Loading... Please wait...

Categories


LG F240K (Optimus G Pro) Qualcomn Quad Core 1.5GHz 5.5 inch IPS 1920*1080 Screen with Android 4.1 2GB RAM 32GB ROM

  • LG F240K (Optimus G Pro) Qualcomn Quad Core 1.5GHz 5.5 inch IPS 1920*1080 Screen with Android 4.1  2GB RAM 32GB ROM
  • LG F240K (Optimus G Pro) Qualcomn Quad Core 1.5GHz 5.5 inch IPS 1920*1080 Screen with Android 4.1  2GB RAM 32GB ROM
  • LG F240K (Optimus G Pro) Qualcomn Quad Core 1.5GHz 5.5 inch IPS 1920*1080 Screen with Android 4.1  2GB RAM 32GB ROM
  • Image 4
List Price:
$499.99
Your Price:
$159.99
(You save $340.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2-5 Business Days
Product Code:
MERI8008
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
15 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Best Great SmartPhone for 169 $!!! 5 Star Review

    Posted by on 1st May 2015

    Very fast Phone and Fantastic Display Full HD 5.5"...
    advice ... to be able to use the best in Italy and Europe in general ... you have to type the numeric keypad this code:
    5457 # * 240 # and set on "CDMA Subscription" NV ... then select on "NetworkMode" GSM / WCDMA Car .... then click on the "service" menu and select "WCDMA Service Menu" and click on the GSM 900 and click WCDMA 2100 and reboot ... so Smartphone works at most 2G and especially 3G!!!

    ANSWER:
    Thank you so much for posting your review and for sharing this very valuable information. Cheers!!!


  2. Snapdragon 5 Star Review

    Posted by on 16th Jun 2013

    Is this the snapdragon 600 or the s4pro please let me know

    ANSWER:
    the LG F240K has the S4pro, thank you


  3. In Stock? 5 Star Review

    Posted by on 3rd Jun 2013

    Is the Phone in Stock now?

    ANSWER:
    Yes. its in stock. thank you.


  4. Processor 3 Star Review

    Posted by on 1st Jun 2013

    Hi,
    Is it 1.5Ghz or 1.7Ghz?

    ANSWER:
    The F204K is 1.7Ghz. thank you.


  5. Length of shipping time 5 Star Review

    Posted by on 25th May 2013

    If I order from Riyadh Saudi Arabia, how long does it take before I recieve the product?

    ANSWER:
    it will take 3-21 business days for the LG F240K (Optimus G Pro) to arrive to Saudi Arabia, it will depend on the shipping method that you will choose, thank you


  6. LTE in France 4 Star Review

    Posted by on 15th May 2013

    Hello, want to know what's the LTE frequency band and if it can work in France. the Q-voice function can be usend in another language or it only in Korean? Thanks

    ANSWER:
    Sorry, the LG F240K doesnt support LTE. the Q-voice function may only support Korean&English. Thank you.


  7. Language 5 Star Review

    Posted by on 9th May 2013

    Is all language available in this phone ?

    ANSWER:
    Yes. it supports muti-language.


  8. Shipping to Germany 5 Star Review

    Posted by on 8th May 2013

    Hy.
    Do you ship to Germany and habe the phone German userinterface?

    ANSWER:
    We can ship it to Germany, We could install German for you, please leave a message to require it when you order it. Thank you.


  9. 2 Betteries? 5 Star Review

    Posted by on 30th Apr 2013

    does it comes with 2 batteries and the dock charger as i saw in many unboxing ideos?
    the pull-out antenna for digital TV tuner
    can be used in Europe countries?
    Thanks :)

    ANSWER:
    Sorry, LG F240K with one battery, no antenna for digital TV tuner. Thank you.


  10. Shipping Greece 5 Star Review

    Posted by on 29th Apr 2013

    The phone is the original or any clone of the G Pro? is the Korean version or the international?
    unlocked? how much is the shipping for Greece?
    Thanks !!! :)

    ANSWER:
    The LG F240K GPro is 100% Original, it is the Korean version(better thant he international version) its unlocked to greece for this phone i suggest you go with EMS 16$ other wise you have free shipping option and singapore post for 8$, thank you


  11. Language and Play Store 5 Star Review

    Posted by on 23rd Apr 2013

    Dear,
    good night.

    The phone has language Português Brazil and Play Store (Google)?

    ANSWER:
    We could install both of them for you, and please specify your requests when you order it.Thank you!


  12. hi friend 5 Star Review

    Posted by on 7th Apr 2013

    when have in stock ??

    ANSWER:
    the LG F240K (Optimus G Pro) is in stock now, thank you


  13. Quad core 1.7ghz? 4 Star Review

    Posted by on 31st Mar 2013

    I thought its cpu is 1.7ghz krait 300? Check here http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_pro-5254.php

    ANSWER:
    We will be doing the video review soon and benchmark it if that is the case we will update the description, thank you


  14. shipping 4 Star Review

    Posted by on 31st Mar 2013

    if i will by this lg optimus g f240k thus the shipping included or not. im in the philippines how much if it will be shift to philippines? including the price

    ANSWER:
    Its free shipping unless you upgrade to a faster shipping method, thank you


  15. stock now? 5 Star Review

    Posted by on 30th Mar 2013

    do u have in stock now?and do u ship to sauid arabia?

    ANSWER:
    Yes the LG F240K (Optimus G Pro) is in stock now and yes we ship to Saudi Arabia, thank you



Product Description

s-c-g-5-hsenmjsm-efm-1-.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:Qualcomn  Snapdragon APQ8064Quad-core,1.7 GHz
  • GPU:Qualcomn Adreno 320
  • OS:
    • Android 4.1
  • Memory:
    • 2GB RAM+ 32GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 64GB
  • Screen:
    • 5.5" True HD IPS Capacitive touch screen
    • 1920*1080
  • 3G Network:
    • WCDMA:900/2100
  • 2G Network:
    • GSM:850/900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3/AAC/AAC+/AAC-LC/AMR-NB/WMA
  • Video:
    • MPEG4/H.263/H.264/DivX/XviD
  • Features and highlights:
    • Quad-core processor
    • Single Sim,G/W
    • Bluetooth 4.0HS
    • GPS+AGPS
    • Wi-Fi:802.11b/g/n/a
    • Micro USB 2.0
    • Back 13.0 mega pixel/Auto Focus
    • Front 2.1MP camera
    • Gravity Sensor
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • FM radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • Multi-touch
    • 150.2 x 76.1 x 9.4mm,172g
  • Camera:
    • Front 2.1MP,Back 13.0MP
  • Battery:
    • 3140mAh
  • Package Content:
    • LG F240K (Optimus G Pro)
    • One battery
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • White/Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +