Loading... Please wait...

Categories


HTC One 802w Dual Sim Active Root Option HTC M7

  • HTC One 802w Quad Core WCDMA 4.7 inch HD 1080 x 1920 with Android 4.1 1.7GHz 3G Smartphone
  • HTC One 802w Quad Core WCDMA 4.7 inch HD 1080 x 1920 with Android 4.1 1.7GHz 3G Smartphone
  • HTC One 802w Quad Core WCDMA 4.7 inch HD 1080 x 1920 with Android 4.1 1.7GHz 3G Smartphone
  • HTC One 802w Quad Core WCDMA 4.7 inch HD 1080 x 1920 with Android 4.1 1.7GHz 3G Smartphone
  • HTC One 802w Quad Core WCDMA 4.7 inch HD 1080 x 1920 with Android 4.1 1.7GHz 3G Smartphone
List Price:
$799.99
Your Price:
$369.99
(You save $430.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 5 Business Days
Product Code:
MERI7422
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
33 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. Really good phone, a litle bit too expensive

    Posted by Edi on 1st Mar 2014

    Real good phone, one of the best in 2013 with fantastic design and materials, wonderful display,but its soft is very complicate if you want to be updated and having personalized as you wish. Last software is Android 4.2.2 and running smoothly. Bottomline: good aquisition, recommended.

    ANSWER:
    Thank you for the review Edi. Very nice phone indeed. Cheers!


  2. Very good phone

    Posted by Luke Gordon on 8th Jan 2014

    I am very satisfied with the phone. The phone is very fast and the dual sim active function is better then excepted.
    I love my HTC One!!

    ANSWER:
    Hi Luke. I believe this phone is the best of 2013 class. Very nice choice :) Congrats and thank you! Cheers!


  3. Best Phone ever!

    Posted by kappelmi on 1st Jan 2014

    HTC is the best. Just received the HTC One Dual SIM, and it rocks! This is the best phone on the market!
    Thank you!

    ANSWER:
    Yes indeed. This is a very good phone and dual sim functionality is a big plus. Thank you for shopping with us.


  4. Very good smartphones

    Posted by Roman on 17th Oct 2013

    Points to solve:The duration batery is low and its not removable.
    The rest is very good!!
    Thanks.

    ANSWER:
    Hello Roman. Thank you for taking time to review this phone. The battery backup could last a bit longer by managing apps or by installing a custom rom. Have a nice day.


  5. Headphones are included in the package?

    Posted by Eduard PADURARU on 30th Sep 2013

    Dear seller, the headphones are included in the package? Thanks!

    ANSWER:
    Hi Eduard, no they are not included with the dual sim version, thanks


  6. Memory support up to 64GB

    Posted by Sunny on 9th Aug 2013

    But it's written here that it supports up to 64GB here,
    http://www.gsmarena.com/htc_one_dual_sim-5498.php
    and here,
    http://www.htc.com/in/smartphones/htc-one-dual-sim/#specs
    it supports up to 64GB then how come this variant supports up to 32GB of memory? Is this a different variant than this? If yes then which one of your model supports up to 64GB not 32GB?

    ANSWER:
    the HTC One 802w Dual Sim Active Root Option supports 64GB micro sd card, thank you


  7. Memory support

    Posted by Shanny on 7th Aug 2013

    Do HTC ONE 802w support 64GB, microSDXC? If yes then up to what class? If not then up to what class does this phone support 32GB microSD cards?

    ANSWER:
    Hi. It can support up to 64GB micro sd card. Thank you.


  8. Advice..

    Posted by Unknown on 29th Jul 2013

    How long does it take to ship to UAE?
    If ever rooted, does it allow apps to moved to sd card?

    ANSWER:
    Hi i suggest you go with EMS express 6-9 Business days, it is rooted and on the latest 4.2 yes you can move apps to SD, thank you


  9. Support google apps?

    Posted by Ethan on 19th Jul 2013

    Hi, is this the root version with google play and comes with other google apps ?

    ANSWER:
    Yes ,if you choose root opption,we could install google play and other google apps. Thank you.


  10. Case

    Posted by Crake on 19th Jul 2013

    I'm sorry, but i have already the smart phone.
    When i bought it, you didn't have it yet.
    So, can i only buy the case??

    ANSWER:
    yes, we sell the case, please email us at sales@merimobiles.com


  11. dual sim

    Posted by Unknown on 18th Jul 2013

    are u sure both sims can be used as GSM+WCDMA cos on the video u posted the back shows one sim as GSM and the other as GSM+WCDMA

    ANSWER:
    One is GSM and the other is WCDMA+ GSM, thank you


  12. Case

    Posted by Unknown on 15th Jul 2013

    Can you sell me the case for it (6,99$)??
    I hope it is like the picture shown.

    ANSWER:
    Yes we can give it to you for $6.99 if you order it with the phone. Thank you.


  13. Android 4.2.2

    Posted by Unknown on 11th Jul 2013

    If the root option is chosen, will Merimobiles also upgrade this phone to Android 4.2.2?

    ANSWER:
    Yes we can upgrade if for you if it's already available. Just leave us a note when you order. Thank you.


  14. Sim Details

    Posted by Kumar on 10th Jul 2013

    Is both the sim is GSM or GSM+CDMA

    ANSWER:
    Yes. Both of the sim is GSM+WCDMA. thank you.


  15. Get this phone with italian language

    Posted by Massimo Roma on 8th Jul 2013

    I'd like to know if is possible revice this item with italian language. Is it original HTC system? Thanks in advance for replay

    ANSWER:
    Hi yes its Original HTC sense, we can root it and than you can simply install morelocale 2 to have italian as a secondary language, thank you


  16. Great device, but be warned about OTA updates

    Posted by Unknown on 7th Jul 2013

    It's a great device, no doubt. This is by far he best device HTC has ever made. The build quality is superior to any other device, including the iPhone.

    The only warning I have is about OTA updates. If purchased with root then a custom recovery is installed preventing OTA updates from being installed.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to review this unit. It's well appreciated. Updates can be installed easily via custom recovery. Thank you.


  17. Root firmware install.

    Posted by Unknown on 6th Jul 2013

    Hi i've orderd the product on the internet site , only the phone - can you explain what the " root firmware install" accessorie is ? and if it is necessari to male it work on the italian network. Thanks

    ANSWER:
    Rooting to enable to Google PlayStore, thank you


  18. Support

    Posted by Singapore on 5th Jul 2013

    Is this phone full compatible with Singapore network?
    Can it be ship to Singapore?
    Does it have Google Play install?

    ANSWER:
    This phone is compatible with Singapore network and it can be ship to Singapore, when you choose root option,we will install Google play. Thank you.


  19. Support

    Posted by Unknown on 2nd Jul 2013

    Does this support Indian network?

    ANSWER:
    the HTC One 802w Dual Sim Active supports Indian Networks, thank you


  20. OS

    Posted by Unknown on 30th Jun 2013

    Can you install Hungarian OS?

    ANSWER:
    Sorry we cant install Hungarian OS. but we can install one app for you can get hungarian language on the device. thank you.


  21. 4G suported ???

    Posted by Unknown on 21st Jun 2013

    does this One support the 4G LTE network like his brother or not ?? see official spec below for the standard HTC ONE:
    4G - LTE:
    Europe/ Middle East/ Africa: 800/1800/2600 MHz
    Asia: 1800/2600 MHz

    ANSWER:
    Hi the dual sim model supports 3G only, thank you


  22. Czech language

    Posted by Paul on 20th Jun 2013

    Hi, can you tell me if czech lang. is already preinstaled (orig. ROM) or do i have to ask you for instalation? Thanks.

    ANSWER:
    No. it doesn't have Czech language installed. if you choose root option. we could intall it for you but there are some english in the system. thank you.


  23. ????????

    Posted by Aleks on 8th Jun 2013

    Do you have a model 802d?
    Can I install a Russian root?

    ANSWER:
    Yes. we have the 802D, the product code is: MERI7555 thank you.


  24. Shipping

    Posted by Luca on 4th Jun 2013

    Hi send with dhl in Italy?

    ANSWER:
    Hi yes we can ship the HTC One 802w to Italy, thank you


  25. Root

    Posted by Unknown on 2nd Jun 2013

    If you root the phone, the phone keep htc sense?

    ANSWER:
    Yes. after root the phone is still have htc sense display . thank you.


  26. Play

    Posted by Unknown on 1st Jun 2013

    Will you install play store too?
    And for the update for later, no problem? The play store will stay on the phone?

    ANSWER:
    If you choose the root option, we will install playstore and it will always stay on phone. thank you.


  27. Google Services?

    Posted by Unknown on 1st Jun 2013

    China models do not normally have Google Services installed, does this model have Google Services (needed for sync)?

    ANSWER:
    we will install the google services for you on the HTC One 802w, than kyou


  28. Network

    Posted by Unknown on 30th May 2013

    Is this phone full compatible with french network?
    Have you in red color soon?
    Thanks

    ANSWER:
    the HTC One 802w is compatible with French networks, right now silver and black are available, thank you


  29. Network

    Posted by Unknown on 29th May 2013

    Is the phone full compatible with french 2G and 3G network? Thanks

    ANSWER:
    The 2G network is worldwide support. the 3G is WCDMA 900/2100MHz . so it will work also. thank you.


  30. French

    Posted by Unknown on 29th May 2013

    Hello
    Is it possible to have phone on french?
    What is root firmware install?
    For the garanty how it work?
    Thanks

    ANSWER:
    We can install french on the HTC One 802w, we can root the HTC One 802w, and you do get 1 year warranty with the phone thank you


  31. DSFA

    Posted by Luiz Carlos on 22nd May 2013

    It´s Dual Sim Full Active?

    ANSWER:
    Yes, the HTC One 802w is dual sim full active.Thank you.


  32. Colours availability?

    Posted by Eduard on 20th May 2013

    Hi! Do you have both colours, black and silver, in stocK? Thanks!

    ANSWER:
    The HTC One 802w is available in black and white color. Thank you,


  33. Availability

    Posted by musty on 14th May 2013

    Is this dual sim? when will it be available (not pre order)?

    ANSWER:
    Yes, The HTC One 802w is with dual sim, it is in stock now,We will update it on our website, you could buy it later on. Thank you.



Product Description

uyiyiuy.jpg

  • **Note we can only ship this phone via Express Shipping Method**
  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Qualcomm Snapdragon APQ8064T Quad Core 1.7GHz
    • GPU:Adreno320
  • OS:
    • Android OS 4.1
  • Memory:
    • 2GB RAM+32GB ROM
    • MAX supports 64GB Micro SD Memory Card (TF-Card)
  • Screen:
    • 4.7" HD, 1080 x 1920, 468 PPI, 16M Colors, Super-LCD 3
    • Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA/HSPA:850/1900/2100 MHz
  • 2G Network:
    • GSM/GPRS/EDGE:850/900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • MP3/AAC/AMR-WB/AMR-NB/MIDI/WMA, etc.
    • 3.5 mm Audio Jack
  • Video:
    • MP4/3GP/AVI, etc.
  • Features and highlights:
    • Quad core processor
    • Dual Sim Active
    • Built-in GPS, A.GPS, GLONSS
    • Bluetooth4.0
    • NFC
    • Wi-Fi :IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
    • Micro USB 2.0
    • Back UltraPixel 4.0 MP/ F2.0/OIS/Auto Focus/Flash LED
    • Front 2.1 mega pixel, supports Skype Video Calls
    • Support to shoot 1080P (1920x1080) with sound
    • Gravity Sensing
    • Proximity Sensor
    • Light Sensor
    • Magnetic Sensor
    • FM Radio
    • Dual Sim,supports W+G/G+G,support Micro sim card
    • Metal body
    • 137.8 x 69.3 x 10.4 mm,156 with battery
  • Camera:
    • Back UltraPixel 4.0 MP,Front 2.1MP
  • Battery:
    • Built-in Li-ion Battery 2300mAh
  • Package Content:
    • HTC One 802w
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Silver
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +