Loading... Please wait...

Categories


N9599 Note 2 Quad Core MTK6589 5.7" HD IPS 1280 x 720 Screen with Android 4.1.2 1.2GHz Dual Camera 1GB RAM

  • N9599 Note 2 Quad Core,N9599 Note 2 Quad Core price,N9599 Note 2 Quad Core where to buy,N9599 Note 2 Quad Core wholesale price
  • N9599 Note 2 Quad Core,N9599 Note 2 Quad Core price,N9599 Note 2 Quad Core where to buy,N9599 Note 2 Quad Core wholesale price
  • N9599 Note 2 Quad Core,N9599 Note 2 Quad Core price,N9599 Note 2 Quad Core where to buy,N9599 Note 2 Quad Core wholesale price
  • N9599 Note 2 Quad Core,N9599 Note 2 Quad Core price,N9599 Note 2 Quad Core where to buy,N9599 Note 2 Quad Core wholesale price
  • N9599 Note 2 Quad Core,N9599 Note 2 Quad Core price,N9599 Note 2 Quad Core where to buy,N9599 Note 2 Quad Core wholesale price
List Price:
$376.99
Your Price:
$159.99
(You save $217.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7373
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
13 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Good Phone 5 Star Review

    Posted by on 21st Jan 2014

    This phone is great. The screen size is big enough. For this price I will not go to any phone company and pay higher prices

    ANSWER:
    Hello. We're happy to know that you are satisfied with your purchase. Thank you.


  2. super 5 Star Review

    Posted by on 4th Jan 2014

    This phone is super because it got all I need on a smart phone.The internet speed is very good to my liking and I will advice any buyer that is looking for a smart phone to buy this phone.It's super and marvelous.

    ANSWER:
    Thank you Kevein for sharing your wonderful review about this phone. It's well appreciated.


  3. Color 4 Star Review

    Posted by on 9th May 2013

    does it come in metallic grey

    Hi sir,
    The black is almost looks like metallic grey.
    thank you.


  4. dual sim card 4 Star Review

    Posted by on 8th May 2013

    does it have 2 dual sim card?

    ANSWER:
    Yes, the N9599 support dual sim card.Thank you.


  5. Stylus and color 4 Star Review

    Posted by on 6th May 2013

    does it have a stylus holder inside thephone and come in metallic grey

    ANSWER:
    Sorry, The N9599 doesnt have a stylus holde. Thank you.


  6. Hi will free shipping is available for india 4 Star Review

    Posted by on 1st May 2013

    Hi will free shipping is available for india,

    and how the service centers and software updation.

    ANSWER:
    Yes, we provide free shipping to India,we will provide the software update link if is available from manufactuer. Thank you.


  7. Great phone 5 Star Review

    Posted by on 23rd Apr 2013

    Great customer service and the phone works amazingly. I am looking forward to future phones from merimobile

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post review on the phone of N9599, its well appreciated.
    Thanks again for your purchase from Merimobiles.com.


  8. Preorder 4 Star Review

    Posted by on 1st Apr 2013

    According to your answer in the Forum, would be in Stock:

    does it work in Norway
    Posted by Unknown on 16th March 2013

    Is it in stock?
    does it work in Norway and is it free shipping?

    ANSWER:
    Nr.1: the N9599 Note 2 in stock And also works in Norway, Off Applies To Norway Also, thank you

    Nr.2: Reserve yours Now with 5% Deposit, 95% Due on the release date. Use Coupon Code: Preorder

    What is it? Nr1 or Nr.2

    Thanks Boxtra

    ANSWER:
    Not yet released but will be available next week should, sorry I do not understand your question regarding Nr1 and Nr2 please advise, thank you


  9. does it work in Norway 4 Star Review

    Posted by on 16th Mar 2013

    Is it in stock ?
    does it work in Norway and is it free shipping?

    ANSWER:
    the N9599 Note 2 is in stock and also works in Norway, Free Shipping applies to Norway also, thank you


  10. Greek Language 5 Star Review

    Posted by on 14th Mar 2013

    Has it got greek language ?

    ANswer:

    This phone has Greek language. Thanks.


  11. - 5 Star Review

    Posted by on 14th Mar 2013

    It's available with samsung's logo?

    Answer:

    This one has no Sumsang Logo. Thanks.


  12. The S Pen induction stylus 1 Star Review

    Posted by on 8th Mar 2013

    It is stated in Features and Highlights, it comes with The S Pen induction stylus.


    Answer:

    Yes, it's described there.

    Thanks.


  13. Real "S Pen" ? 5 Star Review

    Posted by on 7th Mar 2013

    Is it a real "S Pen" induction stylus ?
    Is it in stock ?

    ANswer:

    This one is available now, it does not come with an S Pen, thanks



Product Description

n9599.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MediaTek MT6589-1.2 GHz Qual-Core
    • Low-power Cortex-A7 architecture
  • OS:
    • Android OS V4.1.2
  • Memory:
    • 8GB ROM+1GB RAM
    • MicroSD,support up to 32GB
  • Screen:
    • 5.7" HD IPS 1280*720
    • Capacitive Multitouch Screen 1600K Colors
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/2100(HSDPA)
  • 2G Network:
    • 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • MP3/ACC/AMR/WAV/MID/OGG/M4A/3GP/3G2
    • 3.5 mm Audio Jack
  • Video:
    • RM/RMVB/MPEG-4/H.263
  • Features and highlights:
    • Quad core processor
    • Wi-Fi
    • GPS & AGPS
    • Bluetooth 2.0
    • 5.0 mega pixel flash light
    • 0.3 Megapixel Front Camera
    • Support 1080P video recording
    • Gravity Sensing
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • FM
    • JAVA
    • Wap 2.0
    • Android 4.1.2
    • USB(USB2.0)
    • WCDMA+GSM
    • Mini usb 5pin port
    • 3.5MM standard interface
    • The S Pen induction stylus
    • 160x82.5x9.7mm
  • Camera:
    • Front 0.3 pixel, Back 5.0 mega pixel flash light
  • Battery:
    • 2250mAh lithium ion battery
  • Package Content:
    • N9599 Note 2 Quad Core
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
    • Battery
  • Color:
    • Black/White/Grey
  • Language:
    • Multilangauge support



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +