Loading... Please wait...

Categories


GV-20/UG808 Android 4.1 TVbox 8GB Dual Core RK3066 1080P 1.5GHz Wifi HDMI

  • GV-20 Android 4.1 TVbox 8GB Dual Core RK3066 1080P 1.5GHz Wifi HDMI
  • GV-20 Android 4.1 TVbox 8GB Dual Core RK3066 1080P 1.5GHz Wifi HDMI
  • GV-20 Android 4.1 TVbox 8GB Dual Core RK3066 1080P 1.5GHz Wifi HDMI
  • GV-20 Android 4.1 TVbox 8GB Dual Core RK3066 1080P 1.5GHz Wifi HDMI
  • GV-20 Android 4.1 TVbox 8GB Dual Core RK3066 1080P 1.5GHz Wifi HDMI
List Price:
$149.99
Your Price:
$41.98
(You save $108.01)
QTY:
Availability:
Usually Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI5751
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
14 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. languages supported

    Posted by Luca Alberti on 17th Nov 2013

    is it available italian language? thanks

    ANSWER:
    Hi Luca. You can install Italian language via app called "morelocale2" on this one. Thank you.


  2. New

    Posted by Armin on 21st Dec 2012

    what is differetn between MK808 and UG808 ?!
    whats the new model that will come ? dont you know when will it be released ? :(

    ANSWER:
    The new model will be released at the beginning of 2013, thanks


  3. in stock

    Posted by Peter on 11th Dec 2012

    will this tvbox be is stock before Christmas? And when?

    ANSWER:
    No rumour is they are preparing to release a new model, they will not produce this one anymore, thanks


  4. Firmware update

    Posted by Tony on 5th Dec 2012

    Disappointed in the lack of Bluetooth support. I tried 3 BT dongles and not worked. Is there going to be a firmware update? Please post link.

    Thanks.

    ANSWER:
    once there is a new firwmare update, we will post it, thanks


  5. Good but needs a better internal antenna

    Posted by Pete on 30th Nov 2012

    This product is great but it lacks an antenna, so connectivity is low unless you place it close to a wirless router. I would give it 5 stars if an internal or external antenna that covers a wider range were included in it.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  6. GV-20/MK808 Android 4.1 TVbox 8GB Dual Core RK3066 1080P 1.5GHz Wifi HDMI

    Posted by Cees on 20th Nov 2012

    Received, well packed, much quicker than expected.
    The TVbox works fine, clear view, quick response on my Philips LCD. I have a giant tablet now. It works okay with my WIFInetwork.
    Every was easy to install with the compact but usefull manual.

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  7. tv

    Posted by lohs on 10th Nov 2012

    Which android TV box is the best at the moment ?

    ANSWER:
    In my humble opinion I would say this one the GV-20, thanks


  8. TV Apps

    Posted by Unknown on 17th Oct 2012

    What TV channels/stations can I watch in Canada? CNN, BBC and TVB?

    ANSWER:
    Any channel that is available over the internet, although some channels like bbc are blocked (only can use in the UK) if am not wrong, however you can always bypass that with the proper tools, thanks


  9. How do we interact with it?

    Posted by Satmalai on 17th Oct 2012

    Can it take a standard keyboard/mouse?

    ANSWER:
    Yes a keyboard and mouse combo is what you need, thanks


  10. play

    Posted by Unknown on 15th Oct 2012

    Does it have google play store (android market)installed?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  11. Model

    Posted by Unknown on 9th Oct 2012

    Is this Also called MK808??

    ANSWER:
    Yes thank you


  12. Bluetooth availability?

    Posted by Unknown on 4th Oct 2012

    Please clear if this device has working Bluetooth. The spec does not show that but in the description Bluetooth is mentioned.

    When will you post a review video?

    ANSWER:
    It does not have bluetooth video review will be posted on saturday, thanks


  13. JB - Froyo

    Posted by Unknown on 27th Sep 2012

    OS : Jelly Bean
    Features and highlights: Froyo
    Better make up your mind.Which is which..

    ANSWER:
    Hi, its Jelly Bean. sorry for the mistake.


  14. is it real 4.1?

    Posted by DAVE on 26th Sep 2012

    Hi, IS IT REAL ANDROID 4.1?

    ANSWER:
    Hi, yes, it real anderoid 4.1.1 and its super fast.



Product Description

  • Description:
    • The Web is now a Channel, thousands of games can be found in the Android market. Get access to a new world of apps for TV; Facebook, Twitter, Youtube. Type what you want and Google TV will find it for you, TV, web, apps... Turn your TV in the nicest picture frame ever. With android you can customize your TV to access your favorite channels, apps and websites in just a few clicks. 

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • RK3066 Dual Core,CORTEX-A9 1.5GHz
    • GPU: QuadCore Mali 400
  • OS:
    • ANDROID 4.1 Jelly Bean
  • Memory:
    • 1GB DDR3 RAM,8GB Nand Flash
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Video:
    • Supports 1080P HD video
  • Features and highlights:
    • WIFI (802.11 b/g/n)
    • Android 4.1 Jelly Bean
    • Support Built in 2.4G remote keyboard and mouse
    • Support SD Card: 1GB-16GB;Hard Disk: 1GB-5TB
    • Video Support:M-JPEG,MPEG-1,MPEG-2,MPEG-4,H.263,H.264,VC-1,DivX, Xvid, RealVideo,VP6,Sorenson Spark
    • USB2.0 port
    • OTG micro USB port
    • HDMI port
    • Application software:Google Search/Email Gmail/Video Player/Audio Player/Alarm/Clock/Apk Calculator Calendar/ES file/Explorer/ES Task Manager/Google Maps Market/NC Manager PDF/Reader/Photo Browser
    • DC 5V 1A
    • Power on:Red
    • 80*38*14mm,260g
  • Package Content:
    • User Manual
    • Power adapter
    • HDMI Cable 30mm
    • USB Cable
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +