Loading... Please wait...

Categories


Mlais MX28 5.0 Inch 960*540 Gorilla Glass MT6582 Quad-core 1.3GHz OTG GPS 1GB/4GB 3G Smartphone

  • Mlais MX28 Smartphone
  • Mlais MX28 Smartphone
  • Mlais MX28 Smartphone
  • Mlais MX28 Smartphone
  • Mlais MX28 Smartphone
Price:
$112.78
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI8465
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
13 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. GPS fix for MX25 and most likely all Mediatek devices

    Posted by Chronos on 8th Jul 2014

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2793470

    There is *nothing* wrong with the hardware. I can get a lock from rebooted in about ten seconds.

    ANSWER:
    Thank you Chronos.


  2. Greek language

    Posted by Tom on 7th May 2014

    Does this phone come with Greek Language preinstalled?

    ANSWER:
    Hello Tom. Yes it has Greek language preinstalled. Thank you.


  3. Pleasantly Surprised

    Posted by Lovnss on 30th Apr 2014

    I bought this phone for my son and, in relation to the low price, I was absolutely surprised by the quality, especially of the camera. The specs say front camera is 2.0mp but having tried a few hardware info apps as well as antutu benchmark they all seem to say 5.0mp... well it certainly looks that way to my eyes. For the price this definitely exceeded my expectations.

    ANSWER:
    Hello Lovnss. Thank you so much for your review. It's indeed a great phone and a great buy. Cheers!


  4. Calidad-precio-servicio

    Posted by Juan Francisco on 8th Apr 2014

    Envío correcto en el tiempo estimado, un producto que me ha sorprendido con respecto a su precio y buena calidad, descripción detallada y precisa. Muy contento con esta pagina y sus buenos precios. Sigan así, ya he pedido otro móvil y recomiendo a todos la compra en Merimobiles.
    Un saludo y gracias.

    ANSWER:
    Muchas gracias por publicar un comentario sobre este teléfono. Es de hecho un muy buen teléfono y tan asequible. Disfrute!


  5. Good device let down by silly mistakes

    Posted by Chronos on 26th Mar 2014

    An excellent piece of hardware, the quad core SoC and 1GB of RAM help to make this one of the faster devices in this price range, scoring 17,000+ in AnTuTu. The battery claims to be 2.5Ah, although how accurate this is remains to be seen as lithium ion packs do not develop their full capacity until a few charge/discharge cycles have been performed.

    Negatives are the half-root and the awful Mlais Trebuchet launcher bodge. The first thing you'll want to do with this device is install CWM with MTK Droid Root and Tools, reboot into recovery, attach to an ADB enabled machine, run the adb shell and type "tune2fs -e continue /dev/block/mmcblk0p5" to get full root /system access. Then install the AOSP keyboard and replace the launcher as the stock one is dire.

    Overall, a good device. GPS is solid even when moving, screen is nice a clear, the radio (both 3g and 2g) is excellent getting signal where the ZTE it replaces failed and the Android experience is smooth.

    In summary, a very good device let down only by Mlais' silly mistakes with the /system block and the awful UI.

    NB: DO NOT be tempted to try either the MIUI or S4UI ROMs on needrom. You will find you are no longer able to activate WiFi or Bluetooth and replacing the usual mtk module *does**not* fix this issue as it would on other devices.

    ANSWER:
    Chronos thank you so much for your expert review of this phone. We appreciate it very much. Take care.


  6. is good

    Posted by Saša on 23rd Mar 2014

    for now the phone is really good, screen and battery works fine, android is fine too..
    just the chinese apk , i dont know how to deinstall it..
    very happy when i see he have croatian language..

    i am really satisfied.. :)

    ANSWER:
    Hello. Glad to know you're satisfied with the phone. For the removal of unwanted apps you can email us at techhelp@merimobiles.com so we can assist you. Thanks again.


  7. bom custo-benefício

    Posted by andrelli on 22nd Mar 2014

    Possui boa máquina, belo design e bom preço, somente o carregador que veio com defeito. Foi uma boa compra!

    ANSWER:
    Obrigado por compartilhar sua opinião. Para a emissão envie um email para techhelp@merimobiles.com para que possamos ajudá-lo. Obrigado mais uma vez.


  8. Excellent buy

    Posted by alberto on 22nd Mar 2014

    Very nice phone with a powerful battery. Would have given 5 stars if it came with English instructions. Only chinese....
    Service from Merimobile is very good.

    ANSWER:
    Thank you for sharing your review of this phone Alberto. We appreciate it.


  9. Good buy

    Posted by Liza on 21st Mar 2014

    The smartphone is very good, however the OS that came, had very Chines app, and it was not very fluid, and we still have a few disponiel OS to test it, but the price was a good buy.

    ANSWER:
    Thank you for your review Liza. The Chinese apps are easy to remove. You can email us at techhelp@merimobiles.com so we can assist you with it. Thanks again.


  10. all good except gps

    Posted by frank on 20th Mar 2014

    great phone for the money, it has great screen with very good viewing angles, it's ergonomic and thin and it has good building quality.. but the gps is poor, mainly because the antena is installed on back cover and not integrated in the phone itself.. battery could also be a little better but this is a software problem, with new sw update this could be solved.. camera is also good giving the price range.

    ANSWER:
    Thank you for sharing us your review Frank. Perhaps we can improve GPS. With that please email us at techhelp@merimobiles.com and our tech team will help you with this. Thanks again.


  11. gorning gorilla glass or not?

    Posted by stelios on 9th Mar 2014

    is the screen corning gorilla glass?
    If yes, is it gorilla 1 or 2 or 3?

    ANSWER:
    Hello Stelios. Yes it's Gorilla Glass 2. Thank you.


  12. Frage GPS in Deutschland

    Posted by Lutz on 3rd Mar 2014

    Hallo,eine Frage ,Funktioniert das GPS hier in Deutschland auch ohne Probleme?
    Habe gelesen das es Probleme geben soll!

    MFG

    ANSWER:
    Hallo. GPS wird in Deutschland zu arbeiten. Danke.


  13. Play Store ?

    Posted by DECAMPS Benjamin on 29th Jan 2014

    Does Google Play is install ?
    Thanks.

    ANSWER:
    Hello. We can install it for you. When you order please include "root firmware install" and leave us a note about it. Thank you.



Product Description

mlias-mx28.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6582 Cortex A7 Quad-core 1.3GHz
    • GPU: Mali-400 MP2 500MHz
  • OS:
    • Android 4.2
  • Memory:
    • 1GB RAM+4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 5.0 Inch IPS 960*540 Corning gorilla glass
    • capacitive 5-point multi touch screen
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • Support RMVB,MP4,3GP,MOV,MPEG,MKV,FLV
  • Features and highlights:
    • MTK6582M Cortex A7 Quad-core 1.3GHz
    • WIFI 802.11 b/g/n
    • GPS+AGPS
    • Bluetooth 2.0
    • Dual sim dual standby
    • Front 2.0MP and back 8.0MP with LED flashlight and auto focus
    • FM Radio
    • Compass
    • G-sensor
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 145*74*7.9mm 147g
  • Camera:
    • Front 2.0MP and back 8.0MP with LED flashlight and auto focus
  • Battery:
    • Battery 2500mAh
  • Package Content:
    • Mlais MX28
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
    • Product Manual
  • Color:
    • Black,white
  • Language:
    • Russian,Japanese,Italian,Spanish,English,Chinese,Korean etc Multi-lingual
 



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +