Loading... Please wait...

Categories


Dapeng i9877/i9977 6.0 Inch 1.2GHz Dual Core MTK6577 Android 4.0 OS 3G Smartphone

  • Dapeng i9877 6.0 Inch Capacitive Screen 1.2GHz Dual Core MTK6577 Android 4.0 OS 3G Smartphone
  • Dapeng i9877 6.0 Inch Capacitive Screen 1.2GHz Dual Core MTK6577 Android 4.0 OS 3G Smartphone
  • Dapeng i9877 6.0 Inch Capacitive Screen 1.2GHz Dual Core MTK6577 Android 4.0 OS 3G Smartphone
  • Dapeng i9877 6.0 Inch Capacitive Screen 1.2GHz Dual Core MTK6577 Android 4.0 OS 3G Smartphone
  • Dapeng i9877 6.0 Inch Capacitive Screen 1.2GHz Dual Core MTK6577 Android 4.0 OS 3G Smartphone
List Price:
$299.99
Your Price:
$174.99
(You save $125.00)
QTY:
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI5727
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
23 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. superb phone

    Posted by Ande Marinus on 10th Jul 2013

    All I can say is this phone is great, it has all the features you would expect from an android phone.
    It has good speed and is very fast to download music games etc.
    A fantastic buy.

    ANSWER:
    Thank you for taking your time to post a review, it's well appreciated.


  2. Jack adapter

    Posted by Mitko on 5th Jun 2013

    Hi,

    I've got a dapeng I9977,
    Everything works great except the 3.5 mm jack which is not standard. On one of the previous reviews you have posted a link for an adapters which unfortunately does not work.
    Could you please let me know where I can order the part or directly sell it to me?

    ANSWER:
    please contact us at techhelp@merimobiles.com and we will see if we can get it for you, thank you


  3. Superb phone for the money

    Posted by Tony on 1st May 2013

    My wifes had the phone a few months now and she is very pleased with it. Nice big screen, all apps shes installed work fine, Facebook, Ebay etc.
    One small thing is that the back of the phone comes off very easily (sometimes in her bag) but its not big issue and lock back into place easy enough.

    One thing that I cannot get to work is the GPS, Tried everything.

    ANSWER:
    Thank you for yor taking time to post a review on Dapeng i9877/i9977, its well appreciatedd, Please email at techhelp@mermobiles.com for further assistance if you have any problem. Thank you.


  4. Great phone

    Posted by Daniel on 10th Mar 2013

    This is a great phone, i Love it. I only have one question: if I buy an HDMI cable, will this phone be able to connect with a TV? (video out) I see you offer a cable, but I want to be sure.

    Answer:

    Thanks so much for your orders on our site, you need this one: http://www.merimobiles.com/multi-function-to-hdmi-cable-transfer-hd-tv-adaptor_p/meri7795.htm
    Thanks.


  5. Love it

    Posted by Tab_Modder on 16th Jan 2013

    Is original firmware download available

    ANSWER:
    please email us at techhelp@merimobiles.com and we will check for you, thank you


  6. SIM card issues

    Posted by Kay on 31st Dec 2012

    The phone is great overall. Im having issues trying to get my SIM card to work. I put it in the slot and it tells me it wasnt detected. I switched it to the other slot and the samr thing happened . Does anyone know how i can get this to work?
    Please.

    ANSWER:
    Hi are you referring to the 3G, please email us at techhelp@merimobiles.com so that we can help you, thank you


  7. Jack Adapter

    Posted by Frederic on 26th Dec 2012

    Hi,
    I've got a dapeng i9877.
    It's working fine except that the jack 3.5 mm is not standard (trrs very long)
    I saw in the last review that a person sent to your customer service a link where to buy an adapter for connecting a standard headphone.
    Could you please give it to me or maybe could you directly sell it me.
    Other question : there is no system update on the phone which is given with Androd 4.0.4, do you know when any update to android v4.1 or 4.2 will be available and how to do this. Thank you.

    Answer:

    Thanks so much, I think the adaptors you want is: http://www.merimobiles.com/adapters-for-the-earphones-from-2-5mm-to-3-5mm_p/meri7316.htm
    please check here and order it.
    For the firmware update, it's the latest versions.


  8. Really big

    Posted by Unknown on 19th Dec 2012

    The screen is really big, phone is fast enough for everything.Touchscreen with only 480 x 854 for 6 inch is of course not very good, but what can you expect for the price? Disadvantage: no updates for android 4.1.2 or 4.2.x

    Answer:
    Thanks. the updated version of Android may available.


  9. Really good Phone

    Posted by Clive on 12th Dec 2012

    This phone arrived within 1 week of ordering it (to the UK). The phone is fast and has all the features that you would expect from a phone costing 3 times as much in the uk . As stated before though, the Headset socket is not the usual android socket. The socket/Jack is a TRRS type 3.5mm socket and an adapter is needed to use NORMAL headphones with this phone. (link sent to Customer services)

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  10. External HDD

    Posted by Anonymous on 28th Nov 2012

    Hello,
    Does it support external Hard drives via usb 2.0?

    ANSWER:
    Never tested it , with the proper adapter maybe..


  11. Firmware

    Posted by Unknown on 15th Nov 2012

    Is there anyway I can get a copy of the original firmware?

    ANSWER:
    Yes please email us at techhelp@merimobiles.com to get it, thanks


  12. About phone

    Posted by Daniel on 23rd Oct 2012

    Hi, I want to buy this model, but only i9977, how do you recognize that in order?

    Does it have light sensor, G-sensors, 8MP camera, MTK6577 CPU?? Cos i9877 had MTK6575.

    I want only i9977 model.

    Thanks for quick reply.

    ANSWER:
    Its the i9977 with the MTK6577, thank you


  13. Not standard audio jack

    Posted by Chad on 22nd Oct 2012

    Upon doing some research on this phone, it seems that the audio jack is not of standard length, meaning that most after market headphones will not work with it. I was wondering if a converter is sold so that headphones of standard length will work.

    ANSWER:
    Would you by any chance have a link to that certain adapter and than we could add it as an option for this phone, if yes please email us at sales@merimobiles.com


  14. Whether it is possible to establish Russian in the menu?

    Posted by Alexander on 22nd Oct 2012

    Whether it is possible to choose Russian in the menu?
    Whether there is in language settings of this tablet Russian?

    ANSWER:
    Yes, thank you


  15. Question GPU

    Posted by ctippen on 19th Oct 2012

    Does this have a GPU?

    ANSWER:
    GPU: PowerVRSGX5, thank you


  16. Brilliant Phone

    Posted by Ron on 15th Oct 2012

    This is a brilliant alternative to the Galaxy Note/2. It makes both the Note and Note2 look tiny in comparison, but it's not so huge that it's not usable. It's very fast, responsive asnd the screen is very vivid.
    Couple of niggles that may annoy you though: Getting the back cover back on is really annoying. You have to slide it back in, not clip it, and it can take a bit to do so.

    Limited memory for apps. This isn't so bad though, as many apps are now able to be moved to SD, and thankfully the default is the external SD card.

    The phone does glitch out, occationally and by that, I mean, very rarely as in the screen won't respond to any of your commands and seems to do what it wants. I found a reboot will fix this. Also i found installing swifkey3 can cause the phone to bug out too. I have no idea why. May not happen for you.

    That's pretty much it for bugs.

    The battery life is pretty good. It will last you a day with medium usage. Video playback is awesome and surfing the net with that amazing screen is just a joy. Listening to music is okay, the speakers do the job. Not the best, but for what you pay for its damn decent.

    You get 2 batteries. Not 1 as stated, so that is always a win.

    Camera is decent. Won't replace your digital one you got, but for on the go snaps, its good.

    Using the 2 sims slots are no hassle. Everything there works fine and you don't need to configure the APNs it,'s all done automatically.

    Merrimobiles are a nice friendly lot to deal with, and they always get back to you, to help you out.

    If you like big phones this is the daddy of them. Hopefully they release a version in the future with bigger memory for apps, and bigger internal storage. But all in all great phone.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review, its well appreciated


  17. Cover and Battery

    Posted by Mohammed Sufiyan Khan on 6th Oct 2012

    Video shows that we will get two battery, is it true?

    For case, what we need to do?

    Cant we get this product shifted to India faster and free?

    Does Skype runs smoothly?

    If there is any problem in the handset, how to get the warranty covered?

    How is the build quality of this phone?

    HOw messaging works on this phone

    ANSWER:
    Yes 2 batteries, you can choose Hard Case in the product options, choose DHL express for the fastest shipping option, messaging works like on all phones, plus you can use Gmail, skype runs smoothly, thanks


  18. does it come with Googel Pay store insatalled?

    Posted by Unknown on 3rd Oct 2012

    Is play sore installed when shipped

    ANSWER:
    Yes, but we recommand getting it rooted, thanks


  19. leather cases

    Posted by Unknown on 29th Sep 2012

    can you place a link on here to point me to a leather case for this phone?

    ANSWER:
    Hi ok we will be adding this link this week, for you, thanks


  20. Are there Cases

    Posted by Unknown on 28th Sep 2012

    Since this is a 6 Inch phone, are there cases / portfolios / flip cases for it?

    ANSWER:
    Yes. it has case and leather case also. thank you.


  21. Questions

    Posted by Unknown on 27th Sep 2012

    I wanted t ask a few questions about this mobile: Can the OS be upgraded to jelly bean 4.1? Does it have a working google play store? Can Urdu language support be added by you? Can I have a black back cover instead of the silver one? Thanks

    ANSWER:
    for the os that will depend on when the manufacturer will release the newer firmware, for now only silver, Urdu langauge...


  22. Pretty solid phone

    Posted by Robert on 21st Sep 2012

    I am located in the U.S. and am currently using this phone on Straight Talk using an AT&T sim. it only runs on 850 MHz 3g network in USA (not 1900 MHz) so be aware and check your coverage map. I get pretty decent signal. I highly recommend purchasing the hardcase and Root. You will not easily find the hardcase in any store, might as well purchase together.

    This phone does not have a compass, but has GPS.

    The battery lasts all day.

    One gripe I have about the phone, is the small space to install programs. Even though it has 4gb only .5 is available to install programs.

    This phone does not allow for every headset to plug into the port. The headset that is included has an extra long jack, so a replacement needs to match.
    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated


  23. Question

    Posted by Jay on 17th Sep 2012

    Hi I wanted to know more about the Root firmware Install accessiorie. Is it just an option to have the phone rooted out of box?
    ANSWER:
    We will install firmware and root(jailbreak) the unit for you, thanks



Product Description

i9877.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • MTK6577,1.2GHz Dual Core
    • GPU:  PowerVRSGX5
  • OS:
    • Android Ice Cream Sandwich 4.0.3
  • Memory:
    • 4GB ROM + 512MB RAM
    • Up to (TF-Card), MAX support 32GB
  • Screen:
    • 6.0 inch 480 x 854,260K Colors
    • TFT Capacitive Multi Touch Screen
  • 3G Network:
    • WCDMA 850/2100MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3/WAV/AMR/AWB,etc.
  • Video:
    • 1080P,RMVB/AVI/3GP,etc.
  • Features and highlights:
    • Dual core processor
    • Dual Sim Card Dual Standby
    • Built In GPS & A-GPS
    • Bluetooth
    • Wi-Fi
    • Micro USB 2.0
    • Dual Camera:8.0 Megapixel Camera Rear /Auto Focus
    • 2.0 Megapixel Front Camera
    • Supports Skype Video Calls
    • Gravity Sensor
    • FM radio
    • Image File Format:JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
    • E-book Format:TXT/CHM/DOC/HTML
    • 3.5mm stereo audio jack
    • 163*89.5*10.2mm
  • Camera:
    • Front: 2.0 MP,Back 8.0 mega pixel supports
  • Battery:
    • Built in Battery 2800mAh
  • Package Content:
    • Dapeng i9877
    • USB cable
    • 1 battery
    • Charger
    • Earphone
  • Color:
    • White and black
  • Language:
    • English




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +