Loading... Please wait...

Categories


JIAYU G4 Gorilla Glass 4.7" HD 1280*720 IPS-LCD 1.2GHz Android 4.2 Dual Sim GPS

  • JIAYU G4 Gorilla Glass  4.7" HD 1280 x 720 IPS-LCD 1.2GHz Android 4.1 Dual Sim
  • JIAYU G4 Gorilla Glass  4.7" HD 1280 x 720 IPS-LCD 1.2GHz Android 4.1 Dual Sim
  • JIAYU G4 Gorilla Glass  4.7" HD 1280 x 720 IPS-LCD 1.2GHz Android 4.1 Dual Sim
  • JIAYU G4 Gorilla Glass  4.7" HD 1280 x 720 IPS-LCD 1.2GHz Android 4.1 Dual Sim
  • JIAYU G4 Gorilla Glass  4.7" HD 1280 x 720 IPS-LCD 1.2GHz Android 4.1 Dual Sim
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7664
PRODUCT RATING AND REVIEW:
61 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Baterry

    Posted by Thomas Gerodimos on 12th Nov 2013

    Hi is this available with the 3000 battery? in the same price?

    ANSWER:
    Hi, yes it's available but the price is a bit higher. Please check http://www.merimobiles.com/jiayu-g4-mtk6589t-1-5ghz-gorilla-glass-4-7-hd-1280-720-ips-dual-sim-gps-3000mha-battery_p/meri8664.htm


  2. BATTERY

    Posted by Unknown on 14th Aug 2013

    what is this version of jiayu g4 1800mah or 3000mah?

    ANSWER:
    Hi. This one has 3000MAh battery. Thank you.


  3. OTG support?

    Posted by poison on 8th Aug 2013

    is this has an OTG support?when will the white one will be available

    ANSWER:
    The Jiayu G4 support OTG. The white one is available now .thank you


  4. in stock?

    Posted by brodavin PH on 7th Aug 2013

    is it in stock ?

    ANSWER:
    Yes we have stock of this awesome phone. Thank you.


  5. GREEK LANGUAGE

    Posted by Unknown on 2nd Aug 2013

    can you tell me if it has installed greek language in plz?

    ANSWER:
    This phone doesn't have greek language. the lenovo a830 can install greek lagnauge after root. thank you.


  6. 3G frequencies

    Posted by Unknown on 29th Jul 2013

    I have a JiaYu G4 and I can confirm that it does NOT support 900MHz 3G, so customers should be aware of this.

    ANSWER:
    Yes. it doesnt support 900mhz. its 2100/850mhz thank you.


  7. 3G 900

    Posted by Unknown on 22nd Jul 2013

    Hi can you confirm 3 g frequencies jiayu G4 supports by confirming from th box of this phone. ?

    ANSWER:
    Yes it supports the 900MHz 3G frequency. Thank you.


  8. Video Review

    Posted by Unknown on 21st Jul 2013

    please make a video review on this phone

    ANSWER:
    Hi. Yes we will upload it this week. Thank you.


  9. is this item available?

    Posted by mazen on 17th Jul 2013

    Is this mobile still pre-order or available in stock?

    ANSWER:
    Hi. We have stocks of it now. Thank you.


  10. weight?

    Posted by shem on 7th Jul 2013

    what is the actual weight of this phone? here it is listed as 121 grams.. is that correct? in other sites i have seen it specified as 160 grams. i would really like to buy this if it is light as 121 grams especially if 3000mAh battery. please confirm, thanks!

    ANSWER:
    The correct weight of this phone is 150g with battery, and the battery is 3000mAH,Thank you.


  11. Problem

    Posted by Perio on 6th Jul 2013

    Is this the 3000mAh version??
    How many pieces do you have in stock currently?

    ANSWER:
    Yes, its 3000mah version. we have many it in stock and can get from factory easy. thank you.


  12. Jiayu G4 / Jiayu G4 Advanced

    Posted by Unknown on 27th Jun 2013

    This device is in stock now? I have ordered the jiayu G4 Advanced and I would like to change the order if delayed much.

    ANSWER:
    We dont have this phone i stock right now. if you want to change order, please email us at sales@merimobiles.com thank you.


  13. Meri

    Posted by Unknown on 18th Jun 2013

    When will you get the 3000mAh battery thick electric edition Jiayu G4?? 1GB/4GB

    ANSWER:
    Sorry we are not 100% sure. when its in stock, we will email you. thank you.


  14. release date

    Posted by Unknown on 18th Jun 2013

    there is going to be another 10,000 released on 20th June will you be getting any of these, did you get any from the 14th June release

    ANSWER:
    Hi. Yes we got some and we are expecting more to come by the end of June. Thank you.


  15. Dear

    Posted by Unknown on 12th Jun 2013

    Dear, does Wade tell you when the phone is shipping, he says the phone will be shipping on 14th of June, does Wade let you know this....

    Why is Jiayu G4 Basic only $10 less than Advanced Edition please?

    ANSWER:
    yes finally Jiayu did say that on june 14th they will ship the products to distributors and resellers alike lets wait and see, we will update the page when they come throught, thanks


  16. Merimobiles in the best

    Posted by Unknown on 12th Jun 2013

    hOW much will it be... Please give an estimate, even though you are not sure... Please say how much it is LIKELY to be... will it be $200?
    And when will you get it in stock? what does JIAYU SAY?

    ANSWER:
    This phone price is around 300usd, the release date should be end of June. thank you.


  17. Release date

    Posted by Unknown on 31st May 2013

    It's June now. Do you have any updates about the release date? When it'll be available for purchase?

    ANSWER:
    we are waitting the answer from the factory but as i heard this middle of month will have. thank you.


  18. Release date

    Posted by Unknown on 4th Apr 2013

    Can you give me an idea what the release date is? I know you say around the corner but I see that since February. If it is going to be another two or three months more, I may have to cancel my order.

    Can you give me a date?

    ANSWER:
    Next Week Jiayu will give us an update on the final release date we will be emailing everyone, should not be too long form now, thank you


  19. Product release date

    Posted by Unknown on 29th Mar 2013

    Hi,

    Do you have more information on when it will be released?

    ANswer:
    This one is still for pre-order and will be released soon, thanks.


  20. Black

    Posted by timdri1 on 26th Mar 2013

    Are you going to sell this phone in the black version?

    Answer:

    Yes, we will have black one, thanks.


  21. Release date and color

    Posted by timdri1 on 26th Mar 2013

    1) When does the Jiayu G4 get released?
    2) Do you have also black versions?

    ANswer:

    1) The released date is around the corner.
    2) Yes, this phone can have black.


  22. Is the mobile in stock at the moment?

    Posted by timdri1 on 26th Mar 2013

    Is the mobil in stock at the moment?

    ANSWER:
    the JIAYU G4 has not been released yet, thank you


  23. I live in Italy i will pay customs and or other ?

    Posted by DA on 22nd Mar 2013

    In the web i read that jiayu can make a delay for some problems of components , can i remove my pre-seller order?

    Answer:

    No, there is no delay in the JIayu Factory and you can mail : sales@merimobiles.com for details


  24. About tf-cart

    Posted by Theodor77 on 22nd Mar 2013

    Hello .
    That phone can work perfect with TF-Card 32-64 gb class 10 ?

    ANSWER:
    Yes, class 4 and class 10, thanks.


  25. Firmware Update

    Posted by Stephen on 21st Mar 2013

    Will the firmware be supported when future updates become available? Phone looks great.

    ANswer:

    Yes, the firmware works, Thanks.


  26. Estimated battery lasting

    Posted by papadcha on 21st Mar 2013

    Have you any info about the estimated battery lasting time for this phone and for the big brother of this phone.
    Have you any info of different packs for this phone? (Small Battery, 2 Gb Memory)

    ANswer:

    The talking hour of this phone can be about 180 hours, prediction. Thanks.


  27. ordering now

    Posted by q7xa1 on 20th Mar 2013

    and a second question: if i order now... can i cancel my order and get my money (without any cost to me) back, if you can't deliver it until mid of next month (april)?

    Answer:
    Hi,G4 is preorder for now,if you cancel the order,we will return the money to you.but G4 really nice,pls wait for it.thanks.


  28. Wich Material is it?

    Posted by q7xa1 on 20th Mar 2013

    good day. this phone looks quite smart to me. but one question i should ask you: if i see the smale site... is it a thin matelframe
    or is this phone all plastic pls?

    ANSWEER:

    This phone has matelframe OGS screen

    Thanks.


  29. processing time

    Posted by george on 19th Mar 2013

    Hello,
    can you please confirm how long it takes for this product to be delivered in Portugal by Singapore post? and since the availability is for March 30th, does this mean that all pre-orders will have to wait until then, so hypothetically if i ordered now i would have to wait until March 30th plus shipping time right?

    ANswer:

    Yes, this phone takes about 10-14 working days for Singapore post to arrive you. And if you want to buy this phone, please buy now, this popular phone has been pre-booked by many people.

    Thanks


  30. battery and price

    Posted by erya on 19th Mar 2013

    can you please confirm if i order this phone it will come with a battery or do i have to buy one? i thought i would receive a box with a earphones, battery, user manual, case, the phone and a screen protector so if i buy this phone what am i buying exactly?
    I know the phone its not released yet but why the price keeps changing? that's uncomfortable

    ANSWER:

    The price isn't controlled by us , and yes if you this phone, you've a battery and earphone ,as noted in our pages.


  31. 3G connection

    Posted by Jordan on 19th Mar 2013

    On the specifications it says it supports hspda 900/2100mhz does this mean that 3G will work in United Kingdom and if so what networks would work with it?

    ANswer:

    This phone can be used in United Kingdom. WADMA . Thanks.


  32. Thickness of the phone ?

    Posted by Alan on 19th Mar 2013

    Hi on other websites as well as here i read the phone is 8,2mm thick?
    But in the 32gb version you write it is 10mm thick?

    I am still confused

    ANswer:

    This phone has 2 versions, 1850mAh, 133×65×8.2(mm) and 3000 mAh 133×65×10(mm) .
    Thanks


  33. G4

    Posted by erya on 17th Mar 2013

    Hello,
    I Know this phone is suppose to be available by the end of the month but can you confirm? and if we pre-order does how long is it safe to wait until we cancel?

    ANswer:
    It's predicted that we may have this at the end if this month.


  34. HDMI connection

    Posted by Leo on 15th Mar 2013

    this model can connect via HDMI cable to a TV?

    ASNWER:

    This phone has no HDMI connection


  35. Realisedate?

    Posted by Unknown on 11th Mar 2013

    Are there any new informations about the date of release for the 2GB version?

    Answer:

    It's predicted that this one can bne released within this month. Thanks.


  36. Availability

    Posted by Andrew on 8th Mar 2013

    Do you have a date for when this will be available?

    Answer:

    The ingeneering version of this tablet has been released,so the commom one can be released within this month. Thanks.


  37. 3G Dual sim

    Posted by tonzaa on 1st Mar 2013

    can use wcdma with dual sim?

    ANSWER:
    yes you can thank you


  38. lol

    Posted by lol on 1st Mar 2013

    has it germany language ???

    ANSWER:
    Yes German can be installed on the JIAYU G4 , thank you


  39. Is it avaliable now?

    Posted by Ernani on 25th Feb 2013

    This model is now available for purchase?

    ANSWER:
    the JIAYU G4 is currently on Preorder, thank you


  40. Release Date

    Posted by Unknown on 19th Feb 2013

    Is the end of this month a confirmed release date?

    ANSWER:
    The Jiayu G4 should be end of this month or early March, thank you


  41. help

    Posted by Javi on 18th Feb 2013

    If I want to pre order the 2 gb version I can do it right now? Also In order to pre order this product I must pay the amount completely


    Answer:

    Thanks for your review here, and yes yu can pre-order it right now and pay the full payment.


  42. 2 GB RAM Version

    Posted by JOE on 15th Feb 2013

    will you also have 2gb RAM Version when this smartphone is released

    ANSWER:
    Yes we will they should be available at the end of this month once confirmed, we will than ad the 2GB RAM version, thanks


  43. hi

    Posted by brian on 13th Feb 2013

    can the 2G/32G version model use 1800 battery as well?

    ANSWER:
    Regarding the JIAYU G4 Gorilla Glass we will know once its released at the end of the month, but it should be possible, thank you


  44. RAM?

    Posted by Unknown on 8th Feb 2013

    Hi there does this phone have 1GB RAM or 2GB RAM. Everywhere else seems to have it listed as 2GB.

    ANSWER:
    As far as I know it will have 1GB RAM best is to wait and see once its release and hopefully im wrong and it has 2GB RAM, we will update once its released if necessary, thank you


  45. Stock

    Posted by Unknown on 4th Feb 2013

    It's this phone in stock?

    ANSWER:
    No the JIAYU G4 phone is in preorder, expected to be release end of February , thank you


  46. battery

    Posted by jorge on 3rd Feb 2013

    hi, whenn can i buy the 3000 mah version ...thanks

    ANSWER:
    Once the JIAYU G4 is released we will have more information on that, thank you


  47. Is it a presell ?

    Posted by Ahmed on 1st Feb 2013

    on Panda it cost much less...

    ANSWER:
    Lets wait and see when it comes out this is when we will know the market price, thank you


  48. VIDEO RECODER

    Posted by fra on 24th Jan 2013

    the video recorder is 720p or 1080p, because in annother pages is 1080p tranks !

    ANSWER:
    the JIAYU G4 Gorilla Glass records in 1080p according to the manufacturers specs, thanks


  49. Camera

    Posted by Tbs on 24th Jan 2013

    Is this camera 8mp or 13mp ?
    Ths

    ANSWER:
    As per the manufacturer specs the JIAYU G4 Gorilla Glass will have a 13.0MP camera, thank you


  50. dual sim

    Posted by emil on 23rd Jan 2013

    dual sim dual active? waiting call when i'm in a conversation?

    ANSWER:
    The JIAYU G4 Gorilla Glass is dual sim, thanks


  51. Final price?

    Posted by ace on 22nd Jan 2013

    Hello,
    Is 299.99 its final price and is it the flagship version with larger battery? Thanks!

    ANSWER:
    The Jiayu G4 price is not final it will drop once released or closer to the release which should be in early february, thanks


  52. JIAYU G4

    Posted by Tony on 15th Jan 2013

    Is the 3000mah battery available now? Thanks!

    Answer:

    This one has no stock at this moment. Thanks.


  53. IMEI number

    Posted by Unknown on 12th Jan 2013

    Should i provide IMEI number to you, I am in INDIA

    ANSWER:
    There is no need to provide an IMEI number the JIAYU G4 Gorilla Glass is GSM and unlocked can be used with any GSM provider, thanks


  54. 3000mAh?

    Posted by Sirtavs on 8th Jan 2013

    Hello,

    This model has a 1800mAh battery. Also will have the model with 3000mAh battery?

    thank you

    ANSWER:

    Jiayu G4 has 2 versions,8.2mm version designed 1800mAh, while the 10mm version has 3000mAh. Thanks.


  55. Questions ?

    Posted by George Balomenos on 7th Jan 2013

    1)is it in stock? if not whitch day you will receive ?
    2)does it have google market?
    3)the dimensions are 133.0X65.0X8.2mm,121g?
    4)does this mobile phone support greek language?
    5)how much is the SAR value ?
    6)which is the official side of the company that produces this mobile phone?
    7)how much score do i collect to the AnTuTu benchmark?
    8)can you tell me if the phone works on greeks networks cosmote and vodafone ?

    Answer:

    1. This one will be in stcok around the end of this month.
    2. Yes, it has google market.
    3. Yes, the dimensions are133.0X65.0X8.2mm,121g, also this also has 10mm version.
    4.Yes it supports Greek language。
    5.The SAR value isn't sure. Sorry.
    6. The officail site of this phone is Jiayu.
    7.The antutu score of this phone is above 9800 even much higher.
    8.Yes, the network of this phone works in your country.


  56. TELEPHONE SELECTION

    Posted by KOSTAS on 6th Jan 2013

    Good evening.
    I WANT YOUR HELP.
    Which of these phones has GREEK MENU AND CAN OPERATE IN GREECE
    1] Newman N2
    2] JIAYU G4
    3] UMI X2.
    WHAT IS RECOMMENDED BY THE THREE QUALITY OF VIEW?
    HOW MUCH IS THE SHIPPING COST IN GREECE?
    MANUFACTURER WHO ALSO CONSIDERED BEST, QUALITY OF VIEW?
    Thank you very much.

    Answer:

    Thanks for your questions here, Newman N2 has greek language and I strongly recommend this one both for the consideration of Manufacturer and quality. And the EMS shipping cost to Greece is about 20$. Thanks.


  57. in stock

    Posted by legend13 on 5th Jan 2013

    this phone a in stock?

    ANswer:

    No, we will have it soon. Relly hope you can pay attention to this page about its availlibility. Thanks.


  58. PRICE :)

    Posted by Unknown on 5th Jan 2013

    HI ,
    can the price change ?
    thanks .

    ANSWER:
    the Jiayu G4 will be 299$ or less, will have to see once its finally released, thanks


  59. 3g Network

    Posted by ght on 4th Jan 2013

    Does the 3g work in Finland

    ANSWER:
    The JIAYU G4 will work in 3G network in Finland, thanks


  60. body?

    Posted by Johny on 29th Dec 2012

    Metallic body or plastic?

    ANSWER:

    that it's Metallic. Thanks.


  61. Is it in stock?

    Posted by Unknown on 26th Dec 2012

    Hi, is this is in stock? Thanks

    ANSWER:

    WE have no in stock, it's predicted that it will be released in the Jan. 2013. Thanks



Product Description

g4-.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • CPU: MTK6589 ARM Cortex-A7 Quad-core 1.2GHz
    • GPU:Power VR SGX544MP
  • OS:
    • Android  4.1.2
  • Memory:
    • 1GB RAM+ 4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 64GB
  • Screen:
    • 4.7" HD,1280 x 720, (TBD),IPS-LCD Capacitive Multitouch
    • 1280 X 720 pixels,16M Colors
  • 3G Network:
    • WCDMA: 2100 MHz
  • 2G Network:
    • GSM: 850/900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Built in Microphone
  • Video:
    • 1080P,AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad-core processor
    • Android 4.1.2
    • High Resolution 1280*720
    • Built-in GPS & A-GPS
    • Wifi IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Bluetooth with EDR & A2DP
    • Dual sim dual standby,support standard SIM card +Micro SIM card
    • OTG
    • Micro USB 2.0
    • FM radio
    • 3.0MP front camera,13.0MP back camera
    • Supports recording of video
    • 3.5mm earphone port
    • Gravity Sensor
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • 133*65*8.2mm,150g
  • Camera:
    • 3.0MP front camera,13.0MP Rear camera
  • Battery:
    • Built in Battery 1850mAh
  • Package Content:
    • JIAYU G4 Quad-core
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • White
  • Language:
    • Multi-language




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +