Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


Huawei U8833/Y300 Android 4.1 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.0 inch WVGA Dual Sim

  • Huawei U8833/Y300 Android 4.1 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.0 inch WVGA Dual Sim
  • Huawei U8833/Y300 Android 4.1 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.0 inch WVGA Dual Sim
  • Huawei U8833/Y300 Android 4.1 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.0 inch WVGA Dual Sim
  • Huawei U8833/Y300 Android 4.1 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.0 inch WVGA Dual Sim
  • Huawei U8833/Y300 Android 4.1 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.0 inch WVGA Dual Sim
Price:
Sold Out
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7353
PRODUCT RATING AND REVIEW:
23 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Phone is GOOD

    Posted by Doar on 25th Sep 2013

    Can't expect more for this price
    hearing is good
    camera is good
    internet runs good
    plastic structure and design built very good
    missing a flashlight

    ANSWER:
    Hello Doar. I agree everything is good about this phone. Only downside is it's without a flashlight. But for the price it's hard to complain :) Thank you so much for sharing.


  2. Stock, production

    Posted by Hermenegildo on 25th Jul 2013

    Hello, could you please answer:

    1. Is it in stock?
    2. Is it still in production? If factories don't produce it anymore, it will be difficult to find replaces.
    3. If I choose ROOT FIRMWARE INSTALL when and where do I say you the language and apps I want?

    ANSWER:
    1. Yes we have stocks of this phone.
    2. Don't worry as you have 1 year warranty from the manufacturer.
    3. Just leave us a note in the message section. You can see it when you order.
    Thank you.


  3. i want root firmware

    Posted by kim hyung on 24th Jul 2013

    i want to buy only the root firmware.
    please sent to me how pay to you.
    my email kht8276@naver.com

    ANSWER:
    Hi. Please send us email to sales@merimobiles.com Thank you.


  4. Great Value For Money

    Posted by Aris Greece on 1st Jun 2013

    Nice phone with very good price and very good quality!Very good communication with the site and fast delivery!Happy to do bussiness with!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Huawei U8833/Y300, thank you


  5. Track the shipping

    Posted by Unknown on 30th May 2013

    Hi, how can I track the shipping if I have choose the free one? I have the code but don't how to use it...
    Thank you very much!

    ANSWER:
    Freeshipping we ship by chinapost airmail and will have a tracking number that you could track it but the best is choose express that is more fast and safe. thank you.


  6. Just Ordered

    Posted by Unknown on 27th May 2013

    I've just bought this smartphone and I'd like to know if there will be taxes to pay for making it arrive here in Italy. However good service and great prices!

    ANSWER:
    Thanks for your purchase. the tax we are not sure and this is depends on your country customs. thank you.


  7. Great phone

    Posted by argiris623 on 16th May 2013

    Its worth every peny of it!
    Nice phone depending on price!

    ANSWER:
    Thank you for your taking time to post a review on Huawei U8833/Y300, its well appreciated. Thank you.


  8. good phone but no play store

    Posted by Unknown on 15th May 2013

    after install tha new rom not run tha play store

    ANSWER:
    it can be rooted to install the playstore
    thank you


  9. General Review

    Posted by asterios Greece on 9th May 2013

    I recently bought this phone form merimobiles...the service and the whole communication was great!
    Till now everything ok with the device but
    the u8833 differs from the original Y300 it self.
    It looks like it's the same model but with less capabilities for example same CPU and GPU with Y300 but no front camera nor Back LED flash!!! (That has nothing to do with merimobiles...on merimobiles.com the specifications were clear).
    Still is a great phone compared to its price!

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Huawei U8833/Y300, its well appreciated, thanks


  10. availability in pakistan

    Posted by asim on 21st Apr 2013

    can u tell me that will u ship this phone to pakistan? if yes then how many days?

    ANSWER:
    Can ship to Pakistan,arrive in 7- 15 working days, Thank you.


  11. Great costumer service

    Posted by Carlos on 15th Apr 2013

    Merimobiles personel, were fine with me. all helped me from the chat to the technical support. The item I bought, took 22 days to arrive, but it arrived in perfect condition and as promised. I'm going back to buy.

    ANSWER:
    Than you for your purchase. Thank you once more for your taking time to post review,its well appreciated


  12. DUAL SIM

    Posted by Unknown on 31st Mar 2013

    is this a dual sim one;

    ANSWER:
    The Huawei U8833/Y300 is dual sim, thanks


  13. language

    Posted by Unknown on 21st Mar 2013

    I´d like to ask you if is possible to buy just firmware I can root myself with Slovak language. Can zou please tell me which one it is and how I can buy it? Thank you.


    Answer:

    Sorry, if you only buy the firmware, it's not ok. Usually it goes with The phone buying Thanks.


  14. new zealand

    Posted by Unknown on 19th Mar 2013

    Does this phone work in New Zealand can you add google play


    Answer:

    The network of this one: 3G Network:

    WCDMA 900/2100MHz

    2G Network:

    GSM 850/900/1800/1900
    The 3G in your country is 850-2100.
    Thanks.


  15. stock

    Posted by %N on 3rd Mar 2013

    stock in this mobile

    ANSWER:
    the Huawei U8833/Y300 is available, thank you


  16. Questions

    Posted by Christos on 2nd Mar 2013

    1.Link for the case?
    2.Is Skype ok?
    3.If ordered as rooted, Google play and greek language ok?
    4 . Do you send singapore post to Greece?

    Thank you.

    ANSWER:
    1. not added seperately yet on the webiste
    2.skype works
    3. Greek you can install as a secondary language,
    4. yes we can ship by singapore post to Greece, thank you


  17. Slovak Language

    Posted by Unknown on 27th Feb 2013

    Hi, it is possible to install Slovak language to this phone?

    ANSWER:
    Yes its possible to install Slovak language on the Huawei U8833/Y300 if you root it, thank you


  18. Language

    Posted by John on 19th Feb 2013

    Hello can it be rooted for Slovak or Czech language? Is it in stock now? Thank you

    ANSWER:
    Yes Huawei U8833/Y300 rooted can have Czech as a secondary langauge, thank you


  19. This is a new phone?

    Posted by Mr.Zg on 16th Feb 2013

    Hello,
    is this a new phone?
    And is it original Huawei?
    Is the CPU MT6577 better than this Qualcomm Snapdragon S4 MSM8225, and are the phones with MT6577 better?

    ANSWER:
    These CPU are similar and yes its Original and a new phone model, thank you


  20. support

    Posted by Unknown on 16th Feb 2013

    does it support skype video calls , wt's aap and viber apllications ?
    need to be rooted from u ?
    thank you

    ANSWER:
    The Huawei U8833/Y300 can be rooted, supports skype calls viber works, thank you


  21. Availability, Google Play, Root

    Posted by Unknown on 5th Feb 2013

    Can you please give a date for availability?
    Does "Root Firmware Install" mean, that the rooted firmware is allready installed or that the firmware is shipped to be installed (flashed?) by the customer?
    What are the steps to install Google Play on the rootet phone? (Recovery, Flash?)
    "multiple languages can be installed" - Does it mean that the language can simply be set in the settings or that one has to flash/install the language (if second, where to get the files?)
    Thanks

    ANSWER:
    The Huawei U8833/Y300 is available, we can root it for you if you choose the option and at the same time install the Google Play for you and multiple languages can also be installed, thank you


  22. Europe compatibility, Google Play, Root

    Posted by Petr on 4th Feb 2013

    Hello
    1. Is this phone unlocked for all countries? I want to use it in Czech Republic.
    2. Is in the phone preinstaled and compatible Google Play Store?
    Thanks you for your reply.
    3. What is included in Root SW, only root? or multilanguage too?
    4. Is it possible to send the phone as a "Gift" and low price on the package? It is because of customs duties.

    Best regards

    ANSWER:
    the Huawei U8833/Y300 is unlocked
    -needs to be rooted to installt he google play store
    -multiple languages can be installed
    thank you


  23. available

    Posted by Unknown on 29th Jan 2013

    Is this phone in stock now?

    Thank You

    ANSWER:
    The Huawei U8833/Y300 will be in stock after the Chinese New Year Holiday, thank you



Product Description

 

y300.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • CPU: Qualcomm Snaqdrogan S4 MSM8225 Cortex-A5 Dual Core 1.0GHz
    • GPU: Adreno203
  • OS:
    • Android V4.1
  • Memory:
    • 512MB RAM+ 4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 4.0" WVGA,480 x 800, 16M Colors, TFT-LCD
    • Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA 900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • Support AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,etc.
  • Features and highlights:
    • Dual Sim,supports W+G/G+G
    • Bluetooth with EDR & A2DP
    • Built In GPS
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n
    • Micro USB v2.0
    • Back 5.0 mega pixel /Auto Focus
    • Support to shoot 3GP 720P(1280x720) with sound, Max 30 min
    • Gravity Sensor
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • FM radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 124.5 x 63.8 x 11.2mm,140g
  • Camera:
    • Back 5.0MP
  • Battery:
    • Built in Battery 1730mAh
  • Package Content:
    • Huawei U8833/Y300
    • One battery
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black, Blue
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +