Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


PIPO M9 1.8GHz 4 RK3188 Quad Core 10.1 inch IPS 1280*800 Android 4.2.2 2GB RAM 16GB

  • PIPO M9 1.8GHz Arm Cortex A9*4 RK3188 Quad Core 10.1 inch 2nd IPS 1280*800  Android 4.1 Dual Camera 2 GB
  • PIPO M9 1.8GHz Arm Cortex A9*4 RK3188 Quad Core 10.1 inch 2nd IPS 1280*800  Android 4.1 Dual Camera 2 GB
  • PIPO M9 1.8GHz Arm Cortex A9*4 RK3188 Quad Core 10.1 inch 2nd IPS 1280*800  Android 4.1 Dual Camera 2 GB
  • PIPO M9 1.8GHz Arm Cortex A9*4 RK3188 Quad Core 10.1 inch 2nd IPS 1280*800  Android 4.1 Dual Camera 2 GB
  • PIPO M9 1.8GHz Arm Cortex A9*4 RK3188 Quad Core 10.1 inch 2nd IPS 1280*800  Android 4.1 Dual Camera 2 GB
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 3 to 5 Business Days
Product Code:
MERI11284
PRODUCT RATING AND REVIEW:
33 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Fantastic value!

    Posted by alex73gr on 17th Feb 2014

    Speed: 9/10 , Screen: 9/10 , Disign-Finish: 8/10. Great value for money!

    ANSWER:
    Thank you Alex. Enjoy! :)


  2. Great product

    Posted by Alain (FR) on 17th Oct 2013

    Pipo M9 is definitively a great product! I've been using it for a couple of weeks and I'm totally satisfied with it; even better than my previous Onda or Ainol tablets! Of course, it's not the lastest FullHD-powered, 2/32GB tablet but... it works without problem, at once!
    Properly rooted before delivery, no chineseware, Google Apps...
    Perfect imho!
    Thanks to Merimobiles for the promotion... and for their kindness, (online) support and professional behaviour!

    PS: Bravo Merimobiles, continuez!

    ANSWER:
    Hello Alain. We are happy to know that you're really satisfied with this tablet. And thank you so much for the kind words. You our customers deserve nothing but the best!


  3. Amazing performance for an amazing price!

    Posted by Paul on 19th Sep 2013

    I did alot of research before deciding to buy this tablet. I was looking at the popular tablets in Canada and to get this hardware in a big name tablet I was looking at twice the price.
    The tablet is very fast and very smooth. Works great with all apps, games and videos I've thrown at it with the exception of Netflix which gave me a scrambled picture. The OTG works great I've plugged USB keys into it and played movies from it without any problems. The stock launchers are not to my liking but that is not a big deal since I use Nova Launcher which is free from the Play store.
    The build quality was a concern for me but as soon as I opened the box and picked it up I knew I had nothing to worry about. It is well made and feels solid. The battery life is great. I can easily get a full day out of it with heavy use. With light use it can sit on standby for days.
    Overall I am very pleased with my purchase and the great service I've received from Merimobiles.

    ANSWER:
    Hello Paul. Thank you so much for sharing your thorough review of this tablet. And thank you for the kind words. We aim to provide the best support for our customers. Cheers.


  4. absolutely satisfied

    Posted by Unknown on 25th Aug 2013

    I bought this tablet with a little sceptism, as i had been disappointed in the past.
    Having had 2 ainol tablets, and later the onda v812, i can definately say that the RK3188 chip tablket is the best. i personally think it rivals the other big name brands out there.

    Absolutely happy with this product.

    ANSWER:
    Thank you for taking time write the review.


  5. Avis PIPO M9

    Posted by Seb on 24th Jul 2013

    C'est ma premiere tablette. Livrée en 6 jours par singapore post, pas de frais de douane.
    Tout fonctionne correctement (wifi bluetuth ...).
    Pas de logiciel chinois installé.
    Une protection d'écran en place, elle me donne entière satisfaction.
    Sans faire de jeu, un peu de wifi, et avec la luminosité au minimum elle tient les 5H.

    Le service chat en ligne de merimobiles est vraiment bien. Il faut se renseigner sur la dispo de la couleur avant de commander.

    Je suis très satisfait de l'achat sur ce site.

    ANSWER:
    Salut. Merci beaucoup d'avoir pris le temps d'examiner cette tablette. Nous sommes heureux que vous l'aimez tant.


  6. Internet connection via tethering , white color avaliability , HDMI port ?

    Posted by Christos on 17th Jun 2013

    Can I connect my cell phone via tethering to Pipo M9 and share internet and which cable do I need? Does it come with HDMI port? Is white color currently in stock? I will purchase the tablet today. Thank you in advance.

    ANSWER:
    The tablet have HDMI Port and have white color in stock. but the cell phone connect to tablet share internet doesn't support . thank you.


  7. Availability of tablet in white color

    Posted by pana on 9th Jun 2013

    Hi,
    Want to understand whether the tablet is available in white color on merimobiles.

    ANSWER:
    Yes, we have the white color in stock.
    thank you.


  8. great tablet

    Posted by Kostas on 6th Jun 2013

    hello,i ordered my tablet on May 20 and received it after 2 weeks with free post.have been experimenting with it and everything seems fine,very fast browsing,good battery life,nice screen,superb sound(speakers are ROCKING!!!)
    also want to mention excellent customer service and fast responds.i will definitely use merimobiles for future purchases and recommend it to my friends.greetings from Greece!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Pipo M9 its well appreciated


  9. a perfect tablet

    Posted by George on 27th May 2013

    all are perfect with this tablet.
    it is a very good quality , best sound
    , acceptable camera quality.
    Fast , no lags , plenty of memory and app space
    , usb host working fantastic for HD,Sticks,Keyboard,Mouse,Bluetooth dongle etc.
    Games and Videos play excellent with no problem.
    a perfect price for value, a nice device from
    PiPo....

    ANSWER:
    Thank you very much.


  10. PIPO M9, currently the best tablet in the world today...

    Posted by Richman Poorman on 24th May 2013

    Recently purchased PIPO M9 16gb and its pretty good; best/fastest tablet I ever owned and I have owned a few; Freelander PD80 Quad- core 2mpix/5mpix (great tablet but flimsy plastic construction so I returned), Freelander pd10 (better construction, but only .3mpix/2mpix cam), PIPO M8 but it was painfully slow and the construction was not very solid but ok and it squeaked with the slightest grab so returned again, and decided on name brand Motorola Xoom and Google Nexus 10 and the Xoom was great just no where as fast and responsive as the M9 but the Nexus was crap/slow and at 1.8ghz duo, my Xoom was faster in everything and only 1Ghz duo with the exception that the Xoom was 8700 Antutu and Nexus was 1300 or so.

    M9:
    I have owned it for over 2 weeks now and it is easy to jail break with Android 4.1 JB and the latest 4.2.2JB just look on YT for outoftheboxtech. Longest battery life was 2 days 14 hours when you turn off WIFI when not in use, debloat, anddeem to lowest etc. Heavy use typically lasts around 10 to 12 hours constant use, not bad. Audio is pretty loud and louder with SpeakerBoost. However, the screen protector bubbled when I was outdoors I presume from humidity etc, I have noticed that the screen flickers somewhat from time to time when I deem/brighten screen or when I charge or right after charging etc. My only other thing is the UI is a bit lagging and freezes on occasion, but this isn't hardware issue BC other software runs at lightning speed. KB is super responsive and tablet is great overall. I recommend you get a good case, I got one off eBay that was made for PIPO M9, allows access to all ports/charger, is cushioning, and cost around $12.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Pipo M9 its well appreciated, thanks


  11. Version 1 or 2

    Posted by dimzar on 16th May 2013

    Hi
    Why do you have two Pipo M9 at the same price with different availability dates.
    For the first you say 2-3 days and for the second 3-5 days???
    Is any of them V1 or are both V2?

    ANSWER:
    Sorry for that, We shall have only the PIPO M9 in 16GB version. Thank you.


  12. Version?

    Posted by Dimitris on 13th May 2013

    can you please tell me what version is the PIPO? Thank you...

    ANSWER:
    the PIPO M9 is currently on 4.1 but they just released the 4.2 firmware update, thank you


  13. Android 4.2

    Posted by Unknown on 9th May 2013

    Has Pipo released the Android 4.2 update yet ? will it be automatically updated or will an update file have to be downloaded and installed manually ?

    ANSWER:
    Pipo has released the 4.2 firmware, it is now available, manual update, thank you


  14. Yanwen/EMS

    Posted by AFPB on 3rd May 2013

    Can you confirm me that the Yanwen/EMS shipment method is working?
    Im from Portugal and dont want to pay custom fees. This method ships to United Kingdom and then Portugal right? Can you confirm me this?
    Thank you very much

    ANSWER:
    For yanwen express, there is only professional line without custom tax, but it is not allow to ship in electronic product under their professinal line. Thank you.


  15. Cannot Ship to Singapore Address

    Posted by tan chin hee on 1st May 2013

    this item cannot ship to Singapore address,
    my store credit cannot be use when check out
    my coupon of 5% will be expired today.
    please do something

    ANSWER:
    Sorry to hear about that. Please email us at sales@merimboiles, we will try our bes to help you. Thank you.


  16. What a nice Pipo M9 3G.

    Posted by De Casatillo on 25th Apr 2013

    I'm in Addis Ababa - Ethiopia. Is there shipping in Addis Ababa? and how much it will cost to deliver in Ethiopia? and How many day it will take to deliver? Thank u more

    ANSWER:
    Yes, we ship it to Ethiopia,the express fee will be calculated when you submit the payment information,usually it takes about 7~15 working day to arrive, However we provide the free shipping in the way of normal mail which shall take a longer time about 14~21 working days. Thank you.


  17. Shippment

    Posted by De Casatillo on 25th Apr 2013

    Is there shipping in Ethiopia about this product and How much it will cost to ship it?

    ANSWER:
    Yes, we could ship it there,the express fee will be calculated when you submit the payment information. Thank you.


  18. Features and highlights:

    Posted by Willy on 24th Apr 2013

    Features and highlights:
    Dual Core Powerful processor

    in the features said dual core but in the title said quad core??
    quad core or dual core???

    ANSWER:
    So sorry to make confused.The PIPO M9 is in Quad Core CPU. Thank you.


  19. in stock

    Posted by coolxr on 12th Apr 2013

    does this table on stock?

    ANSWER:
    the PIPO M9 1.8GHz is available now, thank you


  20. What's better?

    Posted by Caca on 2nd Apr 2013

    Hello, please, tell me. what's better, Pipo M9 or Cube U30GT2? I'll buy one. Thanks.

    ANSWER:
    We may suggest the Cube U30GT2, Thank you!


  21. Arrival time

    Posted by Roger on 29th Mar 2013

    Hello. If I order today when will it arrive in The Netherlands.

    ANSWER:
    Hi depends on the shipping method you choose with DHl express about 3-6 business days
    thank you


  22. Pipo M9

    Posted by Unknown on 26th Mar 2013

    so this is still only pre-order it is not in stock yet ?

    ANswer:

    This one is in stock now. Thanks.


  23. Availability

    Posted by Zoi on 20th Mar 2013

    This question may sound boring, but approx. when will you start to ship the first bath of this? The last entry was nearly 20 days ago...

    ANswer:

    This one is only for pre-order and we can ship the first batch in the coming days.

    Thanks.


  24. In stock Now?

    Posted by Kevin on 1st Mar 2013

    Is the tablet in stock now? The 8GB, 16 GB and 3G?

    ANSWER:
    the pipo M9 will be released in the coming days, thank you


  25. Bult-In 3G

    Posted by James Chase on 25th Feb 2013

    I think a Built-in 3G version is already available on your website - http://www.merimobiles.com/pipo-m9-built-in-3g-1-8ghz-4-rk3188-quad-core-10-1-inch-ips-1280-800-android-4-1-2gb-ram-dual-camare-hdmi_p/meri8901.htm - Can you please confirm when you begin shipping for built-in 3g version?

    ANSWER:
    You are right the Build in 3G version of the Pipo M9 should be available at the same time as the regular version, thank you


  26. Does the hdmi upscale to 1080p or deliver real 1080p?

    Posted by Marijn on 24th Feb 2013

    Does the hdmi upscale to 1080p or deliver real 1080p?

    ANSWER:
    I believe the PIPO M9 will upscale to 1080p however I can only confirm once its released and we test this function, thanks


  27. Bult-In 3G

    Posted by James Chase on 23rd Feb 2013

    Is there a 3G version of this tablet available?

    ANSWER:
    Currently there is no 3G version for the PIPO M9 but maybe in the future, as Pipo tend to make 3G versions for there tablets, thank you


  28. Retina display???

    Posted by james on 22nd Feb 2013

    what about Retina display? Can it will be there in any of the 1.8GHz model?

    ANSWER:
    The PIPO M9 does not quality for Retina Display but there will be some models with that 1.8Ghz CPU with retina display coming out, thank you


  29. in stock now ?

    Posted by Unknown on 21st Feb 2013

    is the Pipo Max M9 in stock now or is this a pre-order ? when will it be in stock ?

    ANSWER:
    the PIPO M9 is on preorder it should be in stock around the end of this month, thank you


  30. Android 4.2

    Posted by Unknown on 21st Feb 2013

    Will this tablet have android 4.2 when it finally ships or will it have 4.1 ?

    ANSWER:
    So far the PIPO M9 1.8GHz looks like it will be released with Android 4.1, thank you


  31. micro-HDMI ?

    Posted by Clark on 20th Feb 2013

    I've seen on youtube that the M9 has a micro-hdmi... no mention on your specs ?
    Is it true or not ?

    ANSWER:
    It has micro HDMI out, thank you


  32. PiPo or Cube?

    Posted by WS on 19th Feb 2013

    hello I need help deciding between the Pipo M9 and the Cube U30gt II. Please let me know which one is best. O the M9 ready to ship? are yous posting a video review anytime soon?

    tks

    ANSWER:
    The difference will be in the firmware where Pipo uses a custom skin , other than that they share the same specs and yes we will be doing the video reviews should be around the end of the month that they will be available, thank you


  33. Perfect Tablet

    Posted by Turkey İstanbul on 19th Feb 2013

    when available 8gb model or 32gb model ? thanks..

    ANSWER:
    For now we got info about the 16GB model for the Pipo M9 for the 8GB and 32GB model, no news yet, thanks



Product Description

mm9.jpg 
  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad Core Rk3188 1.6GHz
    • GPU:Quad-Core Mali400
  • OS:
    • Android 4.2.2
  • Memory:
    • 2GB DDR3 Ram,16GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 10.1 inch IPS 10 points G+G Capacitive Multitouch Screen
    • 1280*800px
  • Audio:
    • Dual Front Built in Loud Speaker
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,WMA,VBR,APE,FLAC
  • Video:
    • 1080P,AVI,MP4,RMVB,FLV,MPG,MPEG,etc
  • Features and highlights:
    • Quad Core Rk3188 1.6GHz processor
    • Android 4.2.2
    • 16GB Built in
    • Wifi 802.11 b/g/n
    • Bluetooth 2.1
    • Support 3G USB Dongle
    • Micro USB 2.0
    • HDMI
    • Compass
    • Gyroscope
    • Dual Cameras, front 2.0MP and 5.0MP rear camera
    • Smooth video playback performance
    • Gsensor
    • Speaker
    • Microphone out
    • 3.5mm audio jack
    • Slim body
  • Camera:
    • Front:2.0MP,Rear:5.0MP
  • Battery:
    • Built in Battery 3.7V/7800MAh
  • Package Content:
    • PIPO M9 Quad Core
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • Multiple language



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +