Loading... Please wait...

Categories


HUAWEI HONOR 3C 2GRAM MT6582 5 Inch 1280 x 720p Android kitkat 4.4

  • HUAWEI HONOR 3C
  • HUAWEI HONOR 3C
  • HUAWEI HONOR 3C
  • HUAWEI HONOR 3C
  • HUAWEI HONOR 3C
List Price:
$399.99
Your Price:
$179.98
(You save $220.01)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI10254
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
12 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. huawei honor 3c

    Posted by antonio on 30th Sep 2014

    il telefono e` sicuramente un buon telefono rapporto qualita` prezzo. Mi e` arrivato con sme dopo 20 giorni , un po troppi per 23 dollari . lo consiglio.

    ANSWER:
    Grazie mille per la revisione. E 'ben apprezzato.


  2. honor 3c

    Posted by Unknown on 2nd Sep 2014

    Smooth transaction.thanks!

    ANSWER:
    Thank you so much!a


  3. it is very very good phone

    Posted by Juanka on 28th Jul 2014

    It is a very good phone! the screen is very accurate, merimobiles usually send very well packed and very fast!
    Thanks merimobiles! ;)

    ANSWER:
    Thank you Juanka. We're glad to know you like the phone very much. Cheers!


  4. Greek Language support ..

    Posted by GEORGE KAFES on 4th Jul 2014

    Hi,

    Greek language is included on this phone? NOT via morelocale2 , but native in the rom?

    I like to buy it but only if supports greek in menus.

    Thanks

    ANSWER:
    Hello George. The stock/native ROM of this phone doesn't support Greek. Thank you.


  5. great phone

    Posted by Marria on 24th Jun 2014

    The best buy for 2014!!!!

    ANSWER:
    Thank you! Indeed it's a great phone.


  6. great mobile phone

    Posted by Thodoris F. on 20th Jun 2014

    I've received the mobile 5 days ago, it is very fast, light and elegant. Excellent cooperation with merimobiles and rapid delivery (received it in 19 days). Congratulation for your reliability. I' m very satisfied with the mobile and the store.
    Very quality product.

    ANSWER:
    Thank you so much Thodoris. We're very happy also to have you as our customer. Take care.


  7. Great Phone

    Posted by Cosmin on 19th Jun 2014

    Best dual SIM phone! No problems after 1 month. Huawei = best chinese phones!

    ANSWER:
    Thank you so much Cosmin. It's well appreciated.


  8. Superb phone good service

    Posted by Unknown on 13th Jun 2014

    My order processed efficiently. Huawe Honor is very good value for money, brilliant colours and graphics, fast processors,will recommend to all who considered buying the more expensive brands

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing with us your experience of this phone. Enjoy!


  9. Is it waterproof? Does it need rooting?

    Posted by Tim Wherrett on 7th Apr 2014

    The phone looks great. Is it really waterproof? There seems little information on other websites to confirm this. Also does it come in stalled with googleplay? Or is it possible to install google play or does it require root access to install that software?

    ANSWER:
    Hello Tim. Sorry about the confusion. This phone is not water proof. For google play yes it needs rooting so when you order you can include root firmware install so we can root the phone and install playstore after. Thank you for your interest.


  10. very nice phone

    Posted by ömer altindal on 17th Feb 2014

    hello
    good work
    Send a turkey?
    Turkish language?

    ANSWER:
    Omer we're very sorry but we can't ship to Turkey as of the moment. Thank you for your interest.


  11. 3G

    Posted by Unknown on 10th Feb 2014

    Do you have or will you have WCDMA version in stock?
    Thanks!

    ANSWER:
    Hi. Please check this http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3x-g750-dualsim-octa-core-1-7ghz-mt6592-5-5-inches-1280x720-pixels-android-4-2_p/meri10255.htm and http://www.merimobiles.com/huawei-honor3-outdoor-4-7-inch-smartphone_p/meri7917.htm Thank you.


  12. black colour

    Posted by Szabolcs Domonyik on 5th Feb 2014

    Will it be in black colour? If yes, when?
    Thank you!

    ANSWER:
    Hi. The phone color is it's black in the front and white at the back. Thank you.



Product Description

 

huawei-honor-3c.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad-core 1.3GHz MediaTek MT6582, Cortex A7
    • GPU: ARM MALI-400MP2
  • OS:
    • Android 4.4 Kitkat
  • Memory:
    • 2GB RAM+ 8GB ROM
    • Support TF card ,up to 32GB
  • Screen:
    • 5inch HD IPS-LCD Capacitive Touch Screen
    • 1280x720 pixels,16M Colors
  • 3G Network:
    • WCDMA:UMTS 900/2100
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • Support AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad Core processor
    • Dual-mic noise cancellation
    • 5MP front-facing camera
    • Sony 8MP f/2.0 main camera
    • Android 4.2
    • Bluetooth 3.0
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n
    • Buin in GPS&AGPS
    • Compass
    • OTG
    • Micro USB 2.0
    • Built-in intelligent infrared remote control
    • Support Micro sim card
    • Gravity Sensor
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 139.5x71.4x 9.2mm,140g
  • Camera:
    • 5MP front-facing camera
    • Sony 8MP f/2.0 main camera
  • Battery:
    • 2300mAh
  • Package Content:
    • Huawei Honor 3C
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • White
  • Language:
    • English
 




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +