Loading... Please wait...

Categories


Pantech VEGA N6 A860L 5.9 inch IPS Screen Quad-core 1.5GHz Android4.1 LTE Smartphone

  • Pantech VEGA N˚6  A860S 5.9 inch IPS Screen Quad-core 1.5GHz  Android4.1   LTE Smartphone
  • Pantech VEGA N˚6  A860S 5.9 inch IPS Screen Quad-core 1.5GHz  Android4.1   LTE Smartphone
  • Pantech VEGA N˚6  A860S 5.9 inch IPS Screen Quad-core 1.5GHz  Android4.1   LTE Smartphone
  • Pantech VEGA N˚6  A860S 5.9 inch IPS Screen Quad-core 1.5GHz  Android4.1   LTE Smartphone
  • Pantech VEGA N˚6  A860S 5.9 inch IPS Screen Quad-core 1.5GHz  Android4.1   LTE Smartphone
List Price:
$599.99
Your Price:
$369.99
(You save $230.00)
QTY:
Availability:
Ships in 3 to 5 Business Days
Product Code:
MERI8020
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
21 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. este modelo es el que funcionaria en españa ?

    Posted by Unknown on 20th Jan 2014

    este modelo es el que funcionaria en españa ?

    ANSWER:
    Hola. Sí, va a trabajar en España. Gracias.


  2. you say the score is unauthenticated

    Posted by lerel on 3rd Dec 2013

    i dont understand the score if its that high but unauthenticated i wanna buy this phone but if i buy it is not garaunteed in high performance especially caus ei know these phones are replicas of the model yet moderate to crap ROM's used in the systems so the main question is that every phone you send out is the benchmark score going to be near 20000? or is it just for show from what you are displaying in a video. i never trust what i see until i experience it myself.

    ANSWER:
    Hello how are you? The score is real. This is a genuine Pantech phone. We don't sell replicas. You can trust us.


  3. Questions

    Posted by Unknown on 27th Nov 2013

    Hi,

    I bought this cellphone. It is really amazing!

    But, can I buy some acessories described above? Without purchasing another phone?

    I mean:
    Screen Protector [+ $1.99]
    Phone Case [+ $6.99]
    Generic Battery [+ $9.99]

    Thanks.

    ANSWER:
    Hi. Yes for sure you can purchase them separately. Please have a chat with our sales agents via our live chat feature on our website and they will be glad to help you with your needs. Thank you.


  4. Question

    Posted by Giorgio Xenofonte on 8th Nov 2013

    Is it in stock?

    Can you send as a gift or declare low price in invoice?

    Thanks.

    ANSWER:
    Hi Giorgio. Yes we have this in stock. We can lower the declared value of this. Just leave us a note when you order so we can do it for you. Thank you.


  5. USA

    Posted by Unknown on 20th Jul 2013

    Would it work for any USA phone company like T-mobile, AT&T and etc.?
    Also, in the korean commercial it shows it has a keyboard/keypad being used as a mini laptop. Do you guys sell the keyboard/keypad seperately or will be selling it?

    ANSWER:
    Hi. Who is your network provider? Please email us at techhelp@merimobiles.com so we can make sure if this phone will work for you. Thank you.


  6. is unlocked

    Posted by Juan R. on 17th Jul 2013

    Could you tell me if the phone is unlocked and will have in red ... make deliveries to Peru

    ANSWER:
    Hi. Yes this phone is unlocked. Color available in black and white only. And yes we ship to Peru. Thank you.


  7. Model S and K

    Posted by Unknown on 10th Jul 2013

    IKIM know there is 2 model for this phone, what's the different with s and k?

    ANSWER:
    The different is the 3G company. thank you.


  8. Model S and K

    Posted by Unknown on 10th Jul 2013

    IKIM know there is 2 model for this phone, what's the different with s and k?

    ANSWER:
    The are the same just the 3G network company is different.


  9. Batteries

    Posted by Lee on 7th Jul 2013

    From what I know the box contain the phone itself, 2 batteries, headphones, user munual, USB cable, wall charger, and a cradle charger too. But you do not have the second charger sir.

    ANSWER:
    Sorry ,we could offer only one changer. Package contents are Pantech VEGA N˚6 A860S, one battery, USB cable. earphone, and charger. Thank you.


  10. Language

    Posted by Tran on 6th Jul 2013

    Hi what language does its have in? What Will be in the box?

    ANSWER:
    It has multi-language languages. Package contents Pantech VEGA N˚6 A860S, 2 batteries, USB cable, earphone and charger. Thank you.


  11. Questions on pricing for singapore

    Posted by Unknown on 3rd Jul 2013

    Hi what is the price of the phone in singapore dollars?

    ANSWER:
    it is approximately 699.59 Singapore Dollar, thank you


  12. hi

    Posted by 09halu on 20th Jun 2013

    is this phone from korean?
    google play installed?

    ANSWER:
    Yes. This phone comes from Korean and playstore installed. thank you.


  13. DOes it have Fm Radio ?

    Posted by Yogesh on 27th May 2013

    I would like to know does ths phone has FM radio with rds.

    ANSWER:
    It doesn't have FM Radio but it has DMB. thank you.


  14. package content?

    Posted by miguel on 1st May 2013

    in others sites and videos the package content contains 2 batteries and a charger for both. is the same in yours package content?

    ANSWER:
    So sorry, the Pantech VEGA N˚6 A860S with the package Content:-
    " Pantech VEGA N˚6 A860S
    One battery
    USB cable
    Earphone
    Charger"

    Thank you.



  15. Germany

    Posted by Unknown on 30th Apr 2013

    Hi,Do you provide delivery to Germany and how much are the delivery charges? Is this phone and unlock set that can be use in Germany? Thanks

    ANSWER:
    The Pantech VEGA N˚6 A860S is with lock set and can be uss in Germany, we provdie free shipping via normal mail and it takes 14~21 working days to arrive. The express fee will be calculated when you submit the paymnet information.


  16. Slovenia

    Posted by Jani on 16th Apr 2013

    Hello!
    Can this phone works in Slovenia?
    Can be instaled slovenian Language?
    It is verry nice phone, i want to have it.
    Thank you

    ANSWER:
    Hi yes we ship the Pantech VEGA N˚6 to slovenia, you can install it as a secondary language on the phone, thank you


  17. Delivery Question

    Posted by Unknown on 22nd Mar 2013

    Hi. Do you provide delivery to Singapore and how much are the delivery charges? Is this phone and unlock set that can be use in Singapore? Thanks

    Answer:

    Yes, we have Singapore post to deliver to Singapore . and we will unlock your phone, you can use it , thanks.


  18. Unlocked for USA

    Posted by Unknown on 21st Mar 2013

    Is this unlocked and would it work in the usa.

    Answer:


    Yes it can be locked and works in the USA. Thanks.


  19. LTE FREQUENCY

    Posted by Clif on 19th Mar 2013

    Are you certain that the 800mhz LTE frequency for this model A860S is correct? I read somewhere else that it is 850mhz. Please check and clarify. Thanks.

    Answer:
    Hi,the 4G Network of Pantech A860S is LTE 850(V) MHz.thanks.


  20. questions

    Posted by Clif on 19th Mar 2013

    Is there a root firmware available? And do you send 2 batteries or just 1? Thank you.

    answer:

    This phone has no firnware , we have 1 battery.

    Thanks.


  21. Pantech VEGA N˚6 A860S 5.9 inch

    Posted by JSG on 18th Mar 2013

    Do you have a date for when this will be available?

    ANSWER:
    the Pantech VEGA N˚6 is currently available, thank you



Product Description

80111.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Qualcomm Snapdragon S4 Pro,1.5GHz Quad-core
  • OS:
    • Android 4.1
  • Memory:
    • 2GB RAM (DDR3), 32GB  ROM
    • external memory (Up to 2TB)
  • Screen:
    • 5.9" Natural IPS Pro LCD
    • 1920x1080
  • 4G Network:
    • LTE 800/1800 MHz
  • 3G Network:
    • WCDMA 2100 MHz
  • 2G Network:
    • GSM 900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3/AAC,etc.
  • Video:
    • 3GP/MP4,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad- core processor
    • Built In GPS & A.GPS
    • Bluetooth 4.0 LE Supported
    • Wi-Fi
    • Micro USB 2.0
    • Dual Camera:back 13MP CMOS/ Flash
    • Front 2.0MP CMOS
    • Supports Skype Video Calls
    • Gravity Sensor
    • Proximity sensor
    • Light Sensor
    • 3.5mm stereo audio jack
    • 158.6 x 83.2 x 3.95mm, 210g
  • Camera:
    • 2.0MP front camera,13.0MP back camera
  • Battery:
    • Built in Battery 3140mAh
  • Package Content:
    • Pantech VEGA N˚6  A860L
    • One battery
    • USB cable
    • Earphone
    • Charger
  • Color:
    • Black/White
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +