Loading... Please wait...
Europe Warehouse

Categories


Huawei Ascend G600 U8950D Honor+ Dual Sim Dual Core 4.5 inch IPS 540*960 Android 4.0 Ecompass 3G

  • Huawei Honor+ U8950D(G600) Dual Core 4.5 inch IPS 540*960 with  Android 4.0 3G Smart Phone
  • Huawei Honor+ U8950D(G600) Dual Core 4.5 inch IPS 540*960 with  Android 4.0 3G Smart Phone
  • Huawei Honor+ U8950D(G600) Dual Core 4.5 inch IPS 540*960 with  Android 4.0 3G Smart Phone
  • Huawei Honor+ U8950D(G600) Dual Core 4.5 inch IPS 540*960 with  Android 4.0 3G Smart Phone
  • Huawei Honor+ U8950D(G600) Dual Core 4.5 inch IPS 540*960 with  Android 4.0 3G Smart Phone
List Price:
$399.99
Your Price:
$189.99
(You save $210.00)
QTY:
Availability:
Ships in 3 to 5 Business Days
Product Code:
MERI5781
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
22 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. question

    Posted by Unknown on 10th Jan 2013

    Hallo
    please tell me
    1. italian language support?
    2. free ship to italy and how many time ?
    3. how many sim ?
    4. do you have leather case?
    Answer:
    1. Yes, it supports Italian Language.
    2.It takes about 14-21 working days to arrive at your country.
    3. It has 2 Sim, WCDMA+GSM.
    4. This one has silicon case.


  2. Questions

    Posted by Giannis M. on 4th Jan 2013

    I have some questions:
    1) can you send it with greek language in menu?
    2)Has it got 2 sim cards?
    3) Are they working at the same time?
    4) Is it unlocked so i will be able to use in greece?
    5)Can you send it as a gift and with lower price as declared?

    ANSWER:)
    1) the Huawei G600 does not have a Greek Rom, but it can be rooted and than greek can be added as a secondary language
    2)Yes its dual sim
    3) no
    4) yes its unlocked all the phones we have on the website are unlocked
    5) please email us at support@merimobiles.com for questions regarding customs, thanks


  3. WHITE COLOR?

    Posted by nirvana on 29th Dec 2012

    When will you have this model in WHITE color?

    ANswer:

    Sorry, we only have black right now. Thanks.


  4. User Manual

    Posted by Vicente on 28th Dec 2012

    Wheres can I download its user manual?


    Answer:
    This one only has Chinese Manual.


  5. sim

    Posted by nirvana on 28th Dec 2012

    Hello. This phone have one or two sim card?

    ANSWER:
    2 sim, its dual sim, thanks


  6. NFC?

    Posted by Oscar on 27th Dec 2012

    Does it have Near Field Comunication capability?

    ANSWER:
    It does not, sorry, thanks


  7. huawei

    Posted by Unknown on 26th Dec 2012

    puedo pedirlo con el paquete multidioma?

    Answer:
    Yes you can.


  8. huawei

    Posted by Unknown on 25th Dec 2012

    se puede poner el idioma español?

    Answer:

    Sorry we can help you to install the Multi-language package, including Spanish. Thanks.


  9. free ship to Portugal?

    Posted by p.oliveira on 4th Dec 2012

    free ship to Portugal?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  10. Freeship

    Posted by Viktor on 29th Nov 2012

    Freeship Hungary?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  11. Is it in stock ?

    Posted by Unknown on 5th Nov 2012

    Is it in stock ?
    When will you be able to dispatch it after my payment?

    ANSWER:
    Yes its in stock, thank you


  12. INSTOCK? 2SIM?

    Posted by Unknown on 3rd Nov 2012

    Hello,I think if I buy the huawei G600 u8950d today (4 November) when will you be able to dispatch it?

    How many SIM cards? standby SIM cards?

    ANSWER:
    its 2 sim card. 2 standby sim cards


  13. INSTOCK? 2SIM?

    Posted by Unknown on 2nd Nov 2012

    Hello, if I buy the UMI X1 today (3 November) when will you be able to dispatch it?

    how many SIM cards? standby SIM cards?

    Answer:

    Hello, if you buy UMI X1 3nd Nov. the dispatch date can't be promised. You can try buy Huawei G600.

    The UMI X1 is dual Sim, and dual standby.


  14. INSTOCK? 2SIM? Google Play?

    Posted by LS on 29th Oct 2012

    I ask you to tell how many SIM cards support the phone? It support installed Google Play Market? Can I pay it through PayPal?

    ANSWER:
    it support 2 sim cards. if you buy root the phone, after root, we will install the market for you and we support paypal. thank you.


  15. Dual SIM? Russian menu? PayPal?

    Posted by laserpress on 29th Oct 2012

    I would like to clarify some of the details before buying the phone.
    1) You write about this phone is that 2 sim, then one sim. I need only dualsim version. Check again the number of SIM cards please.
    2) I would like to get this phone with Russian language menu.
    3) I would like to pay for your purchase through PayPal. Is it possible?

    ANSWER:
    1. its 2 sim.
    2. it can install sussian language, when you order it, please make a note.
    3. yes. we accept paypal.


  16. Questions

    Posted by Unknown on 27th Oct 2012

    Hallo
    please tell me
    1. greek language support?
    2. google play ?
    3. in stock which color?

    ANSWER:
    1. We can install as a secondary language
    2. yes with root
    3. black color, thank you


  17. Shipping

    Posted by Unknown on 27th Oct 2012

    Hi where does this phone ship,from Canada or China ? Thanks

    ANSWER:
    From our office in Shenzhen China, thank you


  18. 1 OR 2 SIM?????????

    Posted by Unknown on 17th Oct 2012

    Hallo if the phone have one sim then the dscription is wrong.
    Please confirm 1 or 2 sim?????
    thanks

    ANSWER:
    Its Dual Sim , thanks


  19. U8950D

    Posted by serg on 14th Oct 2012

    Why you write code U8950D? This code apply in DUAL SIM Huawei G600. But you write, what this phone have one sim card. You can demonstrate photo sim slots?

    ANSWER:
    Its 1 sim, thank you


  20. Dual sim

    Posted by Serg on 14th Oct 2012

    Hello. This phone have one or two sim card?

    ANSWER:
    Single Sim, thanks


  21. white color

    Posted by Unknown on 13th Oct 2012

    do you have white color of this phone?

    ANSWER:
    Only black is available, thanks


  22. Informations

    Posted by Unknown on 12th Oct 2012

    Hello.I have some questions for you guys.What means the option Protector+Installation? Also the phone can be rooted now?or the root is not avaible in this moment?I am from Italy,if i order this when i will receive the phone?How manny days i must wait?Thank you.

    ANSWER:
    That means that we will install the screen protector for you, it can be rooted, 3-21 business days depending on the shipping method that you will choose, thank you



Product Description

g600.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Qualcomm MSM8225 Dual Core 1.2GHz
    • GPU: Adreno 203
  • OS:
    • Android 4.0
  • Memory:
    • 768MB(RAM)+4GB(ROM)
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 4.5-inch IPS Capacitive Multi-touch Screen
    • 960*540
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/900/1700/1900/2100 MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3,MIDI,AMR-NB,AAC,eAAC+,WAV,OGG,WMA,Real Audin
  • Video:
    • H.263,H.264,MPEG4,WMV,rm,rmvb,ASF,Real Video
  • Features and highlights:
    • Dual Core Qualcomm MSM8225 1.2GHz processor
    • Android 4.0
    • Bluetooth
    • GPS&AGPS
    • Wifi 802.11b/g/n
    • NFC
    • WAP
    • Gyroscope
    • FM radio
    • Micro USB 2.0
    • Back Camera: 8.0MP with Auto-Focus/CMOS sensor
    • Gravity Sensor
    • Light Sensor
    • Distance Sensor
    • 3.5mm audio jack
    • 134.3x 67.8x 10.5mm,390g
  • Camera:
    • back 8.0MP
  • Battery:
    • 1930mAh Battery
  • Package Content:
    • Huawei Ascend G600 U8950D
    • One battery
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +