Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 Inch IPS 1280*720 with Android 4.2 12.0MP Camera 3G Smartphone

  • Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 Inch IPS 1280*720 with Android 4.2 12.0MP Camera 3G Smartphone
  • Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 Inch IPS 1280*720 with Android 4.2 12.0MP Camera 3G Smartphone
  • Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 Inch IPS 1280*720 with Android 4.2 12.0MP Camera 3G Smartphone
  • Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 Inch IPS 1280*720 with Android 4.2 12.0MP Camera 3G Smartphone
  • Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 Inch IPS 1280*720 with Android 4.2 12.0MP Camera 3G Smartphone
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7517
PRODUCT RATING AND REVIEW:
15 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Excellent!.Good seller and good phone. I recommend everyone to buy from this seller.

    Posted by Dan I Dinoaca on 2nd Dec 2013

    Things I like for my Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core is the way it works more than what I am expecting ... it really rocks my world and I'm one of the proud owner of Mlais MX58 Air MTK6589 Quad CoreI loved the camera..its very clear and detailing.. What i like most about the Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core is the ui and performance of the device. The screen size, speed, and the ability to install widgets. I noticed a really cool feature when you are recording video, you can zoom in and out whilst recording, by placing two fingers on the screen and move them outwards to zoom in and inwards to zoom out. Really the entire UI.Yesterday I was at my cousin's birthday party,and I dazzled everyone with my 1080p video,and ability to snap photos while recording...Yaay Mlais MX58 Air MTK6589 Quad Core.

    ANSWER:
    Hello Dan. It's very good to know you are very happy and having fun with your new phone. Thank you so much for sharing your thought of this phone. Cheers!


  2. Very good phone for a low price

    Posted by Daniel Santos on 2nd Dec 2013

    The phone is awesome, the only problem that happened to me was with the gps, but entering in contact with the technical support team they gave me the necessary help to resolve it and now it works perfectly.

    ANSWER:
    Hello Daniel. Thank you for taking time to review this phone. And we're glad the slight issue has been resolved. Take care.


  3. Bargain for the price

    Posted by Unknown on 19th Nov 2013

    Great phone overall with only one complaint that it takes ages to charge fully, other than that its great

    ANSWER:
    Hello. Thank you for sharing your review of this phone. For the issue you're having please email us at techhelp@merimobiles.com and we'll be glad to assist you. Thanks again.


  4. Unbeatable for the money

    Posted by Unknown on 25th Sep 2013

    For this price I can't imagine a better phone. The screen is amazing, and I didn't expect to find Gorilla Glass at this price point. Fast, fluid, and surprisingly well put together, no creaks, no flex. Excellent customer service too, arrived very promptly with everything in place (rooted, playstore installed) just as I ordered.

    Free screen protectors in box too!

    I can't imagine I'll be buying a western market phone ever again, having seen what great value can be found in china.

    ANSWER:
    Thank you so much for posting your personal review of this phone. We're very happy that you like your purchase so much :)


  5. mx58

    Posted by irinei on 26th Aug 2013

    Good phone for good money. For the month of work I can only say positive feedback. Pity that no Bulgarian language and led notification.

    ANSWER:
    Hello. Yes this phone is really good for its price. For Bulgarian language you can install morelocale2 on it. Thank you.


  6. Best Value for Money

    Posted by Ronald on 26th Aug 2013

    I received this phone and it's great! The screen is very sharp and it works very smooth. The pictures are from a good quality. It also make panorama pictures. Very handy is that you can flip your phone and the screen goes automatically off. Save battery! I ordered the phone with root option. Google Play is installed also the Dutch language. I highly recommend this phone.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Mlais MX58 Air , its well appreciated


  7. Great phone but...

    Posted by Jamie S on 13th Aug 2013

    Great phone! Smooth and handles a lot of apps very well. Camera is great except in a night club situation when it's just ok.

    The only problem is the "Gorilla Glass"!
    This does not have gorilla glass. I put it in my pocket while I was playing golf. There were some plastic tee's in there and they have scratched the screen. Can you believe it? Gorilla glass my arse!

    Anyway, good phone overall, I will purchase from Merrimobiles again.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Mlais MX58, its well appreciated , double check to see if the scratch is not on the screen protector and not the screen itself, thank you


  8. greetings

    Posted by Santo on 7th Aug 2013

    Hello,
    I would like to thank you for the gifts received in the package, screen protector are always useful. Shipping with DHL excellent service! He arrived in Italy in just 5 days! Purchases here in Italy takes much longer.
    The phone turned out to be a surprise, is of excellent quality, it works great is very fast and is also very nice, thanks Merimobiles.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post a review for us ,we are glad that you like it . We try to give the best service for our customers. :)


  9. Great phone with all positive items you need!

    Posted by muetze56 on 7th Aug 2013

    I received the phone about one and a half months ago and after intensive usage I can only state that it is worth every € I paid for it. The power is sufficient for every purpose, the standby time is about 3 days with normal usage, handling is perfect. I took long time to choose my phone especially in respect to RAM size, CPU and GPU, SD-card capacity, gorilla glass and screen resolution, battery capacity, camera resolution and certainly size of 5". The Mlais MX58 is the best combination of these features with a price of recently less than 150.- €. All features are intensively tested and work excellent.

    I ordered the phone with case but only received a silicon back cover. I have no idea if this is a mistake or this is the meaning for 'case'.

    If you search for a 5" mobile phone, this one is an excellent choice!

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your wonderful experience with this phone. We're glad you like the device so much and yes the silicon is the case. Thanks again.


  10. MX58

    Posted by Unknown on 7th Aug 2013

    Hi,does this phone come with play store installed and ready to use? Thanks

    ANSWER:
    This phone doesn't come with play store installed, but we could help you install it ,just need add/tick "root firmware" option and leave us a note that you wanted playstore installed so we can do it for you. Thank you.


  11. black backcover

    Posted by Unknown on 22nd Jul 2013

    Hello is it possible To get the phone in Full Black or can i buy a Black rear cover? I want To buy rooted Version which options i have ? If i buy 16gb extern memory Can u fix extern memory AS built in memory. Is it possible To do this myself

    ANSWER:
    Yes. if you choose black, its full black. the root is not easy for you, the best is you order it and we do it for you. this is more better. thank you.


  12. Case and Network

    Posted by Unknown on 8th Jul 2013

    Is the case option a generic case or is it specifically made for the mx58.
    Does it fit properly? Is it a full case around the phone or just the back?
    And does this work on Irish networks and will 3G work with it?
    Thank you

    ANSWER:
    This case fits around the back of the phone and yes it should work with Irish 3G.Thank you.


  13. Postage

    Posted by Unknown on 7th Jul 2013

    How long would postage take to Ireland?

    ANSWER:
    Hi. Free shipping will take 14-21 days. Thank you.


  14. Ram

    Posted by Nicktsin on 31st May 2013

    1) Do we know about the user availability of rom?
    2) i have prebooked for an other phone. Can i change in order to buy this one?
    3) can you root the phone and intall playstore for us?
    4) do you have antutu scores?
    5)is the phone available this time?

    ANSWER:
    1) you will have around 2GB ROM available on the Mlais MX58
    2)yes you can
    3)yes we can, please choose root option
    4)video review not done yet, but we will do it
    5) yes the phone is available now, thank you


  15. instock

    Posted by Unknown on 28th May 2013

    is it instock yet ?

    ANSWER:
    the Mlais MX58 Air is available now, thank you



Product Description

-mlais-mx58-air-1.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad Core MTK6589,Cortex-A7 1.2GHz
    • GPU: PowerVR Series 5XT SGX544MP
  • OS:
    • Android 4.2
  • Memory:
    • 1GB RAM+4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 64GB
  • Screen:
    • 5.0 inch FHD IPS OGS 1280*720
    • Gorilla Glass Capacitive Touch Screen,16M Colour
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • Support RMVB,MP4,3GP,MOV,MPEG,MKV,FLV
  • Features and highlights:
    • MTK6589,Cortex-A7 1.2GHz,Quad Core
    • 5.0 inch FHD IPS OGS 1280*720 Gorilla Glass Capacitive Touch Screen
    • Up to (TF-Card), MAX support 64GB
    • WIFI 802.11 b/g/n
    • GPS+AGPS
    • Bluetooth 3.0
    • Dual camera,front 2.0MP,back 12.0MP
    • Support 720P HD video recording
    • Dual sim dual standby
    • Compass
    • FM Radio
    • supports 3D games
    • G-sensor
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 142*71*9.6mm,145g
  • Camera:
    • Front 2MP,back 12.0MP
  • Battery:
    • Battery 2500mAh
  • Package Content:
    • Mlais MX58 Air
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
    • Product Manual
  • Color:
    • Black,white
  • Language:
    • Russian,Japanese,Italian,Spanish,English,Chinese,Korean etc Multi-lingual



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +