Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


Lenovo A660 Dual Core 4.0 inch Android 4.0 3G Dual Sim Waterproof Gorilla Glass

  • Lenovo A660 Dual Core 4.0 inch Android 4.0 3G Dual Sim Smartphone Capacitive Multitouch
  • Lenovo A660 Dual Core 4.0 inch Android 4.0 3G Dual Sim Smartphone Capacitive Multitouch
  • Lenovo A660 Dual Core 4.0 inch Android 4.0 3G Dual Sim Smartphone Capacitive Multitouch
  • Lenovo A660 Dual Core 4.0 inch Android 4.0 3G Dual Sim Smartphone Capacitive Multitouch
  • Image 5
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI5763
PRODUCT RATING AND REVIEW:
42 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Lenovo A660 (remarks & evaluation)

    Posted by NIKOLAOS MANOLIS on 21st Sep 2013

    It is a very good phone, fast downloading, clear voice during calls and so many other usages.

    I put 4 stars to my evaluation because:
    1) The Greek Language is not basic language and so is it not fully installed.
    2) You have to put explanation boxes to the most of of menus so if someone who is not familiar with the functions, will be helped.
    3) You MUST put a button, when the phone is ringing loud and i do not want to answer it, to tap it and make the phone silent.
    3) And last you need to put a better calculator (at least have % button)

    But except of the above remarks, the job that you are doing to this phone is remarkable. I am very pleased that i have this phone.

    ANSWER:
    Hello Nikolaos. Thank you for taking time to post a review of this phone. As for the issues you mentioned we're sorry but it's not merimobiles who made this phone. It's Lenovo. We are hoping an update will address the issues you have very soon. Thanks again for choosing us.


  2. Great Phone

    Posted by Unknown on 16th Aug 2013

    Great phone
    Fast and very good design.

    ANSWER:
    Thank you for sharing your review of this phone. It's well appreciated.


  3. Just what i was looking for ;)

    Posted by Artur Dzeksenev on 13th Aug 2013

    Hello guys,
    I just wanted to add some words to this smartphone, Lenovo A660. I'm really satisfied for buying this Android. I was looking for some android phone, with front camera for Skype, and with some resistance, to the water for example.
    I like the bright orange color, and also i respect Lenovo company, because they continue a good known company IBM, even if that's no more the same quality, they produce some good things, like notebooks with IPS screens. So, whatever, that's just one opinion at plus, but generally, this Lenovo A660 is very powerful Android, not so many disadvantages to add,
    But, i have to warn you, that all Lenovo products, pretty all, which use an Android OS, Do Not Support HID stuff, as usb keyboards, or bluetooth keyboards and any other input devices. That is a little and also big problem of Lenovo, they ignore this disadvantage. I bought one bluetooth keyboard anyway, to test on my device. Even with many apps that you found in Google Play, i didn't find a solution.
    Even if this device has one disadvantage for me, i like him so much for his elegance, good build quality, waterproof option, and also for his fast and powerful system ( Processor, RAM, Video card, and other chips included).
    I suggest you to buy a second battery when you buy this Android, not because of you need to batteries when you use him ( actually i don't use the second battery that i bought), but because you will have some difficulties to find the second battery on the web, when you'll need her ;)
    I finish this little review, thank for your attention ;)
    Best Regards,
    Artur Dzeksenev, 3.00PM France, August 13 2013

    ANSWER:
    Hello Arthur. Thank you so much for sharing your personal experience with this phone. We really appreciate it.


  4. can you ship to Kosovo

    Posted by albion on 11th Aug 2013

    can you ship this phone to Kosovo

    ANSWER:
    Please send us email at sales@merimobiles.com for specific details. Thank you.


  5. Can you install Hebrew language

    Posted by Nisim on 11th Aug 2013

    Sounds like a really good value phone.
    Can you install Hebrew as the secondary language?
    Will you be able to ship to Israel?
    Thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes we ship to Israel and we can install Hebrew if you add/tick the box of "root firmware" option when you order. Thank you.


  6. Best Phone Ever

    Posted by Evridiki on 8th Aug 2013

    Number one phone. only not complete Greek support

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post a review about this phone. For Greek support please email us at techhelp@merimobiles.com


  7. Greek Language

    Posted by pan.vasiliou on 27th Jul 2013

    Hello, there!
    a)this phone works in Greece?
    b)if rooted playstore can be installed?
    c)Greek language can be pre-installed?
    thank you

    ANSWER:
    1. Yes the phone will work in Greece.
    2. Yes just add "root firmware" option when you order.
    3. Yes we can install Greek language through morelocale2 but phone needs to be rooted first so just add "root firmware" option when you order. Thank you.


  8. Inquiry

    Posted by Ace on 22nd Jul 2013

    Hello, Just want to make sure that this phone can be used in the philippines on any network available.

    ANSWER:
    Hi. Yes it can be use in the Philippines. In fact we have resellers of this phone in the Philippines and you don't have to wait for some weeks for it to arrive. Please email me at techhelp@merimobiles.com so I can direct you to the one selling this phone in the Philippines. Thank you.


  9. Shipping

    Posted by MReza on 19th Jul 2013

    Hi,
    I'm really interested in this phone,
    Do you ship to Iran? Shipping Cost?
    How many days it takes to receive?
    Is Your Packaging damage resistant?
    Thanks very much.

    ANSWER:
    Yes ,we could ship to Iran,when you submit the payment ,the shipping cost will include in it ,it will depend on which shipments do you choose. and we do have packing damage resistant. Thank you


  10. LED Flashlight

    Posted by Al on 17th Jul 2013

    does this phone have a LEDflash?

    ANSWER:
    Hi. No it doesn't have a camera LED flash. Thank you.


  11. Tethering

    Posted by Unknown on 12th Jul 2013

    its possible to connect a window M 1 Tablet (or other) with 3G via tethering over that phone (bluetooth or OTG?)?

    ANSWER:
    Hi. You can do wifi tethering on this smartphone. Thank you.


  12. Mobile

    Posted by Unknown on 10th Jul 2013

    This is the second mobile I am geting from merimobiles. As expected excelent contition of the product and fast delivery (to Greece). My only complaint is that I asked for (after the mobile has been rooted) greek language and instead of a fully supported greek language (for a example with a european custom ROM) all I got was the "Locale" appliaction from Google store.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to review this product. It's well appreciated. As much as possible we deliver our products with the official ROM from the manufacturer as it's the original one. However if you want to install some custom ROM our techsupport agent can help you with that. Please send email about your concern to techhelp@merimobiles.com Thanks again.


  13. german language

    Posted by Ernst on 10th Jul 2013

    I have one and it's pretty good. But i like to change language to german. Is there an option to do an update to multilanguage or german only?

    ANSWER:
    The Lenovo A660 can be rooted to add German as a secondary langauge, thank you.


  14. i want to buy

    Posted by Unknown on 5th Jul 2013

    can you install finnish language and does it work in finnish 3g/900 net

    ANWSER:
    Yes , we can install finnish language and it works in 3G/900 net . Thank you.


  15. Great phone

    Posted by matthew on 14th Jun 2013

    I just have one question how does warranty works i need some papers or what?

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Lenovo A660 , its well appreciated


  16. I want to Buy

    Posted by Atul on 10th Jun 2013

    I am looking forward to buy this,but i need to know:

    1)Does The Phone has Google Play installed and one does not needs to root the phone in any why to use any android services in india?

    3) As one switches ON the phone,the menu available will be in which language?

    ANSWER:
    ANSWER:
    This A660 doesn't comes with google playstore. but you could choose root option then we will root the phone and install google playstore for you.
    if you make a note need switche on with other language, then we will do it for you. thank you.


  17. lenovo a660

    Posted by Chris on 8th Jun 2013

    It's a very good mobile. Very good speed, gps signal via igo. I haven't test the waterproof abillities yet. The only problem I can see is the battery. It's a bit disturbing when the power is out after a use of one day. Otherwise is a relliable phone.

    ANSWER:
    Thank you very much.


  18. great little phone

    Posted by Unknown on 13th May 2013

    this is a great little phone with good features: dual sim, gps etc. all works nicely.
    But comes with its own UI and needs to be rooted for play store.
    So far I could not find instructions for how to root. Merimobiles: could you provide (link to?) instructions how to root this phone?

    ANSWER:
    The phone can be rooted then install playstore. please email us at techhelp@merimobiles.com. our team will help you. thanks.


  19. valentin

    Posted by Unknown on 13th May 2013

    in romania it's ok?

    ANSWER:
    If you choose ROOT the phone we c.an install it. thank you.


  20. Root software

    Posted by qikpromo on 11th May 2013

    Which software do i need to root this phone?

    Thank you

    ANSWER:
    Hi we can root the Lenovo A660 for you or you can send a support ticket to get the software, thanks


  21. best mini android?

    Posted by Peppo on 8th May 2013

    hi, can you suggest this phone for a man in search of a good mini phone with android?
    is there other smaller/powerful/better?also if more expensive?
    thanks

    ANSWER:
    for the price the Lenovo A660 will do all you want and some more , on top of being waterproof, thank you


  22. GSM

    Posted by Unknown on 29th Apr 2013

    Does this phone works in Colombia with gsm networks?

    ANSWER:
    The Lenovo A660 support GSM900/1800/1900. Thank you.


  23. Question

    Posted by 8enjie on 29th Apr 2013

    If I would not order the "Root Firmware Install [+ $6.99]" package, will my phone be then, without any software?

    ANSWER:
    Hi not at all, you just need to root it to install the Market, but you can do it yourself, thanks


  24. question

    Posted by kostas on 22nd Apr 2013

    Hello may I ask if you can install the Russian language, and if the phone will work in Greece 3g network may, and if there in black color.How many days will make it come to Greece;

    ANSWER:
    Please leave a message to request for the language when yo buy it, we will help to install it, it can work in Greece 3g network, arrival within 7-15 working days.Thank you!


  25. Information

    Posted by Rj on 20th Apr 2013

    Hi, is this phone works here in the philippines? How long will it take to arrive? And Also, can i take photos under water?

    Thanks.

    ANSWER:
    yes this phone works in the Philippines, and you can take it underwater, takes 3-21 business days to get to the Philippines it depends on the shipping method that you will choose, thank you


  26. language

    Posted by dido on 18th Apr 2013

    Is it possible the bulgarian language? Thanks!

    ANSWER:
    Bulgarian can be installed as a secondary language, thank you


  27. greek

    Posted by Unknown on 14th Apr 2013

    hi
    1) does this phone suport greek lann?
    2) black color?
    3) allready google play or i must instal by myself?

    ANSWER:
    1) can be installed as a secondary language once rooted
    2) have black color available
    3) needs to be rooted to install the playstore, thank you


  28. Protecting case

    Posted by Toccio on 26th Mar 2013

    What protecting case do you provide if I check the Case [+ $6.99] option? There is no case for Lenovo A660 at your web shop.

    ANSWER:
    Its a plastic hard case,thank you


  29. Bad battery

    Posted by Trym L Brekke on 23rd Mar 2013

    Hi. I love the phone!! but the battry time is terrible. I hope this is a phone malfunction. So i wonder if it is possible to order a generic battery instead of sending it back for repair? Thank you.

    ANSWER:
    please submit a support ticket, did you get through full 6 battery cycles after that you will get longer battery lasting time, it also depends on your usage


  30. ?

    Posted by Trym L Brekke on 12th Mar 2013

    Hi.I bought a lenovo a660 2-3 days ago.Im wondering if it has been shipped yet,because i had some problems to begin with when i was trying to pay for it.It says "awaiting fulfillment".

    ANswer:

    Thanks so much for your orders, usually 2-3 working days after your payment, we ship you, we've this one in stock. for more details , please email: sales@merimobiles.com


  31. Price Drop

    Posted by Alfred on 11th Mar 2013

    Hello! I have just placed an order for this item
    order number #44993 and practically the same day
    you dropped this item by 12 dollars, great start.

    Now my real question is, am I going to be notified as soon as this item is posted ?
    P.S. I will rate this item again as soon as possible, thank you.

    Regards

    Answer:

    Your order can be shipped out soon, usually we've 2-3 working days for processing.Thanks.


  32. Greek

    Posted by Kkk on 4th Mar 2013

    Is it possible the greek language? Thanks

    ANSWER:
    yes. we could install greek language for you. thank you.


  33. EN menu, google play, battery

    Posted by Pavel on 10th Feb 2013

    Can you help me finalize order?
    1. If I mark generic battery +9.99USD, do I get an extra battery? What capacity if not same as original?
    2. What item to select for English system menu and google play installed?
    3. Is shipping to Czech republic free and what company does the delivery (airmail, dhl, ...)?
    4. Is green colour available?

    ANSWER:
    1) for the Lenovo A660 you get a generic battery of the same MAh capacity as the original one
    2)English is preinstalled, please choose root so that we can install the Google PlayStore for you
    3) yes free shipping is chinapost, we suggest you go with singapore post
    4) Green is not available
    thanks


  34. led?

    Posted by Unknown on 22nd Jan 2013

    hello have the phone led flash?
    tnk

    ANSWER:
    The Lenovo A660 Dual Core has led notification, thank you


  35. Frais de douane ?

    Posted by Tschuss on 17th Jan 2013

    Bonjour,
    Quel est le delai d'envoie pour la france ? Dois t'on payer les 17 € de frais de douane via le transporteur ?
    Merci

    ANSWER:
    SVP contacter nous a support@merimobiles.com concernant des question sur les douanes, merci

    Please contact us at support@merimobiles.com regarding customs questions, thanks


  36. Question

    Posted by Harry on 6th Jan 2013

    Hello,

    is it possible to install Dutch?

    Thx

    Answer:

    This one can be installed with a multi-language package. So, Dutch works on this phone.


  37. français

    Posted by Unknown on 25th Dec 2012

    Bonjour,
    est-il possible de l'avoir en langue française ?
    merci

    Answer:
    we can only try to help you to install the Franch. Install a multi-language package. Thanks.


  38. IP67 dual-sim phone

    Posted by Unknown on 17th Dec 2012

    Impression of the overall positive (compare to Lenovo a750).
    pro: ip67, dual-sim, fast, weight, price, responsive.
    cons: small battery, craftsmanship - feels like a toy, not a IP67 phone (compare to motorola defy).

    Resume: there is no alternative for him now (ip67, dual-sim) - it's the best

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  39. lenovo a660

    Posted by a66o on 7th Dec 2012

    have it gorilla glas and german language?

    ANSWER:
    Yes Gorilla Glass and we can install german for you please choose the root option, thanks


  40. dual standby

    Posted by Unknown on 29th Oct 2012

    Hi, I've got an Lenovo A60 which is pretty good.
    I would like to ask whether dual sim/dual standby function is the same as my A60?
    Thx

    ANSWER:
    Yes, thank you


  41. Dual sim

    Posted by Gr on 28th Sep 2012

    Is it a dual sim, I don't see in the description noting abou dual sim?
    Answer:
    Yes it's dual sim sir.
    Thanks


  42. google play

    Posted by Farhati on 22nd Sep 2012

    Does this set comes with Google play preinstalled or do I need to choose the option "root firmware install" to get google play. Thanks.

    ANSWER:
    Google play will be installed,, thanks



Product Description

canvas.png

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6577 ARMv7 Cortex-A9 Dual-core 1.0GHz
    • GPU:PowerVR SGX531 Ultra
  • OS:
    • Android 4.0
  • Memory:
    • 512MB RAM+ 4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 4.0 inch WVGA 800 x 480 Gorilla Glass
    • Capacitive Multitouch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA 2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.
  • Features and highlights:
    • Dual Core processor
    • GPS & A.GPS
    • Wi-Fi 802.11 b/g/n
    • 5.0 Megapixel Camera Rear/Auto Focus
    • 0.3 Megapixel Front Camera
    • Bluetooth
    • FM radio
    • Micro USB 2.0
    • Water Proof, Dust Proof, Scrach Proof
    • 3.5 mm Audio Jack
    • Gravity Sensor
    • Proximity sensor
    • Light Sensor
    • 3.5mm stereo audio jack
    • 125×65×10.5mm,138g
  • Camera:
    • Dual camera,front 0.3MP,back 5.0MP
  • Battery:
    • 1500mAh Battery
  • Package Content:
    • Lenovo A660 Dual Core
    • One battery
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Orange
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +