Loading... Please wait...

Categories


2.4G Ultra Mini Wireless Keyboard with Touchpad

  • 2.4G Ultra Mini Wireless Keyboard with Touchpad
  • 2.4G Ultra Mini Wireless Keyboard with Touchpad
  • 2.4G Ultra Mini Wireless Keyboard with Touchpad
List Price:
$59.99
Your Price:
$24.99
(You save $35.00)
QTY:
Availability:
Usually Ships in 2 to 3 Business Days
Product Code:
MERI0439
Shipping:
Calculated at checkout
PRODUCT RATING AND REVIEW:
20 product reviews Read customer reviews here
Price Match


PRODUCT RATING AND REVIEW:
20 product reviews Read customer reviews here

Product Description

Product 2.4G Ultra Mini Wireless Keyboard with Touchpad
Warranty 1 Year, click here for details
Features and highlights
  • Perfect for tablet pcs make instant messaging a breeze
  • 2.4G wireless receiver integrated design
  • 90-degree flip touchpad
  • Innovative design of Navigation keys
  • Windows Multimedia Control
  • Laserpointer with remote control
  • Qwerty full function mini keyboard
  • Enjoy the functions of a notebook withouth a notebook
  • Max operating distance
  • The perfect business gift
  • The ideal keyboard, touchpad and laser pointer combination
  • While lying on the sofa control the living room computer , the internet, trade stocks
  • Innovative design of the navigation keys, convenient and pratical multimedia control keys, browse web pages and play computer games from a distance
Battery Built-in Battery rechargeable lithium-ion battery
Package
Content
  • 2.4G Ultra Mini Wireless Keyboard with Touchpad
  • USB dongle adapter
  • USB cable

Write your own product review

Product Reviews

  1. Great little keyboard!

    Posted by Unknown on 29th Oct 2014

    A full featured keyboard that works as advertised.
    A great bargain for the money.

    ANSWER:
    Thank you for taking time posting your review of this item. It's well appreciated.


  2. The mini wireless keyboard solved our problem and inexpensively

    Posted by Unknown on 14th Mar 2014

    We had a need for a wireless keyboard to control a pc situated in another room of the house while we monitored on our big flat screen in our living room. And we wanted nothing so big as a full-sized keyboard lying on the sofa or coffee table. This mini works great and it's about the size of a remote. And the one worry that we had, that it would not be compatible with our Windows 8 OS turned out to be no prob. It is compatible! Good product!

    ANSWER:
    Thank you for your wonderful review. We're happy to know that this keyboard suits your needs perfectly. Cheers!


  3. Works fine, touchpad not as precise as expected

    Posted by Unknown on 12th Feb 2013

    Thanks for the good service from China to Germany. Sadly, the receipt wasn't attached to the package, so customs had to be done manually.

    Mini keyboard works fine with Android Tablet - 5 stars!
    Integrated touchpad not as precise as I thought it would be, but still easy to use and OK.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review on the 2.4G Ultra Mini Wireless Keyboard with Touchpad, its well appreciated


  4. Works fantastic for a Home Theater PC

    Posted by Filip on 25th Jan 2013

    Shipping as promised on the site.

    I am using it to control my Windows 8 Home Theater PC and it works great! The touchpad is very precise and the keyboard is very good for typing short texts or browsing the internet.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated, thanks


  5. Can we use this keyboard with Android mini pcs like Amito MX1 .

    Posted by Ashish on 16th Dec 2012

    Can we use this keyboard with Android mini pcs like Amito MX1 . The Imito Mx1 comes with builin bluetooth.

    ANSWER:
    yes, you can, thank you


  6. Great little Unit

    Posted by Unknown on 13th Dec 2012

    Really good works well with android TV media boxes,worth the money.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated,


  7. Awesum!!!!!

    Posted by Cheole on 7th Dec 2012

    great keyboard, easy to use, compact enough to fit newhere n lasts for atleast 10 episodes without turning off, all in alll super happy with this product

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review, its well appreciated, thanks


  8. Looks great

    Posted by Unknown on 28th Sep 2012

    I would like to kno if its work with linux too
    Cuz I would love to get one
    Answer:
    We have never tried sir. But if you are able to install the drivers, you want have a problem.
    Thanks


  9. Rii Mini 2.4GHz Ultra Mini Wireless Keyboard

    Posted by Dave A on 24th Sep 2012

    Fast shipping to Spain - 7 days, device works great with windows 7 PC ideal for PowerPoint presentations

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated


  10. Rii Mini 2.4GHz Ultra Mini Wireless Keyboard with

    Posted by Vicky Stephens on 11th Sep 2012

    Quick shipping, product as described.


    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review its well appreciated


  11. Works great with tablet

    Posted by Robert on 11th Sep 2012

    I have tried using this with my PC and my android tablet and it works great with both. It doesn't need any batteries, you charge with the included cable via an open usb port. the included mini dongle allows you to use this wirelessly without having to have bluetooth on your tablet. I needed something that didn't require bluetooth, and this is perfect. It is small, yet the keys are big enough to press easy.

    ANSWER:
    thank you for taking the time to post a review , its well apprecaited


  12. Not tested

    Posted by Cecile Gauthier on 11th Sep 2012

    Have not tested this product yet but I have taken it out of the box and like the look and size.

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review its well appreciated


  13. Ramos w17pro

    Posted by Ravindra Deshmukh on 11th Sep 2012

    Will it work with ramos w17pro?


  14. Raspberry Pi

    Posted by /UNITE KINDOM on 11th Sep 2012

    am waiting for delivery of my raspberry pi. a) Will this device work with a vanilla version of Debian Squeeze as downloaded from their site? b)Does this device rely on bluetooth drivers or not? c) If it will work I would like one at your deal price. Thanks

    ANSWER:
    a) yes b) there is also a bluetooth version this one comes with a usb dongle thank you


  15. Awesome

    Posted by Yi Ren Hu on 11th Sep 2012

    I just received this little gem today. I really love the size and functionality of this. I hooked up my laptop with HDMI on my big TV in the living room. With this I can control it while sitting on my sofa with ease! But there is something that does trouble me a bit. The trackpad is just "ok"with sensitivity. Double left klick only works half of the time. There is definately some lag. I also have an question. How long does the battery last when using the keyboard? How lang can can it standby?

    ANSWER:
    Thank you for taking the time to post a review on the unit its well appreciated, I do not have the exact answer for the standby time, I know that it last long, i could check with the manufacturer for you if you can email us at support@merimobiles.com, thank you


  16. Good product for this price, awesome service!

    Posted by Koko on 11th Sep 2012

    Works well with my Ainol Novo7 Aurora over USB OTG. Ordered: 28th Feb. Shipped: 03rd Mar. Arrived: 09th Mar. Total: 10 days Awesome service!

    ANSWER:
    Thank you for leaving your comments, thanks


  17. Keyboard for tablet

    Posted by RFF on 11th Sep 2012

    Hi, I would like to know if this keyboard works with the novo 7 advanced ICS, or if you have any mini-keyboard that works with it, thanks. (by the way, not the right place but I loved my Novo7, which I bought from you guys, excelent service, I´m a very satisfied customer :D).

    ANSWER:
    thank you for the kind comments, yes it will work with it, thanks


  18. Works with tablets?

    Posted by Luiz Rodrigues on 11th Sep 2012

    It is compatible with tablet running Android? In the video only shows using a PC running Windows 7. I want to use it connected to a tablet or even Android smartphone.


  19. about the product

    Posted by Mika on 11th Sep 2012

    Hi! I just want to know, if I can use this with Windows 7 computer? greetings from Finland, Mika

    ANSWER:
    Yes you can, thanks


  20. USB charge

    Posted by Dmitry Degtyarev on 11th Sep 2012

    Does it charge by USB?

    ANSWER:
    No via power charger only, thanks



Find Similar Products by Category




  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +