Loading... Please wait...

Categories


Huawei Ascend G700 Dual Sim MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 inch 720p Android4.2 2GB RAM Dual Cam

  • Huawei Ascend G700 Dual Sim MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 inch 720p  Android4.2 2GB RAM Dual Cam
  • Huawei Ascend G700 Dual Sim MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 inch 720p  Android4.2 2GB RAM Dual Cam
  • Huawei Ascend G700 Dual Sim MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 inch 720p  Android4.2 2GB RAM Dual Cam
  • Huawei Ascend G700 Dual Sim MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.0 inch 720p  Android4.2 2GB RAM Dual Cam
  • Image 5
List Price:
$599.99
Your Price:
$212.98
(You save $387.01)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7399
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
38 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. the best choice for me

    Posted by miltre on 28th Mar 2014

    excellent mobile phone,
    features very well to do what you want quickly and conveniently.
    video memory Processor perfectly
    camera very good and battery life also
    and I received a screen protector install case
    root googleplay and GREEK language
    Thanks so much for the fast service
      after 20 days I had receive your new phone.

    ANSWER:
    Thank you for posting your review Miltre. We appreciate it. Take care.


  2. Perfect phone

    Posted by Unknown on 26th Mar 2014

    excellent service from this seller

    ANSWER:
    Thank you so much! Take care.


  3. Huawei G700

    Posted by Александр Торгашин on 19th Mar 2014

    Great device! Ordered 14.02 arrived 19.03 via Singapore Airmail to Kazakhstan. No Russian language. Good quality case, screen protector already isntalled. So far works great. Good job Merimobiles! Definitely the best price!

    ANSWER:
    Thank you for taking time to post your review of this great phone. It's well appreciated.


  4. THE BEST PHONE

    Posted by mohamed samadi on 1st Mar 2014

    Very good phone, fast, good camera, nice design, good finish materials, definitely a great phone.
    I bought 5 pieces.

    Thanks merimobiles

    ANSWER:
    Thank you so much Mohamed. The Huawe G700 is indeed a very nice phone. Enjoy!


  5. Recommended smartphone !

    Posted by GEORGE KAFES on 14th Feb 2014

    Great device. One of the best value for money phones. Very fast with 2GB ram, impressive display,solid and high-quality without any problems. And as far as this shop is concerned not any problem, shipped it when they should had and arrived in time after 20 days without customs. Thanks Merimobiles.

    ANSWER:
    Thank you for trusting us George. This phone is really awesome. We're happy you like it so much. Take care.


  6. More than a phone!

    Posted by Chris on 2nd Feb 2014

    Another great device from Huawei!
    Excelent quality ,sufficient battery for a 5 inches phone and super fast.
    Don t think about it .....Best buy.

    ANSWER:
    Hi Chris. Thank you so much for sharing your experience of this phone. It's indeed a best buy! Cheers!


  7. The amazing HUAWEI G700

    Posted by Audrius on 16th Jan 2014

    I had bought the second item from meimobiles.com, and I could say I am fully satisfied with this company's work. Good product packaging, always accurate descriptions of the goods, perfect live suport etc...
    Now I can tell you all, guys - totally no regret having chosen HUAWEI G700. After receiving this phone I was pleasantly surprised.
    * Display fantastic, looks like some AMOLED screen, when black is really black. This model represents white color bit diferent, more like yellowish. But I like it, because it does not strain's on eyes.
    The housing is top quality, with no squeak.
    Excellent software, the new HUAWEI's UI will need to get used, but everything seems impressive.
    Hardware is on high performance, 2GB of RAM and a quad-core processor makes the phone smoothly fly.
    So thank you Merimobiles, I am absolutely satisfied with my new purchase, and I strongly recomend it to eweryone.
    The only downside is, that you showing on video that this smartphone has multilanguage support, but my phone has only 2 languages - English and Chinese. Thus, hope you could assist me with this issue.

    ANSWER:
    Hi Audrius. Thank you for your awesome review. For the language please email us at techhelp@merimobiles.com so we can assist you. Thanks again.


  8. Good phone

    Posted by Denis Kotov on 22nd Dec 2013

    Hey,
    This is very good and fast phone. No bugs, no errors in software. Everything works fine.
    The only thing needs to be extended is battery capacity. While I surf the internet without pauses, the battery life is only one day. In other ways 2-3 days.

    ANSWER:
    Denis, thanks for taking time to post your review of this phone. Enjoy the holidays! Cheers!


  9. Excellent 5 Stars

    Posted by Dinesh Akul on 12th Dec 2013

    I made the right decission and i was also very well guided by customer services. All my doubts were cleared before i made my final decission.

    I would like to give 5 Stars to Customer Services team (John,Jacqueline, Jerlyn, Catherine and CJ)

    Hope i hvn't missed anyone.

    From Technical Support Mr. Ace was a genuine help to guide me step by step how to root the phone as i wanted to use it on UK Network.

    Keep up your good work !!!

    ANSWER:
    Hello Dinesh. Thank you so much for the kind words and for the trust. We really appreciated it :)



  10. root fimware

    Posted by Rashpal Singh on 4th Nov 2013

    Hi
    I received new huawei G700 today but i don't have Google play store in it.How can i have Google play store so i could install my fav apps. Why i need to have root firmware?

    ANSWER:
    Hi. Please email us at techhelp@merimobiles.com so we can assist you with google playstore. Thank you.


  11. venditore preciso e veloce

    Posted by nino on 22nd Oct 2013

    Venditore preciso e veloce

    ANSWER:
    Grazie mille!


  12. The best dual sim phone

    Posted by Saša Milanović on 7th Oct 2013

    I have bought this phone a month ago and i'm impressed with it. It's fast, it's smooth running and the battery is amazing. I use it all day long and it lasts for three days. I recommend it strongly to business people who can use its potential to the max. Support is really great and communication was flawless. Custom fees to serbia were 30eur plus 30eur DHL fees. Warm recommendations

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your personal review of this phone Saša. It's well appreciated.


  13. Happy user ;)

    Posted by Bibicyclette on 23rd Sep 2013

    Coming from a Nokia 95, i let you imagine switch: whaou!
    Having the G700 since 41 days i still says: super! Good screen, good autonomy, cpu powerful: midrange, enough to play games as Tiny Troopers, i use Clean Master;) Hand free good, camera is good enough for simple operations (HDR mode super). Very good FM receiver a pity it can't use bluetooth high speaker. Conclusion: it's a fantastic smartphone, it does what you ask to it ! Congratulations Huawei !

    ANSWER:
    Hello. Thank you so much for taking time to review this phone. It's well appreciated.


  14. Thank you

    Posted by Sergey Moroz on 28th Aug 2013

    Thank you for quickly found me phone in black. Excellent phone and a decent price. I made the first multi-language firmware with gapps and other improvements. You can download it at Needrom
    http://www.needrom.com/mobile/huawei-g700-u00-frost_ua/
    Or our forum http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=494027&view=findpost&p=24579250
    I hope it helpful.

    ANSWER:
    Hi Sergey. Thank you so much for sharing. We hope you could also share this firmware you made on our upcoming forum.


  15. grazie!!

    Posted by karin on 12th Aug 2013

    I write from italy! I wanted to thank you for the great service! July 31, I arrived on August 9 through Saturday and Sunday in the middle ... the phone is perfect and therefore among many things you read on the Internet of problems and various things I would say even when things are good!! will buy from you again!!

    ANSWER:
    Thank you so much for appreciating our service. We will keep it up and improve further. Enjoy your phone. :)


  16. No option to ship to Malaysia?

    Posted by Malaysia on 12th Aug 2013

    Hi, I plan to buy this phone. But in shipping option, when I choose Malaysia, your web page returned "Unfortunately one or more items in your cart can't be shipped to your location. Please choose a different delivery address."

    What's wrong? Is this means I can't buy the phone using website?

    ANSWER:
    Hi. Please send us email at sales@merimobiles.com so we can help you out. Thank you.


  17. info

    Posted by Unknown on 12th Aug 2013

    the italian lenguage it's supported?

    ANSWER:
    Hi. We can install Italian language for you but it won't be all Italian. There will still be some English. We can do that if you add/tick "root firmware" option when you order. Thank you.


  18. Do you ship this phone to Malaysia?

    Posted by Malaysia on 12th Aug 2013

    Hello, do you ship this phone to Malaysia?

    If yes, what is the shipping cost and how long it takes to reach?

    Address is Kuala Lumpur, Malaysia

    ANSWER:
    Yes we can ship to Malaysia. We offer free shipping and it takes 14-21 days but we also offer faster shipping like EMS or DHL and comes with a fee. You can check the prices in the checkout page right before you pay. Thank you.


  19. information

    Posted by andrea on 11th Aug 2013

    the italian lenguage is included?

    ANSWER:
    Hello. We can include Italian language for you. Just add/tick the "root firmware" option when you order and leave us a note about it so we can do it for you. Thank you.


  20. Google Play Italy

    Posted by Unknown on 10th Aug 2013

    Hi,
    is it possibile to configure Italian google play? Is it needed a rooted version?
    Thanks

    ANSWER:
    Hi. Yes to install google playstore the phone must be rooted first. When you order please add/tick the box "root firmware" so we can root this phone for you. Then leave us a note to install playstore so we can carry it out. Thank you.


  21. Language

    Posted by Unknown on 3rd Aug 2013

    I forgot ask Finnish languege how i can install it afterwards?

    ANSWER:
    Hi. Please install morelocale2 for Finnish language. You can also email us at techhelp@merimobiles.com for some more assistance. Thank you.


  22. Is the black color available

    Posted by Unknown on 2nd Aug 2013

    Is the black color available?
    You can install Google apps

    ANSWER:
    Yes ,the black color is available, we can install Google application, just need add root option ,we will help you do it ,thank you.


  23. Questions

    Posted by Ronclou on 19th Jul 2013

    Thanks.And firmware is official huawei(emotion UI) +spanish por other?

    ANSWER:
    It comes with official huawei UI but it doesn' have spanish language ,but we could help you install it ,just leave a note to request spanish language .


  24. HDR?

    Posted by Gabriele on 18th Jul 2013

    Its camera supports HDR shots?

    ANSWER:
    Yes it does. Thank you.


  25. Questions

    Posted by Ronclou on 18th Jul 2013

    Hello. This mobile have spanish lenguage?Works with WCDMA?Extra battery is official huawei battery?

    ANSWER:
    Yes ,this mobile support Spanish language, just need add root opption when you order and leave a note to request Spanish language ,It works with WCDMA and the extra battery will be official battery. Thank you.


  26. Dual Sim

    Posted by Unknown on 18th Jul 2013

    It´s Dual Sim Full Active?...like HTC One 802w

    ANSWER:
    It's dual sim dual standby. Thank you.


  27. Question

    Posted by ken on 16th Jul 2013

    The extra battery (Generic Battery [+ $9.99])is official?

    ANSWER:
    Yes, it will be official battery. Thank you.


  28. questions

    Posted by Rafal on 10th Jul 2013

    Hello,
    Is the smartphone CE certified?
    Would it work in POLAND?
    GSM 900/1800/1900MHz;UMTS 900/ 2100 MHz
    Regards

    ANSWER:
    The phone can work in poland and the network freqency is right. thank you.


  29. great smartphone!

    Posted by Unknown on 1st Jul 2013

    hi, it looks like a great smartphone!
    Is it availble full black? Do you have tpu case for it? Screen protector of best quality? Are they included in the box?
    Does it have GORILLA GLASS? Or AGC DRAGONTAIL GLASS? (very important to me)
    Is the camera 8MP with BSI ?
    Thanks!

    ANSWER:
    It is availble for full black.we always offer good quality Screen protecter and also have tpu case. but it is not included in the box,you can buy it with discount.
    The Huawei Ascend G700 is with HD sreen.
    The camera is with 8MP BSI.
    Thank you.


  30. I love this phone

    Posted by Jul on 1st Jul 2013

    Do you have the measure, qthe weight and the cappacity of the batery? thanks. The language can be spanish?

    ANSWER:
    This phone measure is 142.5x72.8x8.95mm. battery is 2150mha. if you choose root. we can install spanish language. thank you.


  31. greek language

    Posted by gikis on 28th Jun 2013

    have greek language?

    ANSWER:
    Yes it has Greek language. Thank you.


  32. i mean..

    Posted by Michele on 27th Jun 2013

    There is a way to have a second huawei battery in the shipping?

    Order with all these accessories (silicon case, protecetor screen, root, second battery) will be delayed?

    ANSWER:
    It's on stock now so it will be shipped to you in 2-3 business days. For you other concerns please email us at techhelp@merimobiles.com Thank you


  33. LAST QUESTIONS

    Posted by Michele on 27th Jun 2013

    Last three questions: protector case is a specific silicon case for huawei ascend g700? there is black?

    There's any problem if I don't select root firmware? what do you suggest?

    What is the quality of the screen protector? Please answer sincerely because I'm gonna buy this phone :)

    Both black and white version are available for immediatly shipping with DHL? I need this phone before 9 of July.

    ANSWER:
    yes it has black and we can root the phone. the screen protector is good.thank you.


  34. Stock

    Posted by Michele on 27th Jun 2013

    Is this phone in stock? How many days to ship it to Italy with DHL? 319S$ is final price?

    ANSWER:
    the Huawei G700 is in stock, and via DHL it takes 3-6 Business days
    thank you


  35. release date & stock?

    Posted by AJ on 7th Jun 2013

    hi there, what's the official release date of this device and when should be in stock?.. also what's the expected end user's price?

    ANSWER:
    the Huawei Ascend G700 will be release around the 22nd of june price will be 399$ or lower, thank you


  36. confirmation

    Posted by wasakking on 2nd May 2013

    Huawei Ascend G700 MTK6589 Quad Core 5.0 inch 1920*1080 Android4.2 2GB RAM Dual Cam..
    (this should be a great unit! specially if it comes with a 3600mah battery & built in TV receiver)

    Is the unit available already for ordering?
    just want to confirm, dual sim standby?
    capacity of ROM?
    how many MP is the front & rear camera?

    thank you

    ANSWER:
    Sorry, the phone Huawei Ascend G700 is not available. it has been released. Thank you.


  37. dimensions? Battery capacity?

    Posted by saturnine on 25th Apr 2013

    What are the dimensions of this phone?
    what is the battery capacity?
    Does it have NFC?
    Does it support usb OTG?

    ANSWER:
    Sorry, the Huawei Ascend G700 has not released,we unable to answer you the details, however, we will update all information to our website once available, please pay attention to it. Thank you.


  38. release date

    Posted by Don on 6th Apr 2013

    hello
    do you know when this phone will be released?

    ANSWER:
    the Huawei Ascend G700 MTK6589 will be released around the 22 of april, thank you



Product Description

jp6-xd-r-g2pd83p2w-q9.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6589 ARM Cortex-A7 28nm Quad Core 1.2GHz
    • GPU: PowerVR SGX544MP
  • OS:
    • Android 4.2
  • Memory:
    • 2GB RAM+ 8GB ROM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 5.0inch HD IPS-LCD Capacitive Multi-Touch Screen
    • 1280*720,
  • 3G Network:
    • WCDMA/HSPA: 900/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • Support MP3,AAC,WAV,etc.
  • Video:
    • Support AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,etc.
  • Features and highlights:
    • Quad Core processor
    • Android 4.2
    • Built In GPS&AGPS
    • Bluetooth 4.0
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Micro USB 2.0
    • FM radio
    • Dual camera,front 1.3MP,back 8.0MP
    • Dual sim dual standby
    • E-compass
    • Gravity Sensor
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • 3.5 mm Audio jack
    • Slim body
    • 142.5*72.8*8.95mm,155g with battery
  • Camera:
    • Dual camera,front 1.3MP,back 8.0MP
  • Battery:
    • Li-ion Battery 2150mAh
  • Package Content:
    • Huawei Ascend G700
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • White/Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +