Loading... Please wait...

Categories


Huawei G520 Dual Sim Quad-Core MT6589 1.2GHz 4.5 inch IPS Android 4.1 GPS WCDMA Smartphone

  • Huawei G520 Quad-Core MT6589 1.2GHz 4.5 inch IPS Android 4.1 GPS Smartphone
  • Huawei G520 Quad-Core MT6589 1.2GHz 4.5 inch IPS Android 4.1 GPS Smartphone
  • Huawei G520 Quad-Core MT6589 1.2GHz 4.5 inch IPS Android 4.1 GPS Smartphone
  • Huawei G520 Quad-Core MT6589 1.2GHz 4.5 inch IPS Android 4.1 GPS Smartphone
  • Huawei G520 Quad-Core MT6589 1.2GHz 4.5 inch IPS Android 4.1 GPS Smartphone
List Price:
$499.99
Your Price:
$145.99
(You save $354.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI8998
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
10 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Upgrade to 4.2

    Posted by Giuseppe on 19th Aug 2013

    Is possible to upgrade the phone to new version 4.2 or higher in the future?
    Tanks.

    ANSWER:
    Hi. Yes that is very possible. Thank you.


  2. Color

    Posted by Unknown on 8th Jul 2013

    Is white color available?

    ANSWER:

    Yes ,the white color is available. Thank you.


  3. root

    Posted by merkaoui on 5th Jun 2013

    Hello,
    I bought from your store two Huawei G520 and i receive it, now i need to root them, why you not give me the software to root them? i can not use them, because not support play store, please i want the software to root them.
    I have written for your technical service but they provide no a viable solution, just send me links of methods exposed in forums that not work

    Thanks

    ANSWER:
    You did not choose the root option hence why your phone is not rooted, please email us at techhelp@merimobiles.com for some 1 on 1 assistance to help you root your unit, thank you


  4. SIM size

    Posted by Unknown on 4th May 2013

    What SIm size is used in that phone?

    ANSWER:
    the regular sim size is used in the Huawei G520 Dual Sim, thank you


  5. curious

    Posted by Unknown on 27th Apr 2013

    Does this support Skype Video call?

    ANSWER:
    Yes,The Huawei G520 supports Video call. Thank you.


  6. t-mobile

    Posted by Unknown on 27th Apr 2013

    Is this unlocked and work in T-mobile GSM?

    ANSWER,
    The phone can be locked,the phone Huawei G520 suppor the frenquency under GSM 850/900/1800/1900MHz, you could check the T-monbile GSM frequency whether match the phone or not,if yes, then the phone will work with T-mobiles GSM. Thank you.


  7. Notification LED

    Posted by cm on 24th Apr 2013

    Hello, does the phone have notification LED ?

    ANSWER:
    Yes, The phone Huawei G520 has the notification Led. Thank you.


  8. dualsim?

    Posted by Unknown on 31st Mar 2013

    1.Is dual sim this mobile?
    2.Is in stock now?

    ANSWER:
    1. the Huawei G520 is dual sim
    2. its in stock now, thank you


  9. 3g / HSPA in the US

    Posted by dave on 26th Mar 2013

    Will this phone work with USA 3G/WCDMA/UMTS/HSPA ?? (at&t Carrier)

    ANSWER:
    Yes the Huawei G520 should work on Att, however it does not have the 850MHz band so it may not work
    good in all areas on the 3G, thank you


  10. Is it in stock

    Posted by Jim on 22nd Mar 2013

    Is this one in stock?

    ANSWER:
    yes. its in stock now.



Product Description

g520-1.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad-Core MT6589,1.2G Hz
  • OS:
    • Android 4.1
  • Memory:
    • 512 MB RAM+ 4GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 4.5"  IPS Screen,854*480
    • Capacitive Touch Screen,16M Colour
  • 3G Network:
    • WCDMA 900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • Support AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,etc.
  • Features and highlights:
    • Dual Sim
    • Built In GPS
    • Bluetooth 3.0
    • Wi-Fi:IEEE 802.11g / 802.11n / 802.11b
    • Micro USB 2.0
    • Back 5.0 mega pixel /Auto Focus
    • Front 0.3 mega pixel
    • Support to shoot 30 fps @720p with sound, time depends on storage
    • Gravity Sensor
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • Digital Compass
    • FM radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • Multi-touch
    • GPS+AGPS
    • Maximum support 3264 x 2448 pixels photo shoot
    • 134x67.5x10.5mm,150g
  • Camera:
    • Dual camera,front 0.3MP,back 5.0MP
  • Battery:
    • 1700mAh
  • Package Content:
    • Huawei G520
    • One battery
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +