Loading... Please wait...

Categories


Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera

  • Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera Black
  • Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera Black
  • Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera Black
  • Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera Black
  • Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera Black
Price:
SOLD OUT
Availability:
Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI7327
PRODUCT RATING AND REVIEW:
24 product reviews Read customer reviews here
Price Match


Write your own product review

Product Reviews

  1. good product

    Posted by Vasileios Nasopoulos on 31st Jan 2014

    very good supplier, this is one super tablet for a great price.It took about 28 days to come greece but all is fine.

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your experience with us Vasileios. We appreciate it.


  2. color

    Posted by Unknown on 2nd Oct 2013

    is it available in white to send after order ?

    ANSWER:
    Hi. Yes we have white in stock but to be sure before you order please chat with our sales representatives using our live chat feature. We are live 24/7. Thank you.


  3. Decent tablet which is solidly built and works well.

    Posted by S Mellor on 18th Sep 2013

    Ordered from merimobiles from the UK, took around 2 weeks to arrive. Well packed, everything in one piece when removed from substantial packing. Decent tablet,using it as an e-reader mainly, with occasional light gaming and watching video, listening to music. Compatible with every app in the android play store that I've downloaded so far, comes rooted with minimal apps loaded onto it and set to English language settings. Very happy with it, doesn't feel like a less than £80 tablet and feels similar to a far more expensive Samsung.

    ANSWER:
    Thank you so much for sharing your personal review of this tablet. It's well appreciated.


  4. Great Product

    Posted by Richard Spanjaard on 5th Jul 2013

    I bought this product about a month ago now and so far it works great. Sometimes it might be a bit faster but maby with a new update that will increase also.
    I find it best product for the price.

    ANSWER:
    Thank you for taking time to review this unit. We really appreciate it.


  5. Good Product

    Posted by Unknown on 11th May 2013

    Could be a little better in speed, but for the price it's very good. Update it via the website and patients, will increase battery life, can go a few days without charging for reading.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Ainol Novo7 Venus Quad Core, its well appreciated


  6. CPU Speed?

    Posted by Matt on 26th Apr 2013

    On video they say this is 1.5ghz, here it says 1.1ghz.
    Which is it?

    ANSWER:
    Yes, it is 1.1 ghz , however, the Ainol Novo7's CPU Speed that can reach the best in 1.5ghz. Thank you.


  7. Ist bestimmt ein tolles Tablet

    Posted by Harald on 3rd Apr 2013

    Habe es nicht genommen da es nur in weiss da war.
    Stattdesen habe ich das Onda V 812 in silber genommen. Ist ein gutes Tablet leider nur 1024x768 Pixel. Sollte ich wieder einmal ein Tablt benötigen dann nur ein Ainol, habe das Ainol Fire und bin damit sehr zufrieden.

    ANSWER:

    Vielen Dank für die Zeit nehmen, um eine Überprüfung ihrer gut geschätzt verfassen

    thank you for taking the time to post a review its well appreiated


  8. Great Tablet but the protective case was crap

    Posted by JD on 3rd Apr 2013

    The Tablet was brilliant for the 2 days it worked for
    Unfortunately the protective case was rubbish
    the tablet slipped out of the case and smashed all over the floor
    This was a birthday present for my daughter that i had waited over a month to be delivered ( Chinese New year) when it eventually arrived merimobiles mailed to say the now did not have the black one I ordered so would i accept a white one or wait again for black.
    Arrived Via DHL (I paid extra for singapore post ) DHL made an attempt to deliver it despite me ringing them to say i would not be there. they then said they would not make any more attempts to deliver until i called them and made arrangements but they would not give me a time to expect their courier. I could not take a day off to sit and wait for them so they said I could collect it from their nearest depot which was in Dublin 45KM away so i had to get a bus to Dublin to collect it at a cost of €15
    So on the whole a very poor experience
    My Daughter was gutted she had waited so long for her present .
    I had to go out and buy another from a local shop.
    What is that old saying about a cheap deal turning out to be an expensive mistake
    :-(

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, the tablet can be sent in for repairs, you can submit a support ticket thank you


  9. 3D Ganes

    Posted by SCP on 31st Mar 2013

    Is that item support 3D Games?

    ANSWER:
    the Ainol Novo7 Venus supports 3D games, thank you


  10. Question

    Posted by Unknown on 22nd Mar 2013

    Is it available in black now?

    ANswer:

    Yes, have black.
    Thanks.


  11. Super tablet

    Posted by Nick on 21st Mar 2013

    Got my Novo 7 last week and run it through the full testing, video, gaming, mails, and so on.
    And as I thought; this is one super tablet for a great price. The quad core makes it all worth it. Thanks for a great product!

    ANswer:

    Thanks so much for your reviews


  12. availability of black model

    Posted by Unknown on 13th Mar 2013

    Is the black color available currently?

    ANswer:

    At this moment. we only have white one. while we can have black one next.


  13. When will the black one be in stock?

    Posted by Unknown on 7th Mar 2013

    when will the Venus in black be available?


    Answer:

    This black one will be available about the middle of this month.


  14. Almost OK.

    Posted by Mario Venkov on 7th Mar 2013

    Good Service!!!

    ANswer:

    Thanks for your time to put a review here.
    Thanks .


  15. stock

    Posted by Unknown on 7th Mar 2013

    Hi, is black color venus in stock now?

    Answer:

    The black one can be available within this month.

    Thanks.


  16. Buyer Beware

    Posted by Unknown on 4th Mar 2013

    This tablet will not play all 3D games and the ones it does play are missing all the effects. 2D games,video and web surfing is all that this tablet will do. The Nexus 7 has nothing to worry about from Ainol.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the Ainol Novo7 Venus its well appreciated


  17. Stock

    Posted by Juan Barahona on 28th Feb 2013

    Is this already in stock?
    available in black and white?
    best regards.

    ANSWER:
    Answer right now the Ainol Venus is available in White, next week we will get more black, thanks


  18. pre order

    Posted by Nick on 23rd Feb 2013

    I see this tablet is in pre-order status. When do you plan to have them in stock? Thank you


    Answer:

    We can have this tablet in stock again on the middle of Mar. Thanks


  19. Question

    Posted by Unknown on 28th Jan 2013

    Do you have 4 core, 7" tablet, similar to this as parameters, but atleast with GPS and maybe 3G and bluetooth?

    ANSWER:
    Yes http://www.merimobiles.com/hyundai-t7-exynos-4412-quad-core-7-inch-ips-1280-800-with-android-4-0-8gb-gps-bluetooth-dual-camera-hdmi-white_p/meri7354.htm will be available after the chinese new year holiday, thank you


  20. Question

    Posted by from_greece on 25th Jan 2013

    Hi.
    I want to buy this product.
    First question,is this product in stock,or I have to wait to be stocked in order to be shipped?From where I can check that info?
    Second question,I want to choose EMS.Is it possible on the package of my order to put an indicator "gift" or "below 50 dollars" in order to avoid local taxes?If yes,in which step of my shopping I have to declare that?

    ANSWER:
    The Ainol Novo7 Venus is currently available, they will sell out fast though, for customs question please email us at support@merimobiles.com, thank you


  21. Colour

    Posted by Susan on 25th Jan 2013

    Just another follow up question, will this be available in white sometime soon?

    ANSWER:
    Yes but not sure exactly when though probably in february for now black color is available for the Ainol Novo7 Venus Quad Core , thank you


  22. In Stock?

    Posted by susa on 23rd Jan 2013

    Is this already in stock? I am intending to order 2 of these in white?

    ANSWER:
    The Ainol Novo7 Venus Quad Core is in stock in Black color, thanks


  23. preorder?

    Posted by Unknown on 14th Jan 2013

    when u expect this to be in stock ?

    ANSWER:
    The Ainol Novo7 Venus Quad Core will be released this month, thanks


  24. Questions

    Posted by Unknown on 12th Jan 2013

    Hi,

    Do you have this in white and does this supports an external 3G dongle?

    Thanks

    ANSWER:
    Hi it will be available in black and white, at this point we have not tested any 3G dongles with this unit will have to wait and see once i ts released, although im pretty sure it will, thanks



Product Description

78o-4-cf-2-pl-7zkzz-f.jpg

  • Warranty:
    • 1 Year, click here for details
  • CPU:
    • Quad Core Cortex A9 ARM ATM7029,1.5GHz
    • GPU:Quad Core GC1000 plus
  • OS:
    • Android 4.1.1(Jelly Bean)
  • Memory:
    • 1GB DDR3 RAM, 16GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 7" IPS 10 Points Capacitive Multitouch Screen
    • 1280*800px
  • Audio:
    • Loud Speaker
    • MP3,WMA,APE,FLAC
  • Video:
    • 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…
  • Features and highlights:
    • Quad core processor
    • Android 4.1.1
    • 1GB DDR3 RAM, 16GB Nandflash built in
    • Wifi 802.11b/g/n
    • Dual camera Front 0.3 MP,back 2.0MP
    • Support 3G USB dongle and ethernet
    • Ebook support
    • Flash 11.0
    • HTML5
    • USB2.0
    • OTG
    • MINI HDMI 1.4
    • Gsensor
    • 3.5mm audio jack
    • Slim body
    • 186.2*126.9*10.8,320g
  • Camera:
    • Front 0.3 MP,back 2.0MP
  • Battery:
    • 3.7V,4000mAh
    • Up to 6 hours for video, 5 hours for game
  • Package Content:
    • Ainol Novo7 Venus
    • USB Cable
    • Charger
    • Manual
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • English



  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +