Loading... Please wait...

Categories


OPPO Find 5 X909

  • OPPO Find 5 Android4.1 Quad-core 1.5GHz 5.0"IPS 1920 x 1080 3G Smartphone
  • OPPO Find 5 Android4.1 Quad-core 1.5GHz 5.0"IPS 1920 x 1080 3G Smartphone
  • OPPO Find 5 Android4.1 Quad-core 1.5GHz 5.0"IPS 1920 x 1080 3G Smartphone
  • OPPO Find 5 Android4.1 Quad-core 1.5GHz 5.0"IPS 1920 x 1080 3G Smartphone
  • OPPO Find 5 Android4.1 Quad-core 1.5GHz 5.0"IPS 1920 x 1080 3G Smartphone
List Price:
$699.99
Your Price:
$392.99
(You save $307.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI5768
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
38 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. the price

    Posted by Max on 10th Jul 2013

    Hello your price seems too high. I can obtain the same from the original Oppo store. I expect some saving if I buy on Merimobiles.
    Thans

    ANSWER:
    The price we include the shipping fee. the phone we get from original oppo company . but they cant ship to your country.


  2. 900Mhz UMTS?

    Posted by Unknown on 5th Jun 2013

    Does the Find 5 you sell work on 900Mhz UMTS? I really need 900Mhz UMTS as 2100Mhz is only available in the bigger cities in my country?
    Thank you!

    ANSWER:
    the Oppo Find 5 for 3G is WCDMA 850/1900/2100MHz, it should work in your country, thank you


  3. High-end Phone

    Posted by Unknown on 5th May 2013

    I had different iPhone models,Google Nexus 4, Motorola Atrix. This smartphone has a very good build quality. Its very speedy with a sharp display.You can install any widgets and apps that are available on the market.Great reception and great speakerphone. Not to mention that its design is outstanding. One of the best thinks is UNLOCKED from any carriers, it means no junk apps. This phone will give you the freedom of tethering.If you can get one, it will be one of a kind on American market with 100% freedom to do anything you want to do. I would recommend this phone to anyone who wants to have an exclusive high-end device.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the OPPO Find 5 X909 its well appreciated, thanks


  4. Colour

    Posted by Unknown on 25th Apr 2013

    Will you be selling the midnight (black) version of this phone?

    ANSWER:
    Yes, we sell the phone OPPO Find 5 X909 in black color. Thank you.


  5. 4G

    Posted by Unknown on 25th Feb 2013

    Will it be compatible with 4G?

    ANSWER:
    the oppo find 5 is not compatible with 4G its compatible with 3G only, thank you


  6. TF card slot

    Posted by Unknown on 21st Feb 2013

    It says in the tech description that this phone will take a Tf card up to 32Gb,but in your video review there is no such option for extra memory card,this is a little deceiving

    ANSWER:
    The Oppo Find 5 does not have TF card slot, thank you


  7. shipping

    Posted by Sunay on 20th Feb 2013

    Are you sending the this phone to Turkey? Is this phone work in Turkey? Can you write an invoice of $ 30?

    ANSWER:
    Yes we ship the Oppo Find 5 to turkey, thank you


  8. Information for online purchase and product

    Posted by Viren Pandya on 19th Feb 2013

    I am interested to purchase this mobile. I want to use it with my BSNL mobile number in Ahmedabad (pin code-380015) state, Gujarat India. Will it work on that? Second thing what is about service provision if required? Third thing will it be free shipping to me? Fourth thing is which type of display glass it is? Is it Gorilla glass or else? THANKS.

    ANSWER:
    the OPPO Find 5 X909 will work in your country, it has Gorilla Glass 2 technology, Free Shipping applies to India, thank you


  9. Aviability?

    Posted by Hans on 18th Feb 2013

    Hello,
    is the white 32GB Version in stock now? Do I need to choose Color: None !?
    Cheers

    ANSWER:
    currently only thte 16GB version is in stock, thank you


  10. Oppo Find 5

    Posted by Unknown on 18th Feb 2013

    I'm interesting by this phone but i want to now if it's the international ROM on the phone and if google Play Store is on the phone ? thanks

    ANSWER:
    We can install the International ROM for you however currently on the Chinese ROM there is more features on the software all you need is to root it and install the Gapps and your good to go, thanks


  11. Stock and processing

    Posted by Unknown on 11th Feb 2013

    Is this phone in stock? Will work on 3G 850 MHz and 900 MHz?

    ANSWER:
    The Oppo Find 5 is now available and its an Amazing phone (my opinion atleast) works on 850MHz tested in Canada so far on this network and works good, thanks


  12. New tech

    Posted by Ack tach on 2nd Feb 2013

    It's a nice phone. Does it have Unlocked Wi Fi hotspot? Is it available in white? If its in stock how long for processing the order? Thank you

    ANSWER:
    The Oppo Find 5 is available, currently on Preorder , available only in black color for now, thank you


  13. availability

    Posted by thanos on 2nd Feb 2013

    Do you have the 32giga version in stock ready to ship?
    If yes what is the price?
    Do you ship during china holidays?

    ANSWER:
    Yes the 32GB version is also available, we wish we could ship but what happens is that the shipping companies stop working during the holiday, thank you


  14. oppo find 5

    Posted by Unknown on 1st Feb 2013

    have in stock??

    ANSWER:
    The Oppo find 5 is available, now, thank you


  15. Language and Stock

    Posted by Unknown on 27th Jan 2013

    I'm very interessted by this phone , i know it will be on stock the 29 january , it's the same time for your website?
    Can you instal french on this phone?

    ANSWER:
    You can install French on it, this week the OPPO Find 5 Android4.1 should become available, thank you


  16. Price for 32GB

    Posted by Boris on 24th Jan 2013

    What is the Price for the 32GB version?

    ANSWER:
    The Oppo Find 5 32GB version will be around 60$ more, thank you


  17. Oppo 32 GB

    Posted by loki on 18th Jan 2013

    Hi,
    When is the 32 GB expected to be in stock as the price had already been announced for Chinese version.How much would it cost in Meri mobiles .Will you guys be stocking the Chinese version or the international version.Any expected date to have this phone in stock.
    Thanks in advance.

    ANSWER:
    The Magic Date is January 29th right before the chinese new year holiday, we will add the 32GB version, will be available in English, thanks


  18. Case

    Posted by Cristian on 14th Jan 2013

    Hola. Cuando sale a la venta???

    Viene con case??

    Tienen batería adicional??

    ANSWER:
    Oppo Find 5 Hola, estará disponible en algún momento de este mes y si habrá algún caso para ella, gracias
    Will be available this month, thanks


  19. SD-Card

    Posted by Boris on 12th Jan 2013

    I have a big question. Have this smartphone a sd-card slot or not? Because i had read that ther is one but her in this shop is no one

    ANSWER:
    The Oppo Find 5 will not have an external sd card slot, thanks


  20. Dual sim?

    Posted by Unknown on 9th Jan 2013

    Is it dual sim?

    ANSWER:
    The OPPO Find 5 is single, sim, thank you


  21. oppo find 5 in spanish

    Posted by peter b. on 4th Jan 2013

    teneis stock ya, y saber si podeis ponerlo en el idiomo español. gracias.

    ANSWER:
    El Oppo Encontrar 5 estará disponible este mes y estará disponible en español, gracias
    The Oppo Find 5 will be available this month and it will be available in spanish, thank you


  22. inform

    Posted by luca on 29th Dec 2012

    hiii... when you have in stock?? i want original product,, no root.. original rom.. ok?? when you have??

    Answer:

    NO, we still have no in stock, we may have this one in Jan.2013. Thanks. AND, yes, you can have the original Rom.


  23. price in mexico

    Posted by david on 20th Dec 2012

    i want to know how much for delivery to tijuana mexico 32gb white version

    ANSWER:
    if you go with DHL to Mexico is around 30$
    will know soon which version and models will be avaialble, thanks


  24. Launch and price in india?

    Posted by Vivek on 19th Dec 2012

    Hi. I gues itz an amazing phone, atleast the specs on paper say so. Wud love to know its price in terms of INR, including all the taxes and customs.. And yes, expandable memory wud surely be an added advantage.. :)

    ANSWER:
    In India Rupee its about Rs32,912.09
    for questions on customs please email us at techhelp@merimobiles.com


  25. Language

    Posted by Stanislawsky on 17th Dec 2012

    Can you root it and Install Czech Language?
    Thanks.

    ANSWER:
    For Czech yes , for root, since we do not have it yet we cannot confirm however sure enough once we get them we will find the rooting method, so yes in the soon future, thanks


  26. New Photos & Greek Lang

    Posted by Jali on 16th Dec 2012

    The photos are different than older photos this it's the finaly look from phone?It's the original?
    Can you install the Greek Lang on phone?

    ANSWER:
    YEs this are the final photos, original and yes can install Greek in the phone, thanks


  27. Lanugage

    Posted by Timucin on 15th Dec 2012

    hey thanks the phone looks awesome and it will have 35gb version!
    so my question is can yu install the phone in german?

    ANSWER:
    there should be a 32GB version available , German yes we can install, thanks


  28. Picture

    Posted by Rakesh on 13th Dec 2012

    Still you people haven't updated the original picture of find 5 ? What will be the final price ? Will you ship to india? Will i have to pay the Duties when it arrives to india? pleas clarify mu doubts. Thank you.

    ANSWER:
    Pictures have been updated
    yes we ship to India
    Should be available by end of this month or early January,, thanks


  29. 16Gb? Are you kidding me?!

    Posted by Pavel LOCKd on 13th Dec 2012

    I was expecting this phone and really wanted to buy but I WON'T! Nowadays 16Gb is just nothing. By the way you will get for your own use no whole 16Bg but less. I am really disappointed.

    Oppo, you have lost one of potential buyer! ))

    We want 32GB+!!!

    ANSWER:
    It is possible that the final version will be 32GB, as it s been announced now , we will find out soon, thanks lets keep the faith:)


  30. Dual Sim

    Posted by Francesco on 12th Dec 2012

    hello,
    she confirms that this is SINGLE sim?
    thanks

    ANSWER:
    Single sim, thanks


  31. Real Price

    Posted by Bong Roy on 12th Dec 2012

    Todaythe oppo find 5 released so Can tell me 'bout real price coz In US it's 499.99$ ? N more info of it. OK, Thanks.

    ANSWER:
    This we will know only once they are available for sale, thanks


  32. No microsd card Support

    Posted by Unknown on 12th Dec 2012

    I do not understand their policy. No microsd card support+16gb rom only is a total fail. How can one appreciate a full hd screen when you do not have enough memory to store apps and movies that are full hd. Total fail, a device that could otherwirse be one of the biggest hits of the next 3-4 months will now not have success. I am very sad as I was looking forward to buy this because it was previously listed as having microsd card support. Not anymore...

    ANSWER:
    Hi hopefully they will release the 32GB version fast enough that would be great, thanks


  33. NO MICRO SD!!

    Posted by Unknown on 12th Dec 2012

    Big FAIL!!! A full HD phone with just 16GB storage and NO expandable micro sd card slot!!! Why did they put all this amazing tech in and do that!? I was waiting MONTHS for this phone :(

    I wanted this phone so badly - I was willing to forgive the non-removable battery but no micro sd card is also a security issue. I save all my personal stuff on my external micro sd storage so if the phone ever did conk out or something and I cannot turn it on, I can always manually remove the micro sd and drop it off for service with any unknown person in peace. This trend of no micro sd's is really shameful for the phone industry, especially when Sammy has shown us it's possible to have a slim profile and yet have removable micro sd and battery.
    Hope Samsung's S4 adopts this design language (sharp edged corners that are more business like and not soft pansy pebble shaped round corners) with all the high end specs. That would be a kill-them-all S4

    ANSWER:
    They are officially annoncing it today and I believe it will come with 32GB instead of 16GB , we will also find out for the memory card,thanks


  34. Price + Actual images

    Posted by Unknown on 11th Dec 2012

    01. I understood that merimobiles would give a better pricing than most others. However the price directly from China ($599) is more than the price quoted on even the U.S. website($499)??!! Hope there will definitely be a price update cos this sounds too much.

    02. And are there any actual REAL images of the actual handset available now, especially since we are on the brink of the release date (12th Dec)? All of these images are not consistent with each other and at this price obviously all customers would definitely want more to make a decision. Hope you will update the site with more specific details and actual images - maybe even a comparison to the S3 or something like that.

    ANSWER:
    Hi it will be annonced tomorrow so we will find out for pricing and also final pictures will be updated and revealed, we plan on doing a video review VS the HTC Droid DNA with that same resolution, thank you


  35. Price

    Posted by prasanna on 10th Dec 2012

    the official price for US is 499$, But in your site its 599 ? is the price officially announced.

    Answer:
    The price is fluctuate with Supply and demand.This one has not been released
    Thanks


  36. in stock time

    Posted by Jackton on 10th Dec 2012

    When it is available in stock?

    Answer:
    This one has no exact released time,
    Thanks


  37. oppo find 5

    Posted by vijay jaiswal on 10th Dec 2012

    what is the price in india

    ANSWER:
    its 599.99$ free shipping, thank you


  38. Dual Sim

    Posted by Francesco on 8th Dec 2012

    Hello,
    Oppo find 5 is dual sim?
    thanks

    ANSWER:
    Its single, sim, thanks



Product Description

d.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Qualcomm Snapdragon APQ8064 Quad Core 1.5GHz
    • GPU: Qualcomm Adreno320
  • OS:
    • Android 4.2
  • Memory:
    • 2GB RAM+ 16GB ROM
    • Cannot support Memory card
  • Screen:
    • 5.0" IPS OGS Capacitive Multi-touch Screen
    • 16M Colors,1920 x 1080
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/1900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Built in Microphone
    • MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad Core processor
    • Android 4.2
    • NFC
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n
    • Bluetooth 4.0
    • Micro USB 2.0
    • Built In GPS & AGPS
    • Back 13.0 mega pixel / Auto Focus,Front 1.9 mega pixel
    • E-Compass
    • Gyroscope
    • Magnetic Sensor
    • FM radio
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 141.8*68.8*8.86mm, 165g
  • Camera:
    • Back 13.0 mega pixel / Auto Focus,Front 1.9 mega pixel
  • Battery:
    •  Li-ion Battery 2500mAh
  • Package Content:
    • OPPO Find 5 16GB
    • One battery
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +