Loading... Please wait...

Categories


PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280*800 Android 4.1 Dual Camera HDMI Bluetooth 5MP Cam

  • PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera HDMI Bluetooth
  • PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera HDMI Bluetooth
  • PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera HDMI Bluetooth
  • PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera HDMI Bluetooth
  • PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280*800 with Android 4.1 Dual Camera HDMI Bluetooth
List Price:
$339.99
Your Price:
$194.98
(You save $145.01)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI5774
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
12 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Just amazing 5 Star Review

    Posted by on 12th Mar 2013

    Can´t say enything more than JUST AMAZING!
    Everything works smooth as it should and havent found enything that would not work with this.

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review its well appreciated


  2. good tablet 4 Star Review

    Posted by on 27th Jan 2013

    i want to buy this tablet, can you ship it to portugal with yanmen (through uk) to avoid custom?

    ANSWER:
    Yes we can ship the PIPO M3 by yanwen express to portugual, thank you


  3. pipo m3 1.6 ghz dual core 10.1 inch ips 1280*800 4 Star Review

    Posted by on 5th Jan 2013

    Hello I am interested in your product PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280 * 800 Android 4.1 Dual Camera HDMI Bluetooth 5MP Cam ....
    I have two questions for you! apply what you write in your site also "PIPO M3 1.6GHz Dual Core 10.1 inch IPS 1280 * 800 with Android 4.1 Dual Camera Bluetooth HDMI Built-in 3G"??????? that accept sim card BUILT IΝ ???
    2 sent to Greece without transportation costs ???
    THANKS

    ANSWER:
    Yes the 3G version you can put your sim card and yes we ship free to Greece, thanks


  4. firmware 5 Star Review

    Posted by on 20th Nov 2012

    do you have the tablets have newest firmware that is free from cpu problem?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  5. stock and mobo 4 Star Review

    Posted by on 12th Nov 2012

    Hi,is this in stock today?
    Are u sure it has the newest motherboard?

    ANSWER:
    Now its in stock, and its the latest and greatest batch, thanks


  6. Any Stock yet 5 Star Review

    Posted by on 11th Nov 2012

    Hi - when do you expect to get M3 stock

    Answer:
    Yes. we have this in stock recently. Thanks


  7. stock 4 Star Review

    Posted by on 5th Nov 2012

    Pipo me is in stock ?

    ANSWER:
    November 10th, thank you


  8. stock?? 5 Star Review

    Posted by on 29th Oct 2012

    hi it,s the m3 with the last motherboard?
    it´s in stock?

    ANSWER:
    No not yet, updates should be available as of the 1st of Nov, thank you


  9. motherboard & firmware 4 Star Review

    Posted by on 19th Oct 2012

    Pipo had serious problems with cpu speed which were fixed the last few days with a new motherboard.
    Does the tablet you sell have the new motherboard and the new firmware?
    Is the tablet available for shippment?

    ANSWER:
    Yes we get there latest batch for shipment, thanks


  10. Battery power 4 Star Review

    Posted by on 17th Oct 2012

    what is the size of the battery it doesn't say in the description

    ANSWER:
    7000MAh, thanks


  11. Great product but whats about SIM slot 4 Star Review

    Posted by on 16th Oct 2012

    Looks very nice, but what about the SIM slot, is there internal 3G?

    ANSWER:
    There is no built in 3G for this one, thanks


  12. dual? 4 Star Review

    Posted by on 14th Oct 2012

    its dual core or quad core?

    ANSWER:
    Dual Core, thanks



Product Description

sku20622-2-1.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Dual Core Rk3066 1.6GHZ
    • GPU:Quad-Core Mali400
  • OS:
    • Android Jelly Bean 4.1
  • Memory:
    • 1GB DDR3 Ram,16GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 10.1 inch IPS Capacitive Multitouch Screen
    • 1280*800px
  • Audio:
    • Built in Loud Speaker
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,WMA,VBR,APE,FLAC
  • Video:
    • 1080P
  • Features and highlights:
    • Dual Core Powerful processor
    • Android Jelly Bean 4.1
    • Wifi 802.11 b/g/n
    • Bluetooth
    • 1280*800 High Resolution
    • Dual Cameras
    • 16GB Built in
    • Smooth video playback performance
    • Gsensor
    • Speaker
    • Microphone out
    • 3.5mm audio jack
    • Mini-USB 2.0
    • HDMI1.4
    • Flash 11.1
    • Slim body
  • Camera:
    • Front:2.0MP,Rear:5.0MP
  • Battery:
    • Built in Battery 7000MAh
  • Package Content:
    • PIPO M3
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +