Loading... Please wait...

Categories


Lenovo A820 4.5 inch Android 4.1 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 3G Smartphone GPS

  • Lenovo A820 4.5 inch Android 4.1 Quad core1.2GHz Dual Sim3G Smartphone GPS
  • Lenovo A820 4.5 inch Android 4.1 Quad core1.2GHz Dual Sim3G Smartphone GPS
  • Lenovo A820 4.5 inch Android 4.1 Quad core1.2GHz Dual Sim3G Smartphone GPS
  • Lenovo A820 4.5 inch Android 4.1 Quad core1.2GHz Dual Sim3G Smartphone GPS
  • Lenovo A820 4.5 inch Android 4.1 Quad core1.2GHz Dual Sim3G Smartphone GPS
List Price:
$309.99
Your Price:
$134.98
(You save $175.01)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI9016
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
62 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Value for money.Problem for application

    Posted by Trempolitis Kostas on 8th Aug 2014

    Very good device, delivered in the time you have preset. The problem is that there is no preinstalled google play. This does not allow me to install applikation in Greek or even English. Please Suggest me a solution.

    ANSWER:
    Hello. Maybe you forgot to add "root firmware install" as it's necessary to install Google playstore. Please email us at techhelp@merimobiles.com with your order number so we can help you better with this. Thank you.


  2. Excellent value for money product

    Posted by Giorgos Petsalakis on 21st Jul 2014

    This is and excellent mobile...Very fast, with an excellent camera.

    The only reason I don't rate it with 5 stars, is a minor battery flaw: due to some dumps on the one side, the battery does not perfectly fit..So sometimes the phones shuts down...I had to place a small paper between the battery and the case, so as to make it fix better...Of course, this is a work-around until I get a new battery...

    I would like to take the oppurtinity and say a few words about the Merimobiles team:

    They are very helpful, answer all the questions very quickly and accurate. Excellent team!!!
    I definitely plan to buy again from this website and I would recommend it to everybody who looks for a new mobile phone at low cost.

    ANSWER:
    Thank you so much for the review Giorgos. We really appreciate it.


  3. parfait pour le prix

    Posted by Guytwo on 1st May 2014

    C'est le 2 ème téléphone que j achete chez Merimobiles et le service est parfait. Le lenovo A820 est un très bon choix pour le prix demandé. Je l'ai commandé rooté et avec le play store installé. Reçu en 20 jours en free shipping et pas de frais de douane par la poste . Il est en language anglais mais ce n'est pas un souci ( c'est pour mon fils qui a râlé au début mais il a vite été conquis et en a oublié le désagrément du "language") et j'ai toujours la possibilité d'installer une ROM. Donc un grand merci à Merimobiles.

    ANSWER:
    Bonjour. Merci beaucoup pour votre merveilleuse revue et des mots aimables pour nous. C'est notre plaisir de vous servir. Cordialement.


  4. Good quality-price relation, some things missed

    Posted by Unknown on 26th Feb 2014

    Middle-end Smartphone at low-end price. ROM perfectly functional for english users.

    The endurance of the screen could be better, the glass seems scratched too easy.

    A front-camera could be missed for videoconference.

    ANSWER:
    Hello. Thank you for sharing your on the point review of this phone. We appreciate it.


  5. Excellent value for money Smartphone

    Posted by Rob on 20th Feb 2014

    This is an excellent value for money Smartphone product and would strongly recommend it!
    Merimobiles firm has also been very professional and helpful when doing business with them.

    ANSWER:
    Hello Rob. Thank you so much for doing business with us. We wish to see more of you. Take care.


  6. Very good

    Posted by Unknown on 6th Feb 2014

    Pro: ver y good phone
    Con: incomplete traslation to spanish

    ANSWER:
    Hello. Thank you for sharing your review of this phone. For the translation issue to Spanish you can email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you install a custom ROM for this. Thank you.


  7. servizio eccellente ,ottimo smartphone

    Posted by Luig, on 22nd Jan 2014

    il personale è gentile e disponibile.
    riguardo il cellulare lo trovo molto completo nelle sue funzione di facile utilizzo. a confronto con altre marche e con le stesse caratteristiche non ha nulla da invidiare,anzi. Qualità prezzo da vero affare!

    ANSWER:
    Grazie mille per aver condiviso la tua opinione con noi. E 'ben apprezzato.


  8. great service and value product

    Posted by Grahame on 18th Jan 2014

    This is my first smart phone and has been fairly easy to learn to use despite not having an English manual. I opted for a rooted English version pre installed and it works well. Only remaining Chinese is on the calendar. For some reason the Google calendar app stops and cannot be started up.No problem with anything else so far.
    Love the phone and service from Merimobiles is excellent. Will buy another soon for my wife.

    ANSWER:
    Hello Grahame. Thank you for trusting us. For the small issue you can email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you with it. Thanks again.


  9. Great phone

    Posted by Branko on 1st Jan 2014

    This is great phone. Very fast, excellent look. WiFi working great, installation of iGO Primo in just two clicks, clear display... Everything is perfect. I got few useful gifts with phone (car charger and anti slip pad) what is great too.
    It would be very nice to root / firmware u offer be a part of the basic price of the phone.

    ANSWER:
    Hello Branko. Thank you for taking time to post your review of this phone. And Happy new year to you. Cheers!


  10. I'd love it if only it wasn't occasionally speaking Chinese to me

    Posted by Mark on 23rd Dec 2013

    All in all this is a great Android phone for the price. The ROM is sadly still a touch Chinese though and occasionally I get Chinese text and messages appearing, it's not a problem but I'll probably try and flash a different ROM version in order to get it to vanilla Android. Still very happy but a little more effort and I'd be really happy. Also be warned there is no English manual for this phone (but who reads them anyway!)

    ANSWER:
    Hi Mark. Thank you for taking time to post you review of this phone. About some Chinese stuffs you can actually remove them or apply a custom ROM to this phone. You can email us at techhelp@merimobiles.com if you want assistance with it. Thanks again.


  11. 4 words

    Posted by eparitos on 12th Dec 2013

    Best Value For Money...ive recently bought it, its very fast, very good wi-fi, plays radio without headset, awesome choice....

    ANSWER:
    Hi Eparitos. 4 words. Thank You Very Much. :)


  12. Optimal price/performance ratio

    Posted by ivica on 12th Dec 2013

    Excellent phone for the price. I advise to check the root option when buying. Where could I find Windows drivers for the phone ?

    ANSWER:
    Hi Ivica. Thank you for sharing your review with us for this phone. For the drivers please email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you with it.


  13. Nice phone for a low budget

    Posted by James on 5th Dec 2013

    This is definitely one of the best smartphone for its price.

    Application can be launch very easily. Games runs very well.

    However I would request everyone to choose the 'Root Fireware Install' option during the purchase as the phone is originally designed in chinese language and you might go mad when browsing in google play store or playing with the phone setting.

    Finally merimobiles has a very good customer care service attending to all queries. Special thanks to John and Ace from the technical team.

    Cheers Guys keep it up

    ANSWER:
    Hi James. Thank you so much for taking time to review this phone. And thank you so much for the kind words. We wish you the best. Take care.


  14. Best buy for money

    Posted by orecha on 27th Nov 2013

    Lenovo a820 was better than I was waiting to be and the merimobiles.com offered superb service even when my order was wrong.I am 100% satisfied.

    ANSWER:
    Hello Orecha. We're very happy to know that you're 100 percent satisfied with your purchase. Thank you.


  15. Awesome phone!

    Posted by Unknown on 18th Nov 2013

    This is a fantastic phone for the price and works even better with a custom ROM.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post your personal review of this phone. It's well appreciated.


  16. So much satisfied.

    Posted by Omar Erriu on 11th Nov 2013

    Unluckily the tnt don't have followed the shipping date for internal problems and i have got the phone some days later,but the support of merimobiles was very close to me,impeccable.
    The phone looks pretty good,fast and powerfull with a very nice resolution,nice photos and audio.
    For this price i don't think that there is something better.
    I am willing to buy again from you again,so good! =)

    ANSWER:
    Hello Omar. Thank you so much for your trust. This is indeed a very good phone. Nice choice!


  17. Fast shipping, good hardware, stock ROM not so good

    Posted by Jake on 2nd Nov 2013

    This is my first purchase from merimobiles. I'm impressed by merimobile's fast and reliable service. Everything went as expected. Shipped on Oct 11th, Singpost dispatched to US on Oct 17th, received package on Nov 1st. It was well packed. Great job merimobiles, I will definitely recommend you to my friends.

    I remember there was an option for installing modded ROM when I placed the order. I opted out, and it seems to be a mistake. My phone came with stock rom S139. It took a few hours to find a way to root it. And the really bad part is, the volume down button was broken upon arrival. It was annoying that any volume setting could not be reduced via volume - button. And it was really bad that I couldn't get into recovery using power+volume up+volume down combination. Anyway, I was finally able to root it via some exotic approach. And I flashed a version of mod rom. The stock rom was S139, had tons of bloatware, and no Google Play. I would definitely recommend to get a mod rom installed instead.

    Have played with the phone for a day. Overall the hardware seems to be solid. It is very fast, runs all the apps I use without a glitch. Hopefully better mod rom can become available soon. The mod rom I installed is still based on s139. It still has some quirks, like popping up Google search every time phone is turned on.

    Phone works fine on T-mobile's 2g network. 3g/4g doesn't work since this phone doesn't have the radio hardware compatible with the frequency bands used by T-mobile. This is fully expected though. I was only planning on using 3G on this phone when I travel to China. I already have an HTC that works with T-mobile's 4G.

    Overall great purchase experience, merimobiles is great!!!

    ANSWER:
    Hello Jake. Thank you so much for sharing with us a great informative review. We are intrigued that the volume down of the phone came that way. Was the packaging okay when you get it? If you like, you can talk to our technical team about this so we can better help you. Please email us at techhelp@merimobiles.com if you like. Thanks again.


  18. Très bon rapport qualité/prix. Livraison rapide.

    Posted by JP on 31st Oct 2013

    Téléphone bien équipé pour son prix. La rom semble débarassée de bloatware.

    ANSWER:
    Merci d'avoir partagé votre avis sur ce téléphone. Il est bien appréciée.


  19. Amazing phone for the price

    Posted by Fionn on 10th Oct 2013

    I just received this phone yesterday, it took about 18 days to arrive to the UK with the free delivery and I didn't have to pay any import taxes or VAT. Merimobiles helped me a lot, answered all my questions very quickly and precisely. Very good staff!
    Glad I chose to root the phone, just had to uninstall the chinese apps and now it works great!
    Would definitely buy again from this website and I would recommend this website to everybody who needs a new phone/tablet for an amazing price.

    ANSWER:
    Hello Fionn. Thank you so much for the kind words. We are very happy that you're liking this phone so much. Take care.


  20. Great phone, great price, great service

    Posted by Joe on 19th Sep 2013

    I am a smart phone newbie, having had work blackberrys, but this is a really great phone. Arrived quickly, with the english rom added and has not missed a beat. Cannot recommend this phone and Merimobiles highly enough.

    ANSWER:
    Hello Joe. We're glad that you like your purchase that much. And thank for appreciating our service. We aim to give the best for our customers. Cheers.


  21. very good phone at low price

    Posted by Unknown on 16th Sep 2013

    I that this is the best buy on merimobile.com . Merimobiles staff was very helpful. I'll suggest to all buyers to include the root option.

    ANSWER:
    Thank you so much for appreciating our service. We aim to give the best for our customers and yes you are right. Root option should be added in every order so we will do it and save customers from headaches. :)


  22. A fantastic phone at a reasonable priceA fantastic phone

    Posted by Keith on 8th Sep 2013

    A fantastic phone had it for about three weeks now very pleased with it.
    Very fast when you ask it to do anything.
    I had Merimobiles install the UK rom and play store on it for me before shipping cost about three pound well worth it no problems.
    The only thing to make it better would be the user manual in English.
    Did not get charged any xtra by customs so for less than £100.00 all in well pleased.
    Shipping only took about 8 days to the UK.

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your review Keith. It's well appreciated.


  23. Do you have

    Posted by Fernando on 1st Sep 2013

    Do you have this phone in Canada, for prompt delivery, or do you import all phones from China?

    ANSWER:
    Hello Fernando. Are you in Canada right now? We have a partner there. Please email me at techhelp@merimobiles.com so I can help you better. Thank you.


  24. Good phone, good performance, good price

    Posted by Angel on 27th Aug 2013

    Very good phone. Merimobiles Good service, fast shipping. Thank you!.

    ANSWER:
    Thank you so much for shopping with us. Take care.


  25. Great Phone

    Posted by jorgen hansen on 26th Aug 2013

    After initial delay, the phone arrived by airmail exactly 1 month after I ordered it. Unfortunately, I was unable to charge the phone directly, but using a battery charger everything else worked well.
    Still haven't resolved the non-charge issue. Pity, otherwise it would have received a 5-star rating.

    ANSWER:
    Hello Jorgen. Thank you for sharing your review about this phone. As for the charger, we are just waiting for you to confirm that it's only the charger that is faulty. The issue maybe have been caused during transport as we tested it to work before sending it out to you. Once confirmed charger is not working and phone is free from any other issues we will then send you a new one. Thanks again.


  26. Best value for money phone - bar none

    Posted by Mark on 22nd Aug 2013

    Excellent phone at a good price.

    The only thing I might change is to order rooted/firmware next time.

    ANSWER:
    Thank you Mark. It's indeed a bang for the buck phone. And yes I agree, you should ad root/firmware install next time to save yourself some headaches. :)


  27. Lenovo A820

    Posted by Franco on 18th Aug 2013

    Ho atteso parecchio (dogana) ma ne è valsa veramente la pena.
    Rapporto qualità prezzo veramente eccezionale.
    Non c'era la lingua italiana come richiesto ma ho comunque risolto.
    Grazie

    ANSWER:
    Grazie mille. Ho aggree che questo telefono è molto buono e molto conveniente.


  28. video recording

    Posted by Unknown on 5th Aug 2013

    Does it records video in 1080p resolution?

    ANSWER:
    Hi. Yes it does. Thank you.


  29. Good phone at a great price

    Posted by Terry on 30th Jul 2013

    Nice phone, well built and all works well. Very happy as such a good price too

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post a review,we are glad that you like it.


  30. Excellent value for money.

    Posted by Ambler Fury on 28th Jul 2013

    quad core processor - fast
    screen quality - good
    camera quality - good
    wifi range - good
    signal strength - good
    gps - good

    everything you need from an android mobile phone device at a bargin price.

    Have recommended to a friend - they bought one and are equally as happy.

    ANSWER:
    Thank you so much for taking time to post you review of this phone and thank you also for recommending this to your friend. It's indeed a bang for the buck phone.


  31. description sounds quite good

    Posted by Unknown on 27th Jul 2013

    i read some very good Reviews about this phone. should be fast and if you don't Need the camera at night = great.
    but 1. no one said anything regarding GPS or whether navigation software works. can you do that? and
    2. if i choose your 'root Firmware install' is there tahn already german language + Google Playstore usable?
    Thank you

    ANSWER:
    Hi.
    1. GPS of this phone is very good and reliable.
    2. Yes we can install German language for you with morelocale2 and install google playstore as well if you add "root firmware" option. Just leave us a note when you order and we'll do it for you.


  32. Very good!

    Posted by Pude on 19th Jul 2013

    +++++

    ANSWER:
    Thank you :)


  33. Very good value for money mobile.

    Posted by Paraskevas on 16th Jul 2013

    This phone offers excellent performance/price ratio.It is very fast and smooth on daily basis.Performance and specs are similar of much more expensive phones.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post your personal experience with this phone. Indeed it is a very good phone.


  34. Lenovo A820

    Posted by righteous on 10th Jul 2013

    Hi,

    Do you have white color in stock?
    Do you have the option of shipping?

    Thanks..

    ANSWER:
    We only have deep purple color of this phone. For other shipping option aside from our free shipping we have Singapore Post, EMS, and DHL. Thank you.


  35. LENOVO A820

    Posted by George Skentzos on 4th Jul 2013

    excellent smartphone, i can do almost everything, dont need lap-top any more!

    ANSWER:
    Thank you for taking time to review this phone George. We appreciate it.


  36. Best Value for Money

    Posted by Vasilis Greece on 3rd Jul 2013

    Incredibly fast, very nice screen, great sound, good material and beautiful.
    This cell is the Best you can get in this money.
    You should order it rooted because it doesn’t have play store installed in its factory ROM.Incredibly fast,

    Answer:
    Thank you for taking the time to post a review on the Lenovo A820, its well appreciated, thanks


  37. Shipping

    Posted by Oaklar on 30th Jun 2013

    Are you able to ship this product to Kenya? If yes what are the charges via DHL?

    ANSWER:
    Yes we can ship the Lenovo A820 to Kenya, please sumbit a support ticket about DHl chargers to Kenya, thank you


  38. SUPPORT MULTITASKING OR NOT

    Posted by RAJESH on 21st Jun 2013

    SUPPORT MULTITASKING OR NOT

    ANSWER:
    Hi the Lenovo A820 does support multitasking, thank you


  39. DELIVERY & WARRANTY

    Posted by Rajesh on 20th Jun 2013

    can we install android app. without root firmware?. how many days will it take to deliver in New Delhi, India after giving order?. Can we get warranty from lenovo India on this mobile or not.

    ANSWER:
    Yes.you can install android apps after donwload form brower, without root. the warranty can do in all lenovo shop in China, the indian shop we are not sure. dhl ship to india take 3-5working days. thank you.


  40. Italy

    Posted by Franco on 15th Jun 2013

    Hi
    Is it OK for Italy network ?
    Is the screen antiscratch ?
    For Italian language ?
    Many thanks

    ANSWER:
    Yes, this phone can work in italy network. the screen is not antiscratch. if you choose root, we will install the italian language for you. thank you.


  41. OTG Support

    Posted by poldy on 4th Jun 2013

    Does this phone have OTG support?

    ANSWER:
    Sorry it doesn't support OTG.


  42. Good brand

    Posted by Bern on 31st May 2013

    I ordered this phone for my nephew. What he likes:
    1.the built quality is reasonable
    2.the quad cored processor is fast and the touch is responsive
    3.screen resolution is fair and the media quality is good
    4.speakers are loud and clear and volume is excellent
    5.wifi and 3G receptions are good
    What he does not like:
    1.being outside China the Lenovo interface is useless. Would much prefer the interface adaptable for international use
    2.does not have camera flash light

    Overall it is a good phone for the beginner and many apps work with the system.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Lenovo A820, its well appreciated


  43. greek language

    Posted by STAMATIS on 27th May 2013

    Hi today i take a a820 code 49212.the greek language who ask in my order is only for keyboard. can you sent me aii greek language pack;

    ANSWER:
    Please email us at support@merimobiles.com


  44. Shipping and root firmware

    Posted by Naren on 22nd May 2013

    Is this product available for shipping to india ?

    How long it will take for free shipping to india ?

    what are the benefits , if i choose root firmware option for addiional 6.99 $ ?

    ANSWER:
    We can ship to India, it takes about 14- 21 working days to arrive, the google play store can be installed if choose to root firmware installation. Thank you.


  45. Great Phone

    Posted by Michael on 12th May 2013

    I have this phone now about 2 weeks and I love it! I downloaded and installed a gamed at 112mb in less than a minute,screen is brilliant and sound on calls is excellent too. The guys here kept in contact the whole time and even marked the item as 2nd hand to avoid customs. I am 1 very happy customer.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Lenovo A820 its well appreciated


  46. Italian

    Posted by MirkOne on 6th May 2013

    Excuseme , this phone can to be rooted in italian and install play store in italian, how much it cost the shipping to italy ?

    ANSWER:
    Hi yes the Lenovo A820 can be rooted and italian language can be installed as a secondary language, to Italy you can go from free shipping to DHl express, thank you


  47. google play and portuguese language

    Posted by fernando on 4th May 2013

    i have a question:
    this phone coming with a 2000 or 2500 battery?
    how i do to choose a installation of portuguese language and play store

    ANSWER:
    the Lenovo A820 battery is 2000MAh
    choose root option and Portuguese can be installed as a secondary langauge, thank you


  48. Hebrew support

    Posted by Shahar on 1st May 2013

    Dear Support,
    I read great review on the Lenovo A820.
    Would Lenovo A820 support Hebrew language to use in Israel?

    Thanks,
    shahar

    ANSWER:
    The Lenovo A820 can support Hebrew language to use in Israel, but please leave a message to request the languge when you order it. Thank you.


  49. supported lanquages

    Posted by Dimitris on 26th Apr 2013

    does it support Greek?
    Could you root it and add Greeks?

    ANSWER:
    We could do it for your , just please sepcify your request the Greek language and root service when you make order. Thank you.


  50. ship to indonesia

    Posted by Salvor on 21st Apr 2013

    How long will take freeshipping to Indonesia? i'm at Yogyakarta one of its province.

    ANSWER:
    Will take about 14~21 working days to arrive there, Thank you.


  51. Root Firmware

    Posted by Michael on 20th Apr 2013

    If I order this phone with root will it come with playstore installed?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  52. color

    Posted by kostas on 14th Apr 2013

    Is it only in orange available? Black or white? When (if not)?

    ANSWER:
    Lenovo A820,the phone is available in black and white color. Thank you.


  53. :)

    Posted by Unknown on 9th Apr 2013

    How long will take freeshipping to Bulgaria?

    ANSWER:
    14-21 business days, thank you


  54. Brazil

    Posted by Paul on 6th Apr 2013

    Great phone! One of my friends bought it.
    Hey, can you guys make a $40 dollars note/receipt to put on the outside of the box? I dont want to pay the fees and duties...

    ANSWER:
    Hi Lenovo A820 please submit a support ticket regarding customs questions, thank you


  55. About 3g network

    Posted by Borys on 4th Apr 2013

    Is it support 3g 900mhz network?

    ANSWER:
    the Lenovo A820 works on 3G Network:
    WCDMA/HSPA/HSPA+: 2100 MHz, thank you


  56. questtion:

    Posted by Unknown on 4th Apr 2013

    how can I root this devise?
    and if i chose Root Firmware Install will the divise be rooted?

    ANSWER:
    Please contact us at techhelp@merimobiles.com, our technical engineer will help you on it. Thank you.


  57. root service

    Posted by john on 2nd Apr 2013

    can you root this device before sending.. in ph how many days will take to arive

    ANSWER:
    yes we can root the device, by DHL you will get it in 1 week, 2 year warraty also available, thank you


  58. About the camera

    Posted by Unknown on 30th Mar 2013

    I have a few questions about the camera.

    1.Does it really shoot 1080p video
    2.Does it have a front camera because pandawill says that it doesn't

    ANSWER:
    the Lenovo A820 has a rear camera of 8MP only, thank you



  59. Stock

    Posted by Unknown on 29th Mar 2013

    Hi, is it in stock now?

    Which method for free shipping? China Post or Swiss Post?

    ANSWER:
    the Lenovo A820 is in stock now, china post, thank you


  60. Google Play is available in the Phone?

    Posted by Ana on 28th Mar 2013

    Hi,
    1-is this phone have normal google plays tore and rest of andriod features?
    2-is there any package or a new Rom includes Multi Language OS ?

    thanks

    ANSWER:
    the Lenovo A820 needs to be rooted to add the playstore, and morelocale 2 can be installed to add more langauges, thanks


  61. duel active sim

    Posted by Ahmed on 27th Mar 2013

    Is this a duel active sim ? and support Arabic language ?

    Answer:

    This one has active duel sim,and may not support Arabic language.


  62. language

    Posted by Stan on 17th Mar 2013

    Is it possible to set the Slovak language?

    Answer:

    Maybe, we can help you to install Slovak language.



Product Description

lenovo-a820.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • CPU: MT6589WM Cortex-A7 Quad Core 1.2GHz 28NM
    • GPU:PowerVR SGX544
  • OS:
    • Android OS 4.1
  • Memory:
    • RAM:1GB,ROM:4GB
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 4.5 inch Capacitive Multitouch
    • 4.5" QHD, 960 x 540, 16M Colors, IPS-LCD
  • 3G Network:
    • WCDMA: 900/2100 MHz
  • 2G Network:
    • GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
  • Video:
    • 3GP/MP4,etc
  • Features and highlights:
    • **4GB version**
    • Android OS 4.1
    • Resolution 960*540
    • Wifi 802.11/b/g/n
    • Micro USB 2.0
    • Bluetooth 3.0
    • Built-in GPS & A-GPS
    • WAP 2.0
    • FM radio
    • Dual sim dual standby
    • Back 8.0 mega pixel
    • Gravity sensor
    • Light sensor
    • proximity sensor
    • 3.5mm audio jack
    • 136 x 68 x 9.9mm,144g
  • Camera:
    • Back 8.0 mega pixel
  • Battery:
    • 2000mAh battery
  • Package Content:
    • Lenovo Lephone A820
    • USB cable
    • Charger
    • Earphone
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +