 1.8GHz* 4 RK3188 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800  Android 4.1 2GB RAM Dual Camare HDMI
  • PIPO M9 Built-in 3G 1.8GHz* 4 RK3188 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800  Android 4.1 2GB RAM Dual Camare HDMI
  • PIPO M9 Built-in 3G 1.8GHz* 4 RK3188 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800  Android 4.1 2GB RAM Dual Camare HDMI
  • PIPO M9 Built-in 3G 1.8GHz* 4 RK3188 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800  Android 4.1 2GB RAM Dual Camare HDMI
List Price:
$399.99
Your Price:
$235.99
(You save $164.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI8901
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
37 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. suggested buying

    Posted by Leandro on 1st Mar 2014

    very good product.
    it was few months than i was searching for a tablet like this and then i found it!
    in a very competitive-low priced seller.
    i use it everyday...
    thanks a lot pipo and merimobiles too

    ANSWER:
    Thank you Leandro for trusting us. Take care.


  2. good value for money

    Posted by Unknown on 1st Aug 2013

    delivery was pretty slow but it was free.
    The pipo m9 3g is a great little tablet. Rooted and flashed with a custom rom was pretty easy. Had plenty of updates from pipo.
    It's fast and smooth. Battery lasts for ages. Speakers are great. I only use it for internet and reading so can't comment on gaming or anything but really happy with it and was a good shopping experience with merimobiles. Would buy from them again.
    Thanks from the gold coast, australia

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the PIPO M9 Built-in 3G its well appreciated


  3. built in 3g

    Posted by Unknown on 11th Jul 2013

    does built in 3g mean that the 3g is free forever like on the kindle?

    ANSWER:
    Yes it has built in 3G. Thank you.


  4. Great Tablet - Greece

    Posted by platontw on 10th Jul 2013

    Hello Merimobiles,
    I have just receive this product today - Greece .
    It arrived with free shipping in about 11 days - Thank You Merimobiles for very quick response .
    5 Stars for this product - I'm glad cause cause with default order without any extra description it has only some extra english apps and you can totally uninstall them - so thanks again .
    Very very fast with any apps that installed :games ,programs,video apps - Skype,Viber,Youtube etc works great.
    Camera (5M) it's very clear and flash works perfect and fast.
    The AC European adapter finally it's ok.
    And of cours Built-in 3G works very fine.

    Thank You Merimobiles

    ANSWER:
    Thank you for taking your time to post a review. It's well appreciated.


  5. fantastico

    Posted by federico on 13th Jun 2013

    Avevo già preso il pipo m2 che va egregiamente ma questo pipo m9 è davvero un buon prodotto. Bello e funzionale anche il nuovo launcer, consigliatissimo

    ANSWER:
    grazie per la recensione

    Thank you for taking the time to post a review on the Pipo m9 3G, its well appreciated


  6. Pcb version

    Posted by Nicola on 8th Jun 2013

    Too me you say wait for weeks because of a problem you faced during the test of the device
    How i can verify the pcb version and how i can upgrade to 4.2 ?
    Can you send me the link where i can find the package for upgrada.
    The tablet is very good material, video and touch, only problem that start time is very long.
    Regards.

    ANSWER:
    Sorry this tablet 4.2system doesn't release yet. when we get the 4.2system we will send to you.
    thank you very much.


  7. I Like IT

    Posted by Chris on 20th May 2013

    I Love my NEW TABLET. 5 stars for all but - 1 for the loade with eu power adapter an the chase bag what dont fit . but the tablet is very very good. i have only 1.6 GHz not 1.8 ... .

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on PIPO M9,its well appreciated.It may occur a little bit difference in CPU GHz.. Please email us if you need any further assistance. Thank you.


  8. pcb version

    Posted by Massimo on 15th May 2013

    Great tablet but you made me wait for weeks because of a problem you faced during the test of the device and when it finally arrived......it has the old pcb version and cannot be updated to android 4.2....Am i wrong?

    ANSWER:
    Sorry for the delay in delivery, as the PIPO M9 is in 3G version, the android 4.2 shall be released later on, we could send the link for you to update once it is released. Thank you.


  9. Availability

    Posted by Christos on 10th May 2013

    Dear sir,

    i would like to ask if the product its in stock or if its for preorder.
    If i place the order when it will dispatch?

    Regards

    Hi sir, this one is in stock now. please email us to sales@merimobiles.com about your order, we will tell you the details information.


  10. firmware

    Posted by Unknown on 6th May 2013

    i`m upgraded firmware and now i need product key, where i can find it?

    ANSWER:
    Please email us at sales@merimobiles.com, there is professional person to assist you there. Thank you.


  11. the product with 3G is available or not

    Posted by Unknown on 3rd May 2013

    can you say me when the product is avaiable again to buy ?

    ANSWER:
    The PIPO M9 Built-in 3G shall be available by the end of this month, Thank you.


  12. When the item becomes available again UMTS 3g version?

    Posted by Giuseppe on 2nd May 2013

    As the title suggests, when it becomes available UMTS 3g version?

    ANSWER:
    We will update this information our webiste once is available, please pay attention to it, however, we estimate it shall ok by the end of this month. Thank you.


  13. Phone calls, yes or no ?

    Posted by Kelvin on 25th Apr 2013

    You say the Pipo M9 3G tablet can make phone calls but your video review says it CAN NOT make phone calls, that 3G is for Internet only, so what is the correct answer please ?

    ANSWER: The Pipo M9 3G can not make phone call, that 3 G is for internet only. Thank you.
    Sorry for it, the


  14. 3g

    Posted by rosanero on 24th Apr 2013

    Hi.
    This is the 3g version (the version in which there is the sim slot) ?
    thanks.

    ANSWER:
    Yes, PIPO M9 Built-in 3G which is the 3g version,there is a sim slot for using the 3g card. Thank you.


  15. Built in 3G is Amazing

    Posted by Shyam on 19th Apr 2013

    Got today PIPO M9 inbuilt 3G and it's Amazing tablet, Everything is best, I love this product and Thanks Merimobile for making this my first tablet of my life.

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review on the Pipo M9 3G its well appreciated


  16. Chile

    Posted by Francisco on 16th Apr 2013

    Shipping in chile?

    ANSWER:
    Yes we ship the PIPO M9 Built-in 3G to Chile, thank you


  17. Good

    Posted by SI-BI on 15th Apr 2013

    Shipping to Estonia?

    ANSWER:
    yes we ship to Estonia, and the PIPO M9 Built-in 3G is in stock now, thank you


  18. Builtin 3G Product Available

    Posted by Shyam on 14th Apr 2013

    Built in 3G Product available Please see the Below link and You said it will available on Middle of April,

    ANSWER:
    Pipo has confirmed for the 20th of april, so it should not be too long form now if they do not delay any further, thank you


  19. Built in 3G Stock Available?

    Posted by Shyam on 9th Apr 2013

    On this website builtin 3G stock Availabel

    ANSWER:
    the Pipo M9 Build in 3G version will be available around the middle of this month thank you


  20. pipo m9 3g

    Posted by Рома on 8th Apr 2013

    скоро ли поставка pipo m9 3g?

    ANSWER:
    Привет следует выйдет в этом месяце
    should be released this month
    thank you


  21. I am confuse

    Posted by Chris on 4th Apr 2013

    i want the pipo m9 3g but i have some questions.

    how long i have to wait for the preorder version?

    how long i have to wait for shipping and i can choose dhl express?

    come the 3g version this or next week out?

    ANSWER:
    The pipo M9 3G is in stock now, thank you


  22. pipo m9 3g

    Posted by Рома on 3rd Apr 2013

    если я оплачу аванс 100% за планшет вышлют ли мне его при поступлении одному из первых?
    И как вернуть деньги если он не поступит в продажу
    в апреле?

    ANSWER:
    Привет, если он не поступит в продажу, мы выдадим полный возврат к вам, спасибо


  23. in stock

    Posted by Unknown on 2nd Apr 2013

    when will be available ?

    ANSWER:
    It is in store now, Thank you.


  24. 3g

    Posted by Рома on 1st Apr 2013

    когда будет в продаже?

    ANSWER:
    Привет она появится в продаже в апреле, спасибо

    It will be on sale in april. thank you


  25. BEGINING OF APRIL....

    Posted by Giovani Azoni on 1st Apr 2013

    So its april now... and when is this version be available?

    ANSWER:
    We are waiting on the manufacturer to release it and we will update the website, should not be too long from now, thank you


  26. in stock ?

    Posted by Guenther Germany on 27th Mar 2013

    when is the 3g version in stock

    ANSWER:
    the regular version is in stock the 3G version is not yet available, thanks


  27. Availability

    Posted by Marco Di Paula on 22nd Mar 2013

    Hi when this tablet will be available?
    The manufacuter doesn´t even know, do you?

    Answer:

    This popular tablet, we've the WIfi Pipo M9, and you can look the video, the built-in 3G Pipo M9 can meet you in the benning of next month. Thanks.


  28. GPS

    Posted by Unknown on 21st Mar 2013

    do it have GPS?

    ANswer:

    This one has no GPS. Thanks.


  29. release date

    Posted by w0jciech on 17th Mar 2013

    Is the tablet already available or still in the pre-order phase?

    Answer:

    This one is still pre-order, we may have it soon. Thanks.


  30. pipo m9 3g

    Posted by nik187 on 17th Mar 2013

    When will this tablet be available 3g version

    ANswer:

    This one may be released at the end of this month or this next month.


  31. Shipping

    Posted by raapi on 16th Mar 2013

    Do you ship to Estonia?
    Thanks!

    ANSWER:
    Yes we can ship the PIPO M9 to Estonia, thank you


  32. shipping to italy

    Posted by Unknown on 12th Mar 2013

    Hello! how long does it take the shipping to italy? would it be possible to upgrade the OS in future?

    ANSWER:
    Yes we will ship the PIPO M9 Built-in 3G to Italy shipping time takes 14-21 business days depending on the shipping method that you choose, thank you


  33. Availability?

    Posted by Unknown on 10th Mar 2013

    When will this tablet be available?
    Also, any news on 32GB version?


    ANswer:

    This tablet can be available next week. Thanks.


  34. best 3G does it support 3G Phone call

    Posted by Shyam on 5th Mar 2013

    Tell me does it support 3G phone call


    Answer:

    This Built -in 3G one supports phone call.

    Thanks


  35. great specs!!!

    Posted by Unknown on 3rd Mar 2013

    I want to buy this tablet, is it in stock?

    Hi the PIPO M9 Built-in 3G should be in stock shortly, thank you


  36. In Stock?

    Posted by Unknown on 26th Feb 2013

    Is this tablet in stock? If I order today when will it be shipped?

    ANSWER:
    they should become available at the end of this month if not it will be early March according to the manufacturer as soon as we get them we will ship your order, thank you


  37. info for tablet

    Posted by federico on 26th Feb 2013

    Hi, j'm very interest forma this tablet, bit j want to knwo it it is in the stock band it you con confirm it this tablet are 3g built-in.
    Tks

    ANSWER:
    the PIPO M9 is not yet in stock and yes the 2 version will come out the regular and 3g version, thanks



Product Description

mm9.jpg 
  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad Core Rk3188 1.6GHz
    • GPU:Quad-Core Mali400
  • OS:
    • Android 4.2.2
  • Memory:
    • 2GB DDR3 Ram,16GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 10.1 inch IPS 10 points G+G Capacitive Multitouch Screen
    • 1280*800px
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,WMA,VBR,APE,FLAC
  • Video:
    • 1080P,AVI,MP4,RMVB,FLV,MPG,MPEG,etc
  • Features and highlights:
    • Quad Core RK3188 ARM Cortex A9*4 1.6GHz processor
    • Android 4.2.2
    • Wifi 802.11 b/g/n
    • Bluetooth 2.1
    • Buit in 3G,support WCDMA
    • Support 3G USB Dongle
    • Micro USB 2.0
    • OTG
    • Compass
    • Gyroscope
    • HDMI port
    • Dual Cameras, front 2.0MP and 5.0MP rear camera
    • Slim body
    • Smooth video playback performance
    • G-sensor
    • Microphone out
    • 3.5mm audio jack
  • Camera:
    • Front:2.0MP,Rear:5.0MP
  • Battery:
    • Built in Battery 3.7V/7800MAh
  • Package Content:
    • PIPO M9 Built-in 3G Quad Core
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • Multiple language



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +