Loading... Please wait...

Categories


Lenovo A789 3G WCDMA Dual Sim Android4.0 CPU MT6577 Dual-Core 1.0GHz WVGA

  • Lenovo A789 3G WCDMA Dual Sim Android4.0 CPU MT6577 Dual-Core 1.0GHz WVGA
  • Lenovo A789 3G WCDMA Dual Sim Android4.0 CPU MT6577 Dual-Core 1.0GHz WVGA
  • Lenovo A789 3G WCDMA Dual Sim Android4.0 CPU MT6577 Dual-Core 1.0GHz WVGA
  • Lenovo A789 3G WCDMA Dual Sim Android4.0 CPU MT6577 Dual-Core 1.0GHz WVGA
  • Lenovo A789 3G WCDMA Dual Sim Android4.0 CPU MT6577 Dual-Core 1.0GHz WVGA
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI4893
PRODUCT RATING AND REVIEW:
20 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. idioma

    Posted by Unknown on 23rd Apr 2013

    Como faço para conseguir ele em português do brasil? Vocês vendem com esse idioma?

    ANSWER:
    We could ship it to Brazil,You could leave a message to request your language when you buy it. Thank you.


  2. good smartphone

    Posted by mika on 19th Apr 2013

    I received it , everything is ok ! This smarphone is good . Vidéo and photo modes are really nice, quality is fine. The dual core makes this phone a fast one , it works well , and price is low. Thanks merimobiles for quick answers after the deal !

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Lenovo A789, its well appreciated


  3. Fine phone, some tweaking to flash it

    Posted by Unknown on 14th Apr 2013

    Great phone, took me some time to root it properly but now works fine!
    Great service shipping to the Netherlands, took around 3 weeks and no customs hassle at all!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Lenovo A789 its well appreciated


  4. The Quality low price

    Posted by SafeShop on 10th Apr 2013

    Very Excellent smartphone I love these,is no more expensive and is good for all day
    Excellent
    And very fast ship

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thank you


  5. Network

    Posted by Unknown on 2nd Apr 2013

    Hi, another Lenovo works 3G 1900 Mhz?

    ANSWER:

    Yes, it works with 3G 1900 Mhz.


  6. Network

    Posted by Tomas on 30th Mar 2013

    Hi, Im looking for lenovo phone but i need it works 1900 Mhz 3G. which model do that?

    ANSWER:
    the Lenovo A789 works on 1900MHz, thank you


  7. GREEK LANGUARE

    Posted by ANASTASIOS on 5th Feb 2013

    Hi I would like to ask Greek language has GREEK AND KEYBOARD

    ANSWER:
    Greek can be added as a secondary langauge on the Lenovo A789, but not keyboard unless you get an app for it, thank you


  8. Language, browsing.

    Posted by Kyle on 19th Jan 2013

    Hi i purchased this phone a few days ago.
    This phone is the best one i've had so far.
    However concerning the language. While browsing and type a url, for example youtube, it comes in chinese . How do i remove the chinese keyboard? And alos how do i install google play on it?

    Thanks

    ANSWER:
    Thank you for posting your comments on the unit, there is 2 ways to go about this, go to settings, language and set the keyboard langauge to English or, go to the google playstore and I suggest you try the swiftkey keyboard app, thanks


  9. Root the phone

    Posted by aidid on 15th Jan 2013

    To add the google apps we have to root the phone by our self or you guys will root it before send it to us. Thank you.

    ANSWER:
    Hi we can root the Lenovo A789 prior to sending it to you, thank you


  10. questions

    Posted by roxana on 13th Jan 2013

    I would like to purchase a789 from your site but I have some questions. With the free shipping about how many days takes this product to get to Europe, Romania. Is it possible to be shipped as having a smaller value to reduce my VAT? Thank you

    ANSWER:
    With freeshipping it takes approximately 14-21 days , for customs questions please email us at support@merimobiles.com, thank you


  11. google talk is not available & I purchased in china, can i used in India or in rest of the world

    Posted by Ela on 24th Nov 2012

    Its good looking but sound is low and some of the applications are in chineese. camera clarity is good

    ANSWER:
    You can root it to add the google apps you want, thanks


  12. no complaints, good battery life

    Posted by Olaf on 1st Nov 2012

    Flashed a customized ROM from XDA. Works great in Germany (E-Plus, Telekom). GPS has no flaws, battery life is excellent. In my hand it "feels" even better than the A750 that I previously had. Comes with German plug adapter. It is a bit heavy because of the battery, but still "pocket ready". Screen quality is ok for what I am doing (web, emails, one or to games).

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review I agree its an overall good performer, thanks


  13. Google Play listed phones

    Posted by Unknown on 17th Sep 2012

    Hi there.
    I just received the A789. The phone is OK but I have two problems.

    a. The manual and the headings of some pre-installed apps are in Chinese

    b. The phone is not registered in the lenovo listed phone devices and therefore I cannot use my Gmail account to download apps from "google play". Please help

    thx
    ANSWER:
    please email us at techhelp@merimobiles.com and we can help you root the phone for google apps access, thank you


  14. WCDMA support

    Posted by El Salvador on 8th Sep 2012

    Other sites says that this only supports WCDMA 900/2100, your site says that it supports WCDMA 1900/2100 I want to make sure that this supports 1900 for 3G.
    ANSWER: it works on WCDMA/HSPA/HSPA+ 900/2100MHz, thanks


  15. Root + Play Store

    Posted by Ico on 8th Sep 2012

    Hello, if i buy the root as an extra for this phone, does it come with preinstalled Google Play store? Because I bought the A750 and paid for root and play store but it came with not working play store and had to manually re-work it. Have you fixed these and what is the situation here? ANSWER: Yes it will come with the play store also, its working fine now, thanks


  16. European-style charger

    Posted by Martina Šmitlehner on 8th Sep 2012

    Hi, Yesterday I bought this phone but I forgot to ak you if you can incloude travel adapter that fits European style charger. Thanks in advance, Martina
    ANSWER: No problem Martina, we included them automatically for free, thanks


  17. Google Play store

    Posted by Vinodh on 8th Sep 2012

    1. Does it come with Google play store installed? 2. Why do we need to root this phone?
    ANSWER: Rooting a phone is like "jailbreaking" gives you full access to some files that usually require super user permission, its not preinstalled, but its included in the root firmware will full acess, thank you


  18. Question

    Posted by Laszlo on 8th Sep 2012

    Does it have other languages than english? (maybe hungarian?) Thank you. Best regards.
    ANSWER: for now English only, thanks


  19. 3G: WCDMA 900/2100MHz

    Posted by Unknown on 8th Sep 2012

    Hello Did this phone suports 3G: WCDMA 900/2100MHz - 3G Network? Thanks, Guy.
    ANSWER: Yes, thank you


  20. 3G: WCDMA 900/2100MHz

    Posted by Unknown on 8th Sep 2012

    Hello Did this phone suports 3G: WCDMA 900/2100MHz - 3G Network? Thanks, Guy.
    ANSWER: Yes, thank you



Product Description

1ghg.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6577 ARMv7 Cortex-A9 Dual-core 1.0GHz
    • GPU:PowerVR SGX531 Ultra
  • OS:
    • Android 4.0
  • Memory:
    • 512MB RAM+4GB ROM 
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 4.0 Inch TFT 800x480 16M Colors (TBD)
    • TFT-LCD Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA 900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Rooted  (please select the add on option )
    • Built In GPS & A.GPS
    • Bluetooth with EDR & A2DP
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Micro USB 2.0
    • Dual Camera:5 Megapixel Camera Rear/Auto Focus
    • 0.3 Megapixel Front Camera
    • Supports Skype Video Calls
    • Support to shoot 3GP 720P (1280x720) with sound, Max 30 mins
    • FM radio
    • Dual sim dual standby
    • Gravity Sensor
    • Proximity sensor
    • Light Sensor
    • 3.5mm stereo audio jack
    • chedule Power on/off
    • 126.6*65.4*13.2mm
  • Camera:
    • Dual camera,front 0.3MP,back 5.0MP
  • Battery:
    • 2000mAh Battery
  • Package Content:
    • Lenovo A789
    • One battery
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +