Loading... Please wait...

Categories


Hyundai Play X X900 Quad Core RK3188 Retina Display 9.7 inch 2048*1536px Android 4.1 1.8GB

  • Hyundai Play X X900 Quad Core RK3188 Retina Display 9.7 inch 2048*1536px Android 4.1 1.8GHz
  • Hyundai Play X X900 Quad Core RK3188 Retina Display 9.7 inch 2048*1536px Android 4.1 1.8GHz
  • Hyundai Play X X900 Quad Core RK3188 Retina Display 9.7 inch 2048*1536px Android 4.1 1.8GHz
  • Hyundai Play X X900 Quad Core RK3188 Retina Display 9.7 inch 2048*1536px Android 4.1 1.8GHz
  • Hyundai Play X X900 Quad Core RK3188 Retina Display 9.7 inch 2048*1536px Android 4.1 1.8GHz
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI8698
PRODUCT RATING AND REVIEW:
11 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. GOOD RATIO PRICE/QUALITY

    Posted by Miguel Angel on 28th Jan 2014

    However, it has an important failureHowever. The wifi antenna has very little power and coverage is lost easily.

    Everything else works perfectly

    ANSWER:
    Hello Miguel. Most of the time updating the firmware improves wifi. We can help you update your tablet if you like. Just email us at techhelp@merimobiles.com. Thank you for sharing us your review. Take care.


  2. Good hardware specs with software problems

    Posted by PANAGIOTIS VASILEIOU on 31st Dec 2013

    This tablet has very good hardware specs, but it is not as stable. It crashes and the screen is freezing while you are browsing! It has a mini hdmi port and it comes with android 4.2. I bought it with root option but i think the ROM is not very stable. Probably the problem is with the software. If you search at the forums you will see that simillar problems are mentioned.
    The screen is very good nearby excellent! The colours are really beautiful! If the software problem solved it is a very good tablet!

    ANSWER:
    Hi Panagiotis. Thank you for taking time to post your personal review of this tablet. It's indeed a very good tablet. For the software issue you can email us at techhelp@merimobiles.com so we can help you with it. Thanks again.


  3. x900

    Posted by MURESAN MARIUS on 17th Dec 2013

    Protector +Installation means Screen Protector + Root Firmware Install ?

    ANSWER:
    Hello Muresan. Protector +Installation means we will install the screen protector for you so you can avoid the hassle of it. Root firmware install is another option. Please add it too so we can root the device for you too. Thank you.


  4. x900

    Posted by MURESAN MARIUS on 14th Dec 2013

    in stock?

    ANSWER:
    Hi Muresan. Yes we have this in stock. Thank you.


  5. Does it have HDMI?

    Posted by Dan on 15th Nov 2013

    Answers above say 'no', but it does have HDMI port. I'm looking at the one on the side of my tablet right now. It DOES, 'YES' have HDMI.

    ANSWER:
    Hello Dan. Thank you for the correction. The answer below was given before the tablet was released. Thanks again.


  6. About my Hyundai Play X X900 quad tablet

    Posted by Dan Smith on 15th Nov 2013

    I'm more than pleased, quality is great and battery life is far better than any other tablet I have! I ordered mine 'rooted' so it (1) is updated to ver 4.2.2 and (2) does not have any of that 'junk' software installed that runs in the background and drains down your battery. I easily recommend it, be sure you pay the few dollars extra and get it 'rooted'. and maybe upgrade your shipping to get it faster. It's a very good deal, and Merimobiles is an excellent place to do business!

    ANSWER:
    Hello Dan. Thank you so much for sharing your review of this tablet. It's well appreciated.


  7. HDMI & Android 4.2

    Posted by Unknown on 9th Aug 2013

    does this tablet have an HDMI port and does it have an update to Android 4.2 ?

    ANSWER:
    This tablet doesn't have an HDMI port ,but it has an update to Android 4.2, thank you.


  8. HDMI

    Posted by Unknown on 25th May 2013

    This Tablet have a hdmi plug?

    ANSWER:
    It doesn't support HDMI plug. thank you.


  9. Black colour?

    Posted by Dimitris on 4th May 2013

    Do you have it in black?

    ANSWER:
    Sorry, the Hyundai Play X X900 is only available in white. Thank you.


  10. Specs

    Posted by Unknown on 29th Apr 2013

    does t his have an HDMI port ?? it doesn't look like it from the pictures or the description...

    ANSWER:
    The Hyundai Play X X900 have a micro HDMI port. Thank you.


  11. Is this one avaible?

    Posted by Unknown on 29th Apr 2013

    Is this one avaible?

    ANSWER:
    yes. its in stock now.



Product Description

4f-qb6kx3iv-4x6-zmuls3.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • RK3188,Cortex A9, Quad Core,1.8GHz 28NM
    • GPU:Mali-400MP
  • OS:
    • Android 4.1
  • Memory:
    • 2GB DDR3 Ram,16GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 9.7 inch IPS Retina 10 points Capacitive Multitouch
    • Retina Display 2048*1536px,4:3
  • Audio:
    • Stereo Speaker
    • 3.5MM headphone jack
    • MP1,MP2,MP3,WMA,OGG,APE,FLAC,WAV,AC3,AAC,AMR,DTS,RA,M4A
  • Video:
    • 1080P,H.264,VC-1,MPEG-2,MPEG4,XviD/DivX,Real 8\9\10,AVI,RM,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad Core processor
    • Bluetooth 2.1EDR+
    • Android 4.1
    • Flash 11.1
    • WiFi 802.11 b/g/n
    • Support 3G USB dongle
    • USB2.0
    • OTG port
    • SKYPE/MSN/QQ
    • Support U disk,mouse,keyboard
    • Multilanguage support
    • Excellent Ebook reader
    • Web Browser,Weather on line
    • 3D Games Support
    • Picture format:PG,JPEG,BMP,GIF,PNG,JFIF
    • Gsensor
    • Slim body
    • 243*190*9.35mm.655g
  • Camera:
    • Front: 2.0MP, Back:2.0MP
  • Battery:
    • 3.7V 10000mAh battery
  • Package Content:
    • Hyundai Play X (X900) Quad Core
    • USB Cable
    • OTG Cable
    • Charger
    • User Manual
  • Color:
    • Silver
  • Language:
    • Support Multi language



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +